“Gematigde moslims” laten masker vallen

Screenshot_13

Yasmina Haifi

(Door: Manfred Gerstenfeld)

Vijf miljoen Nederlandse neo-NSB’ers, tiende vervolg.

De zomer van 2014 brengt een aantal gedeeltelijk verhulde aspecten van de Nederlandse moslimgemeenschap duidelijk in de openbaarheid, althans voor wie dat zien wil. Een daarvan is het publieke optreden van Nederlandse islamo-nazi’s, zowel aanhangers van ISIS als van Hamas.1 Een tweede is de steun voor de islamo-nazibeweging Hamas in pro-Gaza demonstraties. Deze worden grotendeels gemaskeerd als pro-Gaza- of anti-Israël-acties. Het zijn niet alleen moslims die aan deze manifestaties deelnemen. Mede-organisatoren zijn soms ook GroenLinks2 of de SP3.

Minder op de voorgrond treedt een derde verschijnsel: het vallende masker van een aantal moslims uit de zogenaamd “gematigde hoek”. Door de steun die deze personen krijgen vooral uit delen van de Nederlandse moslimgemeenschap is dit probleem groter dan het op het eerste gezicht lijkt.

Lees verder>>>
(h/t win)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", antisemitisme, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, Moslims, nazisme, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op “Gematigde moslims” laten masker vallen

 1. koddebeier zegt:

  We wisten het wel, je kon er althans voor 90 % vanuit gaan, wat wil van een volk die volgens hun ‘geloof’ mogen liegen tegen ongelovige, dus wat is een woord , een getuigenis of een eed/belofte van een moslim waard ??????? 0,0 dus !!

  Like

  • koddebeier zegt:

   En van de groene socialisten en socialisten wisten we al dat er weinig verschillen zijn tussen hen en de nationaal socialisten en dat liegen en bedriegen voor hen de gewoonste zaak van de wereld is.

   Like

 2. luckybee zegt:

  Gematigde moslims ? hoewel ze wel de zelfde koraan lezen?

  Like

 3. Jean zegt:

  Ik blijf het herhalen en ik blijf het eisen:
  Alles wat met die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam te maken heeft of het steunt moet eruit, ik bedoel ‘echt’ eruit. Nooit zullen wij die vuiligheid tolereren noch respecteren.

  Like

  • Ja het is hoe je het ook bekijkt , als geen een moslim zich laat horen wat er allemaal gebeurd, in Sierie; , maar ook niet toen Theo v Goch werd vermoord, van toen af aan al niet ,wat moeten we met mensen die alleen hier in een vrije democratie , dingen willen die alleen in een sharialand kunnen, met al hun wetten en gebruiken , honden zijn onrein, vrouwen in een boerka, en totaal geen vrijheid,5 keer per dag op het matje ,ook onder werktijd,vrouwen geen hand geven onrijn,onze dieren slachten onverdoofd,tegen Kerstmis, tegen sinterklaas, tegen carnaval,tegen Pasen , tegen Pinkseren, en als er genoeg zijn tegen dansen ,tegen T.V. ,tegen Bioscoop. tegenAlcohol, tegen Roken , daar gaan ze hier al aardig mee mee, alleen wel pedofilie dat mag wel want mohamed deed het al met alisia van 9 jaar, hoe kunnen wij hier met zo een cultuur hier samenleven.volgens de verraders van ons land wel , het word je zelfs verplicht.kom in opstand dit is toch het totale cultuur verkrachting van ons land

   Like

 4. peterk2014 zegt:

  Dit is alles zo boosaardig, dat je je kunt afvragen wanneer in’s hemelsnaam in ons land de pleures uit zal breken. Iets zal gedaan moeten worden, om van dit krankzinnige arabiese gebroed verlost te worden. Vooralsnog ziet het prentje er zeer donker uit. Iets zal gedaan moeten worden, om onze vrouwen en kinderen te beschermen.

  Like

 5. Jan zegt:

  Ajatollah Haselhoef ken ik nog van een uitzending met Fortuyn maar ik vond het toen al een achterbaks, smerig figuur. Begreep niet dat Fortuyn zich met dit element inliet.
  Hier nog eens het stuk onbenul, wat hij zegt van Janmaat

  Like

 6. Jan zegt:

  ‘Traditionele’ moslims

  ‘Tijdens de bijeenkomst vroeg Van Agt zich af waarom de Joden zo nodig naar Palestina moesten. “Joden hebben een veilige plek nodig. Waarom hebben ze indertijd geen veilige thuishaven in Duitsland gekregen?”‘ Applaus.

  Van Agt kreeg na zijn toespraak een luid applaus van de aanwezigen, onder wie veel traditionele moslims. Van Agt sprak in de Heilig Landstichting bij Nijmegen op een symposium over ‘interreligieuze en interculturele dialoog’.
  http://www.elsevier.nl/Algemeen/blogs/2012/11/Van-Agt-zoekt-nieuwe-Heimat-voor-de-Joden-ELSEVIER354400W/

  Like

 7. Gematigde moslims bestaan niet!Uiteindelijk vormen ze allemaal,geen een uitgezonderd,een front!Tegen ons,wel te verstaan!

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Iedereen die heult met de ISLAM, van onze eigen bevolking, zie ik als een VOLKSVERRADER!

  Like

 9. assyrier zegt:

  Niet dat ik moslims mag,in tegendeel.Maar deze moslima heeft volgens mij gelijk:Isis is een creatie van het westen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Assyriër: 01.26. uur. Daar denk ik ook aan. En dan denk ik aan de MUZELMAN OBAMA, de Verenigde Nazies= OIC landen, de NAVO en de EUSSR.

   Like

  • Tempelier zegt:

   Assyriër, waarschijnlijk heeft u gelijk. Persoonlijk denk ik dat het een creatie is van obimbo om Assad van de troon te stoten. Amerika heeft geen recht om Syrië binnen te vallen, dus maak je gebruik van deze groepen om je handen schoon te houden. obimbo heeft het nogmaals geprobeerd met zijn RODELIJN ( gebruik chemische wapens). Tja en daar stak Putin weer een stokje voor. Ik denk dat isis zich tegen obimbo gekeerd heeft en hun eigen weg zijn gegaan . Neemt niet weg dat alle gruwelijkheden begaan door isis wel voort komen uit de koran. letterlijke uitvoering van deze martel teksten.

   Like

   • Tempelier:precies en nu hoort men niks meer over die gifgas-aanvallen.Ook hadden de Russen bewijzen geleverd dat Erdogan en zijn salfistische vrienden uit Arabia achter zaten.

    Like

  • win zegt:

   leg eens uit?

   Like

 10. Avidia zegt:

  gematigde moslims??? waar vind je die? Je bent moslim of niet!!!!!!! Angsthazen zien ze, realisten niet!!!

  Like

 11. Kraftavilqa zegt:

  Een gematigde moslim is een moslim die vooralsnog geen misdrijf uit naam van z’n geloof heeft gepleegd. Maar let op want die omstandigheid kan ieder moment veranderen.

  Like

 12. leefbarbaar zegt:

  Nogmaals: een moslim die een bejaarde berooft is een strijder van de islam. Die moslim is niet gematigd, die is alleen goed in de ogen van andere moslims. En zielig in de ogen van domlinx.
  Je vindt niet 1 moslim in de Nederlandse regering, gemeente, waterschap en provincie, die zich inzet voor Nederland. Het altijd eigen volk eerst, hun eigen volk eerst en hun geloof eerst.
  Je moet ze zien als bezetters en als zodanig ook het land weer uitwerken. Dat zegt ook veel over de mensen, die ze hier naar toe halen en overladen met geschenken: landverraders.

  Like

 13. Pingback: “Gematigde moslims” laten masker vallen | Kattukse Vrienden voor Israël

 14. Jade zegt:

  Gematigde moslims bestaan helaas niet…
  Je bent of een kopie van mohammed, of je bent een afvallige.
  Daar op afvalligheid de doodstraf staat zijn het dus allemaal
  wolven in schaapskledij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s