Zo diep zit de ontkenning

Screenshot_8

(Door: Hans Moll)

Ahmed Aboutaleb, toenmalig wethouder onderwijs, jeugd en inkomen, hield in een Amsterdamse moskee een preek na de moord op Theo van Gogh, nu tien jaar geleden. De strekking was: wie zich keert tegen de Nederlandse normen en waarden, moet zijn koffers pakken.

In Het Parool heeft toenmalig burgemeester Job Cohen daarover onlangs gezegd dat hij die woorden van zijn wethouder prachtig vond. Zelf kon hij ‘als witte burgemeester’ dat natuurlijk niet zeggen. Met ‘wit’ bedoelt Cohen ‘autochtoon’, want ‘zwart’ kan je Aboutaleb onmogelijk noemen.

Nausicaa Marbe maakt zich terecht boos om dat ‘witte’ in het  burgemeesterschap van Cohen. Hoezo is afkomst bepalend voor wat iemand vindt? Je zou willen dat het anders was, maar je ziet het vaker. Als een neger zegt dat negers lui en dom zijn, wordt er gegeneerd weggekeken en gegniffeld. Zegt een blanke dat dan is heel gesubsidieerd Nederland in rep en roer. Waarmee ik hier natuurlijk niet gezegd wil hebben dat alle negers lui en dom zijn.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Appeasement, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, hersenspoeling, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Zo diep zit de ontkenning

 1. Jan zegt:

  Hé, een foto van mij, maar ik hoor de kassa nog niet rinkelen! Kan dat zomaar?

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Jan !
  Jammer dat jij meent bij de ernst
  van deze trieste gebeurtenis
  so een opmerking moet maken !

  Like

 3. luckybee zegt:

  Heeft Job Cohen niet een van die Halal meiden gezwangert?

  Like

 4. Jan zegt:

  Links volk kan blijkbaar alleen maar meer over onderwerpen denken en praten in termen van ras en huidskleur.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  De lafheid en de leugen regeren! En dat al sinds de jaren ’70, toen de rode gek den Uyl zonodig ALLE TURKEN en MAROKKANEN een VERBLIJFSVERGUNNING GAF. En daarna is het alleen nog maar van kwaad tot erger geworden. Maar ook de verraders van het CDA, de VVD, en uiteraard D66 hebben meegewerkt aan de enorme instroom van Marokkanen en Turken. En ook de huichelaars van VNO/NCW hebben vrolijk meegedaan met ONS te VERRIJKEN, met deze onaangepasten. Kots!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s