10.000 aanmeldingen voor demonstratie in Berlijn

Screenshot_10

(Vertaling: E.J. Bron)

Voor een hooligandemonstratie in Berlijn op 15 november heeft de organisator inmiddels 10.000 deelnemers aangemeld. De politie bevestigde vrijdag een bericht van de zender RBB. Tot nu toe was er sprake van 1000 deelnemers. De demonstratie van “Hooligans tegen Salafisten” dient plaats te vinden bij de Brandenburger Tor.

De senator Binnenlandse Zaken van Berlijn, Frank Henkel (CDU), heeft aangekondigd dat de autoriteiten een verbod zullen onderzoeken. In Keulen hadden zich vorige zondag 4.500 tot geweld bereide hooligans met “rechts-extremisten” verzameld en de politie aangevallen. Een voor midden november aangekondigde demonstratie van “Hooligans tegen Salafisten” in Hamburg werd inmiddels afgezegd.

Bron:
www.handelsblatt.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Berlijn, democratie, Duitsland, islamitische ideologie, Islamkritiek, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Salafisten, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

17 reacties op 10.000 aanmeldingen voor demonstratie in Berlijn

 1. Tom Hendrix zegt:

  Ja daar gaan we weer. De RODEN, GROENEN, en de POLITIEK CORRECTE VERRADERS, willen deze betoging verbieden! Ik had al niets anders verwacht, van deze lafaards en verraders!

  Like

 2. bobzelf zegt:

  Ja, als je mensen alles afneemt,
  hun waardigheid
  hun geld
  hun zelfvertrouwen
  HUN STEMRECHT, WANT ZE HEBBEN GEWOON SCHIJT AAN JE !!
  en dus weigert naar ze te luisteren ,

  Dan komt dit ervan , HET NATIONALISME

  Dan nemen ze het recht in eigen hand,

  Is in griekenland ook al gebeurd !!!

  Dus LET THE GAMES BEGIN !!!

  GR.BOB

  Like

 3. Louis Burgemeestre zegt:

  Ik weet niet of dat een goeie idee is; net als bij ons de Flodder een reclame voor a socialen is geworden,Kan dit ook tot reclame voor krawalmakers worden.

  Like

 4. peterselie1 zegt:

  Prachtig dat het decennia lang gehandhaafde beleid van de Duitse overheid uiteindelijk in hun gezichten explodeert, wie had dit ooit gedacht. Voorzie dat deze demonstraties óók in de nabije toekomst in de andere Europese landen gaan plaats vinden.

  Like

 5. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Vragen de moslims om permissie om te gaan demonstreren als ze weer de grote bek open moeten zetten over iets?
  Enfin ik denk dat dit een beetje een eng kerstseizoen gaat worden. De moslims ruiken de macht en de bevolking heeft door dat ze verzet moeten bieden.
  Setze Ihm auf! 😉

  Like

 6. Sjaak zegt:

  ERGO ! De demokratische weg word door de linkse moslimkontlikkers
  met alle middelen bestreden ! Fakt is dat de breede meerheid die eveneens
  achter deze demonstraties staat uit vele gronden dit taakje niet kunnen
  overnemen zij het uit oudersgronden,mobilteit of te zwak zijn in het
  doorzetten van hun mening ! We kunnen dan ook maar alleen door
  de masale opkomst van echte Powerburgers het smerige tezamengerotte
  linkse randalenpack die zich in eenklang met de tapijtenvreters zoelen voor
  paal en perk zetten ! Natuurlijk zijn daaronder ook een paar eronder die op
  randalen uit zijn ! Maar het is me duizend maal liever als na midden tussen
  horden van geitenneukers te leven ! En om een beetje een indruk te geven
  heb ik hieronder uit de smerige linkse hoek een pasage opgevangen en
  vertaal het direkt daaronder ! Daaraan is duidelijk te zien met wat voor een
  verotte linkse persmediea we het te doen hebben l
  —————————————————————————————————
  Wenn die Facebook-Seite gesperrt ist, wie mobilisieren die Internet-Aktivisten jetzt?

  Das dürfte ihnen weiterhin gelingen: Die aktuelle HoGeSa-Seite “Deutsch sein ist kein Verbrechen” wurde am 27. Oktober gegründet und hatte innerhalb weniger Stunden 20.000 Likes. Sie werden zum Beispiel beworben über die Seite “Wir sind Deutschland”, die 48.000 Likes hat und bereits die nächsten HoGeSa-Treffen in Hamburg und Berlin ankündigt. [Anm. d. Red: beide inzwischen gesperrt]
  —————————————————————————————————————-
  Wanneer de Facebook-sites gespert zijn, hoe
  mobiliseren zich die internetaktivisten nu ?

  Dat kan door hun verder gebeuren over de Aktuele HoGeSa sites
  ”Duits zijn is geen misdaad” werd op 27 oktober opgezet en hat in
  een paar uurtjes 20.000 likes ! Ze werden over als voorbeeld met
  de site ” Wij zijn Duitsland” die 48.000 likes hat en de volgende
  DeHoGa demonstratie treffen in Hamburg ( werd verboden!) en
  in Berlijn aangekondigt ! BEIDEN INMIDDELS ALWEER GESPERT !
  ZO KAN JE MAAR WEER ZIEN MET WAT VOOR EEN VUILE
  VERRADERSBENDE WE IN HEEL EUROPA OPGESCHEEPT
  ZITTEN !

  Like

 7. Future Child zegt:

  We sind das Volk.
  Hoera, Hoera, Die Deutschen sind wieder dah.

  Like

 8. Tempelier zegt:

  Zo de geest is uit de fles, en door dit te verbieden zal de motivatie bij de betogers alleen maar toenemen. Dit geeft hoop !!

  Like

 9. wouteenhoorn zegt:

  Als niemand het doet doen de Hooligans het wel. Eigen schuld dikke bult.

  Like

 10. Aegolius cs zegt:

  Hier moeten ze zijn, bij de bron en dan ook handelen:

  https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTuyzKXJtE7ys5fyy16bu_djTYnm5KDwOrfrZ9r0vy1oe6OWpt6qQ

  Dat zal de aangesloten landelijke vazallen veranderen in spraak en bestuur!

  Like

 11. Wim Peters zegt:

  Demonstreer en laat je horen,waar dan ook,voor het helemaal te laat is. Theo is 10 jaar dood !

  Like

 12. koddebeier zegt:

  En laten we vooral niet vergeten………De kogel kwam van links !!!

  Like

 13. Avidia zegt:

  Het mag NOOIT vergeten worden, daar zullen we wel voor zorgen. Links zou het graag willen, maar ze hebben niets te willen, ik steek kaarsjes aan voor beiden, voor Theo en Pim!

  Like

 14. Edexstream zegt:

  Omdat onze regering met uiterste vastberadenheid bezig is, het “gevaarlijke Nederlander zijn ” in Nederland, langzaam, maar onverbiddelijk uit te roeien – want hierop moet deze ISLAM politiek tenslotte uitlopen – dan dient de weerstand van het ter dood veroordeelde Nederlandse volk omhoog te vlammen, op een wijze, die de Nederlandse geschiedenis drastisch zal veranderen.
  Voor de eerste maal worden nationaal en patriottisch gezinde mannen en vrouwen tot rebellen. Niet dat men tegen de natie rebelleert en ook niet tegen de staat zelf, maar tegen de wijze van regeren, die, naar overtuiging, tot de ondergang van het Nederlandse volk moet leiden. Voor de eerste maal in de NEDERLANDSE geschiedenis dient zich de gebruikelijke trouw aan staat en vorstenhuis, van de werkelijke nationale liefde voor vaderland en volk scheiden. Het zal de verdienste van het Nederlandse volk zijn, dat ze op heldere en ondubbelzinnige wijze zal vaststellen, dat een staatsgezag alleen dan eerbiedigt en beschermd moet worden, wanneer dit de belangen van het volk behartigd of ten minste geen schade berokkent.
  Het gezag van de staat mag nooit doel, maar moet altijd middel zijn, omdat anders immers iedere tirannie op deze wereld onaantastbaar en heilig zou zijn.
  Wanneer door de hulpmiddelen van deze regering het Nederlandse volk naar de ondergang wordt geleid, dan heeft ieder, die deel uitmaakt van dit Nederlandse volk niet alleen het recht, maar ook de plicht, te rebelleren. Het antwoord op de vraag wanneer een dergelijk geval aanwezig is, wordt echter niet bepaald door theoretische verhandelingen, maar door het geweld en – door het succes.
  Daar onze regering vanzelfsprekend het gezag voor zich opeist, ook al is zij nog zo slecht en al heeft zij de belangen van het Nederlandse volk ook duizendmaal verraden, daarom zal de levenswil, wanneer men een Nederlands vijandige regering moet neerslaan, ter verovering van zijn vrijheid en onafhankelijkheid, zal men dezelfde wapens dienen te gebruiken als die, waarmee deze regering zich tracht te handhaven. De strijd zal daarom precies zolang met „legale” middelen worden bestreden, als ook de regering, die men ten val wil brengen, zich van zulke middelen bedient; wanneer deze regering echter illegale middelen gaat gebruiken zal ook het Nederlandse volk er niet voor terugschrikken, deze ter hand te nemen.
  In het algemeen mag men echter nooit vergeten, dat niet in het behoud van een staat of van een regering de hoogste reden van bestaan voor de mens gelegen is, maar in de handhaving van zijn volk en van zijn volkseigenheden.
  Wanneer deze volkseigenheden echter zelf eenmaal gevaar lopen, onderdrukt
  of zelfs vernietigd worden, dan is de kwestie der legaliteit nog maar van ondergeschikt belang. En dan mag de heersende macht zich duizendmaal van zogenaamde „legale” middelen bedienen, maar dan blijft de levenswil der onderdrukten toch steeds de meest verhevene rechtvaardiging van hun strijd met
  alle wapenen.
  Dat een volk zich op zo ontzagwekkende wijze verweerd tegen de binnen- of buitenlandse dwingeland, die men onder zijn juk probeert te brengen, is enkel een gevolg van het feit, dat het de juistheid van deze stelling inziet.
  Mensenrecht breekt staatsrecht.
  Bezwijkt echter een volk in de strijd om de rechten van de mens, dan is dit eenvoudig het teken, dat het door het noodlot gewogen is en te licht bevonden om nog langer op het geluk van een voortbestaan op deze aarde aanspraak te kunnen maken.
  Want ieder, die niet bereid is, of niet in staat is, om voor zijn bestaan te vechten, is al door de eeuwig rechtvaardige Voorzienigheid ter dood veroordeeld. Voor lafhartige volken is deze wereld niet geschapen.
  Hoe gemakkelijk het echter voor een tirannie is, om zich een aureool van zogenaamde „legaliteit” te bezorgen, daarvan geeft de Nederlandse regering weer het duidelijkste en treffendste voorbeeld. De legale staatsmacht steunt enerzijds op het anti-Nederlandse parlement met zijn niet-Nederlandse minderheden – en anderzijds op het evenzeer anti-Nederlandse vorstenhuis. In deze beide factoren is het gehele staatsgezag belichaamd. Het is dwaasheid om het lot van het Nederlandse volk met behulp of door middel van dit Multi-kulti gezag te willen veranderen. Uit dit feit moet men nu, naar het oordeel van het staatsgezag zelf( afbrokkeling van onze cultuur ), en naar dat van de lieden, die geen andere weg dan de legale zien( het opleggen van het spreken over islam terreur ), de conclusie moeten trekken, dat iedere tegenstand nu ook achterwege zou moeten blijven, omdat er immers met legale middelen niets te bereiken is. Dit wordt echter onvermijdelijk het einde – en misschien wel het spoedige einde van het Nederlandse bloed in dit land. Het Nederlandse volk kan hiervan dan ook alleen gespaard blijven door het ineenstorten / weg sturen van deze regering. De bebrilde theoreticus ( Marc lul maar raak ) zal natuurlijk altijd nog liever voor zijn doctrine dan voor zijn volk willen sterven. Hij meent, dat de mensen, omdat ze eerst zelf wetten hebben gemaakt, daardoor alleen voor die wetten bestaan. Het behoort de verdienste van het Nederlandse volk te zijn, dat men tot ontsteltenis van alle fanatici voor papieren principes, en van alle linkse fetisjisten, voorgoed een einde maakt aan deze dwaasheid. Terwijl de regering met alle middelen het Nederlandse volk tracht te bestrijden, behoort het Nederlandse volk dit “ verheven klootjesvolk “aan te vallen, en dat wel op meedogenloze wijze. Het Nederlandse volk zal de eigenlijke ziekte van deze al volkomen verrotte regering bloot leggen en aan honderdduizenden de ogen openen. Het dient de verdienste van het Nederlandse volk te zijn, dat zij het prachtige begrip vaderlandsliefde zal losmaken uit de omknelling van deze miserabele regering. Alleen als het Nederlandse volk de regering de deur wijst / of verwijdert heeft , zal de Nederlandse cultuur bewaart blijven.
  Geen opdwingen van ander culturen en vooral weg uit de EU.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s