Spaanse geheime dienst onderschept jihadistische plannen om ebola-virus als wapen in te zetten

Screenshot_12

Jihadisten die banden onderhouden met de terreurgroep Islamitische Staat (IS) hebben op internetfora discussies over hoe ze het ebola-virus kunnen inzetten in hun strijd tegen de VS en het Westen. Dat heeft Francisco Martínez, de staatssecretaris voor Veiligheid, gezegd in het Spaanse congres. Volgens hem bewijzen de gesprekken dat de Jihadisten het internet als een verlengstuk van het slagveld beschouwen. Hij voegde er aan toe daarbij zes objectieven van de terroristen te hebben geïdentificeerd:

Lees verder>>>
(h/t “Miesje”)
Express.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Hypocrisie, Islam, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

14 reacties op Spaanse geheime dienst onderschept jihadistische plannen om ebola-virus als wapen in te zetten

 1. Sjaak zegt:

  DOEN ! VUILE SMEERLAPPEN !
  OM ZO SNELLER WORDEN DE
  GRENZEN ECHT GESLOTEN !

  Like

  • Maria zegt:

   hoop dat ze zichzelf allen besmetten daar !!! bende debielen hoop dat het bij hen toeslaat ongezien die ebola!!!!

   Like

  • Harry zegt:

   Laten wij een “vuile ebola bom” op die isis strijders gooien .
   Wat is er mis mee om ze eens een keer ergens mee vóór te zijn ?

   Like

   • Maria zegt:

    kwou dat we dat konden doen harry maar hoe en wie gaat dat doen plus de VS heeft patent op alle varianten van Ebola … dus als IS ebola in handen krijgt enkel 1 richting kijken zeker als het een zeer dodelijke variant is erger dan afrika …. USA

    hier is het patent dat de VS govenment op ebola en varianten zette… angstaanjagend gewoon en voor de ontkenners zoek het zelf op in de databanken van patenten staat erin hoor!!! GEEN COMPLOT!!!!

    http://www.google.com/patents/US20120251502

    normale mensen en journalsiten stellen zich allemaal de vraag waarom de VS regering onder patent een dodelijk virus zette??? welke regering doet nu zoiets???

    http://www.westernjournalism.com/u-s-government-patented-ebola/

    Like

   • Maria zegt:

    jenmoet eens kijken hier…….
    sinds vaccinaties door de pharma verplicht werden op grote schaal hoeveel mensen er ziek zijn van allerlijk ziekten die vroeger amper voorkwamen maar nu exploderen …
    En Ebola = in een laboratorium gemaakt ook daar genetisch volledig gemanipuleerd specialisatie van de pharma!!!!

    http://www.thewatchers.us/1_index-pandemics.html

    Like

   • Kraftavilqa zegt:

    Inderdaad, naar goed Bijbels gebruik wat gij niet wil dat U geschiedt doe dat de ander vooraleer de ander het U doet.

    Like

 2. Jean zegt:

  Wij weten dat al jaren dat van dat pedofiel islam krapuul niets goeds moet verwacht worden vandaar onze eis dat die smeerlapperij verdreven en verboden moet worden in onze seculaire gemeenschap.
  Laten we alle politiekers die meineed hebben gepleegd arresteren, allen hebben gezworen de veiligheid en het welzijn van het eigen vol te beschermen, door die barbaren toe te laten beschadigen ze dat over de hele lijn en dat is genoeg voor levenslange opsluiting.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Dat verbaast mij niet. De volgers van Mo de pedoprofeet, zijn tot alles in staat! En om hun doel te bereiken, schrikken de BAARDAPEN/MOSLIMS nergens voor terug!

  Like

 4. Joshua zegt:

  Nog worden deze zieke beesten gesteund, welk wel denkend mens is het met deze onmensen eens, nog veel te veel.
  is=lam is een kanker gezwel,en onze fijne overheid koestert deze ziekte!

  Like

 5. Uitroeien die handel,van jong tot en met oud!Heeft nergens ter wereld iets goeds gebracht;alleen maar ellende!

  Like

 6. vanhetgoor zegt:

  Ik ben er niet zo heel erg bang voor. Om een virus als wapen te gebruiken moet men het kunnen beheersen, of men moet een serum hebben om besmetting van de eigen mensen te voorkomen. Dit zijn twee zaken die men niet onder de knie heeft. Miltvuur en pokken zijn erg gevaarlijk, veel gevaarlijker dan SARS of Ebola. De griep heeft tot nu toe meer doden dan veroorzaakt dan Ebola, alcohol en tabak hebben zelf meer doden veroorzaakt.

  Het zou heel misschien kunnen zijn dat er eventueel interesse zou is bij de moslim om Ebola als wapen te gebruiken, maar de islamitische wereld presteert niets, er zijn geen wetenschappelijke verrichtingen. Zelf de beschaafde wereld heeft niet voldoende expertise. Dus het is niet erg reëel om aan te nemen dat moslims het ooit zouden kùnnen aanwenden als wapen.

  Stel dat de moslim wereld überhaupt creatieve geesten zou kunnen vinden dan zijn er belangrijkere problemen die men eerst op moet lossen. Bijvoorbeeld hoe men de honger in de islamitische wereld kan oplossen zodra wij geen aardolie meer nodig hebben. Maar nòg belangrijker is hoe men zeer grote groepen mensen met geestelijke problemen kan behandelen. Misschien is Ebola de oplossing, maar wel een heel erg domme oplossing. Maar dàt ligt wel geheel in de verwachtingen, gelukkig is er totaal geen kennis van zaken.

  Like

  • Maria zegt:

   je vergeet dat de VS ze IS volledig bewapende trainde met de CIA dus klein kunstje om ebola ook aan IS te leveren niet??? zie hierboven wat ik postte onder Harry

   Like

 7. Theodoor zegt:

  Wat weet Rutte hier allemaal van, of zal hij zoals gewoonlijk blindelings tekenen.

  Van socialisten en Rutte is daar een van, kun je van alles verwachten. Denk maar eens aan de aanval op heer Janmaat en kort geleden nog Timmermans.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s