“Spotten met geloof, dan vraag je om moord”

Screenshot_2

De rapper “Hozny”

(Door: Pritt Stift)

Bar slecht optreden van rapper Hozny bij PauwNL gisteravond. De Friese Libanees kreeg een uitgelezen kans zijn omstreden videoclip te verdedigen op de NPO. (DreigVideo stuurde Hozny zelf op naar de GeenStijl, voor maximaal effect. En dat heeft hij gekregen. Heel Holland boos + aangifte & ophef. Eis: 80 uur schoffelen wegens doodsbedreigings aan Geert Wilders. Op 9 november doet de rechter uitspraak).

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Geert Wilders, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

58 reacties op “Spotten met geloof, dan vraag je om moord”

 1. delamontagne zegt:

  Vroeger zou je zo,n uitspraak pas geloven als je hem zelf ook had gehoord.
  Nu kan het niet gekker. Maar laat zulke figuren maar meer op TV komen, des-te-meer NL-ers
  kunnen kennis nemen van de is=lam.
  Door z,n optreden hogere straf op 9 nov.? ?
  Denk niet die rechters daartoe komen, zal eerder strafvermindering worden:” Je moet ook rekening houden met z,n achterliggende cultuur en opvoeding.”

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier de vreedzaamheid der volgers van de ISLAM. Huichelaars, hij zingt wel over de VRIJHEID voor MOSLIMS om haat te zaaien, maar doet huilie, huilie als hij wordt geconfronteerd met de VRIJHEID van anderen, die de KOTSLAM spuugzat zijn!

  Like

 3. Willie zegt:

  Simply :shoot the asshole !

  Like

 4. Sjaak zegt:

  VUILE GORE MOSLIMKOP FLIKKER JIJ MAAR OP !
  TERUG NAAR DE ZANDBAK WAAR JOU FAMILIE
  VANDAAN KOMT EN OOK WANNEER JE HIER
  BENT GEBOREN HOOR JIJ EN JE FAMILIE HIER
  NIET THUIS !

  Like

 5. Astrid zegt:

  Kijkend naar de boze hozny plofkop, zonder het artikel gelezen te hebben [dat had ik uiteraard op GeenStijl al wel gedaan]: de uitstraling van een mosliminteelder met een aanverwante, ongekende arrogantie.

  Geen politieke aandacht aan besteden, gewoon lekker een tijdje in de kou vanaf 8.00 uur ’s ochtends in een fluoriserend roze overall laten schoffelen in het plantsoen van zijn eigen woonwijk. Gelukkig heeft ook deze idealistische dwaalgeest weer niets, ik herhaal, helemaal niets met de ware of een andere smaak van islam te maken…. van muziek-maken heeft hij in ieder geval zeer weinig kaas gegeten.

  De hozny’s van deze wereld zijn feitelijk ontzettend verwende importpareltjes die hier in het Westen op veilige afstand van de werkelijke oorlogsgebieden, op de linkse staatstelevee [op prime time momenten nota bene!], hun gestoorde denkbeelden mogen profileren, in plaats van dat ze zelf naar Syrië vertrekken. Maar ja, in NL laat men ze niet zomaar gaan hèh, hier moeten de arme jongens juist nog meer links geknuffeld worden. Als dank daarvoor krijg je dan vroeger of later de stank vol in de bek terug, in de vorm van Canadese aanslagpraktijken.

  Wat verschrikkelijk zonde van onze tijd, ons geld en onze levensvreugde toch allemaal, want geld en aandacht aan die lieden geven, blijkt totaal niet te hebben geholpen. De gekte zit gewoon ingebakken in die lui [kijk dat aan debiliteit grenzende hoofd dan!] en ze wensen nu eenmaal in een parallelwereld te leven. Deden ze dat dan maar in de zandbaklanden van herkomst, want hier gaan ze natuurlijk nooit echt tevreden worden, een moslim is nu eenmaal een geboren boosmens, rupsjes nooit genoeg zijn het. En qua innerlijke onvrede projecteren ze heel wat af – echt verplichte kost voor de psychologiestudent, me dunkt. ‘Projecteren’ van de eigen onvrede is immers een teken van onmacht om het eigen leven op orde te krijgen. Vreemd, terwijl ze juist aan alle kanten geholpen, begeleid en gesteund zijn, meer kansen gehad hebben dan welke andere bevolingsgroep ooit. Ons geduld met deze pisvlekken van de maatschappij raakt definitief op.

  Like

 6. Tempelier zegt:

  Sorry, maar dit is echt een slecht Nederlandssprekende sukkel, daarom is hij natuurlijk ook rapper. Wat geweldig was, dat hij de doodsbedreigingen aan het adres van Wilders goed keurde, ja , moet je maar niets over islam zeggen !!! Nu hebben de moreel verhevene dit allemaal kunnen aanschouwen, zelfs Samson. Leuk zo’n open boek over de religie van de ” vrede”.

  Like

 7. harry la croix zegt:

  de arrogantie druipt van deze vent z’n gezicht af. Hij voelt zich superieur!

  Like

 8. Luchtpint zegt:

  Ik heb al verschillende jaren een ongelooflijke walging van alles wat met rap muziek en hiphop te maken heeft. En waarom juist ? Omdat die twee muziek “stijlen” zijn ontstaan in een crimineel sfeertje van Amerikaanse “ghetto-negers onder mekaar” en omdat het vooral moslim jongeren zijn die er zich hier in Europa aan spiegelen heel de tijd.

  En dat ze verder heel de tijd rondlopen “op z’n tokkies”: gympen, leren jassen, hoodies, baseballpetten e.d. , en dikwijls lopen ze rond in een trainingspak met het idee dat ze gekleed lopen, en zo. En dat ze verder geen woord Nederlands kunnen typen of schrijven zonder fouten erin. Dat is dan het spreekwoordelijke Herrenvolk dat ons onder de duim probeert te houden, en dan tegelijk ook nog zit te jammerklagen dat ze worden gediscrimineerd door werkgevers, e.d.

  En dan zitten linkse prutsers die “tegencultuur” nog wat te verheerlijken e.d. Ik krijg er wat van !

  Like

 9. jitskesez zegt:

  Een grote bek opzetten als Islamiet, dat is vragen om erop geslagen te worden. Hopelijk mag dat gauw en gaat het vaker gebeuren. Moslim zegt wat? Sla ze gewoon op de bek.

  Like

 10. cocx kunen zegt:

  80 uur schoffelen is een lachertje voor deze looser, agressief minderwaardig kereltje

  Like

 11. Cathja zegt:

  Wat mij verbaasde was de wat scherpe(re) toon van Jeroen Pauw. In combinatie met Witteman vond ik hem meestal stom vervelend, anti Wilders, en vond ik het programma Pauw en Witteman nooit het bekijken waard; sterker nog, ik ergerde me iedere keer weer aan die twee!
  Nu die rapper aan tafel zat, viel het me op dat hij behoorlijk dóórvroeg, en niet zomaar genoegen nam met de antwoorden van die Hozny.
  Ik zal nooit een fan worden van Jeroen Pauw, maar deze keer viel hij me mee.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Hij viel een paar jaar geleden -nog met Witteman dus- ook mee, zodra hij te doen kreeg met dat dikneuzige, poeha-achtige stuk onbenul Enait.
   Kennelijk strijken moslims met grote bekken -hoe dan ook- hem toch wel wat tegen de haren in.

   Like

  • Harry zegt:

   De vraag is of ie dat doet voor de kijkcijfers of omdat ie zélf geërgerd was .
   Eens een rooie hond, altijd een rooie hond .
   En verdien ergens anders maar eens zo’n salaris !
   Vertrouw die lui nooit !

   Like

 12. Driek zegt:

  Ook weer zo’n brutale rotkop met haatbaardje, hij lijkt een beetje op die verschrikkelijke Arie Boomsman, het zijn allemaal dezelfde irritante islamitische klootzakken.

  Like

 13. Gossie! hebben ze de deuren in Apenheul alwéér open laten staan?

  Like

 14. vigilante zegt:

  Heel kort;STANDRECHTELIJK EXECUTEREN.

  Like

 15. luckybee zegt:

  Wij hebben nog niemand vermoord die grappen over God of Jezus Christus gemaakt hebben. Dat moet hij met onze God zelf uiteenzetten.

  Like

 16. aquarius4422 zegt:

  Wat een geschifte lutser is die man.

  Like

 17. joopklepzeiker zegt:

  Deze gehaktbal moet gewoon bij het afval als zijnde niet te verteren.

  Misschien aan wat straathonden voeren om het milieu technisch verantwoord te houden.

  Like

 18. Van buiten en van binnen rot!

  Like

 19. DonnaDolce zegt:

  Dit kan allemaal en krijgt deze zielige sukkel straatje vegen, Wilders stelt een vraag of we meer of minder van dit achterlijke volk willen, dan wordt het voer voor een rechtszaak…..hoe krom kan het in Nederland?

  Like

 20. topsporter zegt:

  Deze man hoort niet in dit land thuis. Hij zou in het middenoosten hoogstwaarschijnlijk als nar aan het hof van de Saudis kunnen rondkruipen.

  Like

 21. Maria zegt:

  ah zo en ons bedreigen met de dood telt dan ook voor ons??? de christenen uitroeien op aarde dat is ook misdadig, be carefull what you say muslim boy want die dag komt dat alles en iedereen plus minus 4.5 miljard mensen gaan keren tegen jou satanisch geloof en jullie uitgeroeid worden van de aarde, doe aub zo verder!!! opent enkel meer en meer ogen van degene die blind waren!!! please continue !!!!!

  Like

 22. Theresa Geissler zegt:

  Laat ik vooropstellen, dat die Hozny me het ongunstigste exemplaar lijkt dat je ooit tegen het lijf kunt lopen: Kruising tussen een macho-rapper en een moslim, da’s niet best -zachtjes uitgedrukt. Zijn optreden bij Pauw was belabberd, ja. Wat maar goed is ook, want zo ’n figuur verdíent eenvoudig geen redelijk imago: Men moet hem te zien krijgen zoals hij is: Macho, primitief en onmogelijk, dan weet men meteen met wie men te doen heeft.
  En in dat clippie van hem ook weer die hoofddoeken erbij halen alsof dat überhaupt een mannenzaak zou z i j n…… (Oh, vinden zij uiteindelijk tóch van wèl? Nou, dan weten we helemáál vanuit welke hoek de wind waait!) Als ik tegenover dat stuk vreten aan die tafel had gezeten, had ik hem ongezouten toegevoegd: “En weet U, waarom ik als Nederlandse vrouw – onder andere, hoor- achter Wilders blijf staan? Om dat hij er als enige politicus garant voor staat, dat wij die kopvodden van jullie nooit zullen hoeven dragen!”
  Benieuwd wat de reactie geweest zou zijn…..Walgelijke kerel!

  Like

 23. Ik zie een foto van een héél hoogmoedig gezicht, van een man die denkt dat ie wat bereikt heeft, met zijn dreigende rapsong!!!

  Like

 24. Pieter G zegt:

  Ik heb toevallig dat gedeelte van Pauw gezien. Even langs zappen, je weet hoe dat gaat.
  Waar ik dan toch weer verbijsterd naar zat te kijken.
  En wat voor bar slecht tegengas van Pauw. En de aanwezige Samsom kon alleen zeggen dat hij de clip beangstigend vond.

  En niemand had het over het grondrecht van vrijheid van mening. Elk geloof is een mening. (gebaseerd op fantasie denkbeelden, maar dat is een andere discussie) laat staan of de islam eigenlijk wel een geloof of religie is gezien de verstrekkende leefregels, straffen etc.
  PLus de satanische (om in het jargon te blijven) wreedheden die de islam op deze planeet verspreidt.

  De islam is een criminele, satanische, nazi, pedofiele, moordenaars ideologie die deze samenleving en deze wereld uit moet. En ieder die de islam faciliteert speelt met levens.
  De bewijzen spreken voor zich.
  Je hoeft maar iets te zeggen of iets te doen wat de islam niet zint en iedere moslim kan in een bloeddorstige zombie veranderen.
  Gematigde islam bestaat helemaal niet.

  Like

 25. Islamistic Hate

  “After the saturday
  comes the sunday!”
  is an islamistic proverb.
  That means: “After the
  Jews it’s the turn to
  the Christians!”

  Jews and Christians
  be killed by muslims.
  Because they’re Jews
  and Christians.
  The quran wanna
  destroy the Jews and
  the Christians on the
  whole earth.
  The quran isn’t
  human and normal.
  The quran is like
  a thriller!!!
  After the Jews
  and Christians it’s the
  turn to other believers
  and infidels.

  “After the saturday
  comes the sunday!”
  is an islamistic proverb.
  That means: “After the
  Jews it’s the turn to
  the Christians!”

  Jack Terrible

  Like

 26. Lazlo zegt:

  Zijn ouders kwamen hier heen uit Libanon om onderdrukking te ontsnappen..en zie hier, zoonlief kan niet omgaan met de vrijheden van de Westerse maatschappij en wil onwelgevallige meningen onderdrukken…lekker optieften naar die kutzandbak waar je vandaan komt mongool..

  Like

 27. Vederso zegt:

  Sinds wanneer is islamkritiek racisme? Pauw moet zich beter voorbereiden.

  Like

 28. Joshua zegt:

  Wat een stomme rot kop heeft die rap tor, alle moslims zijn hetzelfde, dom kakelen als een kip zonder kop.

  Like

 29. Joost Visser zegt:

  Pauw was toch wel een beetje bang om iets verkeerds te zeggen. Hij liet ook een grote kans liggen, nl. een aantal soera´s uit de islam aan hem voorleggen waarin duidelijk staat dat islamkritikasten vermoord dienen te worden. Dan is er een relatie gelegd tussen zijn clip en de ´opdracht´ aan alle moslims om te moorden. De uitleg van zijn clip wordt dan heel duidelijk. Wilders wordt aan het eind doodgeschoten. Discussie over.

  Like

  • Maria zegt:

   schieten de nederlanders dan niet wakker als ze dit zagen??? ik vraag me dit echt af want voor de pauw is dit regelrecht een blamage ongezien, dit op vlaamste tv: ONBESTAANDE!!!!!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Had je gedacht! Ik noem eventjes twee namen:
    Kathleen Cools en Dyab Abou Jahjah…..
    Gaat Madame misschien een licht op, nu…..?

    Like

   • Maria zegt:

    zeg mens, abu jhadja had een platform onder de sossen hier!!! nu RECHTS aan de macht is goodbye abu jhadja en zal wss naar nederland trekken waar de islam hoogtij viert men spuwt hem uit in Vlaanderen net zoals de socialisiten uitgespuwd worden ongezien!!!! denk dat je echt niet mee bent wat er in Vlaanderen momenteel aan de gaande is!!! niet zoals in nederland waar de islam op platform voor de nederlander wordt gezet in Vlaanderen krijg zij dit NIET afgebracht laat staan NAZI groet en met IS dwepen en betogingen aan de Joden hun adres!!!! wallonie dat ze hun plan trekken dat zijn de socialisten en moslim lovers. De Vlamingen niet nooit geweest moslimlover, maar door macht sossen waar we nu eindelijk vanaf zijn houden de moslims hun wreed koest hoor (buiten af en toe ene die iemand half blind slaagt maar die pakken ze nu en zware vervolging was onmiddellijk op opsporing gezet en gevat niet zoals bij jullie waar dat niet meer mag)!!! hier Vlaanderen gebeurd niet wat islamieten doen in jullie steden de Joden openlijk aanvallen staat gelijk aan paspoort afnemen en men is bezig nu al NVA om ze niet meer te laten terug keren, Brussel daarentegen en wallonie daar mogen moslims molesteren tot en met door die sossen dus hou uw gif in en zie dat je niet ontploft van frustratie en zorg dat nederland zijn Meneer Wilders aan de macht komt, wij Vlamingen hier hebben halve eeuw gevochten en eindelijk RECHTSE regering gekregen en madamme Kathleen Cools is journaliste voor de sossen op de bloedrode VRT, denk jij nu echt dat ne Vlaming nog naar die VRT kijkt??? ja voor ding die soap tHUIS

    Like

   • Maria zegt:

    Het meest storende nu aan de VRT is dat nederlanders journalisten komen klagen en proberen de islam te verdedigen de koerden nu verwijten dat ze IS uitmoorden en klacht waren gaan indienen bij human rights is zwaar verkeerd gevallen in vlaanderen
    hahahaha amai dag erna de comentaren in knack sossen blad en elders, sprak boekdelen meer dan 90% dat zijn zij nooit gewoon geweest die rode magazines en kranten openlijke aanvallen nu van de Vlamingen!!!!

    Vlaming kijkt naar VTM en niet naar sossen bastion Vrt !!!! het rood druipt van het beeld en de Vlaming moet dat niet al meer dan 180j niet !!!!!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Frustratie, dat moet jij nodig zeggen!
    Eén opmerking en het barst los en spuit er uit bij jou!
    Sinds ik het gewáágd heb, Madame Maria tegen te spreken, kan ik meteen geen goed meer doen, wel?
    Trouwens: Commandeer me niet, wil je? Ik maak zelf wel uit of ik mijn ‘gif inhoud’ of niet.
    Hoe zei Willie dat ook weer zo “fraai?” Iets over een staaf dynamiet in je kont of zoiets verfijnds……
    Nou, ik begin te geloven, dat dat meer op jou van toepassing is!
    Er zijn hier meer meningen dan de jouwe, als je het nog niet doorhad. Ik zou zeggen:
    Take it or leave it.
    En….Goede raad, verwacht niet, dat hier constant iedereen met jou meelult, want dan kom je toch echt bedrogen uit.
    Ik dacht eigenlijk, dat je dat allang kon weten, maar jij schijnt er steeds slechter mee te dealen.
    Enfin, jóuw probleem……

    Like

   • Maria zegt:

    psychopatisch trekje van jou he… je moet en zal het laatste woord hebben en je besef zelf niet hoe je jezelf openbaart en contradictisch bent in uw schrijven…. hihihi alle ben eens benieuwd wat voor gif je weeral als antwoord zal schrijven, hihihi boeeeeeeemmmmmmm frustratie ten top!!!! 🙂
    geef het op vrouw is het beste voor uw morele gezondheid 😉
    ik ben hier om de waarheid mee te openbaren… jij daarentegen hebt een raar kantje aan je…

    Like

   • Joost Visser zegt:

    Op dit soort wijvengekijf zit niemand te wachten op deze site, toch?

    Like

   • Luchtpint zegt:

    Ik wil even aan uw oren komen trekken om met uw kop te schudden zodat u wakker begint te worden: Abu Jahjah schrijft al een tijd columns voor de Standaard. Vlaanderen slaapt evenwel gewoon verder, zoals we gewoon zijn. Men vindt zelfs tegenwoordig (in andere kranten) dat hij bovendien ook nog op zijn manier bijdraagt aan het integratiedebat, wat ongezien is. Toen hij terugkeerde naar Libanon was hier helemaal geen sprake van, toen werd hij door de publieke opinie vooral als een onruststokende raddraaier gezien. Nu is het echter omgekeerd !

    http://www.standaard.be/plus/tag/column-abou-jahjah

    Uw herseninhoud leeft op een soort eigen planeet die miljarden lichtjaren verwijderd lijkt van wat er zich in Vlaanderen echt afspeelt. Het gaat er hier hoegenaamd niet anders aan toe dan in Nederland. Vooraleer men hier van gedachte gaat veranderen zullen er eventueel gewoon doden moeten vallen onder gewone burgers die bijvoorbeeld naar hun werk gaan, of door terroristen om zeep worden geholpen in het buitenland. Alleen dan zal men hier pas echt tot de jaren van verstand gaan komen.

    In landen als het Verenigd Koninkrijk of Nederland en zelfs Duitsland lijken de geesten wat dat betreft onder de autochtonen al verder gerijpt te zijn dan in België, dat gewoonlijk achterop hinkt. De ingeslapen Bourgondiër echter die meent zoals gewoonlijk dat zolang er niets ernstigs gebeurd is op dat niveau, hij gewoon kan doorslapen en zijn tijd kan doorbrengen met het kijken naar oeverloze kookprogramma’s om dan vervolgens naar de boekenbeurs te stappen om daar een shitload kookboeken op mekaar te stapelen waarmee hij als een dorpsidioot kan lopen pronken vanaf het moment dat er team journalisten (VRT/VTM) een camera onder zijn neus duwt met de vraag “Wat hebt U gekocht ?”

    Dat is het niveau van “intellectualiteit” dat hier heerst: de aandacht continu afleiden naar “plezante” dingen en vooral geen maatschappelijk debat willen aangaan over dingen die bedreigend zijn voor de samenleving in zijn geheel. Want dan moeten mensen eens ernstig gaan beginnen nadenken, en de schroom om je ergens voor / tegen uit te spreken die ligt er bij ons diep ingebakken, dat hebben we liever niet ! Liever de neus steken in het geeuwverwekkende relatieleven van BV’s waarover we dan allemaal een mening moeten hebben, en zo, eerder dan de zaken bij naam te noemen. Ik ken mensen die effectief menen dat de Islam in België zal blijven focussen op synagoges en Joden alleen, om maar één dwaas voorbeeld te noemen. Je moet er maar op komen ! Zo ingeslapen zijn ze dan.

    De Vlaamse mentaliteit leeft op verschillende manieren in een vacuüm, en mensen die echt weten hoe de vork aan de steel zit en het ook echt willen zeggen in het openbaar zijn hier verhoudingsgewijze veel dunner gezaaid dan in het buitenland. En ik ga het nu zeggen zoals het is: veel daarvan heeft te maken met de neurose die Vlaanderen eigen is, namelijk de “levensbedreigende” angst voor wat “andere mensen wel niet zouden kunnen denken van mij als ik in het openbaar x of y durf te zeggen ?”

    De zielige schroom m.b.t. hoe men door anderen wordt waargenomen. Door en door Vlaams.

    Like

   • Luchtpint zegt:

    31 oktober 2014 om 15:35

    was uiteraard aan Maria gericht met de bedoeling om aan te tonen dat Vlaanderen heus niet zo militant is als zij probeert vol te houden. Integendeel, zelfs.

    Like

   • Luchtpint zegt:

    Aangetoond kan worden dat:

    1) stoute (dus niet-PC) vragen stellen in Vlaanderen gewoonlijk als “onbeschoft” wordt ervaren, zowel door gewone mensen als journalisten.

    2) men mensen op die manier hier eender wat kan wijsmaken: als Jahjah of andere idioten (zoals Rik Coolsaet bv.) hun bek open doen, dan stelt men die “expertise” gewoonlijk niet in vraag en dan gaat men ervan uit dat “het wel waar moet zijn”. Kous af.

    3) dat men in Vlaanderen te weinig kritisch is en gemakkelijk geneigd is ongemakkelijke onderwerpen uit de weg te gaan, omdat men zich dan gemakkelijker “veilig” kan wanen.

    4) op die manier bepaalde figuren in het Vlaamse medialandschap door het grote publiek een autoriteit krijgen aangemeten die ze in essentie NIET hebben. Waardoor ook Jahjah in Vlaanderen salonfähig is geworden.

    5) men in Vlaanderen liever de aandacht naar futiele onderwerpen afleidt.

    Dat is de moraal van het verhaal.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @ Joost Visser, 17.04u.: Je hebt gelijk: Ik had wijzer moeten wezen. Het zal niet meer gebeuren.
    De Duivel lijkt wel in haar gevaren omdat haar ‘waarheid’ de mijne niet is; Dat mag kennelijk niet gezegd worden, want dan wordt ze hèls……..
    Volgens mij gaan we daar nog wat mee beleven. Maar ja, de tijd zal het leren.
    Van mij geen respons meer, dat is bij deze beloofd.

    Like

  • Maria zegt:

   had al meerdere keren gevraagd aan lichtpunt om mijn posten te laten en niet af te breken, hij kan het niet laten, vorige discussie ivm met nederland en vergelijking belgie net hetzelfde.. theresa zelf geschreven kon ze niet wachten om toch in te grijpen pro lichtpunt en blijven zelf reageren op een manier die veel zegt… indien deze 2 personen gewoon niet meer zouden reageren afbrekend en uitdagend op mijn persoonlijke posten, stopt dat vanzelf hoor want op lichtpunt zelf reageer ik allang niet meer! maar hij kan het niet laten van TOCH provocerend te blijven reageren, dus voor theresa is ook heel simpel stop met op mijn persoonlijke posten te reageren, probleem opgelost en niet uitdagend dingen te posten want dan krijg je repliek… met anderen heb ik die last niet hier.. dus bij deze ligt de bal in het kamp van de beiden die het niet kunnen nalaten van na te trappen… ik ben hier zoals de rest om waarheden te openbaren en niet om af gebroken te worden door deze 2… want tegenwoordig als ik dingen post daar zijn ze met 2 om af te breken een normale discussie is niet mogelijk tussen ons 3
   had in een vorige post al gemeld dat voor mij game over was… Indien ze me niet moeten dat ze me dan links laten, probleem opgelost, hoop dat beiden het begrepen hebben nu van mij gewoon links te laten liggen op mijn persoonlijke posten… Is toch simpel niet dan heb je deze bullshit niet op de site!
   Ieder heeft het recht om zijn mening die dan nog gestaafd word door anderen te posten, als je daar niets van moet weten of niet mee akkoord gaat reageer dan gewoon niet, ik ga ook niet altijd akkoord met anderen hun posten maar doe niet wat lichtpunt doet en nu theresa in navolging….

   dus volwassen houding aub en onthou jullie beiden van te reageren op mijn posten en niet uitdagend erop te reageren! bij deze is het totaal gedaan van mijn kant op enige reactie op beiden na dit, hoop dat ze de klasse hebben van gewoon te stoppen dan is deze zaak en probleem opgelost!!!

   maria

   Like

   • Luchtpint zegt:

    Hoe volwassen wilt u zijn als u tegelijk als een zestienjarige snotneus mensen psychopathische trekken verwijt wanneer die een mening verkondigen die u niet aanstaat ? Doet me zo’n beetje denken aan een puber zonder argumenten die wat tegen haar ouders zit te schreeuwen als die haar op de regels willen wijzen.

    Bovendien meen ik ook – en dat zal u waarschijnlijk nog minder liggen – dat Vlaanderen wel degelijk iets te leren heeft van wat er in het buitenland gebeurt. Men ziet daar verhoudingsgewijze meer mensen opstaan die één en ander bij naam willen noemen, zoals bv. Douglas Murray, Pat Condell, Paul Weston (Engeland) Thilo Sarrazin, Udo Ulkotte,(Duitsland) Leon De Winter, Hans Jansen, Theo van Gogh, Pim Fortuyn, Geert Wilders (Nederland) en die bovendien ook hun punt vooruit kunnen schuiven via de gewone massamedia.

    In Vlaanderen daarentegen hanteert men de filosofie “wat niet weet niet deert” door al die critici gewoon aan het oog te onttrekken: gewoon doen alsof die niet bestaan, met als gevolg: niemand hier in vlaanderen die van hen heeft gehoord. Ze worden ook niet gevraagd voor interviews in de gewone media

    Mensen als Peter Calluy, Wim van Rooy en Sam van Rooy, maar bijvoorbeeld ook arabisten als Urbain Vermeulen of Pieter Van Ostaeyen worden stelselmatig uit de gewone media geweerd. De meest gelezen kranten in Vlaanderen zoals De Gentenaar, De Standaard, Het Nieuwsblad (Corelio groep) Het Laatste Nieuws, De Morgen (De Persgroep NV) Het Belang van Limburg, Gazet van Antwerpen (Concentra) bestaan gewoon uit een groep zelfbevlekkende pseudo-intellectuele praatjes verkopers die altijd maar dezelfde assholes aan het woord laten komen. Bovendien zijn de meeste van die uitgeversgroepen dan ook nog eens verweven met elkaar, want:

    De Persgroep is actief in de VMM sinds de start van VTM op 1 februari 1989. De overige aandelen zijn momenteel in handen van de Roularta Media Group. Daarnaast was De Persgroep tot 3 december 2012 eigenaar van 50% van de aandelen van ATV en sinds 1 juli 2005 tevens van de Nederlandse tak van de radiozender Q-music.

    Op 26 juni 2013 kondigden Concentra en Corelio aan dat ze hun Vlaamse kranten en digitale uitgeefactiviteiten samen gingen brengen in een nieuwe onderneming die de naam Mediahuis meekreeg. Concentra participeert voor 38% in Mediahuis en Corelio voor 62%.

    Corelio heeft ook participaties in audiovisuele media, zoals televisieproductiehuis Woestijnvis en radiozender Nostalgie, zowel in Vlaanderen als Franstalig België.

    In 2010 verkocht Sanoma 49% van haar belang in Humo aan de NV De Vijver (de holding die Woestijnvis beheert). Televisiebedrijf Woestijnvis heeft sindsdien de leiding over Humo. Humo valt onder de Sanoma groep.

    Nu is het zeer interessant te moeten zien dat de incestueuze verweving van al die mediabedrijven in België het compleet onmogelijk maakt om meningen of ideeën aan bod te laten komen die tegen de multikulle godsdienstwaan ingaan, want van al de bovengenoemde Islam critici in Vlaanderen of experts inzake terrorisme bestrijding-en opvolging (Pieter van Ostaeyen of Claude Moniquet bv.) zijn er in die media bijna geen aan het woord geweest. Wat men niet graag hoort, schuift men liever onder de mat. Zoals Vlaanderen het graag heeft, zo meent men in de kantoren van die mediabedrijven.

    Me dunkt dat dit kan tellen voor de DDR-stijl “republiek” die Vlaanderen geworden is. We krijgen elke dag dezelfde lulkoek te slikken via de media en diegenen die gehoord moeten worden die worden buiten spel gezet. Ik noem dat Erich Honecker waardig, dat soort praktijken. Dus de Vlaming die weet van niks, en zo ziet men dat graag in dit carnavaleske Vlaamse medialandschap !

    Like

   • Luchtpint zegt:

    Uw DDR model is bij wijze van spreken beter van toepassing op de politiek correcte wurggreep van de Vlaamse media en Belgische politiek dan op de Nederlandse situatie !

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Luchtpint:
    Ik sta in tweestrijd: Ik had beloofd, niet meer te happen……
    Niettemin m o e t ik slechts dit even kwijt:
    Chapeau!

    Like

   • Maria zegt:

    hihihi 😀 bedankt opnieuw om te bewijzen wie jullie 2 zijn!!!

    Like

 30. Maar het kan nog erger;ik lees net op de Telegraaf:D66 pleit voor gemakkelijker naturalisatie!!!!!Zij vinden dat getinten zonder persoonsbewijs daar absoluut geen hinder van mogen ondervinden!!!En roepen Teeven op het matje!D66 heeft voor mij hun bestaansrecht hiermede verloren,stelletje nsb’ers!Het kan die landverraders niet snel genoeg gaan,schijnbaar!En iedere d66-stemmer valt voor mij onder dezelfde categorie!

  Like

 31. Leo zegt:

  Goed gedaan, jochie !
  Jij zorgt er voor dat de hier inwonende soortgenoten van je DE dag in snel tempo zien naderen dat ze ECHT hun koffers zullen MOETEN gaan pakken .

  Hey, Paauw, graag nog een paar van die gasten in die “sjoow “van je,dan zijn we er voor de Kerst misschien van af.

  Like

 32. Jade zegt:

  Deze neanderthaler zou het waarschijnlijk zeer goed doen bij ISIS.
  Ik heb z`n clip direct afgezet, want ik wil die rotzooi niet eens zien…
  En de uitslag weten we ook al, hij komt ermee weg met een flut-straf.

  Like

 33. Jaantje zegt:

  In deze man ontbreekt het zo veel genoemde minderwaardigheidscomplex daarentegen zie ik een zelfingenomen dictator met een gewelddadige uitstraling kort lontje?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s