Foute Syriërs onder asielzoekers

Screenshot_33

Syrische vluchtelingen in een opvangkamp in Turkije. Syriërs die in Nederland asiel aanvragen en hier verdacht worden van oorlogsmisdaden krijgen geen verblijfsvergunning, maar kunnen door de oorlog ook niet terug naar hun land.

(Door: Nicole Besselink)

Onder de grote groep Syriërs die in Nederland aanklopt voor asiel, zitten verdachten van oorlogsmisdaden. Dat blijkt uit opgevraagde cijfers van het ministerie van veiligheid en justitie.

Het kabinet heeft er daarmee een hoofdpijndossier bij, want deze verdachten krijgen weliswaar geen verblijfspapieren, maar kunnen vanwege de oorlog in hun land ook niet terug. Nederland zet sinds medio 2011 geen Syriërs meer uit.

Rond de vijf Syriërs in de eerste helft van dit jaar geen asiel gekregen, omdat de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) vermoedt dat zij in Syrië vuile handen hebben gemaakt. Het precieze cijfer wil het ministerie niet geven omdat het herleidbaarheid tot personen wil voorkomen.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Dagblad Trouw

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Nederland, Syrië. Bookmark de permalink .

13 reacties op Foute Syriërs onder asielzoekers

 1. Cathja zegt:

  We waren hier al voor gewaarschuwd. Wat mij zo stoort, is de ‘we kunnen er niks tegen doen’-houding van Nederland! Oh nee? Kunnen wij geen mensen uitzetten die hier niet mogen zijn?
  Wat te denken van een dropping vlak bij de grenzen van de landen waar die lui vandaan komen? Laten ze het maar uitzoeken. De regeringen van die landen werken niet mee om ze terug te nemen. Maar is dat dan óns probleem? Stel dat hier 100 zware criminelen asiel proberen te krijgen, welke wij hier niet op willen nemen, en hun land van herkomst sluit de grenzen voor hen zodat ze niet meer binnen kunnen. Dan zouden wij noodgedwongen met 100 misdadigers opgescheept zitten! Dat kan toch niet waar zijn?
  Ik zou wel weten hoe ik van ze af moest komen, ook al zou Brussel, de VN, en weet ik wie nog meer hiertegen protesteren. Wij hebben nog altijd geen opvangplicht voor misdadigers!

  Like

 2. Sjaak zegt:

  De schlachters komen naar Nederland om hun werk af te maken !

  Het kan dus ook nu,
  net als jaren geleden bij de Afghanen,
  gebeuren dat een Syrische beul zijn
  slachtoffer in de supermarkt tegen
  het lijf loopt, zo moest Teeven
  in juni schoorvoetend erkennen.

  MAAR ZO ONTKETEN JE OOK EEN BURGEROORLOG !

  Like

 3. Teeven:zorgvuldig!Ik kan de woorden zorgvuldig,geschokt,verbaasd,ontzet,etcetera,niet meer horen van dat huichelachtig zooitje in Den Haag!Zeg dan gewoon:wij beflikkeren jullie waar je bij staat en doe gewoon onze eigen zin;maling aan het volk!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Yvonne van Cleef: 17.46. uur. Zo is het, Yvonne. Het slappe politieke zooitje in Den Haag, zal GEEN ENKELE van deze FIGUREN uitzetten, niet EEN. Want dan komt het ROODVOLK en de GOEDMENSEN, die dat TEGEN zullen houden. Nederland gaat naar de kloten!

   Like

 4. Jaantje zegt:

  Was te verwachten denk maar aan de Hutu en Tootsie in Rwanda de vluchtelingen die hier kwamen werden geconfronteerd met hun beulen en ook hier gechanteerd en bedreigd.
  Velen liepen hier een extra shock op heel triest tijdens de slachtingen werd er geroepen dat ze niet konden ontkomen weinigen konden idd aan de slachting ontkomen en bereikten het ‘veilige’ Europa.
  Wat een horror als je dan oog in oog komt te staan met de beul die je man en kinderen heeft afgeslacht en hier met papieren van een van zijn slachtoffers zich uitgeeft voor slachtoffer en je wederom bedreigd.

  Like

  • Juist dus voorbeelden genoeg ,om lering uit te treken, maar niks dringt tot die goedbetaalde koppen door, schande , dat onze regring het volk op zadeld met moordenaars, uit landen met een curtuur opvatting van 2000 jaar geleden.en ja als er wat gebeurd zijn ze geschokt , en dat was het dan weer , nog een stille mars er achter aan , en ga maar rustig slapen.

   Like

 5. Republikein zegt:

  Ze komen toch uit Turkije, of ben ik gek.
  Retour svp, de boot is vol.

  Like

 6. Giny zegt:

  Hoe zou dat nu toch komen dat ze zo graag asiel aanvragen in Nederland!
  Ze zijn allang op de hoogte dat het hier luilekkerland is, die sloebers in Nederland werken zich, of hebben zich te pletter gewerkt!
  Je durft hier nauwelijks nog naar een arts of tandarts te gaan, anders ben je verplicht om
  een half jaar droog brood te eten!
  Die stakkertjes krijgen alles gratis en ook nog een zakcentje toe!!!
  Allemaal van het voordeel wat wij uit Brussel ontvangen!!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Giny: 01.08. uur. Precies, en de tamtam staat aan vanaf Noord-Afrika, tot het uiterste puntje van Zuid-Afrika. Komt allen genieten en uitvreten in Nederland, was getekend, de socialisten en het goedvolk!

   Like

 7. windwens zegt:

  Niet uitzetten hoezo niet moet je hier dan in grote aantallen moordenaars vrij rond laten lopen. Op gerot met dit soort lui, als ze een kopschot krijgen daar ginds in eigenland hebben ze die gewoon verdient wie wind zaait zal storm oogsten. Als Els Borst wordt vermoord is hier het huis te klein en is men koortachtig opzoek de dader te vinden. Zit er verschil tussen de ene moordenaar en de andere dan mogen ze in Den Haag mij de verschillen eens haarfijn uitleggen. Zelf de overheid heeft hier strak bloed aan de handen, het is gewoon wachten tot het moment waarop het gebeurt.

  Like

 8. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Nederland zet ze niet uit! M.a.w. we laten bewust terroristen hier binnen!

  Like

 9. Th.M. van Baarle zegt:

  HOOGSTE TIJD VOOR WISSELING VAN DE WACHT (en de macht).
  We kunnen en mogen niet BLIJVEN toekijken. De klok tikt en de 5e kolonne groeit en groeit.
  Werk aan de winkel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s