Naheffing van Wiebes: werkenden dupe van amateurisme bij politici

Screenshot_6
Staatssecretaris Wiebes (VVD) lichtte donderdag de Kamer in

(Door: Jean Dohmen)

Dat de belastingheffing in Nederland geen schoonheidsprijs verdient, is inmiddels wel bekend. Maar het blijkt altijd weer ergerniswekkender te kunnen.

Het bericht dat vijf tot zes miljoen mensen straks een naheffing van de fiscus krijgen over 2014 oplopend tot honderden euro’s, viel veel Nederlanders rauw op het dak. Het treft vooral mensen die werken.

De naheffing is een gevolg van het voortdurende gesleutel aan de fiscale regels, waarvoor politici verantwoordelijk zijn. De coalitiepartijen besloten dat fiscale voordelen – zogeheten heffingskortingen – inkomensafhankelijker moeten.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Overheid, politici, PvdA, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

56 reacties op Naheffing van Wiebes: werkenden dupe van amateurisme bij politici

 1. Ad de Koning zegt:

  Wat een toeval dat deze naheffing juist komt nadat bekend is geworden dat Nederland ook een grote naheffing van de EU krijgt, want voor die tijd heb ik daar niets over gehoord. Op die manier is het probleem van de naheffing van de EU ineens opgelost. Ik wist toch wel dat die EU naheffing op ons bordje zou komen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Ad de Koning: 12.53. uur. Dat heeft U scherp gezien. De OETLUL RUTTE, zal WEL de VRACHTWAGEN met de DOOR HEM van ONS GESTOLEN GELD, subiet naar de RODEN in Brussel sturen. Deze klootzak-Rutte- is uit op een baantje bij de communisten van de EUSSR!

   Like

 2. rs zegt:

  http://www.telegraaf.nl/dft/geld/belastingen/23271300/___Gemiddeld__150_naheffing___.html

  Geldt alleen voor werkenden, EN iedereen die VAKANTIEGELD, EEN BONUS OF EEN EINDEJAARSUITKERING KRIJGT!!!!!!!!!!!!!!!

  Dus kortom: iedereen!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 3. Jade zegt:

  Volgens mij is deze toelichting op de naheffing domme lulkoek.
  De echte reden is natuurlijk de 642 miljoen die opgehoest moet
  worden voor de ons opgedrongen stink-EU.
  6 miljoen mensen x €150 = 900 miljoen.
  Tralala, even EU-tje betalen, en lekker 258 miljoen over voor
  bonussen, orgiën en drankgelagen voor NSB-Nederland.

  Like

 4. bigljohn zegt:

  De Kwiebus Wiebus, en al die kwiebussen die nog geen PVV hadden gestemd !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 13.35. uur. Precies, de enige echte KWIEBUS/WIEBES. Tjonge, wat zijn wij toch een goed land….snik,zucht! Maar ja de ezels van kiezers in Nederland blijven toch wel stemmen op de laaienlichters van de VVD en de PvdA. O ja, Rutte, we kregen nog allemaal 1000 euro van jou….o wacht, hij bedoelde juist dat wij dat geld moesten aftikken bij de fiscus.

   Like

 5. denollander zegt:

  Ik heb bijna respect voor deze regering, wat een geweldige oplossing voor de EUSSR naheffing. Natuurlijk hebben zij daar reeds maanden over kunnen kissebissen, eindelijk zijn de kneuzen er uit hoe dit te presenteren. Nou ik moet zeggen, ben geenszins teleurgesteld hoor, had absoluut niets anders verwacht. Dit zou nu eens een mooie gelegenheid zijn om per omgaand uit de EUSSR te stappen. Daarnaast een aantal blunderende belastingambtenaren de laan uit en Kwiebes vanzelfsprekend voorop. Dan heel snel regels instellen ten aanzien van disfunctioneren van overheid en aanverwante kneuzen. Grote en herhaaldelijke fouten, opzouten dient de norm te worden.

  Like

 6. Maria zegt:

  dit was ook zo in belgie constant de belastingen verhogen onder de bloedrode socialist!!! we waren bijna overkop gegaan door systeem sossen en griekland achterna gegaan wat er nu aan beerput naar buiten komt qua wanbeleid en schulden is ongezien!!, die socalsiten door aanvallen nu op NVA (dan die amateuristische brief zogezegd van een jhihadi kwam van de PS om the francken en Jambon te bedreigen weet ieder klein kind in dit land hier) wilde spoorstakingen die de economie treffen zijn enkelingen in de walen,sossen vakbonden die het land nu economisch ontwrichten ONGEZIEN, dan MR die waalse partij aanslag op hun kantoor in wallonie en openlijk verklaren dat ze met alle middelen oorlog zullen voeren tegen de huidige regering waar de Vlaming meer dan 50j naar snakte moord gans die socialist uit hier, want ze vernietigen zichzelf in de walen zelf gaan de ogen open ongezien…
  ik snap niet waarom de nederlander zich niet spiegelt aan hoe vlaanderen het heeft gedaan.. maar ja al jullie partijen waren net zoals bij ons vroeger slaven van die PS….
  dat is doorbroken omdat de vlaming zelf is opgestaan en regelrecht hun eigen niet socialsitische partij bestookten met mails klachten weet ik wat…

  echt waar ik begrijp dit niet… Maar ja die bilderberggroep beamuslima commandeert jullie land bemoeit zich met de politiek, daar waar in belgie de koning enkel maar een handtekening ergens kan zetten en verder politiek NIET zich mag moeien!!!! want als die dat doen zoals albert probeerde de vader van filip stond het land belgie in rep en roer, enkel wanneer een nieuwe regering wanneer die aan de macht komt informateur, dan formeur van de regering mag aanstellen das al!!!
  en Filip onze nieuwe koning heeft dat beestig goed gedaan deze keer want NVA is aan de macht rechtse regering en de verandering is begonnen,
  op dit vlak is de de eerste koning die de wil van de Vlamingen respecteerde, ongezien in de geschiedenis Belgie ….

  en dankzij alle schandalen van jullie koningshuis blijve iedereen maar achter beaclan staan????
  een koningin die aan het hoofd van famikieclan nazi zelfs bernard en claus en de nederlander blijft daar achter staan????????
  surrealistisch gewoon!!!! zij kopen luxe villas in buitenlanden bootjes van 800000 en auto van 600000 euro dan dat hek rond griek domein daar opnieuw op de nederlanders verhald,

  dit BESTAAT niet in belgie!!!! regelrecht worden ze aangevallen wanneer ze ook een jachtje kochten paar jaar geleden van dodatie geld wel land stond in rep en roer vanwege schandaal en klagen dat hij meer geld wou om de benzine van zijn jachten te kunnen betalen, dat was de druppel want overal ook via MSM groot schandaal hierin ongezien!
  Daar is zijn zoon soberder in net zoals zijn oom koning Boudewijn …

  ik begrijp dat niet in nederland … zulke zaken kan ons koningshuis hier niet afbrengen, en de nederlander staat niet op tegen dit onrecht???????

  Like

  • Jean zegt:

   Maria,
   Hier in België krijgt die simpele van geest wel 12.000.000 euro per jaar om een handtekening te zetten en wat met het handje te wuiven.
   Wij Vlamingen staan niet achter dat circus wij willen dat zo snel mogelijk kwijt, punt.

   Like

   • Luchtpint zegt:

    Maria is Vlaams + pro-koninghuis.

    Like

   • Maria zegt:

    @jean

    droom van de dag dat die saxen van coburg verdwijnen hier, ZIJ ZIJN GEEN VLAMINGEN!!! maar godverdomse duiste elite Illuminatie gemixt met franse elite bourgoisie !!!!

    dus don’t worry about that

    xxx

    Like

  • Maria zegt:

   @jean ja ze krijgen 12.000.000 euro per jaar mag mogen geen zak zeggen of land staat in rep en roer!!!! is al bewezen hé… onlangs de stoot gezien van Royalty op VTM??? hahaha de oom van mathilde geeft Bart de Wever en zijn NVA gelijk, viel omver toen ik dat zag…. groot verschil tussen nederland en belgie koningshuis is dat bea de scepter zwaait daar in holland daar waar ons koningshuis hun bakkes moet houden of land staat in rep en roer zeker in vlaanderen hihihi

   en zag hier een lichtpuntje passeren???? hmmmmm blanco leegte krijg ik op waar dat lichtpunt effie verscheen???? 😀

   Like

 7. Tempelier zegt:

  Nou, met aftrek van die duizend euro van Rutte , krijg ik er nog geld bij !!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tempelier: 14.11. uur. Verrek dat klopt, Tempelier. Maar ik denk dat Rutte lijdt aan dementie, als hij gewezen wordt op de belofte van 1000 euro per werkende!

   Like

 8. Joshua zegt:

  Er moeten meer witte boorden verdwijnen, deze z.g.n. werkenden kosten miljarden. laat deze uitzuigers eens eerlijk werk verrichten zodat zij eindelijk wat op gaan leveren.

  Like

 9. Dat krijg je als je de ene kluns vervangt voor de andere!Maar ja,de banencaroussel moet blijven draaien,he?

  Like

 10. Monalisa zegt:

  Eerst maak deze kawl er een zootje van, denk u maar even aan de bulgaren, ZORGTOESLAG

  En de volgende kwal gaat dat aan ons terug vragen.

  En jan glimlach deelt het weer uit aan Brussel, 642 miljoen die moet wij allemaal moeten ophoesten.maar ik heb geen drukst gebruikt en ik ben ook niet naar de HOEREN geweest en ik ben ook geen crimineel.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Regeren betekent vooruitzien! Nou, daar heeft dit FAALKABINET van MARX RUTTE nog nooit van gehoord. En weer worden WIJ gepakt, om de hobby’s van de RODEN, de politieke-elite, en de goedmensen mogelijk te maken. Maar…vooral om het GELD met VRACHTWAGENS te brengen naar de RODE BOJAREN van de EUSSR, en om de MASSA-IMMIGRATIE tegen onze WIL door te laten gaan. Vuile ploerten, alles breken ze af, en de geboren Nederlander kan opdraaien voor al hun waanzinnige voornemens!

  Like

 12. luckybee zegt:

  Maat de islam strafbaar dan verdwijnt het pesten van zelf wel.

  Like

 13. Jean zegt:

  Ik zou aan de Nederlandse burgers willen advisren,
  Ga gezamelijk die (K)Wiebes van de grond heffen uit dat curcus volksverlakkers en neem het overige zootje dan in een ruk ook mee, dump de hele troep in Artis en laat het goed bewaken dat het ongedierte niet meer vrij kan rondlopen.
  Veeg die hele moslimtroep uit het land met als bestemming ‘grote zandbak’ in noord Afrika, wedden da jullie terug een prachtig land bekomen waarin het aangenam wonen wordt!
  WijVlamingen zijn er ook mee bezig, de linkse rode en groene rotzoo is al gedumpt nu nog het moslimtuig.
  Tegen eind 2016 is de karwei geklaard.

  Like

  • Maria zegt:

   idd Jean wij in Vlaanderen hebben de socialisten opgeruimd gedumpt tot en met (zelfs de walen dumpen nu PS en MR haalt meer en meer stemmen hierin anti PS) en dat moslim tuig hier doen niet wat ze in nederland afbrengen zou ook niet pakken in Vlaanderen… in dit begrijp ik echt niet buiten mensen op deze blog waarom die nederlander NIET OPSTAAT !!! Wilders niet verdedigd !!! NVA Bart de Wever kreeg steun van 1 derde vlamingen de andere partijen hun kiezers massaal bestookten hun partijen ANTI SOCIALIST !!!! waarom gebreurd dit niet in nederland???????????
   Andere landen, jean weet jij hoeveel chance wij hebben om van die ps vanaf te zijn???
   of we zaten net zoals in nederland inde zelfde shit!!!

   Like

  • koddebeier zegt:

   Succes !!

   Like

   • Maria zegt:

    we zullen het nodig hebben Koddebeien want de PS is tot alles in staat zeker moorden!!!! bedankt xx

    Like

 14. bobzelf zegt:

  lekkerder kunnen we u niet naaien !!!

  zouden de “”strategische stemmers nog 1 x kunnen verzamelen ????
  Kan ik u allen in 1 x beledigen ,

  KLOOTZAKKEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  gr.bob

  Like

  • Monalisa zegt:

   he he dat zeg je niet tegen mij, ik heb goed gestemd en de rest hier ook.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ bobzelf 31 oktober 2014 om 16:20

   Wat geeft u toch weer op heerlijke wijze uitdrukking aan uw terechte gevoelens van verontwaardiging, heer bobzelf!

   Like

   • bobzelf zegt:

    Hallo lieve Tistochwat
    Er zijn van die dagen ,
    dan werken mijn ,zeg maar Algemeen Beschaafd Rotterdamse praatklieren op hoge snelheid ,

    EN DAN KOMEN ER VAN DEZE HOOGSTANDJES UIT, WHAHAHAHAHAHAHA

    sorry , ( niet echt )

    dikke kus ( wel echt !!! )

    gr.bob

    Like

 15. Joost Visser zegt:

  Het ´voordeel´ is reeds verkregen en moet nu terugbetaald worden. Het is dus geen kwestie van een stelen van de bevolking. Het is in 2013 afgesproken en iedereen zat te slapen zoals gewoonlijk en geen politicus zag de consequenties. Dezen kwamen naar voren toen een of andere ambtenaar zijn spreadsheetje ging invullen. Dus nu, een jaar later. Het tempo van werken bij de overheid. Men mag nog blij zijn dat er geen 100% boete over geheven wordt met de redenering ´jullie hebben ons gekozen en jullie wisten dat wij niet bekwaam zijn in onze taak en dus is het jullie schuld dat wij er een zooitje van maken´, dus betalen..

  Like

 16. Taljaard zegt:

  Strategisch stemmen.
  RUST in de tent.
  ORDE bewaren hier.
  De boel BIJ ELKAAR HOUDEN.
  GEEN RISICO’S nemen in tijden van crisis.
  Dan toch maar weer PvdA of VVD, want met die Wilders…..
  Dank u wel, Nederlandse kiezer!
  Zo wordt dus de naheffing vanuit Brussel gefinanceerd.

  Kijken of Camoren c.s. het zelfde kunstje met de Britten gaat flikken.
  De Schotten zullen dan waarschijnlijk al spijt hebben dat ze voor het blijven in het VK hebben gestemd.

  Like

 17. koddebeier zegt:

  Wel erg toevallig, we krijgen een naheffing van de EU van 642 miljoen en als een donderslag bij heldere hemel heeft de belastingdienst een foutje gemaakt en krijgen 5 a 6 miljoen Nederlanders een naheffing van enkele honderden euro’s………….Worden we belazerd door dat Haagse tuig of hoe zit het……. En dat durft zich nog volksvertegenwoordigers te noemen……….
  …Volksverlakkers zou beter passen !!!!!

  Like

 18. Rick zegt:

  “werkenden dupe van amateurisme bij politici”
  Ja. Wat wilt U dan; dat de uitkeringsgerechtigden het gaan ophoesten!??

  Like

 19. Perfide Albion zegt:

  En bedankt kiezers van de criminele organisatie(s) PVDA/VVD/SP/GL/D66/CDA/CU!

  Like

 20. Claudia M. zegt:

  Ik denk dat we nu wel kunnen spreken over “het grootste knoei-kabinet sinds WO II”. Dit hadden ze kunnen weten; waarom is dit onder de pet gehouden? Of is het gewoon complete stupiditeit?

  Like

 21. Republikein zegt:

  ER is een mooi project!

  Like

 22. Monalisa zegt:

  We zijn er nog niet met dit kabinet er is een een overeenkomst voor de leaserijders
  Er komen minder mensen met een leaseauto in het hoogste bijtellingtarief van 25 procent. Daarover zijn de coalitiepartijen VVD en PvdA het eens geworden met staatssecretaris Eric Wiebes (Financiën).
  + dat de wegen belasting omhooggaat en de huurwaardeforfait.
  VEH: belasting eigen woning weer hoger

  AMERSFOORT –
  Het eigenwoningforfait, de belasting op de eigen woning, gaat volgend jaar omhoog van 0,7 naar 0,75 procent. Deze belastingstijging wordt voor een deel veroorzaakt door de recente huurverhogingen, stelt de Vereniging Eigen Huis (VEH) vrijdag.

  2014 is het plukjaar van de VVD en die kunduz kliek.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s