HOE BRUSSEL EN FRANKFURT EEN ZEVENKOPPIG MONSTER BAARDEN

Screenshot_41

(Door: trias politica)

Nu de stresstesten achter de rug zijn en de bankenunie opgetuigd kan worden lijkt iedereen weer over te gaan tot de orde van de dag. Maar is er wel iets verbeterd? Dreigt in Europa geen langdurige stagnatie van economische groei?

Ik weet niet hoe het met u gesteld is, beste lezer, maar na vertering van de uitkomsten van de stresstesten van de grootste Europese banken bekruipt me het unheimische gevoel dat de financiële markten (en in hun spoor de banken) weer als vanouds tekeer zullen gaan. In hun roes naar transactiewinsten, aangemoedigd door extreem lage rentes en bergen aan liquiditeiten zullen weer de nodige risico’s genomen gaan worden. Torenhoge risico’s, zo valt te vrezen.

Lees verder>>>
Follow the money

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Desinformatie, ECB, euro, Eurocrisis, EUSSR, Graaien, IMF, Nederland, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op HOE BRUSSEL EN FRANKFURT EEN ZEVENKOPPIG MONSTER BAARDEN

 1. Tom Hendrix zegt:

  Maar het feest bij de RODEN in Brussel moet natuurlijk wel kunnen doorgaan. Eens met het artikel, van Jean van Wanningen! Maar ze zullen met deze wetenschap NIETS doen.

  Like

 2. Maria zegt:

  ja dat is het plan altijd geweest van socialistich christen EU en IMF het geld aanslaan op banken van de burgers….

  http://beurs.com/2013/10/10/spaargeld-echt-in-gevaar-imf-wil-10-van-ons-spaargeld-als-eenmalige-superbelasting/32313/comment-page-2

  maar ja ik ben een complot denker niet?

  Like

 3. Jules Vismale. zegt:

  Het zevenkoppige monster uit Brussel en Frankfurt is duidelijk afgekeken van de Hydra uit het Griekse verhaal over de oersterke Hercules. Deze kon het monster alleen overwinnen door het te ontdoen van diens koppen en om te voorkomen dat dezen zich verdubbelden de nekken ervan dicht te schroeien. Nou is de EU al een soortgelijk monster geworden maar 100 jaar geleden hebben talloze Europese machtshebbers Europa in een afschuwelijke WO I gestort waarbij zij het militarisme van fanatieke jongemannen (net zoals tegenwoordig veel potentiële jihadstrijders doen) schandelijk misbruikten voor deze oorlog. De wereldoorlog leek symbolisch een soort draak te worden, Total Krieg genaamd, geschapen door mensen die het daarna in een onverzadigbaar mensenverslindend monster veranderde! De draak werd echter, in tegenstelling tot in het verhaal van in St. Joris, NIET gevoerd met mooie jongedames of jonkvrouwen maar met miljoenen jongemannen waaronder ook de zonen van dergelijke politici! En het was Magere Hein of beter gezegd de Dood (de laatste ruiter van de Apocalyps) die de doden van de eerste drie ruiters, Oorlog, Honger en Pest, moest binnenhalen en het uitdoven van zoveel menselijke levenskaarsen met zijn zeis bezorgde de Dood ontzettend veel overwerk!
  Mensen zijn echter, zoals Jezus al voorspelde, alleen maar rentmeesters over geld en goud en GEEN eigenaars maar de desbetreffende banken gaan sneller failliet dan men denkt! Ik zie overal in Nederland steeds minder bankfilialen en plekken waar je niet eens meer geld kunt opnemen. En als de gehate EU-draak het lef heeft om Nederland, Engeland, Italië, Griekenland, Cyprus, Malta, Bulgarije, Ierland en Letland met naheffingen nog verder kaal te plukken dan mogen miljoenen inwoners van deze landen zichzelf allemaal als Hercules of St. Joris gaan verkleden om de EU-Hydra in Brussel te verslaan en voorgoed te vernietigen!

  Like

 4. Hercules zijn WIJ, het volk.

  Like

 5. Joshua zegt:

  Die eu opheffen, levert heel veel geld op.
  Blijven onze spaar centjes gespaard voor die smerige geldwolven

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s