De islamisering van Jeruzalem

Screenshot_1

(Door: Daniel Greenfield – Vertaling: Wim Jongman)

Baby Chaja Braun werd vermoord op de terugweg van haar eerste reis naar de Klaagmuur, waar de inheemse Joodse bevolking van Israël blijft bidden in de schaduw van het aldaar door de moslimveroveraars gevestigde heiligdom. Daarvandaan laten racistische moslims stenen regenen op de Joodse bidders.

Het drie maanden oude babymeisje stierf toen een islamitische terrorist een auto in een menigte ramde, haar in de lucht wierp en zij met het hoofd op de stoep viel. Haar dood was geen op zichzelf staande gebeurtenis. Het werd ook niet veroorzaakt door een kleine minderheid van extremisten. Haar bloed werd vergoten op straat voor de islamisering van Jeruzalem.

De islamisering van Jeruzalem heeft een internationale oorzaak. Die komt niet zomaar uit Gaza-stad of zelfs uit Ramallah. Noch uit Doha, of Istanbul. De politici en diplomaten van elk groot land eisen de islamisering van Jeruzalem. Wanneer ze praten over een Palestijnse staat met als hoofdstad Jeruzalem, is dat wat ze echt eisen: het herstel van de islamitische etnische zuiveringen van Jeruzalem in 1948.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, demoniseren, Dhimmitude, Islam, Islamisering, Israël, Israël-vijandigheid, Jeruzalem, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Moslims, Rotzakken, Westen. Bookmark de permalink .

10 reacties op De islamisering van Jeruzalem

 1. koddebeier zegt:

  Ruim 65 jaar na de tweede wereldoorlog hebben de bruinhemden onder de politici en diplomaten weer de grootste muilen en zijn druk bezig hun nazi islamvrienden in het midden oosten op alle mogelijke manieren te helpen, om daarmee de enige democratie die het midden oosten kent dwars te zitten.
  Het is te hopen dat deze lieden ooit voor het Neurenberg2 tribunaal tot de doodstraf veroordeeld zullen worden.
  Israël wordt door steeds meer westerse landen verraden, ten gunste van de islamitische dictaturen.
  Ook in Nederland hebben de linkse bruinhemden van PvdA, SP en Groen Links weer de grootste bekken over een eigen staat voor de terroristen en moordenaars van HAMAS !!
  Waarvoor dit verraad ???? Zijn de miljoenen Joodse slachtoffers uit wereldoorlog 2 alweer vergeten ??? Als we dit weer laten gebeuren, durven we dan nog in de spiegel te kijken ????
  Wanneer rekenen we definitief af met de bruinhemdencultuur ??

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Weer een bewijs dat de regering van de moslim Obama, totaal beheerst wordt door de ISLAM, en de agenda van de Islam. Walgelijk!

  Like

 3. vigilante zegt:

  Wat zoeken die musloids daar,ze bidden met hun reet richting Jeruzalem.
  In de koran word Jeruzalem nul keer genoemd.
  Een palestijnse staat met als hoofdstad Jeruzalem?
  Mafkezen.

  Like

 4. Jan zegt:

  Amerikaanse junta eist van Israëlische regering dat djihadisten direct weer toegang krijgen tot de Tempelberg na moordaanslag op. Kerry: “Joden moeten eens leren terughoudendheid in acht te nemen. “The Haram al-Sharif/Temple Mount must be re-opened to Muslim worshipers* and I support the long-standing practices regarding non-Muslim visitors to the site,” aldus Kerry.
  http://www.timesofisrael.com/us-calls-on-israel-to-reopen-temple-mount/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

  *

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Door hamas in het leven te laten staat abu mazen onder druk van hamas, dit was te voorzien, en het was vragen on een intifada,

  Nog steeds niet de les geleerd dat zachte heelmeesters stinkende wonden maken en speciaal met dit soort terroristisch afval der mensheid.

  Zwakte tonen is een aanbeveling voor dit tuig om een stapje verder te gaan.

  Hamas miet complete uitschakelen zal blijken een gigantische fout te zijn.

  Like

 6. Joshua zegt:

  De moslims krijgen in de hele wereld bijstand, waarom?
  Misschien het teveel aan wereld burgers op te ruimen,zodat zij(overheden) hun handen in onschuld kunnen wassen.
  Is dit doemdenken?

  Like

 7. luckybee zegt:

  Was Jerusalem niet de hoofdstad van de Judea tijdens de regentschap van David en Salomon?Ook Saul resideerd in Jerusalem , dus het is een Joodse stadt.

  Like

 8. Jan zegt:

  Het uitschelden van Netanyahu is denk ik het begin van een uiteindelijk definitieve breuk tussen de Amerikaanse junta en Israël die blijft tot de gestoorden weg zijn of achter slot en grendel zitten, of pants suits (H.Clinton) of Elizabeth “Fauxahontas” Warren zou Obama al moeten opvolgen, dan volgen weer 4 jaar ellende en terreur.

  Ik zal niet verbaasd zijn als zal blijken dat de binnenlandse terreur door de Obamabende wordt aangewakkerd, iets wat Eric Holder en zijn bende, waaronder CAIR, in Ferguson heeft gedaan.

  Like

 9. Jan zegt:

  Ruim duizend jaar verdrijving van de Joden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s