Abbas riep op tot geweld in Jeruzalem

Uitzending van de Palestijnse televisie, 17-19 oktober.

In dezelfde week dat honderden Arabieren aan het rellen waren en een terrorist een baby en een jonge vrouw vermoorde op een tramhalte, zond de officiële Palestijnse televisie 19 keer de ophitsing en oproep tot geweld uit van de – volgens Westerse politici – zo ‘gematigde’ en ‘naar vrede verlangende’ Palestijnse president Abbas.

Terwijl Westerse politici in de rij staan om de bouw van wat huizen in Jeruzalem “een gevaar voor de vrede” te noemen, zwijgen ze over de continue Palestijnse ophitsing en geweldsoproepen tegen Joden.

Terwijl Israël nota bene met haar woningbouw niet in strijd handelt met de bepalingen in de gesloten vredesverdragen, en de Palestijnen wel: zij hebben zich verplicht om met zowel ophitsing als geweld te stoppen.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Arabieren, Desinformatie, hersenspoeling, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jeruzalem, Jodenhaat, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

5 reacties op Abbas riep op tot geweld in Jeruzalem

 1. joopklepzeiker zegt:

  Door hamas in het leven te laten staat abu mazen onder druk van hamas, dit was te voorzien, en het was vragen on een intifada,

  Nog steeds niet de les geleerd dat zachte heelmeesters stinkende wonden maken en speciaal met dit soort terroristisch afval der mensheid.

  Zwakte tonen is een aanbeveling voor dit tuig om een stapje verder te gaan.

  Hamas miet complete uitschakelen zal blijken een gigantische fout te zijn.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @joopklepzeiker: 11.57. uur. U zegt: ” Hamas niet compleet uitschakelen zal blijken een gigantische fout te zijn”. Daar ben ik het geheel mee eens!

   Like

 2. Joshua zegt:

  Deze imbeciel wordt geloofd door miljoenen imbecielen, ook in NLD.
  Broertje van arafat.

  Like

 3. Maria zegt:

  pffffff en allemaal met socialisten nazi steun van VS West EU landen saudi arabie qatar en zelfde rucht…. waanzin is dit hoe ze al 1000den jaren die joden proberen uit te roeien…. hebben die joden dan een soort geheim iets met die Thora en Kabbalah wat bedreigend is voor die islam en Illuminatie, want draai of keer het die 13 Illuminatie families die de wereld domineren zijn zelf van Joodse afkomt allemaal !!!! en ze roeien eeuwen en eewen en eeuwen hun eigen roots volk uit… waar ligt die sleutel hierin…. wat bezitten de gewone joden dan om ze uit te roeien door eigen volk dan nog nota bene en de islam hierin helpen?????… hoe evil zijn die Anunnaki Illuminatie gedrochten feitellijk niet???? zelfs de duivel himself kan hier niet aan typen… qua kwaadaardigheid van die 13 illuminatie families en adel op aarde … zijn allemaal inteelt door hun bloedlijnen al 6000j te mixen onder elkaar…

  Like

 4. luckybee zegt:

  Ook Abbas zal niets berijken ook hij kan niets tegen de God van Abraham Izaak Jacob en Mozes uitrichten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s