Islam is een groot gevaar, die ‘gewone’ moslims vormen een groot gevaar

 

(Door: Blondemevrouw)

Een groot gevaar voor de democratie, voor de rechtsstaat, maar vooral voor de niet-islamitische burgers.

Regering, wanneer gaat u het islamitische gevaar erkennen? Wanneer begint u met het beschermen van uw burgers tegen islam? Hoe lang blijft u islam nog faciliteren? Politici en media, beantwoorden jullie de vraag aan het einde van het eerste filmpje eens?

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Dutch Free Press

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Hypocrisie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Overheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Islam is een groot gevaar, die ‘gewone’ moslims vormen een groot gevaar

 1. Sjaak zegt:

  ISLAM = KERKHOF !

  Like

 2. Joshua zegt:

  Ik wil en kan niet meer luisteren naar dat gebazel van deze leugenaars.
  Het moet maar eens af gelopen zijn dat zij hun stem nog kunnen horen hier in NDL.ik ben het zat,
  er wordt teveel naar dat soort geluisterd.

  Like

 3. Jean zegt:

  De politiekers zien nog steeds niet dat zij de eersten zijn die ‘aangepakt’ zullen worden, die moslims worden er sowieso uitgeflikkerd want dat achterlijk gewelddadig barbaars krapuul hoort hier niet thuis en zal ook nooit het gevoel krijgen hier zich thuis te voelen.
  Ik zie ze al vluchten die vuile rode en groene ratten, wat een heerlijk gevoel maar voor ze de grens kunnen oversteken wordt ze eerst alles afgenomen om de aangerichte schade te kunnen herstellen.

  Like

  • Harry zegt:

   U bent tamelijk optimistisch Jean ,
   een paar handen vol van die isis gekken kunnen een hele stad in hun greep houden .
   Als er niet snel actie genomen wordt , zijn wij het , die moeten vluchten !
   Wat maak je klaar als ze je onder schot houden met een geweer ?
   En aangezien ze geen enkele belemmering hebben om te moorden , zullen ze zich niet inhouden , immers ze volgen dan precies wat er in hun boek staat en dat is voor hen de enige weg .
   Nee , ik ben niet optimistisch .

   Like

   • Jean zegt:

    Harry,
    Ik blijf ondanks het verraad toch optimsisch anders zijn we nu al verloren en verliezen wil ik niet zeker niet van politiek gespuis.
    In 14-18 en in 40-45 hebben onze grootouders en ouders gestreden en hun leven gegeven voor onze vrijheid en dat heilg goed wil ik beschermen ‘met alle middelen’.
    Kom mee aan de positieve kant staan en laten we samen strijden, ik geloof in u.

    Like

 4. koddebeier zegt:

  Vreemdeling in ‘eigen’ Land !
  Rotterdam de stad waar ik geboren ben herken ik niet meer,
  Het huis waar ik geboren ben bestaat niet meer, ook het huis waar ik opgegroeide is er niet meer.
  De kleuterschool, de lagere school, de middelbare school zijn afgebroken en de wijk waar ik opgroeide is volgestroomd met allerlei nationaliteiten.
  De winkels waar ik als kind de boodschappen voor mijn moeder haalde zijn vervangen door winkels met Arabische teksten op de ramen en de slager is een islamitische halal slager.
  Een stad die volgebouwd wordt met islamitische scholen en moskeen,een stad met no go area’s, een stad met markten waar je je de enige Nederlander voelt. Een stad met wijken die overgenomen zijn door buitenlanders die geen Nederlander willen zijn.
  De stad van je ouders, grootouders en overgrootouders is niet meer !!
  Ik ben een vreemdeling in eigen land, het land wat ooit een land van melk en honing werd genoemd, het land waar we goed zorgde voor onze ouderen, die nu behandeld worden als noodzakelijk kwaad. We korten ze op hun AOW en pensioenen en zadelen ze op met minder zorg, een dure zorgverzekering. Matige zorginstellingen, waar geen tijd meer is voor aandacht, pyjamadagen, matig eten enz.
  Een politiek die ons land verkwanseld aan de Europese Unie die ons financieel leeg zuigt.
  Een politiek die ons land laat volstromen met vreemdelingen, meestal van islamitische herkomst, die het verdommen om zich aan te passen, die ons als minderwaardig zien, als ongelovige honden, maar tegelijkertijd misbruik maken van alle sociale voorzieningen.
  Ze hebben hobby’s als, straatroven, stelen, overvallen plegen, meisjes misbruiken als loverboy, de gevangenissen zitten overvol met die lui.
  Ze kosten miljoenen aan subsidies, gutmensch projecten, hun kindertuig bezig houden, vogelaarwijken, medische zorg, kinderbijslag en uitkeringen, die wij domme Nederlanders mogen ophoesten. Miljoenen euro’s worden overgemaakt naar de landen van herkomst. Waar de ontvangers als vorsten leven.
  Onze Hans Worsten van politici zien het niet of willen het niet zien.
  Pappen en nathouden is het devies. De belastingbetaler draait er toch voor op.
  De Europese Unie verplicht ons om de grenzen open te houden en zogenaamde vluchtelingen op te nemen, hetgeen een enorme zuigende werking heb, donker Afrika (voor het merendeel islamitisch) stroomt leeg richting Europa.
  Vluchtelingen ???? Wel nee, Gelukzoekers die duizenden euro’s betalen aan mensen smokkelaars. Ze laten hun vrouwen en kinderen achter. Ze komen met duizenden per maand.
  Hoelang zijn onze vrouwen en meisjes nog veilig ???
  En ze willen blijven, hebben we werk voor ze ??? NEE !!! We hebben hier zelf meer dan een half miljoen werklozen. Zij zijn meestal laag opgeleid en leven nog in het stenentijdperk met hun normen en waarden.
  Dorpen en steden worden door hen overspoeld.
  Het is een miljarden verslindend gebeuren aan huisvesting,begeleiding door goedverdienende linkse gutmenschen, voeding, uitkeringen enz.
  Wie gaat dit betalen ???? U en ik uiteraard.
  De regering staat en bij en keek er naar.
  Is er nog plaats voor ons ?? Zijn wij hier nu de vreemdelingen ??
  Misschien kunnen we beter de boel de boel laten en vertrekken, als we dat massaal doen, is kijken wie het dan allemaal gaat betalen.
  Of moeten nu is eindelijk ontwaken en het niet meer pikken !!

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Voorop gesteld dat de huidige regering, ER GEEN KLAP AAN ZAL DOEN. Deze verraders, VVD en PvdA, en CDA en D66, zijn VERANTWOORDELIJK ervoor dat wij OVERSTROOMD zijn met moslims. En dat al sinds 1975! Plus alle lafaards van, de partijen die de motie Halsema hebben gesteund!

  Like

 6. luckybee zegt:

  Ik ben het helemaal met julie eens, weg met de islam uit Nederland.

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  Grappig ik zie de islaam juist als een weg tot de bevrijding, maar dat zal wel niet begrepen worden !

  Like

 8. Indeed… the REAL ISLAMIC war is their TRIPLE. DEMOGRAPHY WITH OUR TAXES….. THANKS TO OUR CORRUPTED POLITICIANS…. FROM RIGHT AND LEFT ! We have a Kulturkampf for Nordeuropa : http://www.NordHansaMarine.com

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s