“De gezelligheid zal verdwijnen”, deel 2

Screenshot_59

(Door: Martin Bosma)

Het gedrag van de moslims is  nog niet volledig ontplooid en te vergelijken met dat van een jongen die nieuw is in een club. Het duurt even voor het ijs gebroken is en hij zich wat losser gaat bewegen, totdat tenslotte zijn ware aard zichtbaar wordt. Maar naarmate de tijd vordert en ze meer overwinningen behalen van het soort eigen scholen, universiteiten, moskeeën, ziekenhuizen, stranden, zwembaden, sportcentra en wie weet wat nog meer, en ze bovendien straffeloos op misdadige wijzen hebben kunnen protesteren, zullen ze geleidelijk minder verlegen worden en zelfverzekerder.

Rasoel voorspelt dat de toestroom al snel onder andere deze negatieve effecten heeft voor Nederland:

* Homoseksuelen zullen niet meer voor hun homoseksualiteit durven uitkomen,
* Naaktheid en andere overtredingen tegen de islam zullen op televisie en in het openbaar verboden worden,
* De criminaliteit zal verder toenemen,
* Er komen nieuwe nationale wetten, naar de wensen van de moslims,
* Corruptie wordt een epidemie,
* Gebruik van alcohol in het openbaar wordt verboden,
* De onschuldige blik in de ogen van de Nederlander zal verdwijnen,
* Diverse moslimgroeperingen zullen in Nederland in conflict raken,
* Eerlijkheid en onderling vertrouwen tussen Nederlanders zullen verdwijnen,
* De gezelligheid, het gevoel van humor, de vrijheidszin van de Nederlanders zullen verdwijnen.

Het sterker worden van de moslimstem zal leiden tot steeds grotere problemen in de samenleving. De regering zal met compromissen komen om moslims tegemoet te treden; pornografie en het uitlaten van honden wordt verboden. De Nederlanders die het hiermee niet eens zijn, worden gebrandmerkt als racisten. Door de massa-immigratie en islamitische geboortecijfers zullen Nederlanders een minderheid worden, ook al omdat veel autochtonen emigreren! Nederlanders raken geïntimideerd. Vrouwen kleden zich als moslima´s om problemen – met moslims – te voorkomen. Maar ook deze zelfislamisering mag niet baten.

Deel 1 van “De gezelligheid zal verdwijnen” kunt u hier lezen.

Wordt vervolgd. . .

Bron: De schijn-élite van de valsemunters
Auteur: Martin Bosma
(h/t Tom Hendrix)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, hersenspoeling, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, koran, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse media, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op “De gezelligheid zal verdwijnen”, deel 2

 1. Mowdes zegt:

  Ik sla de trom, stroomt samen, wij zijn velen.
  Mijnwerkers komt met bijlen en houweelen,
  Gij boeren scherpt Uw zeisen en Uw grepen,
  Matrozen neemt de haken van Uw schepen,
  En jagers laadt met scherp Uw jachtgeweren,
  Wij zijn de laatsten en wij moeten ’t keeren.
  Boven den knoet verkiezen wij den dood.
  Wordt wakker, want de nood is groot.

  Like

 2. aafke zegt:

  Kan haast niet geloven dat het zo een doemscenario gaat worden. Waar? IN NEDERLAND!!!
  Zoals de misleider Zalm verwoordde, maar dan in een andere contekst: het licht gaat uit in Europa

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ja, ja, Tom: Ik kende deze passage natuurlijk, omdat ik het boek zelf bezit. -Dat wil zeggen: De schijn-elite….etc. dan, níet De ondergang van Nederland. Dat heb ik indertijd geprobeerd, zoals ik eerder verteld heb, maar de boekhandelaar verkocht dat niet, “uit principe.”
  Wie het nou eigenlijk schreef is nooit duidelijk geworden, maar het begint aardig uit te komen, al zijn al die voorspellingen op dít moment natuurlijk nog niet gerealiseerd. Het is en blijft echter zaak om te voorkomen, dat het zo ver kómt
  Destijds werd het gehoond als een slecht geschreven boekje, maar men ontkomt niet aan de indruk, dat zulks wel meevalt.

  Like

 4. bigljohn zegt:

  In de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw werd er door de overheid gezegd dat al diegenen die naar Nederland kwamen, zich aan moesten passen aan onze cultuur, normen en waarden. Bedoeld werd echter; De Nederlander dient zich aan te passen aan de Islamcultuur, met zijn normen en waarden. Een van de vele leugens die ons werden verteld, om de massale instroom van Islamieten soepeltjes te laten verlopen. En nog steeds worden wij verder in het nauw gedreven. Vergelijkt men Nederland met datzelfde Nederland in de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw, dan zal men ontdekken dat we al heel wat vrijheid ingeleverd hebben. En het word nog vele malen erger !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 18.40. uur, op 30/10. Daar ziet het inderdaad naar uit John. Alles doet men vanuit Den Haag, om de moslims tegemoet te komen. En voor ons, wij moeten betalen en de mond houden, van de politieke bende.

   Like

 5. delamontagne zegt:

  FRANKRIJK 2014
  https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10671438_1490816597853031_4645056197366284584_n.jpg?oh=612eb2792f81d86ff6f5801425a1f7c0&oe=54F0EBEB
  Karel Martel heeft in 732 de Arabieren bij Poitiers tegengehouden

  HELAAS………….

  zijn ze in (een) 747 terug-gekomen te Roissy, Paris ( het schiphol van Frankrijk )

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Als we de politici niet kunnen stoppen met de uitverkoop van de Nederlandse normen en waarden zijn we verloren, dan is de ondergang van ons en onze beschaving een feit !!

  Like

 7. Luchtpint zegt:

  Misschien zijn er nog zaken vergeten ? Zoals meisjes en vrouwen die “te onzedig” gekleed lopen in de zomer krijgen systematisch zuur in hun gezicht gegooid ? Kruisen op grafstenen worden systematisch beklad of op andere manieren gevandaliseerd ? Kerken en kathedralen in brand gestoken ?

  ’t Is maar een voorbeeld.

  Like

  • windwens zegt:

   Luchtpint het is een gruwelbeeld dat gegooi met zuur en is vrees dat als er een zo’n gek er mee begint dat er meerdere volgen. Ondertussen worden er al kerken in de fik gestoken hier maar vallen denk ik in de categorie doofpot zeker wanneer het historische gebouwen betreft die met veel bloed, zweet, tranen en zuur bij elkaar geraapt geld weer zijn op geknapt zijn de kerken die het eerste het slachtoffer zijn. De synagogen worden niet voor niets bewaakt als die in de fik vlieg, dan is het opeens te helder dat er wat gebeurt en is het veel duidelijker dat het een aanslag is dan wanneer een kerk in de fik wordt gestoken.
   Ook graf roof is tegenwoordig dagelijkse kost er wordt nog nauwelijks aandacht aan besteed maar dat is niet omdat het niet meer gebeurt, en dan nog het liefst graf plaatjes van kinderen leeg stropen want dat raakt het hardst.

   Like

 8. Jean zegt:

  Zowel de gezelligheid als de veiligheid zijn naar de kloten door die moslim idioten.
  Willen we nog enige toekomst alsook voor onze kinderen en kleinkinderen dan moeten we nu ingrijpen en niet wachten of luisteren naar die lafaards in Brussel, Den Haag, Parijs, Londen of Berlijn. Die moslims moeten verdreven worden tot en met de laatste kankercel en die mosselketen moeten tegen de grond zodat ze ons nooit kunnen laten herrinneren aan die barbaarse smeerlapperij.
  Het verderf zit reeds in alle poriën we kunnen niet meer op straat komen of er loopt van die barbaarse vuiligheid rond waar allen maar haat vanaf drijft naar ons westerlingen.
  Charter dagelijks 5 treinen vul de en voer af naar Italië en zet ze op een boot en afvoeren zodat hier terug veiligheid en leefbaarheid komt en bye the way verplicht de lafaards die deze rotzooi hebben ingevoerd deel te nemen aan de enkele reis ricgting zandbak.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Er schijnt ook ministerieel beraad te zijn om te komen tot invoering nieuw verkeersbord.

  http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQrna9Iuwy3TfRHg9g1ZtKe45yijZQuPVMCuSNsv3EjdNIWr6J57y9mgIeSnA

  Like

 10. luckybee zegt:

  Wat de moslims uit de Koraan leerden, is het tegengestelde van wat wij uit de Bijbel hebben geleerd.

  Like

 11. Pingback: “De gezelligheid zal verdwijnen”, deel 3 | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s