Stichting van John Kerry´s vrouw financiert anti-Israëlische propaganda

Screenshot_43

“Conflict Kitchen” maakt reclame voor Iraanse spijzen

(Vertaling: E.J. Bron)

Het verpakkingsmateriaal van deze belegde broodjes heeft het in zich: In een snelrestaurant in Pittsburgh (Pennsylvania, VS) worden de sandwiches in een papier gewikkeld dat bedrukt is met pro-Palestijnse en anti-Israëlische slogans. De sandwichbar “Conflict Kitchen” kreeg subsidie van 50.000 dollar van een stichting van de vrouw van de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry. Dat bericht de online-krant “Washington Free Beacon”.

“Conflict Kitchen” verkoopt spijzen uit landen die een conflict hebben met de VS. Volgens het bericht wordt het restaurant door de Heinz-Endowment (een stichting van het Heinz ketchup imperium) ondersteund. Voorzitter van de stichting is Teresa Heinz-Kerry (foto boven), de vrouw van de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry.

“Conflict Kitchen” ligt in de buurt van twee universiteiten. Het gaat er vermoedelijk om de studenten over het conflict tussen de VS en de landen, waarvan de spijzen worden aangeboden, te informeren. Op de “Palestijnse verpakkingen” wordt bijvoorbeeld het terrorisme tegen Israël goedgekeurd. Volgens “Washington Free Beacon” staat er op een verpakking: “Hoe kunnen jullie Israëlische F-16´s, die tot de beste gevechtsvliegtuigen ter wereld behoren, vergelijken met een paar honderd zelfgemaakte raketten?”

Een andere verpakking draagt het opschrift: “De Palestijnen zullen niet toestaan dat Israël in hun land komt. En als dit toch gebeurt, zullen zij hen doden en zien sterven.”

Een woordvoerder van de stichting Heinz-Endowment verklaarde dat de subsidie in april werd verstrekt en bestemd zou zijn geweest om de standplaats te verplaatsen. Hij zei echter niet of de stichting het restaurant ook in de toekomst zal ondersteunen. De woordvoerder benadrukte dat de mening van “Conflict Kitchen” niet overeen zou komen met die van Heinz-Endowment.

“Conflict Kitchen” werd door de kunstprofessor Jon Rubin en zijn voormalige student Dawn Weleski opgericht. Volgens persberichten organiseerden zij onlangs nog twee anti-Israëlische evenementen.

Teresa Heinz-Kerry is vennoot van het Heinz ketchupimperium en voorzitter van de uit het imperium voortgekomen stichtingen “Heinz Family Philantrophies” en “Heinz-Endowment”. De huidige minister van Buitenlandse Zaken, John Kerry, is sinds 1995 haar tweede man. Teresa Heinz-Kerry behoort tot de rijkste vrouwen van de VS en schenkt jaarlijks miljoenen dollars. Voor haar liefdadigheid en haar betrokkenheid werd ze al meermaals onderscheiden.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Elite, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, propaganda, Rotzakken, Socialisten, VS. Bookmark de permalink .

19 reacties op Stichting van John Kerry´s vrouw financiert anti-Israëlische propaganda

 1. Mowdes zegt:

  De duivel schijt op een klein hoopje.

  Like

 2. Igor zegt:

  Simpel voor mij, nooit meer Heinz in huis. Er zijn gelukkig nog genoeg niet besmette merken te koop, die net zo goed, zo niet beter en niet onbelangrijk, goedkoper zijn.
  Dus Mw. Heinz-Kerry vreet je rotzooi zelf maar.

  Like

 3. Adriaan van Ginkel zegt:

  Simpel. Overwegen om alle Heinz-sausjes te boycotten. Tomatenketchup wordt ook door anderen gemaakt, dus geen verlies.

  Like

 4. Theodoor zegt:

  Dit leert mij om Heinz in de ban te doen, waarvan akte.
  Geen Heinz meer op tafel.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Een soort Amerikaanse “Greta Duisenberg” a.h.w. Met verschil haar John leeft nog.
  Die etenswaren zouden ze beter in wikkels kunnen doen met de afdruk van de Am-hostages in ,79 erop.
  Hoewel sinds mensenheuigenis het terrein van embassades onschendbaar, buitenlands gebied is, namen die Iraniërs in ,79 ambassade-personeel gevangen.
  In cirkel is ahmadinejad

  https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQPvyYzNzEAxNpHTCoiFkCffjI3OC-BJx_2KP0yHVwuclWbjfuC

  Ik denk echter ze kiest voor deze afdruk::

  Like

 6. Henk.V zegt:

  John Kerry was ooit een rasechte hippie, zo links als een deur en dat ultra linkse trekje heeft de mannooit verlaten en niet alleen tot een karakterloze dweil gemaakt, maar ook tot een doortrapte politicus die vriendschap met Israël veinst. maar nooit kan verhullen dat hij dat land graag een hak wil zetten door het concessies te laten doen die de vijanden van dat land buitengewoon in de kaart spelen.
  Kortom een doortrapt,politiek correct mens, zeer pro islam.
  Dank zij de bemoeienissen van Kerry en Obama werd Israël keer er op keer van weerhouden zelf een einde te maken aan het nucleaire gevaar dat er van Iran uit gaat.

  En daarmee speelden de Amerikanen bewust Iran in de kaart.
  Moet het dan verwondering wekken dat Kerry’s vrouw ook haar steentje bijdraagt in het treiteren van Israël door reclame te maken voor de producten van Israël’s vijanden?

  Mijn hemel! Waar verziekt de invloed van het linkse denken het Westen (en Israël) eigenlijk NIET??
  Ik hoop dat er na de pikzwarte periode Obama- Kerry een grote electorale schoonmaak actie op gang komt in de Verenigde Staten.Daar moet veel puin worden geruimd..

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Henk V: 20.11. uur, op 29/10. Henk daar ben ik het volledig mee eens! Het ergste is nog, dat het socialistische virus, overal is doorgedrongen, bij de ambtenarij, de pers en de rest van de msm, en in alle maatschappelijke geledingen!

   Like

 7. aquarius4422 zegt:

  De USA heeft een nieuwe Reagan nodig om orde op zaken te stellen.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Illuminatie!

  Like

 9. Maria zegt:

  wacht maar VS jullie staan ook op de lijst van extermination !!! fuicking Illuminatie Jodenhaters!!!
  en het ergste van al die 13 satan Illuminatie families die de aarde via Annunaki Illuminatie zijn/rulen dan zelf allen joden… aan alles komt een einde!!! ook voor jullie satan Illuminatie!!!!

  Like

 10. windwens zegt:

  Door mevr Kerry verloochend de Joodse meneer Kerry zijn afkomst, hoe dom kun je zijn.

  Like

 11. luckybee zegt:

  John Kerry is net als Lubbers en van Agt, absolvent van de hoogste Jesuiten seminaris in de USA.

  Like

 12. gssoomers@online.nl zegt:

  Kerry is minister van buitenlandse zaken van de VS,ook Obama is een jodenhater,net als Dries van Agt,Gretta Duisenberg,veel linksen zijn dat,zoals Marcel van Dam,Bert Koenders,Laurens Jan Koster,Harry van Bommel,Anja Meulenbelt,Marjan Berk etc.

  Like

 13. Joshua zegt:

  Wat zich tegenwoordig volksvertegenwoordigers noemt zijn een stel IMBECIELEN, en heulen met andere moorddadige IMBECIELEN, soort zoekt soort.

  Like

 14. Jan zegt:

  Special Treatment Gave John Kerry’s Daughter $9 Million In Gov’t Contracts  The State Department funneled more than $9 million through the Peace Corps to Seed Global Health – a nonprofit run by Kerry’s daughter, Dr. Vanessa Kerry, TheDCNF previously revealed. Seed received the money through Peace Corps contracts for the Global Health Service Partnership (GHSP), which were awarded without competition.

  http://dailycaller.com/2016/10/18/exclusive-special-treatment-gave-john-kerrys-daughter-9-million-in-govt-contracts/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s