FOTO. . .

Screenshot_20

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

41 reacties op FOTO. . .

 1. bobzelf zegt:

  jA. IK ZIT ER OM TE LACHEN
  maar
  HET IS OM JE KAPOT TE JANKEN

  gr. bob

  Like

  • Driek zegt:

   Ja, als ik lang naar die foto kijk, met dat zooitje achterlijkheid en armoe, word ik depressief. Ongelooflijk, wij gaan terug naar het niveau van een derde wereldland. We komen die rotzooi nooit meer te boven.

   Like

  • Maria zegt:

   zouden we beter niet wisselen van landen??? alles naar hier van afrika en islam en wij allen verkassen naar ginder???? Probleem opgelost dan zitten ze allen hier en wij bouwen ons leven zonder hen op in die landen; Israel maakte de woestijn ook vruchtbaar hé, 🙂

   Like

   • peterk2014 zegt:

    Maria, stel dat dit zou gebeuren, dan zal dit gebroed peilsnel agter ons aantrekken. Want zonder de blanken kunnenzijm niet overleven. Ergo wij zullen voor altijd met hen opgescheept zitten

    Like

   • Anneke zegt:

    Daar heb ik ook al aan lopen denken, maar ik ben bang dat wanneer wij de woestijn vruchtbaar en leefbaar hebben gemaakt, zij dat land weer van ons opeisen, want tegen die tijd is Europa een vervallen staat geworden.

    Like

   • Cathja zegt:

    Zij zullen Nederland helemaal uitleven, verwaarlozen en uiteindelijk in dezelfde armoede terecht komen als in hun thuislanden, waarvoor zij feitelijk zelf verantwoordelijk zijn! Stel dat wij van de Afrikaanse landen wél welvarende landen zouden kunnen maken, dan zullen zij ons achterna reizen en opnieuw eisen aan ons stellen. Net zoals zij dat nu hier doen. Dat volk is te bedonderd om de handen uit de mouwen te steken, zélfs al krijgen ze bákken ontwikkelingsgeld, ze zijn liever LUI dan MOE!
    Laten wij maar mooi hier blijven, en die sprinkhanenplaag bestrijden, vóórdat ze al onze ‘gewassen’ kaalvreten!!

    Like

   • Maria zegt:

    dit toch catastrofaal dat dit in europa voornamelijk west europa gebeurd en kan hé, DOOR VERRAAD VAN EIGEN POLITIEKERS, door een gestoorde genetisch degenererende linkse nazi elite mini clan, op den duur begin je nog te denken dat dat al die linkse staatshoofden hun ouders door sperma van hitler is geïnjecteerd met zeer kwaadaardig DNA erbij ANTI BLANKEN, sinds oprichting EU vierde rijk zit bijna gans noord afrika hier, en nu komen alle zwarten?????????????? ik ben helemaal geen racist heeft er niets mee te maken, heeft te maken met gezond verstand!!! WELKE IDIOTEN IMPORTEREN NU GANSE BEVOLKINGS GROEPEN ISLAM EN REST NAAR HIER, en dat terwijl je eigen volk ten onder ga, de beschaving zelf hier gaat ten onder!!!!! 1 antwoord GROEN LINKS…. DE ELITE die bepaald wat je mag eet drinkt hoe en waar je werkt enz enz enz, voor de EU BESTOND dit niet !!!
    als je er zo over nadenkt de elite hadden de zwarten als slaven… blanke krijg je niet tot slaaf zomaar, mss is dit gewoon allemaal hun plan blanken opruimen door de islam, zij ruimen dan de islam op, en zwarten schieten over die bijna slaven zijn geweest, is ook een gezond ras zonder ziekten en onder slavenrij zeer nuttig!!! sorry hoe ik dit neerpen, maar surrealistisch gewoon heel scandinavie is om zeep nu west europa…
    dat dit allemaal kan en een 80% van eigen landen gewoon brain death en tegen hun eigen volk het opnemen voor ander ras?????????????????
    Nooit gezien in de geschiedenis dit…. heeft ook nooit bestaan dit eigen verraad van eigenvolk aan een ander ras en geloof?????

    en dan noemen ze mij een complot denker??? (niet jullie hier die antwoorden hé 😉 )

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Hoe noem je het dan zelf?

    Like

   • Maria zegt:

    olllallaaaaa zie weer een blanke post hier 🙂 zal nutteloos bericht zijn geweest anders zou ik hem kunnen lezen 😀

    Like

 2. Maria zegt:

  hahahaha ja sorry maar moet lachen (sarcasme wel) mensenlief heel scandinavie = afrika en islam geworden… pfffffffff twighlight zone….

  Like

 3. Claudia M. zegt:

  Jobben; ja, ja…, als wat? Wat denkt de beste man voor werk te gaan doen dan in Zweden? Wat denken al die mensen hier te kunnen doen voor werk? Er is hier al geen werk voor onze eigen laag en inmiddels ook middelbaar opgeleiden; laat staan voor compleet onopgeleide lieden.

  Like

   • Claudia M. zegt:

    Ik denk dat deze tekst inderdaad veel meer in de buurt komt, ja. Lieve moeder, wat moeten we toch met deze klanten? Deze mensen moeten terug en hun eigen land gaan opbouwen i.p.v. het onze af te breken. Hier in de buurt lopen ook allemaal van dit soort groepjes enge mannetjes in ’t rond. Die blikken in hun ogen beangstigen mij, je wordt op een manier aangekeken die bijzonder unheimisch aanvoelt.

    Like

  • Maria zegt:

   @claudia hahahahahaha moest echt lachen met je opmerking!!!
   touché welke job kunnen zij hier nu doen wanneer ze in afrika ook ne ganse dag onder een boom lagen, hahahahahahahaha

   Like

 4. Cathja zegt:

  Dit volk hoort hier niet. Laten ze maar eens de handen uit de mouwen steken in hun thuisland! Werk zat!

  Like

  • Giny zegt:

   Cathja

   De rotzooi mogen wij voor ze opruimen, je denkt toch zeker niet dat ze aan het werk gaan,
   als ze alles gratis krijgen!!!

   Like

  • Maria zegt:

   @claudia
   in de jaren 80 BBC had een reportage gemaakt..
   ze trokken ergens naar afrika waar hongersnood was en niets van landbouw door droogte enz… ze hebben daar rivieren verderop, ze maakten irrigatie systemen zorgden voor vruchtbare grond om zo te telen en landbouw te hebben om niet meer om te komen van de honger en leerden hen om te overleven,, om verhaal in te korten, die Britten trokken terug naar de UK en keerden met BBC terug vol verwachtingen terug vol verwachtig van hun werk toen en dachten daar groen land en landbouw geen honger meer aan te treffen

   groot was de catastofe en waanzin die ze er aantroffen alles krepeerde daar nog steeds van de honger alles verdroogde irrigatie om zeep enz…

   die BBC en britten gingen vragen aan de bevolking wat er was gebeurd zij dachten dat naburige landen stammen dat hadden vernield…

   weet je wat er gebeurde nadat zij vertrokken??? de afrikaanse vrouwen vertelden dit aan de BBC, die mannen doen geen zak daar neuken ganse dagen hun vrouw zodat die vrouwen ene kind na het andere hebben en ze hadden de mannen net geleerd van de veronderstelling dat zij alles dan zouden beheren qua voeding irrigatie systemen en de rest,, die afrikaanse vrouwen legden uit dat cultuur daar mannen geen zak doen maar de vrouwen alles moesten doen,, de zwarte man ging gewoon terug onder zijn boom liggen en vertikte om de opgebouwde systemen van blanken daar te onderhouden laat staan te werken op het veld om dan voedsel te hebben, de vrouwen moesten dat maar doen, gaat moeilijk he als ze godganse dagen moesten neuken met die lamme tamme zwarte en continue zwanger waren en hopen kinderen baarden en dan nog voor die hun venten moesten zorgen die vrouwen konden niet alles hé daarom alles kapot terug verdroogd en de zwarte man lag onder zijne boom, dit is me altijd bijgebleven deze reportage!!!! in de jaren 80 had je nog echte journalistiek en reportages waar je ogenvan openvielen ongezien!!!

   als die mannen in hun eigen land nog geen zak doen wat staan die hier dan te schreeuwen om joppen???? hahahaha echt waar de waanzin hierin is te absurd voor woorden!!!!!!

   Like

   • Claudia M. zegt:

    Kop & Staart! Het enige wat al die OS daar inderdaad naartoe heeft gebracht is een bevolkingsexplosie waar je een hele dikke U tegen zegt. Ik heb al eerder docu’s gezien waar ik alleen vrouwen op het land werken zag (meestal met een buidel kind op de rug en nog drie aan de rokken) en alle daaruit voortvloeiende werkzaamheden zoals dorsen, vrouwen die de was (in de rivier) aan het doen waren, vrouwen die het eten bereidden en geen kerel in de verre omtrek te zien.

    Het zou zo langzamerhand goed zijn alleen deze vrouwen te helpen, te beginnen met de prikpil zodat ze niet bijna het hele leven als wandelende “fok farm” hoeven door te brengen! Want ik vrees dat een “neen, vanavond niet ik heb hoofdpijn” bijzonder weinig indruk op de heren daar maakt…

    En zolang er daar “hoge heren bestuurders en consorten” vooral goed voor zichzelf zorgen en de bevolking daar laten creperen, lijkt mij opschorting van iedere vorm van hulp voorlopig de beste oplossing. Ze moeten daar aan het werk, niet hier.

    Like

   • Maria zegt:

    a voila ben al blij dat je mee op de hoogte bent van cultuur in afrika, idd vrouwen moeten daar alles doen en de zwarte lag onder zijnen boom en denkt maar aan 1 ding: ” when can I screw-rape my wife” …. en dat importeren ze op een schaal naar hier ongezien????

    Like

 5. Jean zegt:

  Rampzalig, dramatisch, levensgevaarlijk, moet zo snel mogelijk de EXIT van Europa aangewezen worden. Beangstigend om nog buiten te komen daarom dat we ook binnen blijven en alles potdicht afsluiten.

  Like

 6. Kraftavilqa zegt:

  Geen blanke in zicht het lijkt welalsof de Zweden slachtoffer zijn geworden van een racistisch complot.

  Like

 7. Sjaak zegt:

  IKEA

  IK
  KAN
  EUROPA
  AFBREKEN !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Sjaak: 22-03, op 31/10. Zo is dat Sjaak! Wij worden overlopen door heel Afrika, en wat doen de VERRADERS van ONZE REGERINGEN, nog meer van deze mensen toelaten!

   Like

 8. Sjaak zegt:

  DIT ZIJN DEZE VAKKRACHTEN IN DE WERKELIJKHEID !

  Like

 9. Perfide Albion zegt:

  Kijk em staan. Die gast met dat bord. Ik schat zijn iq op 66 en lager. Hij mag van mij komend jaar zwarte piet komen spelen maar dat biedt geen vastigheid. Vastigheid zoekt ie maar in Somalie. Of bij zijn linkse vriendjes.

  Like

 10. Jantje zegt:

  Deze mensen gaan ons bij de vergrijzing helpen, volgens Den Haag.(Ik weet dat dit Zweden is, maar we hebben ze hier ook).
  STELLETJE LEUGENAARS.

  Like

 11. joopklepzeiker zegt:

  Ik vind het prachtig, wel vanuit een andere gezichtshoek hoor.

  Het is buitengewoon interessant om te zien hoe een samenleving zich collectief naar de kloten helpt, en dat dan ook nog op een sociaal verantwoorde wijze !

  Hoe zou dit in de geschiedenis boeken worden opgetekend ?

  Like

  • Maria zegt:

   als ooit een blanke het overleefd???? ALS VOLK-LANDS VERRAAD ONGEZIEN!!!! als ooit het blanke ras deze catastrofe overleefd (want burgeroorlogen staan om de hoek te wachten tussen zwarten islamieten en ons) dan gaan ze 1000den jaren hun kop breken waarom de eigen bevolkingen dit toestonden en godverdomme hun eigen bevolking dan nog VERRAADDE aan die leeglopers die allen maar dan allemaal onderhouden werden op de werkende blanke bevolking!!!! indoctrinatie van links en hun mantra’s racist racist racist tegen over hun eigen volk brainwashte 80% van het westen….ONBEGRIJPELIJK GEWOON,

   Like

   • peterk2014 zegt:

    Maria, je zult nooit een antwoord hier op krijgen want de volks verraaiers leunen achterover in het pluche en hebben geen tijd voor dit soort vragen. Als dan inderdaad een etniese oorlog uitbreekt zullen de heren politisie allang naar een goed heenkomen gevlucht zijn en blijven achter met de rotzooi die zij veroorzaakt hebben

    Like

  • Maria zegt:

   @peter2014
   trust me on this
   geen plaats op aarde zullen zij naartoe kunnen vluchten zoals ze in het verleden deden…
   believe me on this, wij eraan zij nog MEER!!!! kan dat niet uitleggen maar zal zo verlopen!!!!!!

   Like

 12. Avidia zegt:

  Het is meer dan erg, dat komt ook hier en niemand die het tegenhoud. Wij mogen ze allemaal voeden en huisvesting geven, over het hoofd van jullie kinderen die graag willen trouwen en een gezin stichten. Vergeet het maar jullie kinderen krijgen nooit een huis, die zijn voor de mensen die zich hier binnen dringen en al ons geld opslurpen. Het spijt me te moeten zeggen dat jullie kinderen nooit een huis krijgen mits je er een kunt kopen, ik vind dit zo erg. Ik weet er alles van als woninginrichters bedrijf.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Avidia: 02.35. uur. En dit alles mogelijk gemaakt, door VVD,CDA,PvdA en uiteraard D66. Al 45 jaar zijn deze klootzakken bezig ons land de vernieling in te helpen, in wisselende samenstelling!

   Like

 13. Th.M. van Baarle zegt:

  En toch ;…. beste medereaguurders, uit de comments spreekt de laatste tijd een zeker defaitisme. Alsof we slechts met een achterhoedegevecht bezig zijn. In zekere zin is dat ook zo.
  Maar als guerrilla de enige nog resterende hoop is om terug tot een normale gemeenschap/samenleving te komen, so be it.
  Laten we zorgen dat we dan niet alleen staan. Er zijn er in Nederland (en omringende landen) velen die tot die guerrilla bereid zijn maar nog niet de juiste maatjes hebben gevonden.
  Ook al is het geen 5 voor twaalf, geen twaalf uur en zelfs al later dan 5 over twaalf, we moet niet opgeven. Het kwaad moet bestreden worden.

  Like

  • Maria zegt:

   hoe gaan we dat doen? we zijn ontwapend, laatste generatie jeugd kende geen legerdienst… islamieten zijn ondertussen allen op trainingskampen geweest om oorlog voeren te leren die guerilla die hun huizen steken vol wapens…. wil niet fatalsitisch zijn, MAAR WAT KUNNEN WIJ DOEN??? enkel de regeringen met miljoenen ten val brengen en de EU net hetzelfde… Probleempje hier hé NIEMAND buiten hier en andere blogs ong een 20% is wakker maar is niet opgewassen tegen de 80% mindcontrole mensen die in hun zetel hangen voor FB zitten en lekker op mensen als Wildiers liggen mee te schelden en zijn dood willen, vergeet volkert van der graaf niet, een BLANKE die Pim Fortuyn liquideerde op straat, het is je eigen bevolking die de verraders zijn en dit mogelijk maken…. 😦

   Like

 14. luckybee zegt:

  Wacht maar tot er in Zweden een echte winter heerst, dan worden al deze freemde insecten door het weer vernietigd.Net als de Malaria muggen.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ luckybee

   Als de winter invalt in Zweden, dan komen die opvreters hun huizen niet meer uit, stoken de verwarming hoog op en laten hun boodschappen thuis afleveren.
   Ze zijn van plan om op uitgebreide schaal van alle mogelijkheden gebruik te maken!

   Like

 15. Tempelier zegt:

  Zo te zien is Somalië leeg, ze wonen voor het grootste deel in Zweden om weer eens wat te eisen. KOTS !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s