Beveiliging Theo van Gogh faalde, maar niemand zei ooit ‘sorry’

Screenshot_42

Bouyeri’s oorspronkelijke plan was om Ayaan Hirsi Ali te vermoorden

(Door: Afshin Ellian)

Waarom is, ondanks alle aanwijzingen, de bewaking van Theo van Gogh overgelaten aan de lokale politie? Het nemen van verantwoordelijkheid blijkt een moeilijke affaire.

Op die bewuste dag waaide een gure wind door Amsterdam. Nu, tien jaar later, beleven we de warmste novemberdagen ooit. Het bijwoordje ‘ooit’ is hier relatief, omdat deze uitspraak is gebaseerd op een andere uitspraak: sinds in Nederland met de metingen is begonnen.

Ja, metingen. Op 2 november 2004 maakten we ons zorgen over ongeveer honderdvijftig radicale moslims, van wie er twintig à dertig bereid waren om eventueel geweld te gebruiken.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Justitie, Moslims, Nederland, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Beveiliging Theo van Gogh faalde, maar niemand zei ooit ‘sorry’

 1. Jan zegt:

  Van der Laan: Theo van Gogh mag tevreden zijn

  Precies tien jaar na de dood van Theo van Gogh is de sfeer in Amsterdam ‘vrediger’ geworden.
  (…)
  http://www.elsevier.nl/Politiek/achtergrond/2014/11/Van-der-Laan-Theo-van-Gogh-mag-tevreden-zijn-1633806W/?masterpageid=158493

  Like

 2. Monalisa zegt:

  De sfeer in de stad en het land is opgeschoven van vrije meningsuiting, naar GEEN MENINGSUITING wanneer het ook maar een moslim met lange tenen enigszins kan provoceren. De dhimmi status ten top door de msm media en politiek! Ik hoorde vandaag een programma over VGogh op nos radio. Geen woord over de moordenaar, maar heel veel woorden over de samengevat ‘trieste provocateur’. Hij had het aan zich zelf te danken. Walgelijk hoe nederland zijn helden, die het vrije woord uiten, verloochend uit angst voor de veroveringsideologie islam.

  Like

 3. Louis Burgemeestre zegt:

  Ik blijf hier en zal dit land tegen iedereen die het willen veranderen verdedigen; want niet alleen moslims willen dat maar ook de Marxisten doen dat zo te zien ook de Jacobijners,D66 bestaat alleen omdat erg veel Turken lid zijn van deze partij.een Fatwa uit Ankara heeft dat bewerkstelligd.De enige verandering die ik zal dulden is de teruggaan naar de Geuzen republiek; Een gereformeerde republiek.Met Jezus Christus als koning.Zo als dat God heeft gewild.

  Like

 4. Jaantje zegt:

  Domme uitspraak zeg:Niemand zei sorry.
  Misdrijf met dood tot gevolg hoe kom je erop om dan te denken dat sorry op zijn plaats is?
  Zeker om compassie met de dader te kweken….

  Like

 5. Jaantje zegt:

  *met de dader moet zijn voor de dader

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s