De metamorfose van Bilal Yusuf Mohammed alias Franck Ribéry

Screenshot_26

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

Franck Ribéry verandert uiterlijk steeds meer in Bilal Yusuf Mohammed, zoals zijn Mohammedaanse naam luidt. Uitgerekend in een tijd, waarin de hele niet-islamitische wereld de “Islamitische Staat” (IS) vreest, laat hij zijn baard steeds langer en voller groeien. Zijn uiterlijk lijkt daarmee op dat van de Salafisten, die de oorsprong van de islam en daarmee de oorlogszuchtige “profeet” Mohammed nadoen. Uit hun gelederen trekken honderden in de Jihad om “ongelovigen” te kruisigen, te onthoofden of op andere wijze te vermoorden. Hij noemt zijn zoon “Saif al-Islam”, wat “zwaard van de islam” betekent.

Hij is weliswaar meegegaan op audiëntie naar de paus op 21 oktober in Rome, omdat daar volgens de mediadirecteur van de FC Bayern München het team “als eenheid” optrad, wat duidt op een verordening. Maar Bilal Yusuf Mohammed schijnt zich in het gezelschap van het hoofd van het christendom niet prettig te voelen:

Met Franck Ribéry, Xherdan Shaqiri en Medhi Benatia is er sprake van drie gelovige moslims in het basisteam. De mediadirecteur van FC Bayern München, Markus Hörwick, tegenover “BILD”: “We gaan als team.” Wat wil zeggen: ook moslim Franck Ribéry is er in het Vaticaan bij, maar hij zal zich vooral op de achtergrond houden.

Zonder twijfel is Ribéry-Mohammed een uitstekende voetballer met buitengewone kwaliteiten. Op het veld schijnt hij het ook heel goed te kunnen vinden met zijn collega´s. Maar wat er innerlijk bij de gelovige moslim speelt, kunnen we alleen maar gissen. Voor het begin van de wedstrijden bidt hij regelmatig tot Allah. Zijn uiterlijk rechtvaardigt de conclusie dat hij zich volledig bewust met de islam identificeert. En wel met de fundamentele, originele islam. En dat is zorgwekkend.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Islam, Islamisering, Salafisten. Bookmark de permalink .

30 reacties op De metamorfose van Bilal Yusuf Mohammed alias Franck Ribéry

 1. Tom Hendrix zegt:

  Wanneer gaat deze baardmans naar Syrië c.q. Irak?

  Like

 2. Taljaard zegt:

  Zoals de meeste ballentrappers een sneu figuur met de intellectuele bagage van een luchtballon

  Like

 3. rs zegt:

  Als de baard en de jurk langer worden, wordt het tijd om in te grijpen……………..

  Like

 4. Driek zegt:

  Dat die broodschopper Franck Ribéry uiterlijk steeds meer verandert in Bilal Yusuf Mohammed vind ik niet zo bijzonder, want ik zie steeds meer Nederlandse mannen met een baardje, die zijn dan weliswaar geen moslim, doch lijken erg veel op een volgeling van de profeet Mohammed. Blijkbaar is het een modeverschijnsel. Het doet vooral opgeld onder die enge bekende Nederlanders, Arie Boomsma en andere vreselijke lieden.

  Like

 5. Rick zegt:

  De “basis rotkop” had hij al.

  Like

 6. elisamad2013 zegt:

  MIJN gevoel dat eens uiterst sympatiek tegenover Ribery was,begint in snel tempo achteruit te gaan….Een man die bewust op een salafist wil lijken,hoort niet meer thuis in onze westerse wereld!

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Ik begrijp dat hij zelfs een eigen gebedsruimte in het Bayern(Allianz)stadion heeft.
  Ophouden met dat soort figuren.
  Misschien kan hij gaan spelen voor Qatar of een ander franse moslimclub.
  Overigens had hij een tijdje geleden een rel over vreemdgaan, maar toen was hij natuurlijk nog geen moslim.

  Like

 8. Future Child zegt:

  Het franse voetbal team is verrot tot het bot. De negers en deze moslim waren de bullies/pestkoppen van de blanke oorspronkelijke fransman. Het team was niets, want frankrijk is niets, met zijn miljoenen moslims.

  Like

 9. Perfide Albion zegt:

  Ik zou weigeren om met hem samen in één team te spelen maar ja. Ik ben geen voetballer en ik heb wel hersenen . Naar wereldje dat voetballen ( ik ben zeker een liefhebber) geld is er belangrijker dan principes. Dat misselijkmakende gedoe met racisme op het WK hangt me de keel uit. What’s next? Say yes to islam?

  Like

 10. Sjaak zegt:

  Ribery = Islam = Phedo = Troyaner !

  Like

 11. Jean zegt:

  Supporters,weg blijven tot die moslim is verdreven van het veld, hij zal snel uit geallah zijn. HA HA HA.

  Like

 12. Future Child zegt:

  Baard is fout, je kind zwaard van … noemen is dubbel fout in de oorlog

  Like

 13. Louis Burgemeestre zegt:

  Meneer E.J. Bron. Howel je mijn camouvlage helemaal weg gehaald heeft . blijf ik mijn bijdragen De Boodschappen van onze God,onveranderd door geven.Hij houdt niet van Laffaards.
  Openbaring 21 DE NIEUWE HEMEL EN DE NIEUWE AARDE.
  1 En ik zag een nieuwen hemel en een nieuwe aarde; want de eerste hemel, en de eerste aarde was voorbijgegaan, en de zee was niet meer.
  schilderij van Gustave Doré: Het nieuwe Jeruzalem

  2 En ik, Johannes, zag de heilige stad, het nieuwe Jeruzalem, nederdalende van God uit den hemel, toebereid als een bruid, die voor haar man versierd is.

  3 En ik hoorde een grote stem uit den hemel, zeggende: Ziet, de tabernakel Gods is bij de mensen, en Hij zal bij hen wonen, en zij zullen Zijn volk zijn, en God Zelf zal bij hen en hun God zijn.

  4 En God zal alle tranen van hun ogen afwissen; en de dood zal niet meer zijn; noch rouw, noch gekrijt, noch moeite zal meer zijn; want de eerste dingen zijn weggegaan.

  5 En Die op den troon zat, zeide: Ziet, Ik maak alle dingen nieuw. En Hij zeide tot mij: Schrijf, want deze woorden zijn waarachtig en getrouw.

  6 En Hij sprak tot mij: Het is geschied. Ik ben de Alfa en de Omega, het Begin en het Einde. Ik zal den dorstige geven uit de fontein van het water des levens voor niet.

  7 Die overwint, zal alles beërven; en Ik zal hem een God zijn, en hij zal Mij een zoon zijn.

  8 Maar den vreesachtigen, en ongelovigen, en gruwelijken, en doodslagers, en hoereerders, en tovenaars, en afgodendienaars, en al den leugenaars, is hun deel in den poel, die daar brandt van vuur en sulfer; hetwelk is de tweede dood.

  VREESACHTIGEN BETEKENT TOCH LAFAARDS?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ik heb helemaal niets weggehaald lucky bee!!! Opeens heb je je naam om te reageren veranderd. Waarom eigenlijk?

   Webmaster

   Like

  • Harry zegt:

   Och heere god , alweer een nieuwe cyberaanval uit orthodoxreligieuze hoek .
   Snap je nou niet dat dat hier hoofdzakelijk ergernis opwekt bij degenen die het niet op kunnen brengen om je reageersels over te slaan , Lucky Louis ?
   En geloof maar niet dat je ooit in staat zult zijn om de atheïsten hier “om” te krijgen .
   Velen hier staan wel HEEL stevig in hun schoenen .
   Zelfs de meeste dames .
   ( Die lul je niet eens uit hun beha . Laat staan dat je ze een religie opdringt ) .
   Persoonlijk vind ik je inzendingen toch een beetje naar fundamentalisme ruiken en dat is nou net waar we allemaal tegen vechten .
   Zei het , met een andere voorman .
   Maar god is een volle neef van allah , vergeet dat niet .

   Like

  • rs zegt:

   http://synoniemen.net/index.php?zoekterm=vreesachtig

   Niet helemaal Louis Burgemeestre

   Lees !!!!!!!!!!!!

   Like

 14. vanhetgoor zegt:

  Opmerkelijk dat een voetbalclub als Bayern München zich wil afficheren met een misdadiger. Wat vreemd is dat toch. Die voetbalclub moet toch wel duizenden leden hebben, dat NIEMAND hier over nadenkt! En de sponsor zal zich toch ook wel achter de oren krabben als iemand er voor kiest om vanaf een bepaald moment zich voor te doen als een gestoorde crimineel? Zo iemand verdient zijn geld door een gedachte uit te stralen, daar worden de muntjes mee binnen gebracht.

  Het zal na verloop van tijd wel duidelijk worden dat het niet mogelijk is voor een verzekeringsmaatschappij om een boegbeeld te hebben dat openlijk coquetteert met kindermishandeling en gedwongen prostitutie, door Allah toegestane roof en moord. Dat komt toch heel vreemd over als uitgerekend een assurantiemaatschappij daar achter gaat staan. Misschien is het die mensen nog niet duidelijk.

  Like

 15. Republikein zegt:

  Heeft ook losse handjes, vind ik niet vreemd, typeert hem, en er is niks nieuws onder de horizon.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s