VIDEO (31-10-2014): Marked for Death – De 10 jaar durende oorlog van één man met de islam


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t vederso via Snaphanen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Islam. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO (31-10-2014): Marked for Death – De 10 jaar durende oorlog van één man met de islam

 1. Maria zegt:

  Grenzeloos respect voor deze Meneer Wilders, waar hij de kracht vandaan blijft (leeft als een gevangene onder 24/7/365 dagen jaren zo onder constante bewaking) halen moederziel alleen in Nederland verdiend alle prijzen op aarde die er bestaan… goh mensen Nederlanders verenig U en kom dan naar buiten steun OPENLIJK DEZE HELD!!! moederziel alleen staat hij daar, help hem en kom gezamenlijk op voor hem, voor mij moet je het niet doen maar doe het VOOR HEM en NEDERLAND, jullie zijn dat verschuldigd aan je voorouders!!!!
  Moed en succes Meneer Wilders!!!!

  Like

  • Lis zegt:

   Niets meer aan toe te voegen, Maria. Prachtige woorden voor een HELD. Geert Wilders is er voor de Nederlanders, zelfs voor de mensen die dat niet (willen) zien. Mijn steun heeft hij.

   Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Een man van STAVAST! Een waarachtige GEUS! Een ware PATRIOT! Ik sta 100% achter Geert Wilders! Hij vecht voor ONS tegen de perfide, gruwelijke ISLAM!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Zoals hij nu, in dit interview overkwam: Zó bevlogen, vast beraden en oprecht!
  Wacht maar, Geert: In de toekomst zul jij over de hele wereld vereerd worden als de man, die het vanaf het begin bij het rechte eind had! ( Herstel: NIET in de moslimwereld, uiteraard!)

  Like

 4. En dan moet die imbeciel van een Engelbart op dds[geen hoofdletter!]hem weer zo nodig zwart maken:wilders wil is versterken!Ik wou dat dat stuk schorem eens onder een auto liep met zijn vuilspuiterij!Onbegrijpelijk dat daar nog mensen voor betalen willen!

  Like

 5. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  De andere politici in Nederland zijn het niet waard zijn veters te struisen.

  Like

 6. Jade zegt:

  Big respect voor onze Geert…

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Dat boek van de Heer Wilders kon ik hier in Fr gelijk bestellen bij “Amazon.fr”, nog voordat het in NL verkrijgbaar was.
  De NL-se politicus Wilders, is vrijwel de enige die je hier in de Fransen kranten en andere media, geregeld vernoemt ziet.
  Denk dat ze niet eens weten wie M.Rutte is, maar HIJ is wel bekend.

  Like

 8. Avidia zegt:

  Geert Wilders verdient ieder mans respect, meer dan van dan die islamlovers in onze regering. Hij komt op voor ons, geeft zijn leven voor ons, ik heb diep respect voor meneer Wilders, ik sta achter hem en respect hem, hij heeft het door, de rest ligt op de knieën. Go Wilders, we staan achter U!!!!

  Like

 9. Kraftavilqa zegt:

  Hoe bestaat, ’t toch dat Geert Wlders de enige NL. politicus is die de ware problemen van ons land helder ziet. Politieke correctheid s echt de kwaal van onze tijd.

  Like

 10. luckybee zegt:

  En toch wordt hij door alle andere partijen gedemoniceerd. Inclusief alle Christelijke partijen; onbegrijpelijk.Hij is de enige die de 10 Geboden respecteerd.Dus ook de wil van de God van Abraham Izaak Jacob en Mozes.

  Like

 11. Frans Brassens zegt:

  (Alweer) een indrukwekkend statement van Geert Wilders, dit interview.
  Duidelijk voor iedereen, zeer ter zake, en alles wat hij zegt betreft op realiteit gebaseerde wáárheid. Ik kán dan ook maar niet begrijpen dat niet iedereen met ook maar énig werkzaam verstand dit niet zou kunnen inzien.

  Het moeten wel ontstellend onverantwoordelijke domoren of misdadige lieden zonder enige scrupules zijn die zijn ware woorden ontkennen of zich er van wegdraaien.
  Wie Wilders dan ook nog aanvallen op zijn waarheden kunnen we niet anders dan schoften noemen daarbij. Er zijn er helaas vele, zoals met name dat miezerige leeghoofd Pechtold, in wie domheid, geestelijke misdadigheid met ernstige consequenties, lafheid, onverantwoordelijkheid en schofterigheid samenkomen.

  Ik trek een vergelijking met de zogeheten ‘vader des vaderlands’, Willem van Oranje.
  Ja, hij had te maken met de vrijmaking van ons land, maar er speelden ook duidelijke persoonlijke belangen mee voor hem. Enig opportunisme was hem zéker niet vreemd.
  Als de missie van Geert Wilders mag slagen en ons land opnieuw wordt bevrijd, kun je rustig stellen dat hij -zónder eigenbelang, zónder opportunisme, zoals bij WvO- is geworden tot de ‘Vader des Vaderlands’, en dan deze keer met hoofdletters.

  Gaat die missie -zeer onverhoopt- niet slagen, dan is en blijft Geert Wilders nog altijd de (échte) held die massaal respect verdient van élke rechtgeaarde Nederlander.

  Like

 12. mary bertels zegt:

  Geert Wilders; een zeldzaam heldhaftig persoon, hij dient op een voetstuk gezet te worden.!!!

  Like

 13. Cathja zegt:

  Zoals altijd, zéér veel respect voor Geert! Wie van onze huidige politici zou het kunnen opbrengen om 10 jaar als een ‘gevangene’ -inclusief constante bedreigingen- te moeten leven, en alle vrijheid te moeten inleveren? Dan moet je toch wel erg sterk zijn en volledig achter je missie staan?!
  Volgens Rutte kan Geert niet in de schaduw staan van één van zijn Marokkaanse vrienden. Deze uitspraak van Rutte zegt alles over de premier en wie zijn ‘vrienden’ zijn, maar totaal niets over Geert en alles waar hij voor vecht! Rutte neemt het op voor ‘zijn vrienden’, maar Geert komt op voor het behoud van ons eigen land en volk! Wát een verschil en wát een klasse!!

  Geert, houd vol! Steeds meer mensen gaan inzien dat de PVV de allerbeste en enige keuze is, en dat we niet om deze partij heen kunnen, willen we Nederland voor ons en onze kinderen/kleinkinderen gezond en leefbaar houden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s