Oostenrijk: 14-jarige moslim wilde zelfmoordaanslag plegen op Station-West in Wenen

Screenshot_49

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Daar hebben we die aardige migrantenschatjes, die de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière, als zijn zonen en dochters beschouwt. Eentje van hen wilde Station-West in Wenen opblazen:

Terreuralarm rondom een Turk (14): De jongere, die al acht jaar in Oostenrijk woont, had een gedetailleerde aanwijzing om een bom te maken van internet gedownload en was blijkbaar een aanslag op een grotere mensenmenigte op Station-West in Wenen of ergens langs de westelijke spoorlijn van plan. Het openbaar ministerie St. Pölten bevestigde woensdag dat de vermoedelijke Jihadist in Wenen werd gearresteerd en daar nu in voorarrest zit.

Dinsdag was al eerste informatie bekend geworden, woensdag maakte het openbaar ministerie meer details bekend. Weense terrorismebestrijders hadden blijkbaar nog net op tijd toegeslagen. Want voor zover bekend was de jonge zelfmoordterrorist al heel dicht bij zijn doel.

Krone.at

Eigenlijk zou men de heer De Maizière ter verantwoording moeten roepen, als zulke killer-Mohammeds zijn zonen en dochters zijn, nietwaar?

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Jihad, Moslims, Oostenrijk, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op Oostenrijk: 14-jarige moslim wilde zelfmoordaanslag plegen op Station-West in Wenen

 1. Th.M. van Baarle zegt:

  Jonge Turk (14) gearresteerd en in voorarrest gezet.
  Schandelijk. Dat zou in NL toch niet voor kunnen komen.
  Hier zou zo’n ‘kind’ na een vaderlijke vermaning door oom agent toch weer gauw naar huis zijn gestuurd. Of, neen, met een politieauto thuis afgeleverd waar kameraadschappelijk afscheid zou zijn genomen met nog excuses voor het ongemak.
  De gevolgde methode in Wenen kan gemakkelijk tot een bepaalde recidive leiden en dan??

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Th.M.van Baarle: 23.02. uur, op 29/10. Inderdaad, zo zou het gaan in ONS LAND. ” Het land der naïeve dwazen”. De ISLAM verpest onze hele LEEFBAARHEID meneer van Baarle!

   Like

  • oud-marinier zegt:

   Hadden ze dat jong niet bij wijze van voorbeeld NA zijn arrestatie naar een “open terrein” kunnen brengen en hem daar “dwingen” om te demonstreren hoe zijn “bom” te werk gaat ? Jammer toch …zitten ze daar in Oostenrijk NOG steeds met dat kut-jong opgescheept. had hem toch zijn gang laten gaan op een OPEN TERREIN…..!!!

   Like

 2. D.DAY zegt:

  Je geeft ze onderdak, te vreten, geld, vrijheid en alle mogelijkheden om zich te kunnen ontwikkelen, en als beloning blazen ze je op. En dit allemaal omdat een pedofiel zo’n 1400 jaar geleden gezegd heeft dat iedereen die geen moslim is gedood moet worden. Mensen, de islam deugt al 1400 jaar niet en je moet wel heel erg naïef zijn als je denkt dat het in de toekomst wel zal gaan deugen.

  Like

 3. oud-marinier zegt:

  De Maziere ist “Voellig Verarscht” !!!

  Like

 4. luckybee zegt:

  Met 14 jaar is een moslim volwassen.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  De Maizière ter verantwoording roepen ??? Veroordelen wegens landverraad.

  Like

 6. Stop met de islam en kijk wat de God van Israel middels ZIJN ZOON voor alle mensen op deze vervloekte aarde voor ons gedaan heeft !!!Volgens mij is elke moskee op deze aarde er een te veel ,hoewel we het in zekere zin zelf veroorzaakt hebben!Het zou goed zijn om die vervloekte tempel op de tempelberg te Jeruzalem in zijn geheel af te breken en deze afgodentempel per enkele reis naar Saoedi Arabie over te brengen !

  Like

 7. Eigenlijk zou dat in ieder land een keer moeten lukken,hoe erg ook voor de slachtoffers.Maar dan gaan er wel ogen open.Ze kunnen het niet af blijven doen als incidentje/kwajongensstreek.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s