De massa laat zich manipuleren

Screenshot_55

(Door: Wans Horst)

In alle schrijfsels van de Nederlandse kwaliteitsjournalistiek en in alle subjectieve onderdelen daarin als het om Rusland gaat, de meningen van de schrijvers, vind ik terug dat ze Rusland en Poetin nergens op kunnen pakken. En toch lees ik tussen de regels door dat men Poetin vooral ongenadig hard wil straffen wegens… en dan blijft het stil, men heeft geen feiten, dus moet men alles wat Russisch is maar op één hoop gooien en die hoop overladen met pek en veren. Helaas zijn mensen zo gevoelig voor de vorm waarop dat gebeurt, alsof zij zijn geconditioneerd om gelijk bij het horen van een diep donker muziekje achter een scene in een film meteen te moeten denken aan een Derde Wereldland en de Koude Oorlog bij het horen van de Russische taal.

Gelijk Wilders loopt eigenlijk ook niet netjes mee met de gevestigde orde, dus vindt men hem maar een rare jongen en alles wat de boer niet kent is verdacht. Nederland zit helaas vol met lompe boeren. Het lijkt alsof niemand met invloed zin heeft z’n handen te branden aan zoiets burgerlijks als redelijkheid en rechtvaardigheid. Dan hebben de verkeerde mensen invloed, maar wie gaat ze tegenhouden nu ze groot zijn?

Velen van jullie zullen nu al zijn afgehaakt door het ontbreken van een belangrijk element bij de meeste mensen: diepgang. Diepgang kun je alleen ontwikkelen door rust te ervaren en dat is iets wat onze opeenvolgende regeringen zo graag hebben willen voorkomen. Echter is dat nog geen reden om onrustig te worden, mensen zouden meer dan ze nu doen proberen rustig te blijven in situaties die hen nu snel kunnen frustreren.

Vroeger, toen geluk nog heel gewoon was omdat mensen met kennis van zaken en een zekere integriteit nog meer te zeggen hadden dan amateurs als Rutte, konden de losbandige Timmerfransjes van deze wereld nog schreeuwen en roepen wat ze wilden, het maakte allemaal niets uit, zij kregen hun zin toch niet. Helaas is de oudere generatie precies dat geworden, oud, en heeft zij in haar leven verzaakt om in de wereld het vuur van orde en regelmaat brandende te houden. Tegenwoordig moet alles maar kunnen, ieder fatsoen mag tegenwoordig ontbreken en je valt uit de toon als je iemand met twee woorden aanspreekt.

En toch is dat niet helemaal zo, alhoewel ik er lange tijd zo naar heb gekeken. Iemand heeft inderdaad tegenwoordig vaker een inhoudsloze kantoorbaan in plaats van een beroep. Mensen met een beroep hebben nog niet half de kennis van iemand die dat beroep 50 jaar geleden uitoefende, men is ‘gespecialiseerd’. Gespecialiseerd, geradicaliseerd, het maakt allemaal niet zoveel uit wat je doet, tenzij je bij het grote geld in de buurt zit. Maar voornamelijk de jeugd staat er genuanceerder tegenover dan hun ouders of hun grootouders. Ook schijnen zij vaker op Wilders te stemmen, zelfs al mogen zij nog geen stem uitbrengen in het stemhokje. Pas als de elite aangevallen wordt, zoals die dat werd in Canada, zie je hoe veel kontenlikkers er in de media aan de knoppen draaien. Jeetje, dat gaf ineens een explosie van afkeuring, en nog gemeend ook, nog niet eerder werd in de media duidelijk gemaakt dat de ‘radicale’ islam te vuur en te zwaard dient te worden bestreden. Zouden ze dan toch notie genomen hebben van de manier waarop Poetin dit tuig aanpakt, uiteraard nadat ze Poetin voor rotte vis hebben uitgemaakt? Is het nou zo moeilijk om als ingebeeld groot en invloedrijk politicus eens te zeggen dat je fout zat en vooral dat ze het in het vervolg anders gaan doen? Welnee, het volk zou toch het idee kunnen krijgen dat je een zwak leider bent… Onzin natuurlijk, maar de ‘elite’ legt zichzelf op, via groepsdwang, dat er twee verschillende soorten mensen zijn en dat die twee groepen elkaar nooit zouden kunnen begrijpen, omdat ze nu eenmaal uit verschillende sociale klassen komen. Nadenken is niet hun sterkste punt.

Als in Oekraïne de pro-Russische rebellenleider aan kop ligt in de voorlopige verkiezingsuitslag rest er voor de objectieve kwaliteitsmedia niets anders dan te benadrukken dat de uitslag gemanipuleerd zal zijn en hoe Kiev de uitslag weigert te accepteren. De Oekraïense president noemt de verkiezingen illegaal. Wat schattig om te zien hoe de kat in al zijn onmacht rare sprongen maakt.

Laten we wel wezen, de hierboven omschreven selectieve zorg van diegenen die dankzij ons bestaan en zichzelf feitelijk onschendbaar gemaakt hebben en elkaar afdekken en vervolgens bij een gebrek aan overzicht heel hun leven maar netjes aan de leiband blijven lopen, moet het toch aan meer mensen dan mij alleen duidelijk maken dat het Westen geen enkel moreel bestaansrecht meer heeft en de loze anti-Russische retoriek, dat georganiseerde aanzetten tot haat en geweld, net als toen tegen Fortuyn en nu tegen Wilders en Poetin, moeten toch alleen de wens van mensen vergroten dat Poetin ons inderdaad komt bevrijden, net als hij dat in Oost-Oekraïne en op de Krim met zijn taalgenoten heeft gedaan. De vijand van mijn vijand is niet mijn vriend, maar als je inhoudelijk kijkt naar Poetin heeft hij een uiterst diverse groep onder z’n hoede die hij aardig vrij laat, ook heeft hij het land bijzonder veel welvaart gebracht.

De ‘elite’ heeft helemaal niet door dat ze bij een elite behoren, ook zijn zij zich onbewust van hun acties en toch is er altijd en eeuwig de geconditioneerde reactie op mensen met minder geld of aanzien dan zij hebben: jij telt niet mee, je kunt wel van alles zeggen, maar ik weet waarom je dat zegt, jij gunt het mij niet. Die redenering is te begrijpen als je veel waarde hecht aan bezit en comfort en eigenlijk egoïstisch in het leven staat. Dat iemand uit de ene sociale laag een sprong maakt in de andere kan alleen als hij onvoorwaardelijk de normen en waarden uit de nieuwe kring accepteert. De ex-roker dus.

Eigenlijk zegt het Westen tegen Rusland: we hebben jullie altijd afgeschilderd als minderwaardig en zo moet het blijven, althans in ons wereldbeeld. Ons wereldbeeld is heilig. Dat wij geen visie meer hebben, de werkelijkheid, mag de pret niet drukken.

Of het Westen iets gaat doen, anders dan een hoop kabaal maken tegenover Rusland? Welnee, de losgeslagen jongere ouderen hebben zo ver de grenzen opgezocht alleen al door de islam de vrije loop te laten dat zij helemaal geen tijd hebben om zich over Rusland enige zorgen te maken, al zouden de landen in dat Westen enige verbondenheid met elkaar vertonen. In plaats van te leven en te laten leven kiest men voor confrontatie, men zoekt naar dingen die er nooit geweest zijn en probeert in dit geval Rusland de zwarte piet toe te spelen met het eeuwige wapperende vingertje.

De massa wordt gemanipuleerd bij de vleet, bijvoorbeeld over het onderwerp wapenbezit. Wapenbezit is legaal in Zwitserland onder vrij losse voorwaarden, zodat men niet afhankelijk is van anderen om in te staan voor hun veiligheid, criminelen bewandelen immers niet de legale paden en de politie is er nooit op het moment suprême, die komt pas opdraven na 20 minuten als het leed al is geschied.

Nu zijn er in Zwitserland 3 mensen omgekomen bij een schietpartij en het staat op de voorpagina van nu.nl. Vuurwapengerelateerde incidenten worden in de media prominent gebracht, omdat de overheid niets liever wil dan het volk zo hulpeloos mogelijk maken zodat de agressie van de staat, de plundering van uw bankrekening, onbeantwoord zal blijven.

Laten we ons vooral storen aan Poetin en rokers om de aandacht af te leiden van de miserabele stand van ons land, mede door de EU, en alles dat in het buitenland een binnenlandse aangelegenheid is als we dat kunnen gebruiken om het Nederlandse beleid kracht bij te zetten. Voor wie werken die ‘journalisten’ eigenlijk?

De beste vraag die men zich kan stellen is: waarom hechten mensen enige waarde aan de meningen van anderen?

Door:
Wans Horst
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Desinformatie, Elite, mainstream-media, meningsdictatuur, Overheid, politici, propaganda, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

57 reacties op De massa laat zich manipuleren

 1. duinsnip zegt:

  Of het waar is weet ik niet, maar laat Wilders dit eens in de tweede kamer aan de orde stellen.
  Er is blijkbaar al lang een verborgen agenda om de massa’s tegen elkaar op te zetten.
  En dat zou zo maar eens de waarheid kunnen zijn.
  http://beforeitsnews.com/alternative/2014/11/leaked-bilderberg-closing-remarks-2014-must

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Mag ik deze off topic vraag hier even stellen, heer Bron?:

  Omdat ik de overheid totaal niet vertrouw, vraag ik me af of de ‘griepprik’ inderdaad bedoeld is om ons te beschermen. Ik kan me nl. niet voorstellen dat de overheid iets goeds met ons voorheeft.
  Ik voel er niets voor om me ‘gratis’ te laten vaccineren.
  Wie deelt mijn mening? Of wie juist niet?

  http://www.familieblij.nl/page10.php

  Like

 3. Louis Burgemeestre zegt:

  Wij worden al zinds het einde van de tweede wereld oorlog , voortdurend door Marxisten gemanipuleerd, Denk aan de Arbeids vietaminen, dat ons iedere morgen voor gezongen worden.

  Like

 4. bigljohn zegt:

  De beste vraag die men zich kan stellen is: waarom hechten mensen enige waarde aan de meningen van anderen? En waarom, in Nederland Kennisland, zijn ze niet meer in staat ZELF een verstandelijke afweging te maken ? Wel een universitaire bul halen, en tegelijkertijd nog niet eens rationeel kunnen nadenken over de allersimpelste zaken ! Massa’s linkse Nederlanders die dus aan schizofrenie lijden. Het ene goede willen, maar het andere verderfelijke toch maar voorang geven ! Zichzelf tegenspreken, slechte zaken zoals de E.U. en de tomeloze imigratie van Moslims fanatiek verdedigen, twijfelachtige idealen uitvoeren en verdedigen die geheid tot mislukken gedoemd zijn…..enz. enz. enz.

  Like

  • Joshua zegt:

   Op TV zie je de reclame NLD.wordt steeds slimmer, kijk maar naar de meelopers onder ons.
   Zij, de meelopers, zien niet dat onze overheid +eu, NLD. naar de afgrond steelt en liegt.
   Zelf nadenken hoort niet bij hoog op geleiden!!

   Like

 5. Hallo mevr. Tistochwat, hier misschien Uw antwoord? Ik heb al jaren de griepprik gehad en elke keer werd ik natuurlijk ziek, want ze spuiten rotzooi in je lijf. Een maand geleden was ik bij de huisarts en vertelde dat ik zo ziek wordt van dat ding. Dit is zijn antwoord, DAN NEEM JE HEM TOCH NIET, WANT HET IS NIET BEWEZEN DAT HIJ WERKT !!!!!
  Ik heb hem dit jaar NIET genomen !!!!
  Ook met die Mexicaanse griepspuit kon je op Internet lezen dat de Chemische Industrie er baat bij had. Toen we hem allemaal gehad hadden HOORDE JE NOOIT MEER IETS OVER DIE MEXICAANSEGRIEP. Was het ineens over ???????? Ik denk KASSA !!!!!!!!!!!!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Precies, LaLuna Gemelos en andere reageerders, en daarom peins ik er niet over om me te laten injecteren met vergif.
   De laatste keer dat ik griep heb gehad, is ruim 15 jaar geleden en voor zover ik me kan herinneren, heb ik in mijn leven 3 keer griep gehad.
   Ja, ik was er echt behoorlijk ziek van maar als ik nu weer griep zou krijgen en ik zou er aan overlijden, dan interesseert dat me niet eens.
   Het leven in dit land is straks tóch niet meer vol te houden met al die (islamitische/zwarte) vreemdelingen die onze dagen vergallen en met al die kwaadaardige dictators die ons bestaan alsmaar verzwaren met (angst voor) nóg meer belastingdruk.
   En aangelegenheden die door de overheid worden geregeld om de burger te beschermen, vertrouw ik so wie so absoluut niet!

   Dank u voor uw reacties!

   Like

   • win zegt:

    beste tistochwat,

    ¨met al die (islamitische/zwarte) vreemdelingen die onze dagen vergallen¨

    ga alsjeblieft niet al te kort door de bocht.

    ook ik heb gitzwart haar en een lichtgetinte huidskleur.

    in werkelijkheid stam ik uit een eeuwenoude joodse familie van oost en zuid europese origine, en ben een pure westerling.
    toch word ik bijna dagelijks voor moslim aangezien met alle nadelen van dien.
    dat compenseert enigszins door mijn modieuze, dure en sexy kleding.
    maar daardoor word ik door moslims weer voor homo aangezien inclusief de bespugingen en bedreigingen.

    mocht het tot en clash komen, en dat verwacht ik wel, dan zou ik een doelwit van mijn eigen mensen kunnen zijn en wellicht van beide groepen.

    het leven is niet makkelijk of simpel,

    groet,
    win

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Beste win (november 2014 om 14:04)

    UIteraard wil ik mensen zoals u niet kwetsen; ik doelde met de woorden ‘(islamitische/zwarte) vreemdelingen’ op die vele ‘asielzoekers’ en griezelige islamieten met hun sombere ‘cultuur’. Ik heb helemaal niets tegen donkere mensen die zich keurig aan ons aanpassen i.p.v. dat zij eisen dat WIJ ons aan hén aanpassen.

    Like

  • Tempelier zegt:

   Goh, en die griepspuiten tegen de Mexicaanse griep liggen nog met bergen opgeslagen, vraag maar aan Ab klink. het was een miljoenen misser. zogenaamd uit preventie.De farmaceutische industrie vaart er wel bij.

   Like

  • Willie zegt:

   La Luna, KASSA ?? IDD !! En terwijl nog wat aan de uitroeing van de bevolking mee gedaan .kijk hier maar s naar en begin al maar te gruwelen :
   http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/een-griepprik-daar-zit-wat-in-daar-zit-dit-in/

   Like

   • Maria zegt:

    @Willy ik heb nog nooit griep gehad enkel in mijn kleuterjaren mazelen en windpokken, zit zelf in de medische sector en weet dat je die MOET krijgen die kinderziekten om je immuniteit systeem tot een perfectie te hebben, heeft te maken met de T cellen in je immuniteit, door al die vaccinaties tegen mazelen kinderziekten etc dat is moorddadig op kinderen want zo ontwikkelt hun eigen immuniteit systeem niet en worden daarom de dag van vandaag aan alles ziek! zelfde met griep vaccins is totaal nutteloos en zeer gevaarlijk want ze injecteren een variant van iets wat je niet weet plus de nodige rommel erbij!!!! de pharma verdient miljarden en miljarden eraan en de overheden ook, daarom zijn die vaccinaties er om eraan te verdienen! keiharde waarheid!!!
    Vroeger waren kinderen gezond dag van vandaag is dat een pak anders zwak zijn ze aan alles allergisch, astma, autisme al de rest wat vroeger NIET bestond!!!!
    ook die afschaffing inenting tegen pokken welke idioot dat ooit beslist heeft??? degene die er niet meer zijn tegen ingeënt riskeren bij een aanslag biowapen dan pokken totaal uitgeroeid te worden!!!

    Like

   • Republikein zegt:

    Kassa? Wel nee, leugens. Pst, niet openbaren svp.
    http://sevenxseven.wordpress.com/2009/08/14/panic-sells/

    Like

   • Maria zegt:

    hihihi Republikein dat had ik gepost over GlaxoSmithKline schandaal… bij ebola…
    en de megaboete dat die VS kregen van China hieromtrent, je zijt ne schat slim mega slim 🙂

    huggie
    xx

    Like

   • Maria zegt:

    ken je deze organisatie Republikein, zijn allemaal wetenschappers en dokters , specialisten die deze organisatie oprichten en de waarheid openbaren

    http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M4&l=NL

    xx

    Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Wans Horst, keurig gedaan! En de vraag is inderdaad, WAAROM HECHT MEN ZOVEEL WAARDE AAN DE MENING VAN ANDEREN? Het antwoord zou kunnen zijn; men is bang, men is door de RODE BACIL, die in plm. 48 jaar tijd zijn verwoestende werking heeft gedaan, compleet gehersenspoeld. Nederlanders komen aardig in de buurt, van de inwoners die George Orwell noemt in zijn boek “1984”. Daarin is er sprake van NEWSPEAK, ofwel STAATSPROPAGANDA! En deze STAATSPROPAGANDA zien WIJ terug in de Nederlandse MSM, en de schrijvende pers! En de “grote stomme massa”, in Nederland gelooft dat ALLEMAAL. Ik heb het al meegemaakt bij mijn schoonzoon, als de NOS het zegt, dat was het WAAR volgens hem. Tja, zo gaat dat hier in Nederland/Absurdistan. Gelukkig dat 1 op de 5 Nederlanders op Geert Wilders zou stemmen, als er nu verkiezingen zouden zijn, er zijn dus gelukkig nog wel WAKKERE NEDERLANDERS.

  Like

 7. Theodoor zegt:

  Het westen is zover gekomen dat ze alleen nog maar kunnen dreigen en komen met weinig schadelijke sancsies. De wereldmarkt is groter dan het vriendenclubje van de Navo. Trouwens is Turkije wel een echte vriend.
  Mijnheer Putin weet heel goed wat hij doet, het is een man met leiderskwaliteiten en laat niet met zich sollen.
  Hij heeft ingrediënten genoeg in huis om paal en perk te stellen aan de westerse opdringerigheid, plundering en vernielzucht.
  Het westen ontbreekt het aan inzicht en leiderschap maar niet aan hebben, hebben.
  Deze landen laten allemaal de oren hangen naar de vs waar leiderschap en macht wordt gekocht met geld en leugens.

  Het westerse fundament van zoveel mogelijk voor jezelf zorgen is geheel op de socialistische manier om zeep geholpen en daarmee is ook een stuk wilskracht.
  De grote club van salonsocialisten zorgt wel goed voor hun zelf met allerlei zogenaamde wettige regelingen.

  Like

 8. peterselie1 zegt:

  Russisch tank konvooi vlak bij crashsite #MH17?

  Via de Twitter accounts van embedded journalisten bij de separatisten, maar ook via pro-Oekraiënse twitter accounts wordt het steeds duidelijker dat grote Russische tank-konvooien onderweg zijn naar de grens met Oost-Oekraïne, en dat andere konvooien deze grens al zijn over gestoken.

  De bewegende beelden zijn niet altijd duidelijk. Maar het lijkt, gezien de locatie, niet dat het gaat om Oekraïense tanks, en de separatisten beschikken eenvoudigweg niet over zoveel tanks. Eerder al waren er beelden van konvooien met ongemerkte vrachtwagens die door o.a. Donetsk trokken. Dit zou voor een deel verklaard kunnen worden met de verkiezingen die om extra, militaire beveiliging vroegen, maar erg voor de hand ligt dit niet.

  Enkele uren terug werd er een YouTube film geplaatst waarop tanks te zien zijn die door een gebied rijden dat beschreven wordt als Krasniy Luch. Deze plaats ligt net even ten zuiden van de crash site. Trekken de tanks mogelijk op in de richting van de Oekraïense inham ten noorden van de crashsite?

  Dat zou een voor de hand liggend doel kunnen zijn. Vanuit deze inham beschiet het Oekraïense leger de rampplek, en net als bij het vliegveld van Donetsk (waar nu ook opnieuw verhevigde gevechten worden gevoerd) is hier sprake van kennelijk strategische punten waar het staakt-het-vuren onophoudelijk wordt geschonden.

  Uigesloten kan ook niet worden dat de Russen verder doorstoten. Ook bij de stad Marioepol, in het zuiden van het separatistische gebied, nu nog in handen van Oekraïne, komen berichten van verhevigde militaire activiteiten.

  Hieronder de YouTube film van de rijdende tanks en een YouTube filmpje van het hijzen van een separatistische vlag in Marioepol.

  http://joostniemoller.nl/2014/11/russisch-tank-konvooi-vlak-bij-crashsite-mh17/

  Like

  • Maria zegt:

   @peterselie

   is voor niets is dit 😦 komt door de west EU die blijven liegen over MH17 en nu die verkiezingen in oost oekraine illegaal verklaren… intern is oekraine is staat om zware aanval opnieuw uit te voeren op de Russen in oost oekraine zoals ze tot nu toe deden en er al meer dan 4000 burgerslachtoffers vielen, oekraine gebruikt ook clusterbommen op burgers van oost oekraine, Putin blijft dit niet slikken en terecht!!!

   Geliked door 1 persoon

  • Tempelier zegt:

   Tja, als je nu een Russische militaire strateeg bent en je wil naar de Krim , dan is een toegangsweg over land wel handig ?!

   Geliked door 1 persoon

 9. Sjaak zegt:

  TJAKKAAA !
  Worden we langzaam wakker ?
  En komen erachter dat de hele troep die door Chemie- Giganten
  met miljoenen aan steekpenningen aan de nieten in naaldpakken
  ook regeringsvertegenwoordigers genoemt gretig verdeeld en
  aangenomen worden ?
  Bayer Leverkussen – Ciba Geigy en La Roche Zwitserland hebben
  een extra steekpenningpotje om hun troep aan de Man/Vrouw te
  brengen ! Het is wie bij Nesstle die de hele wereld mannipuleert
  om hun doel naar BILDERBERGER manier door te trekken !

  Like

 10. sam zegt:

  Het is in de jaren 60 dat de toeloop van Marokkanen en ander uitschot is begonnen. Nu is de toeloop nog veel groter.
  De volgende zinsnede uit het artikel klopt hoegenaamd perfect;
  “Dan hebben de verkeerde mensen invloed, maar wie gaat ze tegenhouden nu ze groot zijn?”

  Gaat niet alleen op voor Nederland maar voor heel west-Europa

  Like

 11. Sjaak zegt:

  Het Duitse WC Blaadje BILD is inmiddels het grootste en smerigste
  roddelkrantje in duitsland geworden ! Ze verkondigen hun linkse
  opgelegde leugens massaal met grote krantkoppen natuurlijk zonder
  reaktie-blok !

  Like

 12. win zegt:

  elke reclamemaker kan je uitleggen dat het gemiddelde iq van de nederlandse bevolking dat van een 12 tot 14-jarige niet te boven gaat.

  voor de boven ons gestelden geldt dat misschien nog wel in veel sterkere mate.

  Like

 13. Taljaard zegt:

  @Fred
  Fantastisch!
  Heb er een heel andere kijk op Putin door gekregen.
  Wist al dat hij beschikte over gezond verstand.
  Maar nu blijkt hij ook nog een intellectueel en een visionair te wezen.
  Vergeleken met Putin is Obama in alles hopeloos outclassed….
  Hij heeft gepretendeerd te zijn wat Putin in feite is, maar is vreselijk door de mand gevallen.

  Like

 14. Goed geschreven en naar waarheid. Question is, wat gaan de gehersenspoelden er aan doen? Zijn de autochtonen wils onbekwaam geworden? Is er nog meer dan alleen luisteren naar de bekende nieuwszenders met hun, op propaganda gebaseerde nieuws uitingen? De nationale helden worden 1 voor 1 uitgeroeid of monddood gemaakt. Journalisten die de waarheid weten en dit willen brengen naar het grote publiek, worden stil gehouden door de mainstream media. Alleen op sommige blogs kan je lezen wat er werkelijk aan de hand is. Natuurlijk is dat weliswaar ook regelmatig wat ingekleurd, maar laten je wel rationeel nadenken over grote vraagstukken. Geert Wilders en Afshin Ellian alsook Joost Niemoller vertellen keer op keer de waarheid, zo zijn er nog wel meer die elke nog nadenkende Nederlander zou moeten volgen en lezen.

  Like

 15. delamontagne zegt:

  win zegt:
  4 november 2014 om 14:04
  …………
  Ik heb Uw reactie een paar keer herlezen. Vond het zo treffend ( en pijnlijk voor U ).
  Maar ik bedacht tegelijkertijd dat die meneer/mevr. “Tistochwat” met zwart dat niet zo bedoelde. Maar door de media in NL Marocs en/of muslims “lichtgetint” te noemen, wordt dit wel in de hand gewerkt.
  Wij wonen hier in Z-Fr en veel mensen hier zijn ook donker ( beetje gekleurd en zwart haar ), maar er zijn ook Fransen uit Noordelijker streken , die zijn dikwijls weer blond(er) zoals NL-ers.
  Geeft weleens hilarische momenten, als wij tegen zo iemand in het NL-s beginnen en het blijken Fransen te zijn.
  .”………….mocht het tot en clash komen, en dat verwacht ik wel, dan zou ik een doelwit van mijn eigen mensen kunnen zijn en wellicht van beide groepen.
  ……. ”
  Een pessimistische gedachte, maar het zou helaas kunnen.
  STERKTE.

  Like

 16. Republikein zegt:

  @Maria 4 november 2014 om 23:18
  Dat is een bekende site, deze iets minder, staan ook leuke dingen in, thanks anyway.
  http://www.yayabla.nl/news/show_dossiers.php

  Like

   • Maria zegt:

    thanx

    big hug

    xx

    Like

   • Maria zegt:

    ebola is gecreëerd in labo’s pharma van de originele die ze vonden aan de ebola rivier daar aan Zaïre … afrika is het levende labo van die pharma om te testen op de mens en (om dan menselijk weefsel te vergaren om daar verder op te kweken en testen), was met aids ook zo, kwestie van tijd (hoop van niet en dat iets ons mag beschermen tegen die annunaki Illuminatie gedrochten die alles van economie banken, pharma regeringen in hun macht hebben en bezitten) en ze hebben een perfect virus uitgevonden op te droppen op de mensheid… ze zijn daar zwaar mee bezig… daarom NOOIT laten inenten met die griepvaccins en andere bullshit vaccins waar ze mee afkomen!!!!! is erg dat ze kinderen van nu inenten met een cocktail van 3 in een tegen de mazelen en andere zaken, regelrecht moorddadig wat ze doen..

    Like

 17. Pingback: De massa laat zich manipuleren | JDreport.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s