Die 200 meisjes “heb ik al lang uitgehuwelijkt.”

Screenshot_25

(Vertaling: E.J. Bron)

Het is ongeveer een half jaar geleden dat de islamitische terreurorganisatie Boko Haram ongeveer 200 meisjes en jonge vrouwen in Nigeria ontvoerd heeft. Wat betreft de chef van de groepering is het onderwerp van hun vrijlating al opgelost.

De terreurorganisatie Boko Haram heeft volgens informatie van de Nigeriaanse regering onderhandelingen over een wapenstilstand met de radicale islamieten ontkend. De chef van Boko Haram, Abu Bakr Shekau, zou in een video verklaard hebben dat hij Danladi Adamu niet zou kennen, de zogenaamde vertegenwoordiger van de radicaalislamitische militie, die met de Nigeriaanse leiding onderhandelingen zou hebben gevoerd, berichtten de krant “Premium Times” en andere media in Nigeria zaterdag.

Met de ontkenning verdwijnt ook de hoop op een vrijlating van de meer dan 200 schoolmeisjes, die midden april in Chibok, in het noordoosten van het land, door de radicaalislamitische beweging waren ontvoerd. “Het probleem met de meisjes is al lang vergeten, omdat ik hen een hele tijd geleden al heb uitgehuwelijkt”, zei de leider van Boko Haram, Shekau, lachend. Hij voegde er aan toe: “In deze oorlog bestaat geen weg terug.”

De ontvoering van de schoolmeisjes in april had voor internationale protesten en kritiek op de regering gezorgd dat zij zich niet snel genoeg en uitgebreid voor hun vrijlating zou hebben ingezet. De eerste dagen na de overval op hun school in Chibok ontsnapten enkele tientallen schoolmeisjes aan hun ontvoerders, 217 worden tot op de dag van vandaag vermist.

De Nigeriaanse regering had op 17 oktober verklaard het tijdens onderhandelingen met Boko Haram eens te zijn geworden over een wapenstilstand. De afgelopen weken kwam het echter steeds opnieuw tot geweld in Nigeria.

De terreurorganisatie wil naar eigen zeggen ook een Duitser hebben ontvoerd, die sinds juli in het noordoosten van Nigeria is verdwenen. Het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft echter nog geen commentaar gegeven op de zaak.

Aanslag op busstation

Bij een bomaanslag op een busstation in het noorden van Nigeria werden intussen volgens reddingspersoneel acht mensen gedood en tientallen zwaargewond. Vrijdag ontploften er drie bommen te midden van de mensenmenigte op het busstation in de stad Gombe, waarop er paniek uitbrak. Een verpleger zei dat er acht lijken zouden zijn geborgen. Volgens de Nigeriaanse rampenautoriteit Nema raakten er 34 mensen gewond. Volgens de politie werden er drie mensen, die de bommen geplaatst hadden, gearresteerd. Tot nu toe heeft nog niemand de verantwoordelijkheid voor de bomaanslag opgeëist.

Het noorden van Nigeria wordt regelmatig geteisterd door bomaanslagen van Boko Haram. Gombe ligt op de grens naar de drie deelstaten Adamawa, Borno en Yobe, waarin sinds het voorjaar van 2013 de noodtoestand heerst.

Boko Haram vecht in het arme, grotendeels islamitische noorden van Nigeria voor de oprichting van een islamitische Allah-staat. In het conflict tussen Boko Haram en het leger en de politie werden de afgelopen jaren ongeveer 13.000 mensen gedood.

Bron:
www.welt.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Boko Haram, hersenspoeling, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, koran, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Nigeria, Rotzakken, Sharia, Terrorisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op Die 200 meisjes “heb ik al lang uitgehuwelijkt.”

 1. waar blijven de Nederlandse padvinders(soldaten)om samen met onze coalitie -genoten deze meisjes te bevrijden uit de klauwen van deze vredelievende moslims !!!!Nee, Nederland heeft het te druk met Israel te demoniseren en met het helpen van andere fijne moslimlanden onder leiding van onze zogenaamde minister van buitenlandse zaken Bert Koenders.Het is verdrietig te zien hoe ons land verder het ravijn in wordt gestort ,met dank aan Mark Rutte en zijn fijne club ministers.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @leon van duren: 15.18. uur. Shalom Leon, ik ben dat geheel met jou eens. Een grote schande hoe onze verraders van “links tot rechts”, Israël behandelen. Israël nota bene, de enige democratie in het Midden-Oosten! Je kunt veel van Israël beweren, maar Israël vecht voor haar overleven, en verdient in mijn optiek alle steun.

   Like

 2. Jean zegt:

  Uiteraard na ze eerst allen zelf misbruikt te hebben volgens het boek van die vuile ordinaire pedofiel, de reden dat die vuiligheid zo van dat boek blijft houden zo kunnen ze ongestraft hun perverse neigingen botvieren op onschuldige meisjes en zeggen dat ze dat hier willen legaliseren…en het ook nog financieren! Zitten dan toch van die perverse smeerlappen die daarvan dromen in de politiek?

  Like

 3. Claudia M. zegt:

  Holbewoners waren meer geciviliseerd dan dit hele zooitje ongeregeld bij elkaar. Er is inderdaad geen weg terug; opdoeken die handel!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Roei deze DOODSCULTUS volslagen uit! Dat is de enige oplossing. En verpulver de Kaaba steen in Mekka. Voor mij mag daar een giga bom op. Ik ben helemaal klaar met deze nazi ideologie ISLAM!

  Like

 5. Louis Burgemeestre zegt:

  Dat is wel te verwachten , als je de geschiedenis van de Islam volgt.Daar om moeten wij onze meiden voor deze goddeloze musselmanen beschermen.Met alles wat wij hebben.

  Like

 6. en waar zijn ‘de feministen’ nu?? ik hoor die transgender michelle v obama ook niet meer roepen ‘bring our girls back’…..

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Feminisme was of nog steeds is(?) een beweging om de achterstand van vrouwen op mannen in te halen op diverse terreinen. Bij de moslims, weten ze, hebben ze geen kans. Zou dit de verklaring zijn?

   Like

  • Maria zegt:

   die zijn druk bezig met hun SM praktijken want hun droom is om gepakt verkracht te worden door islamisten!!!! ahh ja want geen 1 man wilt hen daarom zijn dat feministen geworden, AARTSLEKIJKE WIJVEN die niet aan een man geraakten richten feminisme op, zo simpel is het, en idd de geruchten en bewijzen dat michelle een transgender is klopt meer en meer komen de bewijzen daar van naar buiten kijk naar haar kruis in kleedje op 1min 33 een lul is dat daar ja!!!! en belijk goed hoe dat wijf een adamsappel heeft!!!!

   Michelle Obama Is A MAN!!(PROOF) PT.2/2

   Like

 7. Maria zegt:

  mensenlief die meisjes ocharme…. levende hel de hell van Dante is niets vergeleken met hun levens nu…. HYPOCRIET WESTEN GODVERDOMME SOCIALIST GOETEMENSCH IK HOOP DAT JE NOG ERGER STAAT TE WACHTEN dan dat deze katholieke meisjes meemaken!!!!!!!!!

  Like

 8. Hij zegt het zelf;er is geen weg meer terug!Dat rechtvaardigd het om ze allemaal met spoed naar Allah te sturen!

  Like

 9. Jade zegt:

  Zouden die meiden nog leven???
  Dan zullen ze wel stokongelukkig zijn…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s