VIDEO: Onthullende documentaire over VN-organisatie – “UNRWA trekt ten strijde” (tegen Israël)


Bron:
http://brabosh.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Rotzakken, UNRWA, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

28 reacties op VIDEO: Onthullende documentaire over VN-organisatie – “UNRWA trekt ten strijde” (tegen Israël)

 1. Marlies zegt:

  United Nazis

  Like

 2. luckybee zegt:

  Dat betekent dat de UNRWA, tegen de God van Abraham ten strijde trekken; dat overleven ze nooit.

  Like

 3. janfreak zegt:

  Zielig, zoals die kinderen geïndoctrineerd zijn. Maar het lijkt me wel meer dan wenselijk dat de financiële hulp aan de UNRWA meteen stopgezet wordt.

  Like

 4. Maria zegt:

  jeeses, allemaal met de steun van nazi EU VS socilaisten die net 5 miljard aan hamas gaven en andere terroristen bewapenen daar!

  Like

 5. susan zegt:

  Hier zijn geen woorden voor,voor zoveel smerigheid ,met walging bekeken en met tranen ,mijn familie waagden terecht hun leven om de joden te redden,is hun inzet tevergeefs geweest ? Wordt, dat nooit weer, weer de werkelijkheid?OMG.

  Like

 6. Jean zegt:

  Ik heb die VN (Vuile Nietsnutten) nooit vertrouwd en zal dat ook nooit doen want het is een samenraapsel uitgerangeerde zaar dementerende prasieten, wij zelf bepalen wie onze vrienden en onze vijanden zijn en bij die vrienden zullen NOOIT moslims aanwezig zijn.
  De vrienden van onze vijand zijn ook onze vijand.

  Like

 7. Jan zegt:

  Malala kiest partij en doneert $50,000 aan UNRWA Gaza scholen

  Malala Yousafzai Donates Prize Money to UNRWA to Help Rebuild a Damaged School in Gaza
  Nobel Peace Prize Laureate Malala Yousafzai has announced she is donating US$ 50,000 to rebuild an UNRWA school damaged during the recent fighting in Gaza. Ms. Yousafzai made the announcement in Stockholm, where she accepted the prestigious World’s Children’s Prize. The amount represents all the prize money
  http://www.unrwa.org/newsroom/press-releases/malala-yousafzai-donates-prize-money-unrwa-help-rebuild-damaged-school-gaza

  Like

  • Maria zegt:

   heb dit juist vernomen?!?! achterlijk jong taliban heeft haar doort hoofd geschoten omdat ze naar school wou gaan??? mensenlief de achterlijkheid van dat jong!!! kon ze dat geld niet in eigen land investeren zodat haar land scholen kon bouwen??? nee hamas steunen nu… jeeses f******g christ !!!!! ze steunt rechtstreeks terroristen die hun eigen kinderen met bomgordel de dood insturen<…
   kan mijn verwensingen voor dat jong niet opschrijven, heb spijt dat dat satanjong dat overleeft heeft!!!!

   Mensen lief dat socialsten hitler aanhang gaan opnieuw achter de joden aan gelezen hoe VS Netanyanu een chickenshit heeft genoemd een lafaard heb je dat al vernomen???
   Dan schieten ze ne Joodse man aan die Tempelberg neer waarom de Joden Terecht de dader neerschoten sloten die Tempelberg af waar blijkbaar enkel moslims mogen gaan
   bidden en geen Joden????????????????

   het is weer zover …. ze kunnen zich niet meer inhouden de socialisten en moslims om de Joden te gaan uitroeien… en den almachtige laat het weeral toe want staat aan de kant van allah/socialist zoals vorige eeuw!!!!!
   ben in shock …

   Like

  • sam zegt:

   Alle respect voor dat meisje. Wat zij al reeds heeft doorstaan!
   Alleen begrijp ik niet goed waarom zij geen school opricht in haar thuisland. Met het bedrag dat zij ontving kun je gemakkelijk een school oprichten, waarschijnlijk niet de mooiste of modernste. Maar iets dat kan dienen om haar eigen lotgenoten in te beschermen en van onderwijs te voorzien.

   Like

   • Maria zegt:

    Alle respect voor dat satanjong????
    je merkt het ook goed op zoals ik waarom ze haar geld niet schonk in eigen land om daar scholen te bouwen??? dit laat heel goed zien wat een gestoord volk die islamiet is, door haar hoofd geknald door soortgenoten taliban van en aan hamas daar schenkt ze haar geld aan, DAT ZE MAG BRANDEN IN DE HEL!!!! dat de taliban dat jong levend uiteen scheuren, Dat is mijn gedacht over dat satanjong..
    psychopatisch zijn ze allen die moslim wijven hier toch ook staan te schreeuwen om onder sharia te leven, alles van hun radicaliseert vanwege EXTREME HAAT naar christen, joden alles wat niet satanislam is…

    Like

  • sam zegt:

   @Maria

   H.A.A.R.P. en mind control

   Like

  • Sylvia Groot zegt:

   ach dat kind wordt zelf gemanipuleerd zonder dat ze daar weet van heeft.

   Like

   • Maria zegt:

    wou dat het dat was H.A.A.R.P of gemanipuleerd…. maar dat satan volk is gewoon zo!!! na wat zij heeft meegemaakt zou ze in haar EIGEN land scholen bouwen, want het komt niet overeen met hoe ze zich ten toon stelde, haar DNA is nu eenmaal islam en zie naar al die wijven hier die schreeuwen om sharia ed … god van vervloek ik dat jong!!!! aan gaza schenken terwijl dat jong ook weet dat er al 5 miljard wat we weten in hamas in gepomt maar in eigen land daar bouwt ze geen scholen??? klopt niet en heeft ook niets met manipulatie te maken maar doelbewust islam te steunen tegen israel!!! daar draait het om

    Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  De Verenigde Nazies, zijn de kontlikkers van de OIC, de moslimlanden. Deze VN is compleet ongeloofwaardig geworden. Maar verbazen hoeft dat niet. De voorloper van de VN, de Volkerenbond was ook een door en door LAFFE beweging. Denk maar terug aan de Spaanse Burgeroorlog. Daar heeft deze volkerenbond bewezen hoe LAF en TANDELOOS dergelijke instanties zijn! Ze hadden Mussolini en Hitler, gewoon hun gang laten gaan, en lieten de Spaande republiek gewoon barsten. En zo is het nu ook met de VN. Kijk maar terug naar het Joegoslavië debacle, daar heeft de VN smerige zaak gemaakt met de MOSLIMS, en hebben ze de Serven tot zondebok gemaakt!

  Like

 9. Jan zegt:

  En de terreur van de Arabieren gaat eindeloos door

  Moordaanslag op Rabbi Yehudah Glick* door lid van Islamitische JIhad. Terrorist doodgeschoten.

  Security forces on Thursday morning shot and killed the suspect involved in last night’s shooting of right-wing activist Rabbi Yehuda Glick. The suspect has been named as Muataz Hijazi, a former Palestinian prisoner and Islamic militant. According to a police source, Hijazi was killed in a shootout with an elite Border Guard counter-terrorism unit (Yamam).

  Terrorist direct geëerd door de terroristenorganisatie Fatah en Mazen

  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4586020,00.html

  * Glick is géén rechts-extreme, maar lid van Likud en lid van Temple Mount and Eretz Yisrael Faithful Movement (1)
  1. http://en.wikipedia.org/wiki/Temple_Mount_and_Eretz_Yisrael_Faithful_Movement

  Like

 10. baksteen zegt:

  Niet alleen de UN helaas, de VS gaat nu ook al mee doen. Mij bekruipt steeds meer het gevoel dat de VS de Joodse staat wil (laten) vernietigen omdat de VS tegen iedere natiestaat is. De VS is de laatste 20 jaar niets anders aan het doen dan onafhankelijke natiestaten te vernietigen.
  We zullen nog heel lang moeten wachten voordat we dit filmpje op onze nationale zenders zullen zien.

  Like

  • Jan zegt:

   Dit is de houding van de Nul tegenover Netanyahu.

   Kerry bestond het een paar weken terug om te beweren dat ISIS veroorzaakt wordt door Israël
   Kerry Blames Israel for ISIS Recruitment
   http://www.frontpagemag.com/2014/joseph-klein/kerry-blames-israel-for-isis-recruitment/

   Daar voor was het die zak Indyk:
   Indyk Caught Bashing Israel at Hotel Bar
   http://freebeacon.com/issues/indyk-caught-bashing-israel-at-hotel-bar/

   Tijdens de oorlog munitie weigeren
   Agelopen week Psaki die zei dat Arabieren die Joden proberen te vermoorden geen terroristen zijn:

   http://freebeacon.com/national-security/obama-admin-palestinians-who-throw-molotov-cocktails-at-israelis-are-not-terrorists/

   De band met moordenaarsbendes en terreurorganisaties en met Iran wordt steeds intenser
   Officials Reveal US is Cozying Up to Iran, Hezbollah, Hamas
   http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/186740#.VFJg8KJIlZ5

   Like

  • Maria zegt:

   klopt 100% omuslima wilt Israel VERNIETIGEN

   Like

  • fleckie zegt:

   ‘SILICON WADI’.ZIJ ZIJN DE STERREN VAN DE TECHNOLOGIEHAUSSE, DIE…ISRAEL…..AL …JAREN…KENMERKT’…………’..DURFINVESTEERDER’, NW. ISR.WEEKBLAD 24.10.2014.
   Door Jan Franke…………….Als investeerder Gadi Tirosh ..zijn..gang..maakt op de jaarlijkse
   CYBER ..SECURITY..CONFERENTIE..in Tel Aviv, draaien alle hoofden zich om. Jonge ..en..oudere ..ondernemers met een stand op de beurs stoten elkaar aan. Ze proberen opzichtig bij Tirosh of zijn assistenten onder de aandacht te komen.De atletisch gebouwde Israëli in zijn dure maatpak is immers partner bij. JERUSALEM..VENTURE. PARTNERS..( JVP), een van de grootste en meest actieve ‘durfinvesteerders’ in Israel. Tirosh maakte de laatste jaren een paar grote financiele klappers,die veel media-aandacht genereerden. Als hij je bedrijf ziet zitten,stijgen de kansen op succes aanzienlijk ,zo is de gedachte. ……………….Israel is een van. ‘S werelds belangrijkste bestemmingen voor DURFKAPITAAL.Met geld van institutionele beleggers zoals BANKEN en VERZEKERAARS richten durfinvesteerders INVESTERINGSFONDSEN op. JVC , met kantoren in JERUSALEM, Parijs en New York, is nu aan zijn negende fonds bezig, en haalde sinds de oprichting in 1993 bijna ..EEN ..MILJARD…DOLLAR…op.
   “We begonnen met geldhandel Amerikaanse en. Europese partijen, maar TREKKENNU STEEDS MEER KITAAL AAN UIT…CINA,INDIA,JAPAN en ISRAEL”, zegt Tirosh. Tot nu toe gingen 26 bedrijven waar JVC in investeerde naar de beurs of werden overgenomen, hetgeen meerdere keren honderden miljoenen euro’s winst opleverde. ..Vakblad PRIVATE EQUITY INTERNATIONAL riep JVC uit tot het beste durfkapitaalfonds van Israel en een van drie succesvolste in Europa. ……………dat is mooie pers, maar om in aanmerking te komen voor een investering van Tirosh en de zijnen, moet je van goeden huize komen.” Wij doen negentig procent van onze investeringen in Israel. Van de 700 bedrijven die wij jaarlijks doorlichten, investeren ..we..er..slechts tien”. .op dit moment richt JVC zich op kleine Israelische ondernemingen..in..de..sector..CYBER SECURITY( computerbeveiliging) en technologie voor..digitale infrastructuur en opslag. Tirosh:” Israel is zeer sterk in CYBER SECURITY ..door de grote aanwas van talent uit Het LEGER en de ..ACADEMISCHE WERELD. Wij investeren in Israel al dertien jaar in deze sector”. ……….Maar het is nu juist het academische talent waar veel Israelische analisten bezorgd over zijn. De bezuinigingen op het onderwijs en het gebrek aan goedbetaalde onderzoeksplaatsen leidt tot een uittocht van jonge academici naar vooral…de Verenigde Staten-de zogeheten BRAIN DRAIN-, waarschuwen zij. ” ik deel die zorgen niet zo. Wij zien in Israel voldoende academisch talent,en bovendien is dit niet de enige factor van belang voor een aantrekkelijke technologiesector. Creativiteit,praktijkervaring en de aanwezigheid van investeringskapitaal spelen ook een grote rol”. ………….Mannen als Tirosh,die werdopgeleid als wiskundige en computerwetenschappen ,in een gerenommeerde Israelische inlichtingeneenheid diende en zelf een technologiebedrijf oprichtte en verkocht,paren zakelijk instinct aan marktkennis.
   Zij zijn de STERREN..VAN..DE..TECHNOLOGIEHAUSSE.. die Israel al jaren kenmerkt. …Maar als een v.d.jonge ,gretige ondernemers op de conferentie erin slaagt de belangstelling van JVc te wekken is dat pas het begin van een hoogst onzekere weg. Durfinvesteerders zijn berucht om het veelvuldig gebruik v.d.botte bijl zodra zij gedeeltelijk eigenaar van de onderneming zijn. En voor het overgrote deel van de bedrijven waarin geinvesteerd wordt, blijft de grote klapper altijd uit.
   Het heet niet voor niets …DURFINVESTEREN’…#######################################

   Like

 11. aafke zegt:

  Je weet dat het gebeurt, maar zo te bekijken op video dat deze kinderen vergiftigd en gebrainwasht worden, is gewoonweg afschuwelyk. Men wordt ontmenselijkt.
  Er staat ergens dat een volwassene beter nooit geboren had moeten worden/beter een molensteen om zn nek doet, dan één van deze kleinen tot zonde verleiden

  Like

 12. Tempelier zegt:

  Zo te zien weer een generatie voor in de vuilnisbak, nog bedankt Europese Unie dat u alweer geld van de belastingbetaler uit Europa in dat sh*thole stopt.

  Like

 13. Th.M. van Baarle zegt:

  Het is afschuwelijk om nog eens opnieuw te zien hoe een hele generatie GEHERSENSPOELD wordt. Het valt buiten onze macht om dat te stoppen maar we kunnen wel iets anders en directer. Deze GAZA-kliek wordt ook door de Nederlandse overheid met ons belastinggeld gefinancierd. Dat betekent dat er ook in Nederland het een en ander te doen is om dat te stoppen. Goedschiks of kwaadschiks. We mogen niet blijven toekijken en niks doen. Met bundeling van (geest-)kracht is veel te bereiken. Enig ‘hand’-werk zal ook wel nodig zijn.

  Like

 14. Jan zegt:

  De hypocrysie van konigin Rania over UNWRA en de ‘Palestijnen’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s