De verheerlijking van keizer Pechtold en de teloorgang van Nederland

Screenshot_62

(Door: Erik60)

Er was eens …. er was eens een veilingmeester die keizer wilde worden. Dat zal generaties later verteld worden over een verloren land genaamd ‘Nederland’. In dat land was het goed om te leven en iedereen leefde er gelukkig en tevree. De mensen in dat land omarmden graag alle vluchtelingen, gaven hen eten, een huis, veel geld en een democratische vrijheid die ze niet gewoon waren. Toen na veertig jaar immigratie de burgerbevolking de ongeremde immigratie van kanslozen spuugzat was, bleven ondanks protesten de verkozenen hun ding doen. In plaats van de grenzen dicht te gooien, werden ze nog verder opengezet. De instroom vermeerderde en het einde van Nederland was inzicht. En toen kwam de veilingmeester opzetten. Hij had het beste voor met de Nederlandse burgerbevolking, die onder de zware belastingen leden en wilde hen een toekomst teruggeven. De Nederlanders, murw geslagen door de zware belastingdruk en de criminaliteit, gaven hem een podium.  De veilingmeester greep deze kans gretig aan en won de verkiezingen.

Wat aan het Nederlandse volk niet goed was uitgelegd, was het feit dat veilingmeester Pechtold, nu minister-president van Nederland, een van de krachten was die via steeds hogere belastingen het geld van de hardwerkende Nederlander inpikte ten gunste van zijn nieuwe kiezers. Nu deze veilingmeester de baas was in dit land verhoogde hij keer op keer de belastingen,zette de grenzen nog verder open voor woestijnbewoners en snoerde hij de burger de mond door samen met andere op machtsbeluste partijen een wet op te stellen die kritiek op de regering en het continent Europa strafbaar maakte. En binnen enkele jaren was Nederland niet meer. Een vloedgolf van gelukzoekers overspoelde het ooit zo bloeiende polderland. Er brak anarchie uit, de oorspronkelijke bewoners verlieten huis en haard en zochten hun heil elders ver weg. Alleen de uitverkoren elite bleef nog in het land, omdat zij beschermd werd door het leger en de politie. Maar de vloedgolf nam toe en toen de voormalige veilingmeester de nieuwe inwoners een lesje wilde leren, werden zij boos. Prompt kroonde de elite hem tot keizer van de enkele duizenden elitaire Nederlanders die waren gebleven. Maar ook voor hen was het leven niet normaal meer in het land.

Zij besloten dan ook maar te vluchten naar het nieuwe land. Toen zij daar met de keizer aankwamen, werd hen de toegang geweigerd. In het nieuwe land was geen plaats meer voor een koning, laat staan een keizer. Dus werd de keizer de deur gewezen en met hem de rest van het elitaire gezelschap. Want het vroegere Nederlandse volk was hard aan het werk en verdeelde de welvaart onder elke rechtmatige inwoner. Daarom was er in het nieuwe land geen plaats meer voor egoïstische elitaire betweters en oplichters. Ook werden de vele gelukzoekers de deur gewezen. Want de pleuris was uitgebroken op het continent Europa. Toen het geld bij de Europese regeringen op was, sloeg de vlam in de pan en kwamen de immigranten in opstand. En in korte tijd was het over en uit voor Europa. De echte oorspronkelijke Europeanen werden opgejaagd wild. Alleen het nieuwe land bleef bestaan, terwijl  de rest terug naar de middeleeuwen werd geflitst. En zo bleef de oude Nederlander dan toch bestaan, maar dan zonder keizer, koning of admiraal.

Beste lezers het is maar een dom verhaaltje dat hopelijk niet zal uitkomen. Maar het wordt stilaan tijd dat er eens serieuze politici opstaan om ons terug naar het licht te brengen. Wij hebben gebrek aan slimme mensen in Den Haag. Dat moeten bewindvoerders zijn met karakter en visie. Geen arrogante mensen die denken dat ze een land kunnen leiden. Wij, het volk, moeten onze leiders kiezen en niet de media die ons keer op keer murw slaan met de nieuwe minister-president van hun keuze. Wij zijn de baas en niet de omgekochte media. Daarom pleit ik ook voor onafhankelijke media. Media die niet bang zijn om kandidaten het vuur na aan de schenen te leggen. Geen slappe hap, meer maar echte journalistiek. Dan pas zullen er mannen en vrouwen met ballen in Den Haag zitten. Mensen die gekozen zijn vanwege hun echte kwaliteiten. En niet door vriendjespolitiek en omkoperij.

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in D66, Elite, landverraad, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

46 reacties op De verheerlijking van keizer Pechtold en de teloorgang van Nederland

 1. delamontagne zegt:

  Veilingmeesters zijn meestal…….”prijsopdrijvers”.
  Er was eens een veilingmeester die…………
  ////////////////////////
  Op een veiling wordt een prachtige papegaai aangeboden.
  Een man in de zaal is er meteen helemaal weg van en brengt een bod uit.
  Maar meteen daarop wordt een hoger bod gedaan.
  De man wil de papegaai echter zo graag hebben, dat hij blijft bieden.
  Tot het uiterste wordt er tegen elkaar opgeboden.
  Maar uiteindelijk wordt de man de eigenaar.
  ‘Nu hoop ik toch maar dat die papegaai wel kan praten!’, zegt de man tegen de veilingmeester.
  ‘Maak je daar geen zorgen over’, zegt de veilingmeester, ‘wie dacht je anders dat er tegen je op bleef bieden?’

  Like

 2. janfreak zegt:

  Het is niet Pechtold die onze cultuur teloor dreigt te laten gaan, maar het zijn die buitenlanders die zich niet wensen aan te passen aan onze normen en waarden en onrust veroorzaken. Ze hoeven maar te kikken en men is meteen bereid hen hun zin te geven, ipv dat men deze lieden toebijt, als het je hier niet bevalt dan sodemieter je maar op. We hebben geen behoefte aan figuren die onze samenleving willen ontwrichten.

  Like

  • “Pechtold is het niet die onze cultuur teloor dreigt te laten gaan”schrijft u:nou,hij doet er anders aardig zijn best voor,de pedante kwal!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Janfreak, 3 November, 22.33u.: In verschillende artikelen die hier al gepubliceerd zijn -met als laatste het artikel “Tineke Bennema…..”van Henk V., gisteren, is vastgesteld, dat alle immigranten bij aankomst in het gastland duidelijk geïnformeerd zouden moeten worden over hun rechten en plichten en de hier geldende normen en waarden. Het verstrekken van deze informatie is op de eerste plaats de taak van de overheid, hiertin gesteund door de betreffende politici. Dat is hún verantwoordelijkheid.
   Nu, en als er één is, die die verantwoordelijkheid regelmatig aan de wilgen hangt, is het Pechtold wel!
   D ’66 doet niets anders dan zich blind staren op het ‘mooie’ van de multiculturele samenleving en denkt dat het bon ton is om die mensen maar in alles de vrije teugel te laten en voor alle negatieve verschijnselen de ogen te sluiten. Daarover mag niets gezegd worden van ze.
   Kijk, die immigranten zijn in dat opzicht als kinderen, die helemaal opnieuw moeten worden opgevoed in de geest van de vrije westerse democratie. ZIJ kunnen het uiteindelijk niet helpen als dat niet gebeurt.
   En van alle onverantwoordelijke minkukels, die dat verzuimen staat Zéker Pechtold met stip op plaats één!

   Like

  • Jean zegt:

   Janfreak,
   En wie is dat nu net toevallig die de reten likt van die vreemdelingen om zo aan de mcht te kunnen blijven?
   Juist, dat is de pechdrol.
   Je kunt beter met 10 zwijnen in een hok doorbrengen dan met die ordinaire pechdrolwant dat ventje is voor niets te vertrouwen, lullen en zakken vullen is zijn doelstelling, dat daar nog burgers intrappen is niet te vatten.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nou, Jean in dit geval is het wel te herleiden: Janfreak is tenslotte nog monarchistisch ook!

    Like

 3. Louis Burgemeestre zegt:

  Hij is geen Keizer, maar een Emir op Ankara’s (Erdogan’s) genade.

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Ook in mijn krant (het Brabants Dagblad) de verheerlijking van Pechtold, die zichzelf als de nieuwe minister president ziet. Hij schreef een hekel te hebben aan Rutte en Samson. Hij zou alles veel beter doen als Rutte en Samson, ja hij zou de Messias zijn die alle problemen in Nederland wel eens eventjes zou oplossen. De wonderdokter Pechtold die het geneesmiddel heeft tegen alle kwalen !De problemen oplossen als zout in water, maar daarna is het water niet meer te zuipen zal hij bedoelen. De PvdA en de VVD zullen niet veel macht meer hebben na de komende tweede kamer verkiezingen. Maar als deze kiezers naar Pechtold, Buma en Roemer gaan…..Geert Wilders en zijn PVV zullen wel weer het cordon sanitaire aan hun broek krijgen, ongeacht hoe groot deze partij van u en ik ook wordt, zodat links Nederland over kan gaan tot de finale afbraak van Nederland.

  Like

 5. Th.M. van Baarle zegt:

  Weet je wat zo gek is. Het is al een tijdje aan de gang. Als ik het smoel van het kereltje Pechtold zie en zijn kraakstem iets stoms hoor oreren bekruipt me de drang om de vraag te stellen:
  ‘Waar kan ik kotsen’?

  Like

 6. Ik schrijf het hier weer, PECHTHOLD wordt de NIEUWE PREMIER. Hij is meegeweest met Bea en Rutte naar de Bilderberg groep en toen had ik het al door. Al heeft hij weinig zetels er zal mee geknoeid worden !!
  Hij wordt ons in de strot geduwd en iedereen doet mee !! De Nederlander blijft ouwehoeren op Internet, maar daar blijft het bij.

  Like

 7. Alleen al de eerste zinnen doen mijn vingertjes jeuken dit artikel te gaan twitteren, ik lees het dààrnà wel helemaal!
  GOD wat heb ik een HÉKEL aan, een INSTINCTIEVE AFKEER van die man!

  Like

 8. @geertwilderspvv De verheerlijking (vd kleren) vd keizer @APechtold n de teloorgang v Nederland http://wp.me/p1O7aM-joO via @wordpressdotcom

  Like

 9. @geertwilderspvv THERE IS A PRICE WE’LLNOT PAY THERE IS A POINT BEYOND WHICH THEY MUSTNOTADVANCE https://www.youtube.com/watch?v=GXgnf6lxbmk @MinPres @APechtold

  Like

 10. Maria zegt:

  @erik66 zalig je stukken!!!

  als nu eens aub de nederlander zich zou keren tegen dat kabinet dan kan je je land redden !!!

  Like

 11. Avidia zegt:

  Ik geef Geert een eerlijke kan, hij heeft het juiste woord

  Like

 12. Avidia zegt:

  kans, sorry

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Erik60, wat een juweeltje weer van U. En als er door ONS naar “een nieuw land”, zou kunnen worden gegaan, dan zouden we dat nu subiet moeten doen. De verkiezingen WORDEN in NEDERLAND en in Europa gemanipuleerd. Al zou Geert Wilders 78 zetels halen, en voor mij mag dat, dan zitten WIJ nog opgescheept met voor een groot gedeelte SOCIALISTISCHE ambtenaren, die “zand in de raderen”, zullen gooien.

  Like

 14. Theodoor zegt:

  Dit sprookje kun je ook vervroegd uitgeven in boekjesvorm met bijvoorbeeld tekeningen van Gregorius Nekschot.
  Het is een uitstekend cadeau om met sinterklaas te geven aan de slapende medeburger.
  Een bestseller.

  Like

 15. vanhetgoor zegt:

  Het probleem met politici van D’66 is dat men bij Democraten ’66 geen eigen inzichten heeft. Alles wat men doet is gebaseerd op slechts één criterium. Het moet een àndere oplossing zijn dat wat anderen denken dat de oplossing is. Als de helft van de kiezers links kiest, en de andere helft rechts dan komt D66 met de oplossing dat zowel links als rechts niet de juiste koers zijn, en dat er dus voor achteruit moet worden gekozen. Dan zal men later wel zien of het plan later moet worden bijgeschaafd en dat het niet achteruit had moeten zijn, en niet links- of rechtsaf maar vooruit. D66 kan alleen functioneren als er anderen zijn die over een probleem nadenken èn als het probleem nog niet geheel is opgelost, dan is er een D66’er die voorstelt om iets meer of iets minder, iets naar links of iets naar rechts te gaan.

  Bij D66 zit structureel dus geen intelligentie, het is een soort circus-paard dat moeilijke rekensommen op kan lossen, maar de fout in gaat als de circus-paarden begeleider de som ook niet weet. D66 is een soort kledingwinkel die elke week nieuwe kleren voor de keizer heeft. Vooral het niet willen nadenken is iets dat ik zeer stuitend vind. Politiek alleen maar om het geldelijk gewin. Hoe oppervlakkig wil iemand zijn?

  Like

  • volgens mij beschrijf je hier de ‘moslem’ vanhetgoor…

   ik kan er niet bij schrijven de ‘persoonlijkheid’ van de moslem want die is non-existing net als die niet aanwezig is bij d66…

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dat klopt, maar de uitwerking bij beiden is weer heel anders:
    Bij de één ontaardt het ontbreken van een persoonlijkheid in agressieve bloeddorstigheid en bij de ander in het tegenovergestelde, zelfs zó sterk dat hij zich niet kan voorstellen, dat het bij die ene zo uitpakt.

    Like

 16. Tistochwat zegt:

  Kijkt u allen eens naar deze afbeelding van onze toekomstige premier?
  De paden van ‘Zijne Goddelijkheid’ zijn reeds lang uitgestippeld door zijn Bilderberg-vriendin Bea.
  Die twee vormen immers een goed team?

  Like

 17. Sjaak zegt:

  Daarbij zou het zo eenvoudig zijn deze criminelen
  vaderlandverraders het handwerk te leggen !
  Een open boekhouding die voor iedereen over
  internet zichtbaar is !
  Want in eind effekt zijn deze nullen in naaldpakken
  bij het Nederlandse volk in dienst en die wederom
  hebben het recht wie bij een bank een uitreksel te
  krijgen over hun konto-stand !

  Like

 18. Taljaard zegt:

  Hij wordt straks, samen met de nieuwe lijsttrekker van de PvdA, op de treurbuis en in de MSM gepresenteerd en gelanceerd als de belichaming van fatsoen, beschaving, vooruitgang en kosmopolitisch toekomstdenken en internationale samenwerking (voor de toekomst van onze kinderen en ons bedrijfsleven!) versus het benepen en bekrompen, xenofobische en latent racistische en fascistische angstdenken van het laag opgeleide kleinburgerdom en het rapalje dat PVV durft te stemmen.
  ”Het redelijke alternatief” voor alle maatschappelijke polarisatie die het eenzijdige gevolg is van Wilders c.s..
  Bent u ook fatsoenlijk?
  Bent u ook beschaafd?
  Bent u ook hoog opgeleid?
  Hebt u uw oog gericht op de toekomst en de vooruitgang, zoals het een goed liberaal betaamt?
  Dan stemt u natuurlijk D’66.
  En ze trappen erin!
  Geloof dat maar.
  Massaal.
  Nogmaals; onderschat nooit de domheid van de Nederlandse kiezer. 😦

  Like

 19. delamontagne zegt:

  Als je de laatste verkiezings-prognoses van “de Hond” ziet, zit ,t er toch niet in dat die Pechtold het gaat maken !
  In Fr. gaat M.le P aan kop:
  Présidentielle 2017: Marine Le Pen serait en tête dans toutes les hypothèses

  http://player.canalplus.fr/embed/?param=itele_vod&vid=1159739

  Like

  • Harry zegt:

   Het risico dat Pechtold het toch gaat doen lijkt me niet ondenkbaar Delamontagne .
   Als Geert de grootste wordt is het nog maar de vraag of de anderen uit het cordon sanitaire zullen stappen .
   Dat zouden dan waarschijnlijk CDA en VVD moeten worden .
   Als ze dat vertikken , dan is ie waarschijnlijk kansloos , in die zin .
   Komt die gladjanus misschien toch nog bovendrijven .
   Moet niet denken aan dat euforische gladde rotharses , als ie daarin zou slagen !
   Zie je het al voor je , dat smoelwerk ?

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 4 november 2014 om 16:55

    Ja heer Harry, dat zelfingenomen ‘smoelwerk’ zie ik zéker voor me en dat is nu juist het verschrikkelijke.
    Deze graaiende egotripper gaat ‘het’ helaas worden.
    Waarom gaan er nu alleen maar eerlijke goedhartige mensen om me heen, dood?

    Like

   • Maar Harry:als Geert de grootste zou worden,en hij wordt uit de regering geweerd,dan pikken wij dat toch niet weer?Dan maar met alle Pvv-stemmers naar Den Haag:wij tellen ook mee!Dat laten we,indien van toepassing,niet meer gebeuren!

    Like

  • wat dacht je vd uitspraak ‘al zou de PVV àlle stemmen van èlke stemgerechtigde van NL krijgen, dan nog zou Geert niet MP van NL worden maar die pechold omdat bilderbergbea dit zo zou willen…

   Like

   • Scarlatti:dat zouden we niet pikken;dan gaan we met 2 miljoen naar Den Haag:alle Pvv-stemmers!Tenslotte stemmen de overige 15 miljoen niet voor Pechtold,bij lange na niet!

    Like

 20. Tempelier zegt:

  Erik60, heerlijk stukje. Maar voor mij blijft Pechtold toch de “de keizer zonder kleren” .

  Like

 21. Giny zegt:

  Yvonne van Cleef

  Dat gaan we zeker niet pikken, je weet ik sta nog steeds op je lijst!

  Like

 22. Vrije Burger zegt:

  Dit is op Vrije Burger herblogden reageerde:
  Tja, zal dit ooit nog eens onze premier worden? Mocht hij willen: hopelijk is Nederland nog niet zover afgegleden dat het zover komt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s