VIDEO: Duitsers zien islamisering als serieuze bedreiging


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Jarre Tell)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Islamisering, islamitische ideologie, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op VIDEO: Duitsers zien islamisering als serieuze bedreiging

 1. Jade zegt:

  Mooi, het gratis flesje wijn van E.J. komt weer iets dichterbij…

  Like

 2. Theodoor zegt:

  Mooi, hoe vaker op de tv hoe meer er over gesproken wordt, resulteert in meer kans te overleven in West Europa.

  Blijft dat er toch afgerekend moet worden, uiteraard via justitie.

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Duitsland, Engeland, Nederland, of andere Europese landen, er is totaal geen verschil. Er zal nooit iets aan die steeds verdergaande Islamisatie veranderen, daar veel mensen steeds maar blijven stemmen op die foute politieke partijen. Dan moeten ze ook niet klagen, door de Islam als een bedreiging te gaan zien ! Eigen schuld, dikke bult ! Hun ogen zullen zich pas gaan openen als Islamieten zich massaal zeer gewelddadig zullen gaan opstellen tegenover de autochtone bevolkingen. En dan kan het nog maar twee kanten uit; Of met zijn allen onderdrukt, gemarteld en vermoord worden, of zich gewapend gaan verzetten. Maar dat laatste moet ik nog zien. De Nederlander althans, is er een van de dialoog, niet die van het wapen. Ze vinden vrede vanzelfsprekend, en niet iets om voor te vechten. Zaken als hun mobieltje en andere hebbedingetjes, het voetbal op de TV, en boer zoekt vrouw zijn voor hun veel belangrijker ! Bovendien heeft de huidige generatie totaal geen ruggengraat, vergeleken met mensen die leefden in de jaren 40 en 50 van de vorige eeuw !

  Like

  • Driek zegt:

   bigljohn zegt: Bovendien heeft de huidige generatie totaal geen ruggengraat, vergeleken met mensen die leefden in de jaren 40 en 50 van de vorige eeuw !

   Beste bigljohn, dat ben ik volkomen met u eens. Er zal helemaal niets veranderen, die nieuwe generatie tuurt alleen nog maar op een schermpje. Straks leven wij allen onder de islamitische wetgeving. Want de Nederlander stemt straks weer op de foute partijen.

   Like

   • Harry zegt:

    Inderdaad Driek , ze zijn allemaal hooggeschoold in wegkijken .
    Als er wat aan de hand is googlen ze kennelijk op hun telefoon hoe te reageren .
    Of ze zoeken op hun navigatieapp een veilige uitweg .
    Die achterlijke telefoons zijn heilig !
    Waarschuwende info zou daarom daarop moeten worden verspreid .

    Like

 4. elisamad2013 zegt:

  Duitsland is realistischer als wij…Zij hebben al eens een Hitler en een DDR gehad,en ook al is de muur gevallen .de ex-DDR is een gevaarlijk deel van het bestaande Duitsland..

  Like

 5. Maria zegt:

  wat ik niet begrijp waarom de originele duitser zal ong een 78 miljoen zijn zeker die merkel niet aanvallen, hoe kan een groep van 7000 salafisiten gans duitsland ontwrichten????
  waarom komt die duitser daar ook niet tegenop???

  is waanzin in ieder west EU land ontwrichten een mini bevolking van satan aanhang islam volledig alle landen en geen 1 regering buiten de onze nu (maar ja wij hebben een rechste regering ongezien nu die openlijk de immigratie aanvallen en uitkeringen en al de rest daar waar andere west EU landen socialsiten en christen democraten aan de macht hebben, onze christelijke partij moest wel mee rechts worden want hun kiezers zelf zijn rechts!!!! anders overleefden ze ook niet meer zoals de sossen in vlaanderen) hoe komt het dat vlaamse volk wel vocht/vecht hiertegen en andere bevolkingen van West EU niet??????

  dit is me echt een raadsel….. waarom kan de vlaming wel wat anderen van eigen landen niet kunnen???? wat ben ik blij van in vlaanderen te wonen!!!! deze tafelen zijn er niet in vlaaanderen zoals in nederland duitsland engeland en frankrijk….

  Like

 6. Joshua zegt:

  Duitsland is wakker nu NLD. nog of blijven de NLDers slapend zoals altijd?

  Like

 7. Overal gaan de luiken langzamerhand open:eindelijk!

  Like

 8. Jean zegt:

  500.000.000 Europeanen zien dat alleen wil het rood en groen links gesuis het ‘nog’ niet toegeven want dat betekend verlies van postjes w.w.z. niet meer kunnen graaien en de bevolking naaien.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  De Islam is een splijtzwam, in iedere samenleving over de hele wereld. Nergens kan men samenleven met de ISLAM, nergens. Overal waar de ISLAM zich nestelt neemt de veiligheid en de leefbaarheid met grote sprongen af. De ISLAM is in tegenspraak met VRIJHEID en DEMOCRATIE.
  De islam ontkent, de SCHEIDING der MACHTEN, zoals genoemd:
  1. De wetgevende macht,
  2. De Uitvoerende macht,
  3. De rechterlijke macht.
  Alleen al vanwege deze feiten zou men de ISLAM in ieder VRIJ land dienen te verbieden!

  Like

 10. luckybee zegt:

  Het is een bedrijging; onze cultuur gaat naar de Kloten.Alle muziek wordt verboden en kunst ook.

  Like

 11. Joost Visser zegt:

  De Duitsers zien het als een bedreiging, nu de linkse- en een deel de rechtse politieke kerk nog. En dat kan nog heeeeel lang duren.

  Like

  • Maria zegt:

   Joost een vraag

   er zijn ong 78 miljoen eigen autochtone Duitsers, die hun economie door merkel is den dieperik ingedaald historisch ongezien, waar zijn die 78 autochtone miljoen duitsers dan??? qua economie waren zij altijd de dominerende factor in europa na WOII, en dan indien echt maar 7000 van die fanatiekelingen sharia idioten dat land ontwrichten WAAR is die Duitser hierin???? In Vlaanderen probeerde abu dhjadja 10j geleden dit ook met moslim rellen ongezien in antwerpen, werd zeer snel de kop ingedrukt, en in vlaanderen zie je deze taferelen NIET zoals in nederland openlijk de IS marokanen de joden aanvallen en zo te keer gaan zoals in frankrijk nederland duitsland en UK…. wallonie das wat anders want daar heerst de PS maar in Vlaanderen is dit ongekend!!! buiten die abu djhadha die het probeerde maar twas rap gedaan, enkel door PS konden die sharia4belgium effe ontwrichten maar dat is ook opgeruimd, onze rechtse regering nu ontneemt uitkeringen en belgische nationaliteit en werkt aan een wetvoorstel ze NIET meer te laten terugkeren van die moordende landen Syria, Irak en omstreken, heb jij een antwoord waarom de bevolkingen van andere landen dit niet meedoen oftewel massaal zoals de vlaming deed maar dan massaal de VLD CDNV openlijk plat te bombarderen met verontwaardiging hierover, dat was de reden na onze laatste verkiezing hier waar NVA won iedere partij wel moest luisteren naar hun achterban en belgie nu een totale rechtse regering heeft! de PS dacht in wallonie machtspelletje verder te spelen en MR liberalen tot op het bot te vernederen waardoor ook voor het eerst in ons land geschiedenis een waalse partij MR zich aansloot bij de vlaamse rechtse partijen…

   kan jij me hierin helpen en enige uitleg verschaffen waarom andere landen bevolkingen niet opkomen voor hun eigen waarden en land zoals de vlaming deed en moslim probleem erkenden….

   Like

   • Joost Visser zegt:

    Gisteren op deze site nog gelezen dat een haatbaard met twee vrouwen en 16 kinderen ongeveer 10.000 euro per maand kregen. Is dit het niet erkennen van een probleem of simpelweg afkopen?

    Like

   • Maria zegt:

    ja dat is zo 😦 maar waar blijven dan de autochtone bevolkingen hierin, zij gaan 1 voor 1 over kop en blijven zwijgen, de Vlaming hierin zweeg NIET hierover en als de rechtse regering hier doorzet dan is dat gedaan met die valse uitkeringen teren op soc zekerheid die de AUTOCHTONE bevolking hier betaalden!!!! ik begrijp dat allemaal niet… maar ja dan verkassen die naar Nederland Duitsland om daar met handje open hun uitkeringen te verkrijgen hé 😦 is zo surrealistisch

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s