De islamisering van Groot-Brittannië

Screenshot_66

(Vertaling: E.J. Bron)

Paus Urbanus op 27 november op het Concilie van Clermont: …Jullie broeders in het Oosten hebben dringend jullie hulp nodig… de Turken en Arabieren hebben hen aangevallen… ik, of veeleer de Heer, bezweert jullie, … stuur snel jullie hulp naar de christenen en vernietig het kwade ras in het land van onze vrienden…

Terwijl de eerste Kruistocht begon als heroveringsveldtocht om het Heilige Land van de islamitische veroveraars terug te halen, volgden er zes andere grote christelijke Kruistochten in de beide decennia daarna. Wanneer men een wereldwijde peiling onder alle niet-christenen zou hebben kunnen houden in de jaren 1096 tot 1291, dan zou ongetwijfeld een meerderheid het christendom een gewelddadige religie hebben genoemd.

Deze rol speelt de islam in zijn bijzondere vorm tegenwoordig en over alles wordt op internet bericht. Sinds 1989, toen de hoogste leider van Iran, ayatollah Khomeini, een doodsfatwa tegen de schrijver Salman Rushdie heeft uitgesproken, is het internet groter geworden.

Screenshot_67

Er wordt ook geweld uitgeoefend in naam van vele andere religies, maar geen van hen heeft de afgelopen 25 jaar zoveel fundamentalisten voortgebracht als deze ene, die door 1,6 miljard mensen op aarde gepraktiseerd wordt, schrijft de “Huffington Post”.

Van vrouwen, die in kooien genaamd boerka gevangen worden gehouden via vliegtuigen, die in gebouwen gevlogen worden, tot aan de barbarij van de onthoofding met een mes toe, omdat een zwaard te zuiver zou zijn. Iedere islamitische wreedheid van de afgelopen 25 jaar heeft het voor de mainstream moslim moeilijker gemaakt om anderen ervan te overtuigen dat de islam een “religie van de vrede” zou zijn.

Deze onzekerheid maakt mensen bang. Ze maakt mensen bang in Canada, waar een in het land geboren islamitische bekeerling vorige week een soldaat bij het oorlogsmonument in Ottawa heeft doodgeschoten. Ze maakt mensen in België bang, toen in mei van dit jaar een teruggekeerde Jihadist uit Syrië drie mensen doodschoot in het Joods Museum in Brussel. En ze maakt de mensen in Groot-Brittannië bang, waar in het land geboren islamitische bekeerlingen in mei 2013 in een drukke straat midden in Londen een Britse soldaat afslachtten.

Screenshot_65

Het eerste probleem is de culturele kloof die steeds breder wordt. Anders dan de generaties migranten in de wereld, ook moslims, die gewerkt hebben om in het gastland deel te worden van de cultuur, zijn tegenwoordig veel Britse radicale islamieten niet in de wetten en culturele normen van het land geïnteresseerd. Vaak staan ze hier zelfs vijandig tegenover.

Het tweede probleem is de stijgende frequentie waarin het extremisme thuis toeslaat. In september werden er negen mannen gearresteerd wegens hun contacten met een terreurorganisatie. Ook de operatie “Trojaans paard” kwam naar buiten, waarin islamitische extremistische vertegenwoordigers zich in Birmingham in het schoolwezen verankerd hebben om hun extremistische ideologie door te drukken.

De islam is de enige religie waarvoor 500 en meer “Britten” naar Syrië en Irak getrokken zijn om er te vechten, waarbij men zich grote zorgen maakt wat er gebeurt als ze terugkeren.

Screenshot_64

Bron:
http://europenews.dk/de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Moslims. Bookmark de permalink .

8 reacties op De islamisering van Groot-Brittannië

 1. bigljohn zegt:

  Men maakt zich zorgen. En die MEN is de Engelse bevolking natuurlijk. De Engelse overheid maakt zich ook al zorgen. Namelijk dat er ooit een moment zal aanbreken dat de import van Moslims zal gaan stokken, of zelfs gaan stoppen. En die angst dragen alle Europese overheden. De Islam is zelfs nog erger dan het Ebola virus. Nog veel moelijker te bestrijden. De mens (nu is het de Islam) is de grootste vergissing die de natuur ooit kon maken ! Hij vernietigt niet eerst alleen de planten en dierenwereld, maar tenslotte ook zichzelf.

  Like

 2. tijluylenspiegel zegt:

  Niet alle moslims zijn terroristen, maar veruit de meeste terroristen zijn wel moslim dat zegt eigenlijk alles.
  IS of ISIS uitschakelen is één, de slapende cellen die als vijfde colonne al onder ons zijn is twee.
  En voorkomen dat jihadisten zich onder de andere zogenaamde vluchtelingen voegen om hier hun verderfelijke daden voort te zetten is drie
  Stap 1 wordt mondjesmaat aan gewerkt, stap twee wordt heftig ontkent en stap 3 heeft men nog niet eens aan gedacht.
  Dat gaat niet goed komen op deze manier, we hebben nog een stuk of twintig Geert Wildersen nodig in Europa.

  Like

 3. windwens zegt:

  Engeland is een broeinest maar ik geloof er geen donder van dat het in de rest van Europa anders is dan daar. De gemiddelde Brit is het helemaal zat Mr Cameron staat niet voor niets te schreeuwen dat hij niet gaat betalen wan die hele partij van deze meneer stelt geen donder meer voor en is net zo gedecimeerd als de PvdA als er hier weer verkiezingen komen hij hoop de partij te redden van de ondergang en dit is een hopeloze strijd. Zoals het hier ook een hopeloze strijd zal zijn.Zowel PvdA als VVD en D66 kunnen het schudden de volgende verkiezingen. Ondanks dat Krol een boefje is zal die partij groeien de christelijke partijen zullen weer groeien als ook de PVV en rood kan het schudden ook de SP zal niet meer gaan stijgen van wegen het altijd weer aanschurken met de Islam. Ik vreet me zweet sokken op als dit niet de verkiezingsuitslag gaat worden. Laat Pechvogel maar preken hij zal het niet gaan redden.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @windwens: 01.38. uur. U denkt dat PvdA, VVD en D66 het kunnen “schudden”, bij de volgende verkiezingen. Ik help U dat te hopen! Want de Nederlander, is zeer kort van memorie, en dan vrees ik dat deze “zombie bevolking”, toch weer kiest voor: PvdA,CDA,VVD en D66! Ik hoop dat ik mij vergis!

   Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  De islam is een perfide, extremistische ideologie!

  Like

 5. Wim Peters zegt:

  Wij hebben inderdaad nog een stuk of 20 mensen als Geert Wilders nodig om hier iets aan te doen,
  maar een goed begin zou zijn om in maart op de PVV te stemmen,in plaats van een van die
  landverraders van VVD,PvdA of D66 !

  Like

 6. Ik kots de laatste tijd wel erg veel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s