SP-Kamerlid speecht, met lachende terrorist op achtergrond

Screenshot_34

(Door: Tim Engelbart)

De houding van de SP rondom de oorlog tegen ISIS wordt steeds vreemder. Nu steunt ze weer Koerdisch terrorisme.

Als enige partij in de hele Tweede Kamer tekende de SP vorige maand protest aan tegen Nederlandse deelname aan bombardementen op ISIS in Irak. Het ‘nee’ van de 15-koppige fractie is in lijn met eerdere stemmingen in de Tweede Kamer over deelname aan missies. De SP wil helemaal niets met oorlog, strijd, bombardementen of gevechten te maken hebben, zo houden woordvoerders bij hoog en laag vol. Je kan vinden wat je wilt van dit standpunt, maar ze houden in ieder geval voet bij stuk.

Helaas voor de SP is men buiten de Tweede Kamer niet zo vredelievend. SP-Kamerlid Harry van Bommel riep enige jaren geleden al hardop bij een demonstratie: “Intifada, intifada, Palestina vrij!” De intifada is de gewapende opstand van Palestijnen met als doel Israël gewapenderhand omver te werpen.

Screenshot_33

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Communisme, Hypocrisie, Koerden, Marxisme, politici, praatjesmakers, Socialisten. Bookmark de permalink .

8 reacties op SP-Kamerlid speecht, met lachende terrorist op achtergrond

 1. koddebeier zegt:

  De SP is links…………….Dus deugd niet

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Zo, zo, de PKK is dus een leninistisch-stalinistische revolutionaire terroristische beweging…….
  Nou, in verband met de SP hoef je daar helemaal niet van op te kijken.
  Ze mogen dan op bepaalde momenten nog zo pragmatisch zijn, -zeker in vergelijking met het rariteitenkabinet GroenLinks- maar tóch heeft die club mijn voorkeur niet. Nooit gehad ook.
  Hun interne beleid, de afdrachtregeling voorop, spreekt boekdelen! -Als je het trouwens over een DDR-systeem hebt: Dàt is een DDR-systeem! Wordt dan ook door geen enkele andere linkse partij in Nederland nagevolgd. Moet je ook helemaal niet willen, zoiets!
  Ik moet ze niet en de algemene waardering voor zo ’n Jan Marijnissen heb ik ook al nooit begrepen: Afschuwelijke potentaat, die kerel!
  Dus verbondenheid met zoiets als die PKK vind ik persoonlijk helemaal geen vreemd idee…..

  Like

 3. Sp vind ik net zo erg als d66,en dat zegt nog al wat,toch?In Oss confiskeerden ze 168 huizen voor zogenaamde vluchtelingen;gewoon gelukszoekers dus!En alles draait bij hun om de “verrijkers”!En iedereen die het daar niet mee eens is,deugt in hun ogen niet!Een walgelijke partij!

  Like

 4. Louis Burgemeestre zegt:

  Het zijn Marxisten; hun doel is de DICTATUUR VAN HET PROLETTARIAAT.

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  SP is kenmerkend voor wat er gebeurt met Nederland. Aan de ene kant aardige mensen die politiek bedrijven met standpunten, programma’s en mensen in nette pakken. Daar kun je best op stemmen. In dezelfde partij het AFA en AntiFa-tuig, de WA-Truppen 2014, de bereid zijn te moorden voor het “socialisme”. Die krijg je er dan gratis bij.
  Daarnaast is de o zo rechtvaardige SP een partij van allochtonen. Socialisme kwam ook mee met de gastarbeiders. In Turkije bijvoorbeeld heb je nog echte vakbonden. Die werden met open armen ontvangen. Dat het moslims zijn werd maar even vergeten. En zit de SP, gelijk wij allemaal met allerlei figuren die hun eigen agenda aan het uitvoeren zijn en geen pest bijdragen aan ons land. Intussen graag de Joden zouden vermoorden, gewone autochtonen nivelleren, Koerden, Soenieten, Alavieten en Parkieten, uitroeien enz. De zegeningen van de islam zijn nu wel bekend.
  Ook hier is geen oplossing meer denkbaar. Behalve natuurlijk nooit SP stemmen. Daarmee verdwijnen ze niet, maar je bent er dan niet medeschuldig aan.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  SP= hardcore communisten en stalinisten. Die partij is voor mij allang door “het ijs”, gezakt. Anti Israël, en joden haters, dat zegt genoeg!

  Like

 7. JCC zegt:

  Die PKK kun je anders hard genoeg nodig hebben om de allergrootste vijand van de vrije wereld een pak slaag te geven. Laf kun je ze niet noemen. Tim E. vind ik een zelfgenoegzame enorme dwaas die allemaal stomme dingen over Wilders roept.

  Like

 8. Igor zegt:

  De SP opgericht door de Maoist Marijnissen, die er geen enkel probleem mee had om de massa moordenaar Mao TseToeng te aanbidden.
  Need I say more?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s