Het doel “hooligt” de middelen?

Screenshot_29

(Door: Michael Paulwitz – Vertaling: E.J. Bron)

Zoiets heeft men niet alleen in Keulen nog nooit gezien. Duizenden demonstreren tegen Salafisten en islamisering, terwijl een klein hoopje linkse tegendemonstranten, inclusief de anders zo graag militant en agressief aanstormende linkse “Antifa”-extremisten, respectvol op afstand blijft en de aangesproken radicale islamieten zich helemaal niet laten zien.

Waar anders enkele tientallen leden van kleine rechtse partijen, groepen of initiatieven onder massale politiebescherming hun spandoeken koppig omhoog houden tegen een veel grotere links-extreme radicaalislamitische meute, heeft de “HoGeSa”-manifestatie onder het eerst weinig vertrouwen wekkende motto “Hooligans Gegen Salafisten” de getalsverhoudingen op de kop gezet en voor aanzienlijke nervositeit gezorgd bij de mediale en politieke klasse.

Na een seconde van schrik hebben de toonaangevende media en politici zich herpakt en sorteren de gebeurtenis met de aangeleerde reflex in de bekende laatjes: Daar zouden “rechts-extremen”, “vijanden van de grondwet en van de democratie” onderweg zijn geweest en men zou in het vervolg zulke manifestaties al van tevoren moeten controleren op hun “geweldpotentieel”en zo mogelijk verhinderen, waren de sociaaldemocratische en christendemocratische landelijke politici en politici uit de deelstaat Nordrhein-Westfalen het met elkaar eens.

Screenshot_32

Angst voor een nieuwe politiek speler

Natuurlijk kan een staat het zich niet laten welgevallen dat demonstranten politieagenten aanvallen en verwonden. Alleen al daarom zijn de anonieme lofliederen op islamkritische internetfora, die de “echte kerels” verheerlijken, alleen maar omdat ze aan de “goede kant” staan, rijkelijk misplaatst. Desondanks is de plotselinge ijver om te verbieden en door te pakken van de kant van politici en mediacommentatoren verdacht, omdat zij de jaarlijkse straatgevechtrituelen van militante linkse extremisten inclusief hun aanzienlijke nevenschade slechts bagatelliserende randnotities waard vinden.

Hier speelt de onuitgesproken vrees mee dat een nieuwe acteur het toneel zou kunnen betreden, die het gevestigde kartel van verzwijgen en bagatellisering tegenover de ondermijning van de staat en de samenleving door de islam en radicale islamieten uit balans brengt.

De politie onderschatte het mobiliseringspotentieel “tegen Salafisten”

Politici die gaan over binnenlandse zaken en mensen van de politievakbond die de anti-Salafisten demonstratie in Keulen ermee afdoen dat hooligans, die “iedere kans tot geweld” waarnemen, gewoon een nieuwe aanleiding voor een “woeste vechtpartij” gezocht zouden hebben, maken het zichzelf in ieder geval te gemakkelijk. De politie van de deelstaat Nordrhein-Westfalen heeft blijkbaar niet als enige het mobiliseringspotentieel van de politieke leuze “tegen Salafisten” genadeloos onderschat.

Niet alleen vijandige groepen hooligans hebben zich aaneengesloten onder deze leuze, hun manifestatie heeft ook op zich apolitieke buitenstaanders aangetrokken, zelfs Koerdische IS-tegenstanders en laïcistische Turken met Atatürk-vlaggen werden onder de deelnemers gezien. Op de internetsite van de actie betuigen veel veteranen van het Duitse leger en veel Oost-Europeanen hun sympathie.

Screenshot_31

Herinneringen aan de “English Defence League”

Het eerste “Hooligans Gegen Salafisten”-optreden herinnert niet toevallig aan het actiemodel van de “English Defence League” (EDL). Diens ontstaan werd vijf jaar geleden gevormd door het zich solidair verklaren van meerdere rivaliserende lokale voetbalfanclubs in Luton met de onder vuur komen te liggen organisatoren van een protestdemonstratie tegen een manifestatie van militante radicale islamieten. Bij haar landelijke demonstraties kan de decentraal georganiseerde EDL regelmatig terugvallen op een harde kern van militante voetbalfans. De beweging spreekt echter veel Britten aan, die over de tegenstrijdigheid tussen de door de politiek en de media geschetste intacte multiculti-wereld en hun eigen levensrealiteit boos zijn.

Deze tegenstrijdigheid bestaat ook in ons land. “HoGeSa” duikt, net zoals de EDL op de Britse eilanden, in dit gat en wil de handelingsspeelruimte van de staat vullen, die bestaat uit een op mooipraten en bagatelliseren gefixeerde officiële symboolpolitiek die de uitbreiding van islamiserende en radicaalislamitische inspanningen in ruime mate werkeloos accepteert en duidelijke lobbyisten, die deze inspanningen bespoedigen en bevorderen, vertroetelt en hun gang laat gaan.

Toenemende protestbeweging of strovuurtje?

Anders dan islam-kritische kleine partijen of organisaties heeft een beweging als “HoGeSa” wel degelijk burgeroorlogspotentieel. Dat autochtone blanken zich ook lichamelijk tegen de geestelijke onteigening van hun land door islamisering en multiculturalisering zouden kunnen verzetten, had de politiek-mediale klasse, die haar discussiehegemonie heeft opgebouwd op schuldcomplexen en denkverboden, tot nu toe niet op gerekend. Het moet nog blijken of de grote manifestatie in Keulen de start was van de vorming van een toenemende protestbeweging – er werden al andere demonstraties in andere grote steden aangemeld – of een strovuurtje blijft.

In ieder geval zijn de “Hooligans Gegen Salafisten” eerder een symptoom van de crisis als haar oplossing. Door stereotype belastering als “rechts-extremistisch” en onderdrukkende maatregelen mag men dan weliswaar het symptoom bestrijden, maar niet het daaraan ten grondslag liggende probleem. Om dat aan te pakken hebben de politiek en de media zelf in de hand: door duidelijkheid in woord en daad tegenover “islamisme” en islamisering en door een buitenlander- en immigratiepolitiek die nationale belangen boven lobbybelangen en identiteit boven multiculturalisme plaatst.

Screenshot_30

Bron:
http://jungefreiheit.de
Auteur: Michael Paulwitz

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

23 reacties op Het doel “hooligt” de middelen?

 1. Hoe het gebeurt interesseert me niet;als het maar gebeurt:WEG met dat moslimgespuis!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zo is het! Waar blijven ADO Den Haag en FC Utrecht?
   Kom op, jongens: Laat zien, wat je waard bent!

   Like

   • Driek zegt:

    Beste mevrouw Theresa, ik lees zojuist: Op en rond de Dam in Amsterdam zijn zaterdag duizenden mensen op de been voor een Halloween-optocht. Daardoor loopt tramverkeer grote vertraging op, aldus het Gemeentelijk Vervoer Bedrijf (GVB) in Amsterdam.

    Duizenden mensen, voor zo iets achterlijks, maar voor een protestactie tegen die misdadige islam, komen er hooguit een paar honderd mensen opdagen. Nederland verdient ten onder te gaan.

    Like

 2. Charles Martel zegt:

  Eindelijk een sprankeltje hoop dat de afglijding in de islamitische chaos eindelijk een halt toegeroepen wordt, ondanks het schaapachtig multicul geblaat van politici en journaille-huurlingen.

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Ik heb ergens gelezen dat de herrie begon toen turkse “mensen” begonnen met allerlei rotzooi incl. vuurwerk uit omliggende panden naar beneden gooiden.

  Like

 4. Bas Koning zegt:

  Ik snap die ‘antifa’ lieden niet.

  De fascisten wilden de homos en de joden vermoorden. De islam wil de joden en de homos vermoorden. Sommigen vinden dat geen goed plan, en protesteren dan ook tegen dit nieuwe fascisme. Maar wie niet? de ‘anti’fascisten. Wie het snapt mag het uitleggen. Want ik snap dat niet. Hebben ze dan niets geleerd van de vorige fascisten?

  Organisaties die oproepen alle joden en alle homos te vermoorden: moeten wij bestrijden als de pest.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Het feit, dat “Links” tegenwoordig tegen de Joden en Israël is, is immers óók niet te begrijpen!
   Nog ten tijde van de Olie-crisis lag dat anders.
   Maar ja, ik blijf erbij, dat de veranderende koers veel te maken had met het latent aanwezige antisemitisme, dat na de oorlog zo dwangmatig weggestopt had moeten worden, tot stille wrevel van de babyboom-generatie enzovoort.
   En die Antifa ligt ongetwijfeld in dezelfde lijn………

   Like

   • fleckie zegt:

    ……….STELLING VAN DE WEEK………NW.ISR.WEEKBLAD 31.10.2014……STELLING VAN DE WEEK:…KOENDERS ALS MINISTER VAN….BUITENLANDSE. ZAKEN ..IS..GOED..NIEUWS.
    …..GEVAARLIJK…..door W.Kortenoeven,(59), oud-CIDI-researchteam,voormalig Kamerlid voor de PVV en de Groep Kortenoeven/Hernandez………………….’ KOENDERS WEET DAT DEZE COA.KTIE GEEN LANG LEVEN MEER BESCHOREN IS’……………. we hadden met het oog op Israel beter …GRETTA DUISENBERG… ALS MINISTER VAN BuZa kunnen hebben dan Bert Koenders. Van madam Duisenberg weet iedereen dat zij de Joden c..q. De Joodse staat haat als de pest. Nobelprijswinnaar …ARAFAT… was haar kampioen. HAMAS-KNUFFELAAR KOENDERS echter krijgt van velen het voordeel van de twijfel. VVD-Kamer.od ..Han ..ten…Broeke heeft zich dapper voorgenomen Koenders te …KETENEN… Aan…het…regeerakkoord..om..hem..op..het ISRAEL-DOSSIER ‘ONSCHADELIJK’ ..te maken.
    Net als Timmermans. Maar..KOENDERS..’track..record’,als…PvdA-kamerlid en minister ..van..Ontwikkelingssamenwerking,voorspeltweinig goeds. ………..Het Basten van ISRAEL wordt zonder twijfel..een..speerpunt..in..zijn..beleid. Dat kan men ook opmaken uit de door madam DUISENBERG op haar website..gepubliceerde..en..onweersproken…passages uit KOENDERS’boek..Een leven in de politiek, een TERUGBLIK.ik met gemengde gevoelens. daarin beschuldigt.. leiders …ISRAEL…van een genocidale oorlog..tegen..de..Palestijnen. et doel v.dIsraeli’s is een joodse staat waaruit de Palestijnen verwijderd zullen worden,’desnoods door uitroeiing’. HAMAS noemt hij een …’verzetsorganisatie ‘ ..die zorgt voor onderwijs..en..gezondheidszorg. Iemand met zulke opvattingen is evident ..ongeschikt …als…minister van…BuZa in een coalitie met de …VVD.KOENDERS is ..geen TIMMERMANS. Die maakte vanwege zijn BRENZELOZE..AMBITIES…pragmatischekeuzes. Koenders is een gedreven,ijdele scherpslijper,BOOSAARDIG waar het gaat om de Joodse staat.Hij weet dat DEZE Coalitie ..geen..lang..leven..beschoren..is..en zal ongetwijfeld zijn e
    Rekte tijd …’goed’ gebruiken………………….W.Kortenoeven is nu ook Public Affairs consultant.
    ………………..’.ABSOLUUT’………………..Harry van den Bergh,(70) lid v.d.PvdA, lid Raad van Toezicht v.d. ebreeuwse Universiteit en hetTruman Institute (Jerusalem), lid Netherlands Committee Human Rights Watch, voorzitter Humanity in Action Nederland…………………
    ‘Onderontwikkeld in het verzinnen van moppen als Ibbenburen,kan ik mij deze mop voorstellen.Wanneer is een minister goed voorISTAEL? ..1: als hij op Wegnaardebevrijding annexatieelke nieuwevestigong van kolonisten op de Westbank van harte steunt,. 2 : als een minister die boos wordt bij elke nieuwe vestiging op deWestbank door kolonisten..er..alles..aan..doet om een tweestatenoplossing te bevorderen. Vergeef mij dat ik aan deze mop,als heter al een is,geen aardig slot kan breien. ……….Maar wat ik hier betoog is waar.De kwalificatie goed of slecht is…afhankelijk..van degene die het oordeel velt. In de ogen van rechtse politici in Israel is de minister ..van..antwoord 1..een ..groot..man, en die van antwoord 2 ..een verachtelijk..verrader. En andersom. …Ook ik ben niet objectief. Ik ken de opvattingen van deze ministersbank Buitenlandse Zaken goed.Bert Koenders was alsnog academicus vier maar lang mijn beleidmedewerker..in..de..GWEEDE…KAMER. En dat zeg ik met trots. Wij zijn al bijna dertig maar vrienden. Vele malen hebben wij de WERELDPOLITIEK ,ook het ISRAELISCH-PALESTIJNS.. Conflict. besproken. En ik zeg u dit: deze minister is een vriend van Israel.Hij zal altijd pleiten voor Israels-veiligheid en voor de keuze gesteld,,kiest hij antwoord 2. Ik voorspel wel lastige vragen aan collega Lieberman ,maar dat is bij de huidige Israelische regering terecht en noodzakelijk.###################################################################
    ………..PROFESSIONEEL……….Jair Eisenman,(47)vicevoorzitterbesruur VVDAmsterdam,bestuurslidNIHS, was 12 jaarlijks v.d.deelraad A’dam ZuidvoordeVVD…. Ik verwacht dat Koenders net zo professioneel zal handelen als zijn voorganger’.
    KOENDERS,krijgt van mij de…benefit..of..THE …DOUBT. Ik maak me geen zorgen over zijn invloed op het Nederlandse Israel-beleid. Voorheen andere koers dan de huidige is binnen de coalitie geen ruimte. Niet alleen omdat de VVD dat niet zou toelaten,maar ook door dehuidige constellatie waarin de kleine christelijke partijen een flinke vinger in deepapple hebben. Mocht Koenders in de verleiding komen in zijn PRO-PALESTIJNSE GEDRAG te vervallen,dan zullen die zich zeker roeren. Een andere vraag is wat er achter de deuren van het EUROPEES PARLEMENT gebeurt. Dat is minder zeker……Maar zoals ik al zei, ik geef Koenders ..het..voordeel..van..de..twijfel. Timmermans..bleek..in..de..praktijk..geen..slechte ..minister..als het..om..Israel..ging.Zijn uitspraken inzake Israel en tegen antisemitisme waren geloofwaardig. Ik verwacht dat Koenders net zo professioneel zal handelen als zijn voorganger. Misscien is het voor hem..zelfs..nog..wat..gemakkelijker. Koenders is technocratischer dan Timmermans. Hij heeft kritiek op Israels politiek,maar is been vijande.d.Joodse staat. Soms moet je beleid verdedigen…waar je..persoonlijk…niet..achter..staat. Ik sta voor het credo dat je nooit het woord moet voeren over een onderwerp dat je na aan het hart ligt. Een pleidooi voor het bijdragen a.d.beveiliging van Joodse scholen,zou ik nooit zelf voeren. Dat kun je effectiever laten doen..door..iemand..zonder..directe..betrokkenheid. ####################################
    ………..GEEN VRIEND………..Hans Ph.Weijel,(62), partner en adviseur bij van?uijken Communicatie Adviseurs, voormalig lid D66, ………..’ Dat hij opkomtvoor onderdrukten siert hem, zelfs al ben ik het met hem oneens…… …Nee, niet als het om Israel gaat. Koenders ..is..meer.RO-PALESTIJNS dan Timmermans. Tijdens het kabinet BALKENENDE lV had hij nog slaande ruzie
    met de toenmalige CDA- ministersbank Buitenlandse Zaken …MAXIME VERHAGEN, zeer pro- Israel. Koenders noemde de blokkade van Gaza een collectieve straf van Israel tegen de palestijnen. Een dergelijk geluid zal nu niet worden getolereerd. De VVD weet wie ze met Koenders in huis hebben gehaald en zal hem goed in de gaten houden……………..Koenders op zijn beurt weet ook waaraan hij begint. De spelregels zijn duidelijk. Hij neemt de beperking Blijkbaar
    voor lief nu hij eindelijk die felbegeerde ministerspost kan innemen. De laatste keer won Timmermans,maar nu is de beurt aan hem. En hij zal het prima doen. Hij spreekt zijn talen goed. Bovendien..heeft hij de juiste ervaring,met een verleden als woordvoerder Buitenlandse Zaken in de Tweede Kamer…………Dat hij opkomt ..voor..onderdrukten siert hem,zelfs al ben ik het wat betreft Israel en de palestijnen ..met hem oneens. …..Zijn idealisme komt mogelijk deels voort uit een protestantse opvoeding:opkomen voor de underdog.. Tijdens de Tweede Wereldoorlog hebben veel Joodse onderduikers hun leven daaraan te danken. Bert Koenders ..is..een..even gedreven,als ijdele man. Hij zal het zeker niet slecht doen,maar of hij zich ontpopt als een vriend van Israel waag ik te betwijfelen.###################################################

    mij

    en noodzakelijk.

    Like

  • anoname zegt:

   Churchill zei het al, “de volgende fascisten zullen de anti-fascisten zijn”.
   Maar er is trouwens niets verandert.
   Nazi = nationaal SOCIALIST.
   antifa = internationaal SOCIALIST.
   Beide extreem links…
   Fascisme is trouwens ook een zijtak van het collectivistische socialisme.
   Heeft bar weinig met het individualistische rechts te maken.

   Wat Joden en Israel aangaat…
   Die komen duidelijk uit voor hun eigen ras/cultuur.
   Dat is een doorn in het oog van de internationaal, elkaar besnuffelende multi-culturalistische, socialisten.
   Daarom noemen ze het ook zo graag een apartheids staat.
   (alles wat die dombo’s niet begrijpen noemen ze ubrigens “apart”)

   Like

 5. Perfide Albion zegt:

  Prima initiatief! De jacht op IS is geopend!

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Ondanks het schaapachtig multicul geblaat van politici en journaille-huurlingen !

  WAT AUB ????
  IN DE HELE DE DUITSE MEDIENPERS HOOR
  JE DE HELE DAG NIKS ANDERS MEER !
  DIT IS GEEN GEBLAAT MEER MAAR EEN
  TERROR VAN S’MORGENS TOT S’AVONDS
  OP TV EN RADIO VAN DIT SMERIGE LINKS
  VERSEUCHT HONDENVOLK !

  Like

 7. aquarius4422 zegt:

  De watergeuzen bestonden ook uit een stelletje crimineel geteisem, toch waren zij de eerste die zich effectief tegen de Spaanse overheersers verzette.
  Om tuig te bestrijden heb je tuig nodig.

  Like

 8. Marijke zegt:

  Ik lees net dat de demonstratie is afgeblazen.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  http://www.telegraph.co.uk/news/politics/11203651/Far-right-groups-clash-with-anti-fascists-in-Rochester-ahead-of-by-election.html

  “Ultra-rechtse extremisten” [aanhalingtekens van Wachteres] kwamen in botsing met anti-fascisten in de straten van Rochester, en lieten een negatief geluid achter.voor de ‘by-election’ campagne.

  Leden van Britain First, de splintergroepering van BNP, marcheerden in uniform naar de oorlogsgedenkplaats, terwijl zij opruiende anti-moslim slogans riepen.

  Ze werden tegengehouden door een groep van meer dan 100 mensen, waaronder aanhangers van Labour, activisten van Tory [conservatieve teeners] en antifascistische groeperingen, die kreten als ‘tuig/uitvaagsel’ naar hun hoofd slingerden, terwijl een muur van politieagenten de twee groepen uit elkaar hield.

  Zie de link voor het vervolg.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Eens met voorgaande reacties! En de politieke verraders- christen-democraten, en sociaal-democraten, gebruiken NEWSPEAK, net als in het boek 1984, van George Orwell! Goed = slecht, slecht=goed! Smerig vuil verradersvolk, wat de middelvinger opsteekt tegen de bezorgde geboren Duitsers. Maar let maar op mensen, dat gaat men ook flikken in Nederland! LINKS=GOED, NATIONALIST,REALIST=FOUT. Zo denkt dat smerige verradersvolk!

  Like

 11. Infidel Pride zegt:

  Soms wordt je er echt moedeloos van.
  Een man zegt tegen de camera; ‘Ze schreeuwden anti-islam leuzen. Dat is de verkeerde weg. Wij leven in een maatschappij waarin iedereen respect moet hebben voor elkaar en waarin we tolerant moeten zijn t.o.v. elke religie. Dus ook de islam.’
  Hoe komt het dat die man, schat ‘m op een leeftijd van rond de 50/hij zag er goedverzorgd uit/het was i.i.g. geen holbewoner die onder een steen vandaan kwam, nog geen ene reet snapt van de islam?
  Hoe is het mogelijk dat mensen nu nog steeds woorden als ‘islam’, ‘respect’ en ‘tolerantie’ in één zin durven te zetten?

  Het blijkt maar weer dat er nog gigantisch veel werk te verzetten is.
  Naast de islam zelf is er nog een ‘vijand’ waartegen gestreden dient te worden; Zij die niet willen inzien wat de islam is (of ze dat nou bewust of onbewust doen zoals de meeste politici of de echte onwetenden).
  Als die man maar een paar regels had gelezen uit het boek van die ideologie, dan was hij geen poep gaan praten voor een camera.
  Wij staan nog voor een hele opgave gezien de gedachte van dit soort loosers.
  Om moedeloos van te worden…….
  Want deze vent staat niet alleen.

  Like

  • fleckie zegt:

   Misschien was het wel ‘doorgestoken kaart’ …van.. die persoon, ( dat hij HET zo moest brengen, wie weet………………..########## lees …op 24.10.2014 ..’ Ministerie van justitie en veiligheid’ comment no. 10, betr….’PSYCHOLOGISCHE OORLOGSVOERING’, ( kan men enigszins begrijpen hoe dit vandaag de dag werkt),

   Like

 12. Edexstream zegt:

  Omdat onze regering met uiterste vastberadenheid bezig is, het “gevaarlijke Nederlander zijn ” in Nederland, langzaam, maar onverbiddelijk uit te roeien – want hierop moet deze ISLAM politiek tenslotte uitlopen – dan dient de weerstand van het ter dood veroordeelde Nederlandse volk omhoog te vlammen, op een wijze, die de Nederlandse geschiedenis drastisch zal veranderen.
  Voor de eerste maal worden nationaal en patriottisch gezinde mannen en vrouwen tot rebellen. Niet dat men tegen de natie rebelleert en ook niet tegen de staat zelf, maar tegen de wijze van regeren, die, naar overtuiging, tot de ondergang van het Nederlandse volk moet leiden. Voor de eerste maal in de NEDERLANDSE geschiedenis dient zich de gebruikelijke trouw aan staat en vorstenhuis, van de werkelijke nationale liefde voor vaderland en volk scheiden. Het zal de verdienste van het Nederlandse volk zijn, dat ze op heldere en ondubbelzinnige wijze zal vaststellen, dat een staatsgezag alleen dan eerbiedigt en beschermd moet worden, wanneer dit de belangen van het volk behartigd of ten minste geen schade berokkent.
  Het gezag van de staat mag nooit doel, maar moet altijd middel zijn, omdat anders immers iedere tirannie op deze wereld onaantastbaar en heilig zou zijn.
  Wanneer door de hulpmiddelen van deze regering het Nederlandse volk naar de ondergang wordt geleid, dan heeft ieder, die deel uitmaakt van dit Nederlandse volk niet alleen het recht, maar ook de plicht, te rebelleren. Het antwoord op de vraag wanneer een dergelijk geval aanwezig is, wordt echter niet bepaald door theoretische verhandelingen, maar door het geweld en – door het succes.
  Daar onze regering vanzelfsprekend het gezag voor zich opeist, ook al is zij nog zo slecht en al heeft zij de belangen van het Nederlandse volk ook duizendmaal verraden, daarom zal de levenswil, wanneer men een Nederlands vijandige regering moet neerslaan, ter verovering van zijn vrijheid en onafhankelijkheid, zal men dezelfde wapens dienen te gebruiken als die, waarmee deze regering zich tracht te handhaven. De strijd zal daarom precies zolang met „legale” middelen worden bestreden, als ook de regering, die men ten val wil brengen, zich van zulke middelen bedient; wanneer deze regering echter illegale middelen gaat gebruiken zal ook het Nederlandse volk er niet voor terugschrikken, deze ter hand te nemen.
  In het algemeen mag men echter nooit vergeten, dat niet in het behoud van een staat of van een regering de hoogste reden van bestaan voor de mens gelegen is, maar in de handhaving van zijn volk en van zijn volkseigenheden.
  Wanneer deze volkseigenheden echter zelf eenmaal gevaar lopen, onderdrukt
  of zelfs vernietigd worden, dan is de kwestie der legaliteit nog maar van ondergeschikt belang. En dan mag de heersende macht zich duizendmaal van zogenaamde „legale” middelen bedienen, maar dan blijft de levenswil der onderdrukten toch steeds de meest verhevene rechtvaardiging van hun strijd met alle wapenen.
  Dat een volk zich op zo ontzagwekkende wijze verweerd tegen de binnen- of buitenlandse dwingeland, die men onder zijn juk probeert te brengen, is enkel een gevolg van het feit, dat het de juistheid van deze stelling inziet.
  Mensenrecht breekt staatsrecht.
  Bezwijkt echter een volk in de strijd om de rechten van de mens, dan is dit eenvoudig het teken, dat het door het noodlot gewogen is en te licht bevonden om nog langer op het geluk van een voortbestaan op deze aarde aanspraak te kunnen maken.
  Want ieder, die niet bereid is, of niet in staat is, om voor zijn bestaan te vechten, is al door de eeuwig rechtvaardige Voorzienigheid ter dood veroordeeld. Voor lafhartige volken is deze wereld niet geschapen.
  Hoe gemakkelijk het echter voor een tirannie is, om zich een aureool van zogenaamde „legaliteit” te bezorgen, daarvan geeft de Nederlandse regering weer het duidelijkste en treffendste voorbeeld. De legale staatsmacht steunt enerzijds op het anti-Nederlandse parlement met zijn niet-Nederlandse minderheden – en anderzijds op het evenzeer anti-Nederlandse vorstenhuis. In deze beide factoren is het gehele staatsgezag belichaamd. Het is dwaasheid om het lot van het Nederlandse volk met behulp of door middel van dit Multi-kulti gezag te willen veranderen. Uit dit feit moet men nu, naar het oordeel van het staatsgezag zelf( afbrokkeling van onze cultuur ), en naar dat van de lieden, die geen andere weg dan de legale zien( het opleggen van het spreken over islam terreur ), de conclusie moeten trekken, dat iedere tegenstand nu ook achterwege zou moeten blijven, omdat er immers met legale middelen niets te bereiken is. Dit wordt echter onvermijdelijk het einde – en misschien wel het spoedige einde van het Nederlandse bloed in dit land. Het Nederlandse volk kan hiervan dan ook alleen gespaard blijven door het ineenstorten / weg sturen van deze regering. De bebrilde theoreticus ( Marc lul maar raak ) zal natuurlijk altijd nog liever voor zijn doctrine dan voor zijn volk willen sterven. Hij meent, dat de mensen, omdat ze eerst zelf wetten hebben gemaakt, daardoor alleen voor die wetten bestaan. Het behoort de verdienste van het Nederlandse volk te zijn, dat men tot ontsteltenis van alle fanatici voor papieren principes, en van alle linkse fetisjisten, voorgoed een einde maakt aan deze dwaasheid. Terwijl de regering met alle middelen het Nederlandse volk tracht te bestrijden, behoort het Nederlandse volk dit “ verheven klootjesvolk “aan te vallen, en dat wel op meedogenloze wijze. Het Nederlandse volk zal de eigenlijke ziekte van deze al volkomen verrotte regering bloot leggen en aan honderdduizenden de ogen openen. Het dient de verdienste van het Nederlandse volk te zijn, dat zij het prachtige begrip vaderlandsliefde zal losmaken uit de omknelling van deze miserabele regering. Alleen als het Nederlandse volk de regering de deur wijst / of verwijdert heeft , zal de Nederlandse cultuur bewaart blijven.
  Geen opdwingen van ander culturen en vooral weg uit de EU.

  Like

 13. sam zegt:

  ” Alleen al daarom zijn de anonieme lofliederen op islamkritische internetfora, die de “echte kerels” verheerlijken, alleen maar omdat ze aan de “goede kant” staan, rijkelijk misplaatst.”

  Ja waarom feitelijk? Omdat mensen hun mond durven opendoen tegen het hele moslimgedoe?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s