Twee vrouwen opgepakt op Rotterdam Airport voor jihadisme

Screenshot_72

Twee jonge vrouwen van negentien jaar blijken maandag te zijn gearresteerd op Rotterdam The Hague Airport.

Ze worden ervan verdacht dat ze van plan waren om via Turkije door te reizen naar Syrië, om zich daar aan te sluiten bij de gewapende strijd. Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM) donderdag. De marechaussee pakte de vrouwen op, nadat de dienst informatie over ze had binnengekregen. De vrouwen komen uit Brabant.

De twee werden donderdag voorgeleid aan de onderzoeksrechter. Die besloot de vrouwen toen weer vrij te laten. Ze blijven volgens het OM verdachte. De twee hebben hun paspoorten moeten inleveren. Er is ook huiszoeking bij de twee vrouwen gedaan. Daarbij zijn onder meer gegevensdragers in beslag genomen.

Lees verder>>>
(h/t Wans Horst)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Islamisering, Jihad, Moslims, Nederland. Bookmark de permalink .

18 reacties op Twee vrouwen opgepakt op Rotterdam Airport voor jihadisme

 1. windwens zegt:

  Wat moeten we hier met dit soort mensen laat ze gewoon gaan als ze daar willen zijn en daar willen sterven moet dat maar, vindt het heel pragmatisch als ze daar hun ding gaan doen in plaats van hier. Als die kronkel in dat hoofd zit gaat hij er echt niet uit als ze je paspoort afnemen dat kan ik ze verzekeren.

  Like

 2. E.Eliveld zegt:

  Een ieder die er voorstander van is om ‘Nederlanders’ hun paspoort af te pakken om er aanleiding te denken dat ze mogelijk iets ‘ongewenst’ zullen gaan doen moet onderstaand eens lezen:

  “Any sound that Winston made, above the level of a very low whisper, would be picked up by it; moreover, so long as he remained within the field of vision which the metal plaque commanded, he could be seen as well as heard. There was of course no way of knowing whether you were being watched at any given moment. How often, or on what system, the Thought Police plugged in on any individual wire was guesswork.”

  Als het hun kan overkomen kan het ons, Nederlanders, ook overkomen.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  L’Arabie Saoudite envoie ses condamnés à mort mener le « Jihad » en Syrie [11 décembre 2012]

  …………………
  Zeer Confidentieel

  Koninkrijk van Saudie Arabia
  Ministerie van Binnenlandse

  Zijne Excellentie Generaal Suood al Thnayyan.
  Bureau secretief van het Ministerie van Binnenlandse Zaken,

  DAT DE VREDE OP U MOGE DALEN en ook de zegeningen en deBARMHARTIGHEID VAN allah.

  Met referentie naar het telegram nr 112 van het Koninklijke Hof , gedateerd 19/04/1433 wordt gerefereerd naar de gedetineerden in de gevangenissen van het koninkrijk voor een misdaad waarop bestraffing volgens de charia van toepassing is;executie door middel van het zwaar;
  Wij laten U weten dat we in gesprek zijn met de misdadigers die veroordeeld zijn voor:”drugs, moord, verkrachting “, zij hebben de volgende nationaliteiten: 105 Jemenieten,21 Palestijnen, 212 Saudiërs, 96 Soudanezen, 254 Syriërs, 82 Jordaniërs, 68 Somaliërs etc, etc………….
  Wij zijn met hen tot een akkoord gekomen; in ruil voor hun training en rehabilitatie om voor de jihad in Syrië te gaan vechten, krijgen ze gratie en een maandelijkse uitkering zal aan hungezinnen en familie-ledenworden verstrekt, maar dezen zullen worden verboden zich buiten S.A. te begeven.

  Hoogachtend,

  Abdullah bin Ali al-Rmezan;
  Directeur van het bureau voor “brief-wisseling” in het Ministerie van Binnelandse Zaken

  Like

 4. Rick zegt:

  Waarom worden deze mannen en vrouwen toch tegengehouden ??
  Láát ze gaan. Opgeruimd staat netjes.
  Nu gaan zij misschien hun strijdlust botvieren op de Nederlandse maatschappij.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Dom, Dom, Laat gaan !!! Alleen nooit meer terug !!!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Ook ik ben er voor om deze “waanzinnigen”, te laten gaan. Wel Nederlands paspoort inleveren bij de Marechaussee op het vliegveld, en 1 enkele reis richting Syrië en Irak! En auf niemals wiedersehen!

  Like

  • Igor zegt:

   Tom, ze hoeven niet eens dat paspoort af te nemen.
   Als ze in de Schengen computer de mededeling plaatsen, dat deze paspoorten ongeldig zijn verklaard, kunnen ze nergens meer de EU binnenkomen. Problem solved.
   Doen ze ook met de grootste criminelen in de EU namelijk de belastingplichtigen, want belastingen en boete’s ontduiken is voor NL en de EU de ergste misdaad die er bestaat.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Igor: 12.51. uur. Maar dat zullen ze wel niet doen, Igor. Want de moslims hebben overal een streepje voor bij onze zogenaamde regeringen.

    Like

   • Igor zegt:

    😦
    Helaas Tom, helaas

    Like

   • Wans Horst zegt:

    Het zal mij worst zijn wat ze wel en was ze niet vrijwillig zullen ondernemen: het gaat gebeuren, met of zonder hun instemming, dus als ze een beetje slim zijn proberen ze de boel enigsinds bij te benen en het is dan aan het volk om op het moment dat ‘onze’ leiders onze ‘enthaisiastme’ proberen te beteugelen, dat vooral niet toe te laten. De wereld is toch weer een beetje wakkerder geworden door de aanslag in Canada. Moslim-bekeerlingen zijn het ergste soort, net als ex-rokers, want zij vinden dat hun voormalige gelijken hun nieuwe levensvisie moeten omhelsen net als zij dat hebben gedaan. disclaimer: uitzonderingen bevestigen de regel.

    Like

 7. rs zegt:

  Visum Turkije alleen nog maar online

  Turkijegangers kunnen hun visum voor dat land niet meer kopen bij aankomst op Turkse luchthavens. Vanaf 1 november kan het visum alleen nog vooraf online worden aangevraagd. Een goede zaak, meent vakantiebeoordelingssite Zoover, want door de nieuwe digitale visum-afhandeling zullen de wachtrijen op de Turkse luchthavens verdwijnen.

  De reissite drukt mensen op het hart goed op te letten bij het aanvragen van het e-visum. Via de website van het Turkse ministerie van Buitenlandse Zaken is een veilige manier, via tussenpersonen misschien niet, aldus een Zoover-woordvoerder.

  Per jaar reizen 800.000 Nederlanders naar Turkije.

  De telegraaf.

  Wilden natuurlijk geen visum aanvragen…………of hadden ze dat niet nodig………………

  Like

  • Igor zegt:

   Voor mij onbegrijpelijk, dat er jaarlijks nog bijna een miljoen NL’ers naar dat dictatoriale moslim kötland gaan. Typisch Nederlands trouwens, voor 1 Euro op de eerste rij zitten.
   Maar ja, ik heb makkelijk praten, want ik woon al meer dan 20 jaar in een buitenwijk/prachtwijk van Nederlands Turkije.
   Mijn omgeving is 90% Turks/mohammedaans.
   Dus waarom op vakantie, ik voel mij dus dagelijks op vakantie in Turkije, met Turkse winkeltjes, markt, leuke hoofddoekjes en de bekende korte lontjes om mij heen en aan de kassa’s van de zich aangepast hebbende Lidl’s en Aldi’s en AH’s.
   Oh ja RS ze hebben meestal 2 paspoorten, dus een visum is niet nodig, heen met het Turkse en terug met het Nederlandse.

   Like

 8. NL paspoort afpakken en het vliegtuig in schoppen!Liever kwijt dan rijk!Maar hier leren ze pas naar de stem van het volk te luisteren als er een paar aanslagen zijn geweest;nou,hopelijk dan wel op die hoge pieten die verantwoordelijk zijn voor dit wanbeleid!

  Like

 9. JCC zegt:

  Van sommigen moeten de jihadi’s worden tegengehouden en kunnen ze dus lekker aanslagen op Nederlandse bodem gaan plegen.
  Klassieke liberalen zijn even schuldig als links aan de tsunami. Kom maar in het land joh, zolang het niet bij ons in de wijk is. Zelf veilig achter een groot hek, gedekt door the big money en the big guns – laat dan het plebs maar lekker last hebben van terroristen die actief zijn op NL bodem. “Wij zijn de elite!” roepen – daar zijn aristocraten en oligarchen ook heel goed in. Zolang het gepeupel maar niet teveel lawaai maakt. Het openbaar vervoer niet gebruiken natuurlijk – dat is een voor de hand liggend doel. Nee in een dikke Mercedes heb je het vast beter voor elkaar. Maar wij zijn het volk en we hebben er niets aan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s