Ali Lahrouchi: ‘Sluit de moskeeën in Nederland!’

Screenshot_5

(Door: Ali Lahrouchi)

Elk bouwproject begint met een baksteen. Elk boek of verhaal begint met een gebeurtenis. Elke overstroming begint met een regendrup. Elke revolutie begint met het juiste parool. Dus elke bloedbad zal in dit land door de moskeeën en moslimpartijen veroorzaakt worden.

Na de opening van een  nieuwe moskee in Nederland, die het aantal naar ruim 500 doet stijgen, is een moslimpartij onder de naam ‘Nidaa’ in Rotterdam gesticht. ‘Nidaa’ betekent in de Arabische taal ‘oproep.’ Deze partij deed op 19 maart 2014 mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. De partij vindt volgens de oprichter haar inspiratie in de koran. De laatste decennia wordt er overal in Europa, maar vooral hier in Nederland steeds meer gediscussieerd over de islam, de moslims en de samenleving, tussen de islamitische gemeenschap en haar omgeving. Deze marathondiscussies worden gezien in het kader van de inburgering van de islamitische gemeenschap. Maar er zijn obstakels die deze inburgering tegen houden.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, hersenspoeling, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, koran, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, Nederland, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Ali Lahrouchi: ‘Sluit de moskeeën in Nederland!’

 1. Alle haathutten sluiten,per direct;geloven kunnen ze ook achter de voordeur!500!!!!,en er zitten er nog meer in de planning!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  De ISLAM uit de WERELD, en uit heel Europa! WIJ wensen deze DOODSCULTUS niet!

  Like

 3. Sjaak zegt:

  De amateur-moslims die modern willen zijn zal het niet lukken, want de islam is tegen moderniteit. En wie niets volgens de islamitische regels denkt, is geen moslim. De echte aanpak van het jihadisme en de radicalisering is de sluiting van de koran scholen en de moskeeën. Stuur de imams terug naar hun eigen dorpjes waar ze vandaan gekomen zijn, pak het Nederlandse burgerschap van deze terroristen af. Christenen kunnen in de genoemde landen ook geen godsdienstige activiteiten ontplooien. Wie deze waarheid nu niet onder ogen wil zien, zal dit in de toekomst ervaren.
  ———————————————————————————————————————————-
  Daarmee is alles gezegt !
  Zelfs bij kanker geeft het twee soorten !
  De goedaardige en de boosaardige !
  En de de islam in een christelijk gepreegt Europa
  is de boosaardige kanker die verwijdert moet worden !
  En daarom sta ik hondert % achter dit artikel !

  Wie deze waarheid nu niet onder ogen wil zien, zal dit in de toekomst ervaren !!!!
  ————————————————————————————————————
  MOSLIMS NEEM DIT ERNST !
  EUROPA LAAT ZICH NIET ISLAMISEREN
  EN STAAT OP SCHERP !
  HIER IS HET MOTTO !
  LIEVER OPRECHT CHRISTELIJK GEPRÄGT STERVEN
  ALS ISLAMISCH TEN ONDER GAAN !

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Allemaal wel mooi geschreven door Joost Niemoller, maar tussen je recht hebben, en je recht krijgen, zit een groot verschil. Wij hebben het recht, maar de overheden zorgen er wel voor dat alleen Moslims dat recht krijgen. En politiek links zal ook in de toekomst maar blijven donderjagen. De kiezers van de PvdA die naar D66, SP, en CDA gaan overlopen….. Lood om oud ijzer ! De bron van het stuk is Ali Lahrouchi, maar sinds wanneer kan men de woorden van een Arabier serieus nemen ? Onder andere; Sluit de moskeeën in Nederland ! Terwijl Moslims geen politiek mogen bedrijven, bestaat er wel een Moslimpartij. Zoals we weten, is het de plicht van een Islamiet is om ons alles voor te liegen. Die Moslimpartij is dus ook een soort van leugen om meer macht in Nederland te verkrijgen. Volgens mij is dat recht wat wij willen verkrijgen net zo ongrijpbaar als een fata morgana. Veranderingen ten goede dienden al in de jaren 60 en 70 plaats te vinden. Niet in 2014. Nu is het alleen maar nakaarten, mosterd na de maaltijd. En weg terug naar het goede is een complete waangedachte !

  Like

 5. Joshua zegt:

  Er staan genoeg heipalen voor die hutten, die wachten om in de grond geslagen te worden,gelijk die hutten ook maar verdelgen met die hele islamitische rot sekte.

  Like

 6. hans zegt:

  Wij hoeven/ moeten helemaal niks uit ons hoofd leren of welke emancipatie dan ook overnieuw doen en al helemaal niet hun zelf verzonnen haat epistel te memoriseren, punt. Het is heel simpel en kordaat, als een vreemde entiteit zich vijandig opstelt in zo ongeveer alle facetten die men normaliter ook wel eens een samenleving noemt gaan ze er gewoon UIT!! Bijbels of andere geloven zijn in moslimsmurfenland ook niet toegestaan, dus de islam met dezelfde wederkerigheid benaderen en dat geld uiteraard ook voor zwarten die de hele dag bezig zijn met hun zwart zijn en het bijbehorende etnisch revanchisme, want dat is wat dat is namelijk!
  En niet alleen in Nederland, maar in heel Europa en het gehele Westen! Voorkomt een heleboel lastige misplaatste discussies en kan een hele mooie kansrijke, rustige en vredige samenleving creëren voor onze eigen volkeren voor de verandering.

  Like

 7. Maria zegt:

  dat deze man dat durft zeggen.. een dikke pluim daarvoor maar zal hem zijn kop kosten… geliquideerd zal hij ervoor worden… 😦

  Like

 8. Jean zegt:

  Als de barbaren tegen eind 2016 allemaal verdreven zijn uit Europa is het prima tot dan laten we die moslims goed voelen dat we ze kotsbeu en spuugzat zijn en dat we hun pedofiele waanzin haten.

  Like

 9. joopklepzeiker zegt:

  Het zal uiteindelijk op 2 zaken kunnen uitdraaien, volledige onderwerping of een berg geweld .

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  “Sluit de moskeeën in Nederland.”
  Dat willen we ook, maar onze pracht-regering werkt niet mee!

  Like

  • Driek zegt:

   Nee, en die regering is nimmer van plan om mee te werken, want er worden nog steeds moskeeën gebouwd. Vanmiddag die grote moskee in Amsterdam West gezien, schrikbarend gewoon. We gaan ten onder aan de islam.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler: 15.37. uur. Klopt Theresa. Want de VVD en de PvdA stemden ook volledig in met de motie van Halsema. Islamisering MOET volgens hun dus doorgaan!

   Like

 11. Fred zegt:

  Wat een gezever weer. Geef mij één goede reden waarom je je als volk achterover in twee zou (blijven) plooien om te proberen individuen, die toch nooit iets van waarde aan de samenleving zullen bijdragen, te integreren. Strafblad? Eruit. Netto ontvanger ipv bijdrager? Eruit. De rest: het fascistisch geloof afzweren, ofwel, nogmaals: ERUIT.

  Like

 12. alidas1 zegt:

  Jammer dat er nooit een in een dorp gebouwd wordt
  Kunnen de boeren hun varken er in laten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s