Wie stopt de medialeugenaars: Neem nu de hoax rondom de KLM-ontslagen

Screenshot_24

(Door: E. van Lith)

Wie als eenvoudige mediaconsument de afgelopen week alle “serieuze” zenders mocht geloven, waaronder het NOS-journaal, was er toch min of meer van overtuigd dat KLM vandaag naast de dramatische winstcijfers het ontslag van 2500 werknemers bekend zou maken. Nu de KLM zojuist haar persconferentie heeft vrijgegeven, blijkt dit zogeheten nieuws een volkomen uit de lucht gegrepen broodje kijkcijfer aap te zijn, waaruit maar weer eens blijkt hoe we als burgers door onze eigen media keer op keer op het verkeerde been worden gezet, en nota bene de NOS het vertrouwen van ons burgers opnieuw weet te beschamen.

Wat zijn dit voor toestanden dat een door ons burgers duurbetaalde NOS-redactie dagenlang haar reporters naar de KLM-kantoren tot in Frankrijk stuurt om blijkbaar zo goedgelovige burgers haar verhalen op de kijkcijfermouw te spelden, het moet toch niet veel gekker gaan worden.

Hoeveel reporters hebben de afgelopen week zo weer op schandalige wijze achter de kijkcijfers aangelopen om vooral ten koste van ons burgers hun hoofdredactie en adverteerders maar weer te kunnen bevredigen. Zie hier hoe het effect van ongebreidelde persvrijheid leidt tot ongeremd mediamisbruik door adverteerders en belangengroepen.

Wie stopt deze enge samensmelting van media en politiek? De VVD zal niets doen, omdat liberalen het aan de markt overlaten en, met andere woorden, zelf niets willen doen en de PvdA en de NOS zijn zoals bekend mag zijn al veel te lang één pot nat, dus zal het dan toch de PVV van Wilders weer worden die de misstanden in de media eens gaat aanpakken ?

Met dank dan maar aan diezelfde media.
Door:
E.van Lith
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Desinformatie, Linkse media, mainstream-media, NOS, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Wie stopt de medialeugenaars: Neem nu de hoax rondom de KLM-ontslagen

 1. @geertwilderspvv #pvv MEDIALEUGENAARS GAAN OP KOSTEN vd BELASTINGBETALERS nr KLM FRANKRIJK!Zie hoax rond KLMontslagen http://wp.me/p1O7aM-jhv

  Like

 2. Cathja zegt:

  Het wordt tijd dat verkeerde voorlichting strafbaar wordt gesteld. Journalisten lijken wel vrij spel te hebben als het gaat om berichtgeving. Verkondigen ze nu hún mening of vertellen ze de feiten?
  Ook omroeporganisaties die partijdigheid uitstralen zouden op de vingers getikt moeten worden. Als het zo doorgaat kunnen we alle nieuwsbronnen wel negeren, want wat heb je er aan als je met veel scepsis naar het nieuws zit te kijken en te luisteren?
  Of willen de meesten liever beduveld worden?

  Like

 3. aafke zegt:

  KLM liegt en er zullen toch ontslagen vallen. Dat zingt al langer rond in Schipholse. Ze prijzen zichzelf uit de markt, maken de meeste winst en zijn de gatenopvullers van het grotere conglomeraat. Domme Hollanders, blyven in sprookjes geloven

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  De LEUGEN regeert, dankzij de volledige socialistische MSM!

  Like

 5. Monalisa zegt:

  ZO stond het in de krant van de telegraaf.
  7500 banen verdwijnen bij KLM’ Doordat KLM in zwaar weer verkeert, verliezen 7500 mensen hun baan. De luchtvaartmaatschappij gaat werk uitbesteden waardoor duur KLM-personeel overbodig wordt. hoe komen zij er dan aan stilte voor de storm
  http://nos.nl/video/715141-geruchten-dat-de-ontslagen-alleen-bij-klm-zouden-vallen.html

  Straks weer een over de kop dan staren ze met nieuwe personeel.(goed koper via een flex wet)

  Like

 6. luckybee zegt:

  Dat moeten wij zelf doen, door geen stemmen meer aan de elite partijen te geven alleen de PVV is stemmen waardigd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s