Maleisië: “Belediging voor de islam” – Man wordt vanwege honden aaiactie bedreigd

Screenshot_37

(Vertaling: E.J. Bron)

Vanwege zijn liefde voor honden moet een man in Maleisië op advies van de politie thuisblijven: hij had een actie in het leven geroepen waarbij mensen elkaar ontmoetten om honden te aaien. Daarna werd hij door moslims bedreigd.

De Maleisiër Syed Azni Alhabshi had niets kwaads in de zin toen hij probeerde hondenfans en hondenvijanden samen te brengen. “I want to touch a dog”, noemde hij de bijeenkomst die hij op Facebook aankondigde.

Er zouden honderden mensen op de bijeenkomst zijn afgekomen, bericht de “New York Times” online. Op Facebook gingen foto´s in het rond die versluierde vrouwen lieten zien die een hond op de arm hadden: dat was teveel voor menig strenge moslim in het land.

Initiatiefnemer van de actie krijgt 3000 haatberichten

In de weken na de bijeenkomst werd Alhabshi met meer dan 3000 berichten gebombardeerd, zegt de “New York Times” verder.

De afzenders van de berichten hadden hem bedolven onder de haat en hem bedreigd. De politie adviseerde de apotheker zelfs geadviseerd o thuis te blijven. Ook de islamitische leiders van het land gingen in de media tegen hem tekeer. Ze citeerden uit islamitische geschriften, die zeggen dat honden onrein zijn. Maleisische autoriteiten hebben de bijeenkomst omschreven als belediging voor de islam en als provocatie.

“Hoeveel energie willen we nog aan haat besteden?”

Maar er zijn ook stemmen van gematigde moslims. “hoeveel energie willen we nog aan haat besteden? En hoe maakt haat tegen alles en iedereen ons tot gelukkige en betere moslims?”, schrijft Marina Mahathir, de dochter van de voormalige minister-president Tun Mahathir Mohammad, in een krantencolumn.

Meer foto´s en video´shttp://koptisch.wordpress.com

Bron:
www.focus.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, Maleisië. Bookmark de permalink .

28 reacties op Maleisië: “Belediging voor de islam” – Man wordt vanwege honden aaiactie bedreigd

 1. Charles Martel zegt:

  Obsessioneel gedrag wordt steeds psychotischer! . Waarom zou allaah iets zo onrein als varkens en honden scheppen? Of waren het zijn lievelingsdiertjes? Dit lijkt allemaal erg totemistisch; de religie van het onreine varkens en honden. Lijkt erg op Animal farm van Orwell: varkens en bloedhonden maken de dienst uit.

  Like

 2. aquarius4422 zegt:

  Weer een bewijs hoe ziek de islam is.

  Like

 3. D.DAY zegt:

  Hoe achterlijk kan de islam je maken. Dat je als moslim nog moet leren om een hond te aaien. Ze weten nauwelijks wat een hond als dier betekent, behalve dat ze onrein zijn.

  Like

 4. Th.M. van Baarle zegt:

  Bedreigingen om een futiliteit als hondenaaien. Gekker kun je het toch niet verzinnen.
  Hieruit kan opgemaakt worden dat de islam over de hele wereld gek en gevaarlijk is.
  Er zijn natuurlijk nuanceverschillen tussen de diverse gebeurtenissen maar de fundamenten van deze SEKTE zijn ziek.
  Het dictatoriale karakter van deze leefgemeenschappen veroorzaken overal fricties.
  De invloed van deze SEKTE neemt overal sterk toe, ook in Nederland.
  We kunnen ons dat niet zomaar laten gebeuren. Deze SEKTE, die veel heeft van GEKTE moet gestopt worden.
  Daar zullen we ons voor moeten verenigen. En snel want de SEKTE wordt ook steeds gewelddadiger en daar zullen wij in Nederland (en omringende landen) ook mee te maken krijgen. Althans als we niet op tijd maatregelen nemen om het ergste te voorkomen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Th.M.van Baarle: 21.20. uur, op 1/11. Dat ben ik helemaal met U eens. Weg met de ISLAM, uit Nederland en uit Europa, en daarna uit zoveel mogelijk andere landen. Het zal worden WIJ tegen ZIJ! En SCHULD hieraan in Nederland zijn: PvdA,VVD,CDA en D66, EN ALLE PARTIJEN DIE VOOR DE MOTIE HALALSEMA HEBBEN GESTEMD!!

   Like

   • Th.M. van Baarle zegt:

    Dat betreft dus op de PVV (en de SGP ?) na de gehele Tweede Kamer. Er zal een radicale omwenteling in het politieke wereldje plaats moeten vinden. We hebben te maken met een grote hoeveelheid landverraders die hun afbraakpolitiek stomweg als democratie zien.
    Mooi niet, peilingen tonen aan dat een flinke meerderheid de situatie meer dan zat is. Dus: werk aan de winkel.

    Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Als de vrouw op die foto zichzelf als gematigd beschouwt, zou ze ook eens kunnen beginnen, dat kopvod af te leggen.

  Like

  • Driek zegt:

   Mevrouw Theresa, Ik vind dat die Maleisiër Syed Azni Alhabshi beter had moeten weten, hij kent toch de inhoud van de koran? Trouwens heeft die man geen belangrijker zaken aan z’n hoofd? Wat een flauwekul allemaal weer, honden aaien, schiet toch op.Die man is niet goed snik. Hij had een actie moeten beginnen: Joden en christenen aaien. Dat was andere koek geweest voor die rottige volgelingen van Mohammed. Konden we die verderfelijke islam maar ons land uittrappen. Liefst vandaag nog.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Hij houdt misschien erg veel van honden, Driek, en dan in een land vol met mensen, die uitstralen dat ze honden onrein vinden……
    Het is sentimenteel, dat wel, maar ik kan me er wel wat bij voorstellen.

    Like

 6. Ik vind moslims onrein en ben een grote dierenvriend!Ik heb zelf 3 honden,en die zijn me alles!Ik zou zeggen voor die honden eigenaren aldaar:samen komen en met zijn allen die honden los laten gaan op die haatbaarden!

  Like

  • Sylvia Groot zegt:

   Het park waar ik aan woon is moslim-rein geworden omdat ik daar dagelijks mijn zwarte hond laat loslopen.
   Ze zijn doodsbang voor zwarte honden en nu durven ze niet meer met hun families te picknicken op het gras.

   Like

   • Hier zijn ze zo stom om midden op het honden uitlaatveld te gaan zitten!En dan eisen om de honden aan te lijnen!Nou,mooi niet dus!En na een paar keer is het goed over;gaan ze een stuk verderop zitten,waar de honden niet los mogen!Hoe moeilijk kan het zijn?Stom volk!

    Like

 7. Jean zegt:

  Moslims worden niet graag geaait want dat is niet halal…

  Like

  • Jan zegt:

   Caressing One’s Wife

   The first time to have sex with your partner is very critical. Both of you may be fumbling and do not know what he or she ought to do. This is because both of you plan how to lose his or her virginity as fast as possible. Caressing one’s wife is so important at that moment. Speak to her about your love and passion. Get to know each other’s body. Take your time in caressing each other and you will lead a happy life.

   If one orgasms first, he should keep caressing her until she climax too. The Prophet (pbuh) said, None is of complete belief until he likes for his brother what he likes for himself (of goodness). Thus if one orgasms too soon, he should take his time before having sexual intercourse with his wife to caress her and get to know her body. The wife also may postpone that until she gets to the point of climax. It is better for the husband to immerse his penis in cold water. He may wash it while caressing his wife from time to time. The clitoris has also a great role in stimulating the woman’s desire. Clitoris is the protruding part of the vagina. Caressing that sensitive part should be done very carefully. Such caressing may be done before or after the sexual intercourse until the woman orgasms.

   Islam basics (Prophetic Hadiths)
   http://www.islambasics.com/view.php?bkID=148&chapter=9

   Like

  • Charles Martel zegt:

   Klopt, heilige dieren mag je onder geen beding aanraken.

   Like

 8. Rudi zegt:

  In het café waar ik wel eens kom, heb ik ooit een theorie geopperd over het waarom van die hondenfobie die de islam voorschrijft. Zoals een arachnafoob niet bang is voor een spin an sich, maar eerder voor wat het diertje vertegenwoordigt, namelijk eindeloos geduld (om webben te weven en er te zitten wachten tot er een insect in verzeild raakt) zo is de moslim bang voor wat de hond verpersoonlijkt: vriendschap en trouw die de eigen soort overstijgt.
  Het was niet zozeer en theorie dan wel een conclusie gebaseerd op het clan- en oemmadenken van de islam enerzijds en verscheidene soera’s die oproepen om geen vriendschap te sluiten met kuffar anderzijds.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Daar zit best iets in! Nu veracht een moslim feitelijk àlle dieren, maar vooral, dat is duidelijk, hónden.
   En dat zou inderdaad wel eens daar iets mee te maken kunnen hebben…..
   Al moet je waarschijnlijk een afstandelijk waarnemende kuffar zijn om dat zowel te kunnen signaleren als het onder woorden te kunnen brengen! (LOL!)

   Like

 9. Bas Koning zegt:

  Ik word niet alleen beledigt, maar ook impliciet bedreigt door ieder lid van een organisatie (de islam) die het uniform van die organisatie draagt (hoofddoek). Want wat zegt de drager van een hoofddoek? Dat ze zich onderwerpt aan de regels van de islam. En wat zeggen die regels? Alle homos doodmaken.

  Een hoofddoek heeft op mij hetzelfde effect als een neger die een kkk-pak-drager ziet. Of een jood die een ss-er in vol ornaat ziet. Elke keer, als de media weer ‘toevallig’ een hoofddoekmeisje laten zien, scheurt dat door mijn ziel: weer iemand die mij dood wil hebben. En de media en links: werken daar VOL OP AAN MEE.

  Het kan ze niets schelen dat ik mij beledigt EN bedreigt weet door een hoofddoek: nee, pas zodra de slachtoffers van de islam vragen of het afgelopen kan zijn met het dreigen, en een moslim zich daardoor ‘beledigt’ voelt, DAN springen alle linksen als door een wesp gebeten uit hun stoel: hoe DURVEN de slachtoffers van de islam hun wannabebeulen te ‘beledigen’ met hun verzoek om te mogen blijven LEVEN?? Fuck links. Zowel de islam als links prediken geweld tegen mij. En hell no dat ik dat pik. Als de islam en links geweld tegen mij prediken, en weigeren te luisteren naar klachten daarover: dan rest ons geen andere keuze, dan onszelf desnoods met geweld: te verdedigen.

  Like

 10. Future Child zegt:

  I want to touch a moslim… Ohh nee, toch maar niet.

  Like

 11. Louis Burgemeestre zegt:

  Dat is minder HARRAM als een vliegtuig vol Kafirs , te laten afschieten geloof ik.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Niet alleen de islam is ziek, maar ook de politici en landen die dat geloof dulden !!!

  Like

 13. Peter Selie zegt:

  De man zal waarschijnlijk genegenheid hebben willen delen en ontvangen die hij bij zijn ‘IDEOLOGIE’ niet kwijt kon of ontving. Wand liefde of mededogen kent de islam zeker niet.

  Misschien is er toch nog hoop, maar ik vrees het ergste!

  Like

 14. Peter Selie zegt:

  De man zal waarschijnlijk genegenheid hebben willen delen en ontvangen die hij bij zijn ‘IDEOLOGIE’ niet kwijt kon of ontving. Want liefde of mededogen kent de islam zeker niet.

  Misschien is er toch nog hoop, maar ik vrees het ergste!

  Beantwoorden

  Like

  • Maria zegt:

   als je ziet hoe land na land in die islamwereld afglijden naar totale gestoordheid, tja dan is er geen hoop meer 😦 onder sharia zal hond en eigenaar worden afgemaakt, dat kankergezwel breidt maar uit en uit en uit…

   Like

 15. Joost Visser zegt:

  Nogmaals mijn oproep. Neem een huisvarkentje en laat het beestje drie keer per dag uit en neem het mee als je boodschappen gaat doen in een winelcdentrum.

  Like

 16. Joost Visser zegt:

  Winkelcentrum.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s