Kongolezen eten terrorist

Screenshot_22

(Door: K. van den Berg)

Een boze menigte in Kongo heeft een man gestenigd en opgegeten, omdat men vermoedde dat het om een lid van een islamitische terreurgroep ging.

De jongeman had in een bus gezeten, en wekte achterdocht doordat hij geen Swahili sprak en een machete met zich meedroeg. Vervolgens werd hij door een boze menigte gestenigd, in de brand gestoken en opgegeten, schrijft Daily Mail.

Lees verder
(h/t Martien Pennings)
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, Barbarisme, ISIS, Islam. Bookmark de permalink .

26 reacties op Kongolezen eten terrorist

 1. Jean zegt:

  Wat we al jaren zeggen ‘uit Afrika komt niets goeds’, de reinste achterlijke barbaarse waanzin.
  Geeft mij maar een goed stukje varkensvlees.
  Hoeveel miljarden zijn er gestort naar Afrika? Blijkbaar zitten die toch op de verkeerde rekeningen, de reden waarom ik nooit iets steun wat met Afrika of het midden oosten te maken heeft, ik ga toch niet de vijand wapens leveren…

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Kentucky Fried Neger

  Like

 3. Willie zegt:

  T strooien rokjes tijd nog niet voorbij ?????

  Like

 4. Luchtpint zegt:

  Ik mag hopen voor de Kongolezen in dit verhaal dat betreffende terrorist vooraf geen dode aap in het bos had gevonden en die die eerst stomweg heeft opgegeten. Iedereen zou wel eens Ebola kunnen krijgen als gevolg, eventueel.

  Dat bewijst nog maar eens dat Afrikanen gewoon niet goed snik zijn om zomaar apen of mensen op te vreten zonder nadenken !

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Dat zijn nou de verrijkers, die de VERRADERS, van socialistische, liberale, en christen-democratische snit, hier WENSEN toe te laten. Deze horden onaangepasten zullen nooit in een normale samenleving kunnen participeren, net als de BOOSBAARDEN!

  Like

 6. Louis Burgemeestre zegt:

  Tsia erg Christelijk is dat natuurlijk niet.Niet voor niets heeft Paul Kruger ons voor de Afrikaners gewaarschuwd.Er zijn gewoon veels te veel tovenaars in Afrika.Dus niet alleen Voo Doo.

  Like

 7. Sjaak zegt:

  Kanada verweigert Menschen aus Ebola-Ländern die Einreise
  Nach Australien schließt auch Kanada seine Grenzen für
  Reisende aus den Ebola-Gebieten. Visa-Anträge aus den
  entsprechenden Ländern sollen nicht mehr bearbeitet werden.
  ————————————————————————————-
  Canada weigert mensen uit Ebola landen in te laten reizen !
  Na Australien besluit nu ook Canada hun grenzen
  te sluiten voor reizenden uit Ebola gebieden !
  Visa aanvragen uit deze landen worden niet meer
  aangenomen !

  Like

 8. Maria zegt:

  ??? de waanzin uit afrika…. god mensenlief en het stikt hier van dat soort volk, kan je je inbeelden wat die met ons van plan zijn???? 😦 ZIJ HATEN ONS ONGEZIEN

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Een soort bushmeat dus. en nog wel gegrilt ook.

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Heeft volgens de goedmens allemaal te maken met het feit dat we de afgelopen 50 jaar te weinig geld gestopt hebben in ontwikkelingssamenwerking. Naast het blank imperialisme zijn de gebrekkige herstelbetalingen van de blanke racisten de hoofdoorzaak aan het het debacle Afrika tenminste als we de goedmensen onder ons willen blijven geloven. Persoonlijk denk ik dat verviervoudiging van alle ontwikkelingsgelden Afrika nog steeds niet uit haar moeras van bijgeloof, stammenstrijd, corruptie en tenenkrommende achterlijkheid zal trekken. Beziet men de ontwikkelingshulp over een periode van 50 jaar dan komt men uit op een totaal bedrag van plusminus 110 miljard Euro, opgebracht door de Nederlandse belastingbetalers. Deze 110 miljard is slechts het bedrag dat vanuit Nederland uitgestrooid werd over voornamelijk het Afrikaanse continent. De overige bedragen die andere Europese landen en Noord Amerikaanse landen in Afrika gestopt hebben de afgelopen 50 jaar zullen we maar aan de verbeelding overlaten. Echt geholpen heeft het allemaal niet. Ben ik een racist als ik voorzichtig opper dat er mogelijk toch iets aan de hand is met het aanpassingsvermogen van de gemiddelde zwarte man en vrouw aan moderne waarden richting humaniteit, wetenschap en gedeelde verantwoordelijkheid voor het creëren van een betere wereld voor hun kinderen. Kannibalisme komt ook vandaag nog steeds voor over het hele Afrikaanse continent en je mag dan voorstander zijn van het opnemen van zwarte vluchtelingen op ons Europees continent maar ben dan ook bewust dat met deze opname ook de Afrikaanse achterlijkheid in Europa geïmporteerd wordt. Of dit laatste in het voordeel van Europa is betwijfel ik ten zeerste. Ik weet niet of het iedereen opvalt maar steeds meer zie ik jonge zwarte mannen over straat lopen die verder niets om handen hebben dan alleen maar rondwandelen, telefoneren, fietsen en op bankjes zitten. Hoe hun integratie straks gaat uitzien moeten we afwachten maar ik verwacht niet meteen een verrijking voor onze cultuur en de van oudsher aanwezige solidariteit tussen de burgerbevolking van Nederland.

  Like

  • Luchtpint zegt:

   De conclusie die je trekt is helemaal juist, guus. Ik had het niet beter kunnen zeggen.

   Like

  • Maria zegt:

   @guusvelraeds…
   het waren de VS UK Nederlandse en Belgische socialisten die imperialisme hadden in die landen en slaven hadden !!!! niet de gewone bevolkingen!!!!!
   de elite Illuminatie rekent zo af met met de gewone burgers hier, eerst hen als slaven (die elite) gehad om hen nu op te zetten tegen ONS!!!!!
   en godverdomme meer dan 50 jaar biljoenen euro’s hebben de gewone blanken gestort via 11/11/11 alle NGO’s weet ik wat wat blijven plakken is aan de handen van de elite!!!!! zij die hen als slaven hadden!!!!!

   en wij burgers die er niets mee te maken hadden zullen uitgemoord worden door de zwarten en islam, zodoende dat de elite Illuminatie van blanke slimme mens vanaf is en dan hun 500 miljoen zwarte slaven opnieuw heeft!!!!

   WAAROM ZIET NIEMAND DAT NIET IN?????????????????????????

   Like

 11. Joannes den Hollander zegt:

  Helaas weet ik de titel van het boek niet meer dat ik jaren geleden las over een Nederlandse missionaris in Afrika. Een passage echter zal ik nooit vergeten.

  Hij had een boodschap verstuurd aan de toenmalige Nederlandse regering met de mededeling dat hij na enkele tientallen jaren er achter kwam dat er geen land te bezeilen viel met die inboorlingen.

  Ze zijn uitermate lui, als je ze na vele pogingen al iets kunt leren zijn ze enorm langzaam van begrip. Zelfs het meest simpele werk om als tweebenig vee te fungeren en een kar te trekken, daar zijn ze nog te stom voor.

  Laten we geen geld en energie meer in Afrika steken, want het is niks, het was niks en het zal nooit wat worden.
  Had de regering toen maar geluisterd.

  Like

 12. Taljaard zegt:

  Ach ja,
  De Sowjets wilden in de tijd van Chroetsjow hun mondiale invloedsfeer uitbreiden en stookten het nationalistische en communistische vuurtje op in Afrika. De door WO1 en WO2 verzwakte Europese koloniale mogendheden konden er maar weinig tegen uitrichten, met als gevolg ”onafhankelijkheidheid”. Minstens 50 jaar te vroeg, met alle ellendige gevolgen van dien.
  De geschiedenis van post koloniaal Zwart Afrika laat zich sindsdien lezen als een doorlopende tragedie, met wrange komische elementen, met clowns als Idi Amin, Bokassa en Mugabe.
  Afrikanen zijn over het algemeen erg sympathieke mensen en, mits goed gemotiveerd en geleid, tot veel in staat. Maar aan zichzelf overgelaten zijn het grote kinderen, die ook tot de meest afschuwelijke dingen in staat zijn, zonder ook maar een ogenblik over de gevolgen daarvan na te denken.
  Lieten zich leegroven door multinationals, zich kinderlijk eenvoudig onderdrukken en manipuleren door zichzelf schaamteloos verrijkende inheemse dictators en leveren zich nu aan de Chinezen uit.
  Die ook niet met goede bedoelingen zijn gekomen.

  Like

 13. Taljaard zegt:

  Sympathieke mensen dus, die Zwarte Afrikanen, en veruit te prefereren boven Arabieren.
  Moedig en sterk ook.
  Toen mijn broer 30 jaar geleden in Kenia was toonde een dorpsoudste hem trots zijn onderscheidingen uit de Eerste Wereldoorlog, die hij als sergeant in Britse dienst in de loopgraven van het Westelijk Front had verworven. Met een portret van een jeugdige Queen Elizabeth erbij, met op de achterkant een handgeschreven uitdrukking van waardering en dankbaarheid van haar.
  Wat was die brave oude man daarmee verguld!
  Indrukwekkend.
  Maar, met al die goede eigenschappen, organiseren en vooruit denken kunnen ze gewoon niet.
  Tenzij volken uit een veel meer geavanceerde cultuur daar het heft (weer) in handen nemen
  wordt het nooit wat met Zwart Afrika.
  En je gunt die mensen zoveel beter.

  Like

  • Luchtpint zegt:

   “Maar, met al die goede eigenschappen, organiseren en vooruit denken kunnen ze gewoon niet. Tenzij volken uit een veel meer geavanceerde cultuur daar het heft (weer) in handen nemen wordt het nooit wat met Zwart Afrika. En je gunt die mensen zoveel beter.”

   Ben ik het mee eens.

   Trouwens, dat doet mij inderdaad ook denken aan Idi Amin, zoals je zegt, die van korporaal naar luitenant werd gepromoveerd toen hij dienst nam in de King’s African Rifles van het Britse koloniale leger in Kenia en Oeganda !

   http://en.wikipedia.org/wiki/Idi_Amin

   Dus je ziet wat er van komt. Westerse drilmethodes en militaire discipline maken van Afrikanen dus niet echt beschaafder mensen.

   Like

 14. Sylvia Groot zegt:

  Zwarte Piet is de slimste zwarte.

  Like

 15. leefbarbaar zegt:

  Opzoomeren. Kom naar de buurt-BBQ.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s