Obama is bijna vleugellam

Screenshot_15

(Door: Adriaan Andringa)

Kans op gevoelige nederlaag dinsdag is groot

De Amerikaanse kiezer gaat komende dinsdag naar de stembus. Wie de berichtgeving van media nu vergelijkt met de massale aandacht voor de presidentsverkiezingen van twee jaar geleden, zou denken dat de uitslag dit jaar irrelevant is. Toch staat er veel op het spel. Als de huidige peilingen werkelijkheid worden, is de ‘leider van de vrije wereld’ straks vleugellam in een tijd dat de wereld in brand lijkt te staan.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Obama, VS. Bookmark de permalink .

16 reacties op Obama is bijna vleugellam

 1. Tom Hendrix zegt:

  O maar ik zit er niet mee, dat DE GEK, vleugellam zou worden. Daar pak ik zelfs een neut op!

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Tom Hendrix zegt:
   31 oktober 2014 om 19:33

   @Tom Hendrix, dan pak ik er ook een Tom, want van mij mag meneer Bomba ZO vleugellam worden dat hij nergens meer toe in staat is, zeg maar,……………..dat hij overvallen wordt door een soort verlamdheid en nog geen pen meer kan vasthouden.
   Proost, op de ondergang van schoteloordragend aapje obama.

   Like

 2. Vederso zegt:

  Krauthammer voorspelt een grote overwinning voor de Republikeinen;

  http://www.nationalreview.com/article/391521/referendum-competence-charles-krauthammer

  Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Let op het springen van de lintworm !

  Het is nog lang niet over, het is nu juist echt begonnen !

  Like

 4. Jean zegt:

  Hij is nu slachtoffer van zijn eigen barbaarse waanzin islam genaamd, goed zo, nu de rest van die barbaren nog.

  Like

 5. Joost Visser zegt:

  Obama heeft twee belangrijke wapenfeiten op zijn naam staan:
  1. Meer zoveel uitgegeven als alle voorgaande presidenten tezamen.
  2. Meer ´presidential orders´ uitgeschreven als alle voorgaande presidenten tezamen.

  Hij gaat per decreet regeren en daarvoor heeft hij angst voor aanslagen en ebola nodig. Kan hij de martial law inroepen en is iedere volksvertegenwoordiging buiten spel gezet.

  Zit al een paar jaar in zijn gedachten. Wil daarom ook de amerikaanse bevolking ontwapenen. Dit is van een zelfde soort orde als alhier de Zwarte Piet. Cultuurvernietiging.

  En dan de Femakampen met quillotines, opgezet om miljoenen achter tralies te zetten en te onthoofden. De echte moslim verloochent zijn aard niet.

  Zelfs verkiezingen kan hij zodoende buiten spel zetten. Jammer voor Hillary. Ze zullen geen vrienden meer zijn voor de camera.

  Hopenlijk beginnen de republikeinen gelijk met een ´impeachment procedure´. Er zijn al genoeg aanleidingen geweest om het aan te vangen. Wellicht is hij hen voor met de martial law.

  Like

 6. Maria zegt:

  het aller grootse probleem hier is dat omusla alles naast zich reeds neerlegde qua congres en rest, in zijn eentje heeft hij amandementen van de grondwet verandert met die clinton aanhang!!!
  verder heeft hij alles en iedereen vervangen door muslimbroterhood aan de top van legers CIA senaat en de rest dit is,levensgevaarlijk voor eigen amerikaanse bevolking want hij heeft de macht dankzij islam overal aan de top te zetten qua positie machten…
  deze antichrist trekt zich geen zak aan wat er beslist wordt in dat congres!!!!!

  http://www.publiekrechtenpolitiek.nl/obamas-ongrondwettelijke-aanval-geeft-uitdrukking-aan-bredere-ontwikkeling/

  het pentagon beslist alles boven dat congres in de states dankzij omuslima!!!

  http://www.mo.be/artikel/pentagon-trekt-buitenlandse-zaken-steeds-meer-naar-zich-toe

  alles en iedereen in de VS is vervangen door moslims aan de top

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2277524/Obamas-choice-CIA-chief-converted-Islam-says-FBI-agent.html

  obama vroeg aan legertop om eigen burgers te willen schieten indien nodig degene die weigerden werden vervangen door nazi en moslims…

  http://www.ninefornews.nl/hagel-waarschuwde-obama-voor-nieuwe-wereldorde/

  obama zijn droom van fascistisch amerika pro islam

  http://www.franklinterhorst.nl/Obamas%20fascistisch%20Amerika.htm

  Vrijwel elke grote islamitische organisatie in Amerika is een arm van de Moslimbroederschap en de bron van de islamitische terreur. Huma Abedin, die adjunct-stafchef voor de minister van Buitenlandse Zaken, Hillary Clinton, was (en nog steeds Clinton’s vertrouweling en belangrijkste assistent is), komt uit een familie van leiders van de Moslimbroederschap. Toch zijn wetgevers die de macht hebben om deze zaken te onderzoeken nog steeds te geïntimideerd om deze zelfs naar voren te brengen. Vertegenwoordiger Michele Bachmann, die dit deed, werd gehekeld als een raciste en niet alleen door links, maar ook door John Boehner en John McCain.

  dit hierboven was passage van EJ Bron zijn artikel erover

  https://ejbron.wordpress.com/2014/10/09/bedankt-isis/

  mijn grootste angst is dat indien omusla verliest dan pas zijn ware aard naar boven komt wat hieronder lees dan wat omusla deed kon zich niet meer inhouden pro islam voor journalsiten !!

  http://www.barenakedislam.com/2014/09/26/in-a-fit-of-rage-obama-snaps-at-u-s-military-brass-dont-you-dare-try-and-paint-all-of-islam-with-the-same-brush/

  HIJ IS NIET VOOR NIETS DEN ANTICHRIST keert openlijk tegen Israël en alles en iedereen die anti islam is….

  http://www.barenakedislam.com/2014/09/26/in-a-fit-of-rage-obama-snaps-at-u-s-military-brass-dont-you-dare-try-and-paint-all-of-islam-with-the-same-brush/

  die omusla enkel door hem af te schieten kan men de wereld redden !!!!!

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Of dat, gezien de toestand in de wereld, een aanbevelenswaardige situatie is, is een tweede, maar aan de andere kant zou je inderdaad gaan wensen dat deze man alle macht ontnomen wordt.
  In hoeverre hij “Amerikaans Baptist” is, en in hoeverre moslim, het blijft je reinste giswerk, maar dat hij meer dan gemiddelde islam-sympathieën koestert wordt langzamerhand óverduidelijk.
  Dat is dan ook de oorzaak van zijn zwakke beleid: Hij wil te veel de kool en de geit sparen. Zeer zeker is hij er op uit, de banden met de islamitische wereld aan te houden, ongeacht wat die allemaal flikt. Als “Southern Baptist” zou het lot van de christenen in het Midden-Oosten hem oprecht ter harte moeten gaan en zou hij uit dien hoofde het leed dat ze wordt aangedaan in de scherpste bewoordingen moeten veroordelen. Maar wat dat betreft reageert hij net zo lafhartig als de hele christelijke wereld in Europa! Een John Hagee van de Cornerstone Church in Dallas noemt zich hoofdzakelijk “Vriend van Israël omdat hij gewoon de schurft heeft aan moslims, maar zeker vanuit zijn christelijke standpunt heeft hij daar nu eens meer het gelijk aan zijn kant dan Mr. President himself! De houding van Obama is laakbaar omdat zij gelijk staat aan landverraad plús verraad aan de hele westerse wereld, iets, waarin hij bepaald niet afwijkt van andere Westerse politici, maar die hem, gezien zijn positie, met een 10-voudige schuld belaadt! Ik zei het al vaker: Het was een risico om een president te kiezen met Afrikaanse roots -niet om zijn huidskleur, maar híerom. Het valt wel te verwachten dat de VS hun lesje wat dat betreft hebben geleerd, maar de vraag dringt zich op: Ten koste van wàt….?
  Want thans zitten ze opgescheept met een brekebeen, misschien zonder macht, die ze desondanks voorlopig nog niet zomaar kwijt zijn……

  Like

 8. sam zegt:

  Ik dacht dat Obama reeds in zijn eerste legislatuur, dienaangaande reeds problemen had. Vele voormalige Amerikaanse presidenten voor hem hadden hetzelfde probleem gedurende hun 2de ambtsperiode.
  Het wordt een “Lame duck” genoemd. Een president die verkozen is, maar geen enkele meerderheid heeft om hem te steunen.
  Obama echter maakt het wel heel echter bont, vele wetten worden door hem (alleen) ondertekend. Dit zonder steun van het senaat. Hetgeen al één (of verscheidene) rechtszaken) tegen hem bij het hoogste Amerikaans rechtssysteem heeft opgeleverd. Motivering hiervoor is, dat Obama het rechtsprincipe aan zijn laars lapt. Er is geen democratische controle meer en Obama maakt van de VS een “totalitair regime”.
  Naar alle waarschijnlijkheid zal hij inderdaad alle steun verliezen, de Amerikanen zijn hem meer dan kotsmisselijk beu. Vooral aangaande de immigratiewetgeving die hij erdoor drukte, Amerika wordt momenteel door immigranten uit Centraal-Amerika overspoeld, terwijl de eigen bevolking zelf geen werk (meer) heeft.
  En de enigste economie die groeit in de VS, zijn de “hamburger jobs” zijn. Zie ook de analogie met Duitsland en het Hartz 4. Ttz onderbetaalde banen, waardoor de mensen 2 en meer banen nodig hebben. Analogie is ook terug te vinden in de moderne Russische maatschappij, idem dito.

  Like

 9. Fred zegt:

  President Bollocks Insane Ebola.

  Like

 10. joopklepzeiker zegt:

  Toch is hij bijzonder succesvol hoor, kijk maar eens wat hij bereikt heeft, en hij heeft nog 2 jaren te gaan !

  Like

 11. Maria zegt:

  het is meer dan bewezen dat omulsa een moslim is hij GEEFT HET ZELF TOE!!!!!!!!

  OOIT AL GEWETEN EEN KATHOLIEK OF JOOD DIE ZICH VERSPREEKT DAT HIJ EEN MOSLIM IS???????????? ONBESTAANDE!!! TOTAAL ONBESTAANDE, waanzin dat sommigen sugereren dat het giswerk is omtrent zijn geloof totale waanzin

  maar omulima versprak zich grandioos; his muslim faith?????? ja en islam = religie van vrede!!!

  achtergrond omulsa zelf zijn vrouw gaf het toe achteraf dat hij in kenia was geboren en niet hawai!!!! en zo iemand tegen de grondwet van de VS waar instaat dat je enkel president van de VS kan worden als je er geboren bent…. il faut le faire….

  Like

 12. Kraftavilqa zegt:

  Natuurlijk hebben die yanks enorme spijt dat ze uit politieke correctheid op die verdomde kenyaan obola hebben gestemd niet slechts een maar twee keer. En zie nu maar weer ’s van ‘m af te komen zoals iedere dictator zal hij waarschijnlijk nimmer goedschiks z’n positie opgeven. Maar mochten ze ‘m weten te lozen dan is het in elk geval een object lesson voor de Amerikanen: stem nooit op linkse figuren, want ze zullen je naaien.

  Like

 13. luckybee zegt:

  Dat is nog te weinig; Bijna is niet helemaal vleugellam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s