Palmaffia wekt bewust nieuwe terreurgolf in Jeruzalem

Screenshot_4
Bouwvakkers aan het werk in Ramat Shlomo

(Door: Martien Pennings)

Ramat Shlomo en Har Homa zijn een noordelijke respectievelijk zuidelijke buitenwijk van Jeruzalem, net over de “groene lijn”. Dat is de bestandslijn die overeengekomen was na de genocidaal bedoeld aanvals-oorlog van 1948 op de Joden en Israël door vijf Arabische staten. Na nóg een genocidaal bedoelde aanval van Egypte, Syrië en Jordanië in 1967 werd die “groene lijn” een klein stukje opgeschoven ten voordele van Israël. Kleine stukken gebied net buiten die “groene lijn” bleven bezet door Israël. De reden voor die bezetting van in totaal nog geen 2% van het totale oppervlak van Samaria-Judea (“de Westbank”) was . . . . . veiligheid. Op die plekken waar Israël een wespentaille heeft en je vanaf die “groene lijn” zo’n beetje met de hand een steen naar het strand van Tel Aviv kon gooien, werden een paar stukken land bezet om die taille wat te verdikken. Zoals bekend hebben Arabische staten – meteen toen de oorlog door Israël gewonnen was en Israël desondanks een genereuze vrede aanbood waarin 95 % van Samaria-Judea werd teruggegeven – geweigerd zelfs maar met Israël te onderhandelen. Het is het beruchte besluit van Khartoem van juni 1967: nee tegen vrede, onderhandeling of erkenning van Israël. Zoals ik eerder schreef:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Westbank", "Westelijke Jordaanoever", Appeasement, Barbarisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, EUSSR, Geschiedvervalsing, Heilige Land, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Jeruzalem, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Obama, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, Verenigde Staten, Westen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Palmaffia wekt bewust nieuwe terreurgolf in Jeruzalem

 1. Pingback: Palmaffia wekt bewust nieuwe terreurgolf in Jeruzalem | Kattukse Vrienden voor Israël

 2. Joshua zegt:

  Het is al eerder gezegd dat de palestijnen gebied opeisen wat niet van hen is.
  Op welke eerlijke gronden baseren zij dat, geen enkele grond, dan alleen leugens,en domme overheden volken die klakkeloos mee lopen brullen, zonder iets van de geschiedenis af te weten.
  De wereld wordt steeds slimmer, HAHA HAHA.

  Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Daarna hebben ze aanbiedingen gehad die eigenlijk alsmaar genereuzer werden:

  Exact, en dat is nu juist het probleem, een zwakte bod !

  Like

  • Nee Joop, dat heb je helemaal verkeerd,
   Het probleem is niet de té genereuze aanbiedingen, het probleem is de internationale links-antisemitische gemeenschap.
   Die gemeenschap hoopten de Israëli’s te overtuigen van de Kwade Wil van de Palmaffia’s door te kunnen zeggen: “Kijk, we bieden bijna alles en hóg weigeren ze!”
   Dezelfde functie had het teruggeven van Gaza aan de Palmaffia’s: “Eens kijken of de ‘bezetting’ werkelijk de oorzaak is van de haat en de terreur.”
   Het antwoord is overduidelijk geweest.
   Maar de internationale links-antisemitische gemeenschap is niet met harde bewijzen te overtuigen.
   Dát is wat er nu bewezen is.
   En wat de Israëli’s MOESTEN bewijzen in de internationale arena.
   Waar ze geen rekening mee hadden gehouden, de Israëli’s: de mate van irrationaliteit, de mate dus waarin het quasi-linkse antisemitisme dat overal aan de macht is in West Europa in staat is die evidente waarheid te ontkennen, namelijk dat de Palmaffia’s alleen maar uit zijn op vernietiging van Israël en het Holocausten van de Joden.
   Het probleem, nogmaals, beste Joop Klepzeiker (die nick duidt op een zekere gemakzucht) is dus niet dat Israël te genereus is geweest met zijn vredesvoorstellen, maar dat de het internationale idiotendom dat overal in het Westen aan de macht is, het Ultieme Kwaad van de Palmaffia’s niet WIL zien.

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    het probleem is de internationale links-antisemitische gemeenschap.

    Exact, daarom moet je er dan ook niet aan toegeven , het maakt immer geen fuck uit, Israël of de Joden krijgen immers toch de blaam , dus dan maar een blaam zonder hamas dan een blaam met hamas, maar ik begrijp dat deze heel eenvoudige logica veel te moeilijk is voor je.

    Een zeker gemakzucht is mij niet vreemd , ik heb namelijk heel goed geleerd dat het met de semi intellectuelen en de zelfbenoemde intellectuelen niet mogelijk is een inhoudelijke discussie op feiten en logica aan te gaan, dus het zal mij een zorg zijn , de feiten van de realiteit zullen het wel uitwijzen.

    En nu even lekkere arrogant doen, ik heb lekker telkens gelijk gekregen, en dat zal nog wel even aanhouden, heb je ooit eens geprobeerd na te denken, ik bedoel dus een logische conclusie te trekken op basis van de je aangedragen feiten in plaats van te verzanden in een pavlov hondje . ?

    Het kan ook niet ander het onder wijzertje komt steeds naar boven, kan je ook niets aan doen je bent immers wat je bent.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Heer Pennings ik geef grif toe dat het voor een in de historie verzande betweter als onderwijzer het moeilijk is de gedachtegangen van een eenvoudige objectieve pragmatische realist te volgen waarbij ik dient te vermelden dat de historie wel zeker een waarde heeft als daar maar een vruchtbare grond voor zou bestaan, helaas dat is niet zo dus dan maar terug vallen op het pragmatisme.

    In het kort : je kan een aap wel willen leren , maar ondertussen wel even blijven realiseren dat het nog steeds apen zijn .

    Like

 4. luckybee zegt:

  Hagar en Ismael moge overal in de Woestijn wonen behalve niet in Kanaan, het beloofde land van de Joden.

  Like

  • obermeijermiranda zegt:

   @15:45

   Helaas heeft die tak nooit ‘profeten’ voortgebracht die hun die kant van de geschiedenis openbaarde.
   Erg sneu want het is geen geheimenis.

   Like

 5. Jan zegt:

  Yehuda Glick enkele minuten voor de moordaanslag op hem werd gepleegd:

  “Wij zullen altijd de schuld van alles in de schoenen geschoven krijgen”

  Like

 6. Jan zegt:

  Turkije geeft te kennen dat niets hen er van weerhoudt Jeruzalem en de Al Aqsa te verdedigen tegen Joden

  Turkish Prime Minister Ahmet Davutoglu slammed Israel for its recent “attacks” on Jerusalem, vowing to defend the city and its holy sites, even if doing so alone.

  “Nothing will prevent Turkey from protecting Jerusalem and the al-Aksa mosque,” Davutoglu addressed his party at a weekly faction meeting in Ankara, according to Turkish media.
  Israel’s “brutal” leaders should not “dare consider” continuing their attacks on the city, Hurriyet quoted him as saying.

  He promised his country would not be silent, even as the rest of the world turns a blind eye to the recent sequence of events in the capital. Turkey, Davutoglu said, will be the most vocal opponent against Israel’s actions, which have tainted the al-Aqsa mosque.
  http://www.jpost.com/Breaking-News/Turkish-PM-Nothing-will-prevent-us-from-protecting-Jerusalem-381555

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s