Merkel: Groot-Brittannië moet maar uit de EU

Screenshot_39

David Cameron & Angela Merkel

(Door: Michael van der Galien)

Als Groot-Brittannië echt minder arbeiders uit andere EU-landen binnen wil laten moet dat land maar uit de Unie stappen.

Dat heeft bondskanselier Angela Merkel vorige week duidelijk gemaakt aan premier David Cameron.

Bondskanselier Angela Merkel ziet het Verenigd Koninkrijk nog liever uit de EU vertrekken dan een compromis te moeten sluiten over het Europese migratiebeleid, meldt Der Spiegel. Volgens het weekblad accepteert Merkel niet dat de Britten willen tornen aan de vrijheid van beweging van arbeidskrachten binnen de landen van de Europese Unie.

Cameron wil graag een quotum invoeren. Helaas voor hem beschouwt Berlijn dat als een “point of no return.” Als de premier daar echt aan vasthoudt kan zijn land in de ogen van Merkel maar beter uit de EU stappen. En ja, ze heeft hem dat persoonlijk duidelijk gemaakt in een gezellig onderonsje.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Duitsland, EUSSR, Groot-Brittannië, Immigratie, meningsdictatuur, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

52 reacties op Merkel: Groot-Brittannië moet maar uit de EU

 1. Monalisa zegt:

  Ik had je het ook gemeld mijn dag kan niet meer stuk als dit waar zou zijn dan stort die hele EU in elkaar er is een spreek woord als 1 schaap over de dam is volgen er meer, daar moeten we van maken als 1 land er uit stapt dan volgen er meer.

  Like

  • Maria zegt:

   ja want dan gaan de zuiderse landen hetzelfde doen en de slimme andere EU landen ook (vrees voor west europa 😦 die gaan dat niet doen, merkel wat een blunder van formaat de manier laten zien hoe uit de EU te worden gegooid 😀 immigratie stoppen en weigeren, en ze gooien je zelf buiten!!!! mijn nacht was ook gemaakt toen ik dit vernam wanneer ik effe de MSM ging bekijken om goed op de hoogte te zijn van hun leugens!!!
   hihihi denk dat merkel nu gek wordt van wat ze in een woede aanval eruit plapte..

   Like

 2. joop van den heuvel zegt:

  kan ze dat ook niet zeggen tegen nederland het zou beter zijn

  Like

 3. Taljaard zegt:

  Wat voor indruk denkt Frau Merkel in GB te maken wanneer ze, als DUITSE bondskanselier, meent de Britse PM de wet voor te kunnen schrijven?
  Dat pikken ze zelfs bij Labour niet.
  UKIP staat op 18/20% in de polls.
  De Tories op 31%
  En Labour op 32%
  De LibDems stellen niets meer voor.
  Dus, wanneer de Tories Labour uit Downing Street 10 willen houden zullen ze wel een coalitie moeten aangaan met UKIP.
  Veel Conservatieven voelen daar ook wel wat voor.
  Kan nog interessant worden.

  En laten wij ook Frankrijk niet vergeten.
  Het FN heeft de agenda van de Gaullisten overgenomen en de PS is uitgerangeerd.
  Ergo; Marine le Pen zou zomaar eens de volgende president van Frankrijk kunnen worden!
  Dan staant ze in Brussel (en ook in Berlijn) in hun hemd.
  Overigens berokkent de Duitse confrontatie-politiek tegenover Rusland de Duitse economie behoorlijk veel schade, hetgeen de ”grosse Koalition” nog wel eens zou kunnen opbreken.

  Van de rol van NL hebben wij in deze niets te verwachten.
  De PVV zou misschien 30 zetels kunnen halen, maar de meeste stemmen gaan toch weer naar de eurofielen. Hou maar rekening met een kabinet D’66 (premier Pechtold!), VVD, CDA, eventueel aangevuld met een deerlijk gekortwiekte PvdA, opdat de Bilderberg-agenda koste wat kost zal worden doorgevoerd..

  De echte breekijzers voor de EU zitten in London en Parijs.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Taljaard 3 november 2014 om 12:56

   “Van de rol van NL hebben wij in deze niets te verwachten.
   De PVV zou misschien 30 zetels kunnen halen, maar de meeste stemmen gaan toch weer naar de eurofielen. Hou maar rekening met een kabinet D’66 (premier Pechtold!)”

   Ik ben het helemaal met u eens. Rutte gaat ook braaf die ‘naheffing’ weer betalen aan Brussel, want hij en z’n rode kameraden willen die eu heel graag houden omdat dit gedrocht die graaiers straks een riant betaald baantje oplevert en niet te vergeten: een buitengewoon aangenaam pensioen tot aan hun dood.
   Pechtold en z’n machtige Bilderberg-vrienden zullen na de volgende verkiezingen zeer in hun nopjes zijn.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Tistochwat: 13.53. uur. Inderdaad, RUBBEREN RUTTE, gaat heel zeker 642 miljoen namens ONS aftikken bij de RODEN in Brussel! En WIJ zullen daarvoor “moeten bloeden”. Het baantje van deze OETLUL is het allerbelangrijkste voor hem, WIJ mogen doodvallen!

    Like

  • Maria zegt:

   je spreekt/schrijft zeer wijze woorden …

   Like

 4. Sjaak zegt:

  WOHAAAA !
  MERKEL FERKEL HEEFT GESPROKEN !
  TJAKKAAA!
  Cameron ligt er niet wakker van want hij weet dat
  hij nu nog meer EU kapitaalvluchtelingen zich op
  zijn kant slaan ! Het is en blijft een strontdomme
  linke latrine stasi drol !

  Like

 5. Maria zegt:

  wie denkt dat merkelwijf dat ze is om zo als de fuhrer op te treden in de EU??? heeft heel goed laten zien hoe zij de laken uitdeelt! en…. hoe landen MOETEN vreemdelingen en asiel alles wat niet EU is te slikken in EU landen… over een stop import vreemdelingen (die hier niet thuishoren) omdat de EU uit zijn voegen barst mag zelfs nog NIET over gedacht worden, dus in feite is dat den truk om uit de EU gegooid te worden??? weigeren om nog vluchtelingen opnemen want de reactie van merkel (who the fuck is zij eigenlijk om andere landen te commanderen en dan te beslissen van ze eruit te gooien??? ) en dit is net de bedoeling van UK die WILLEN ERUIT!!!!!!!!!!! en nu hebben ze hun bonus punt en cameron wint volgende verkiezingen!

  Like

 6. Taljaard zegt:

  Merkel vertegenwoordigt de oude Duitse eurofiele gedachte.
  In eigen land heeft ze daar nog altijd steun voor, ten minste zolang de Duitse economie op pijl blijft.
  Maar in GB en Frankrijk brokkelt de de steun voor de EU in razend tempo af.
  Veel meer dan in het 17e Bundesland van de BDR wat Nederland in feite is.
  Hier hebben de eurofielen het nog altijd volledig voor het zeggen..
  En dat blijft ook zo, ondanks de PVV.
  Dat zal hier pas veranderen wanneer de EU en elkaar klapt, of aanzienlijk aan betekenis zal inboeten.

  Like

  • Maria zegt:

   hihihi maar net de economie stort ongezien in in dat Duitsland ongezien!!!
   ze heeft Duitsland in een neer waardse spiraal doen duiken en die zal nog erger worden want ze vergeet echt hoe ze Rusland nodig had voor haar Duitsland machtig te houden qua economie…. hihihi Putin rekent af met economie Duitsland nu, dat ze nog wat meer sancties zet op Rusland enne haar inlichtingen NOG wat meer laat liegen over MH17!!!

   Like

 7. Taljaard zegt:

  ”op pijl” moet zijn ”op peil”

  Like

 8. Taljaard zegt:

  Tja, als je je belangrijkste handelspartner tegen de schenen schopt dan krijg je zoiets.
  Putin zal echter, zoals gebruikelijk, zijn gezonde verstand wel weer gebruiken en de handelsbetrekkingen met Duitsland normaliseren zodra Oost Oekraine weer Russisch is, want Rusland heeft er zelf ook last van.
  Nooit gedacht dat ik nog eens een keer voor het Kremlin zou zijn!

  Like

  • Er is niet eens werk;waarom zou men dan zitten te springen om buitenlandse ‘werknemers”?Steunnemers zullen ze bedoelen!

   Like

  • Wans Horst zegt:

   Dat had ik een tijd terug ook niet van mezelf gedacht, maar de feiten zijn mij duidelijk geworden.

   Like

   • Maria zegt:

    neen Taljaard… Putin zal zich enorm wreken op merkel, dat ze haar inlichtingendiensten liet liegen over MH17 en ineens met sprookje afkwamen dat Oost russen in dat oekraine bukinstallatie hadden gestolen (en zogezegd zo MH17 hadden neergehaald) zal ervoor zorgen dat Putin ongeziene wraak zal nemen economisch op duitsland, de afspraak was dat ze de waarheid na die top in Sotsji daar waar Putin de ganse aarde buiten west europa natuurlijk lieten zien met de Malaysiers de VS met Nederland en oekraine met SU25 jets 30mm bullets MH17 neerhaalden, onderschat de mentaliteit niet van een Oostblokker!!!! enne Rusland heeft duitsland NIET nodig is andersom duitsland heeft Rusland broodnodig qua economie en aardgas!!! Bobzelf heeft deze film gepost op EJ BRON en alle bewijzen geleverd daar omtrent je zal zien hoe duitsland nu pas economische crisis gaat meemaken ongezien, don’t underestimate Putin zijn schaakspel en welke pokerkaarten hij in handen heeft…. Duitsland Nazi duitsland met VS aan de leiding feitelijk wordt kapot gemaakt nu door Putin, plus die verklaring nu dat de verkiezingen in Oost Oekraine nu illegaal zijn, man, man man totale vernietiging EU westen economisch volgt nu!!!!! merkelwijf blijft Putin en ZIJN Russen beledigen tot en met!!!! daar waar fascistisch europa nazi links denkt van een NWO op te richten bekijk link die EJ BRON plaatse erover via en over Putin zijn speech erover weet héééééééééééééééééél goed, weet waarover ik praat want ben van ginder mee gelinkt aan Russen DNA en weet hoe zij denken over west nazi europa, niet jullie hier op de blog maar die 80% die de ondergang zijn omdat ze godverdomme nazi links blijven steunen

    https://ejbron.wordpress.com/2014/11/02/democratie-belemmert-de-ontwikkeling-van-de-mensheid/

    Like

  • Maria zegt:

   en 1 ding moet ik hier toch wel duidelijk maken, geen 1 Rus miljardair heeft een EU bankrekening…. geen 1 Rus heeft de EU nodig zij hebben allang met China en de BRICS landen gezorgd dat ze veilig zitten, alle sancties komen als boemerang terug op west europa, denk toch na! in Zwitserland hebben zij hun geld, en wat deed de EU begin dit jaar???? sancties zetten op Zwitserland een NIET EU land omdat ze daar via een referendum NEEN zegden tegen immigratie en wetten van de EU! Zwitserland behoort NIET tot de EU enne de Zwitsers pisnijdig op de EU na sancties gezet na dat referendum! ga voorbeeld geven wat Belgie deed qua wraak denkende op Zwitserland na mislukte coup op Zwitserland te zetten en hen hun grenzen te laten openzetten.
   Je hebt in Begie de Erasmus uitwisseling van studenten van hier naar Zwitserland, Brussel annuleerde dat en weigerde om enige Zwitser nog hier via dat Erasmus project…. hahahaha enig idee hoe de EU zich geneukt heeft hiermee, hahahaha enig idee hoe ridicuul die idiote leugens sancties zijn op miljardairen van Rusland een sanctie te zetten op hun geld????? hahahahaha Zwitserland is een neutraal land enig idee indien Zwitserland meeging in de sancties van de EU terwijl zij niet in de EU zitten, whhaahahahahahah???? dan haalden alle miljardairs op aarde buiten de EU hun gelden vanuit Zwitserland, hahahaha alsof Zwitserland zichzelf in de voet zou schieten hiermee, hahahahahahahah blijf erin gewoon hoe de burgers slikken dat enige sanctie Rusland pijn zou doen, die hebben allang zichzelf safe gezet!!!! sorry maar velen weten echt niet hoe de wereld draait! De EU is persona non grata voor de Zwitsers en weet dit héél goed want kom zelf dikwijls in Zwitserland en ze kotsen gezamelijk op de EU als zij moeten kiezen wiens kant kiezen zij dan denk je??? PUTIN!!!!!!!! en NIEMAND ANDERS!!!!

   Like

 9. Aegolius cs zegt:

  >>Ungleich größere Sorge lösen in Berlin Camerons Andeutungen aus, eine bezifferte Quote für Zuwanderer aus EU-Staaten nach Großbritannien einführen zu wollen.<<
  Niet die 2 miljard Euro die wel of niet betaald gaan worden, baren Merkel zorgen doch de quotering van “Zuwanderer als arbeidskrachten” lees in bootjes overgekomen gelukszoekers, gaan sociaal wat meer kosten dan voornoemd bedrag.

  Met zulke "arbeidskrachten" blijven zitten in de EU en zeker Duitsland……..

  Like

 10. Jean zegt:

  Europa uit de EU is veel beter..

  Like

 11. Als dat zou kunnen!Als er een schaap over de dam is volgen er meer!Frau Ferkel laat eindelijk het achterste van haar tong zien,grandioos!En wil GB niet als een watje worden gezien,zullen ze nu toch voet bij stuk moeten houden!

  Like

  • Maria zegt:

   trust me Ynonne dit is godsgeschenk voor de Britten zij hebben hun POND behouden dus verliezen geen kl¨¨¨¨n aan de EU integendeel !!!!
   wat een farce was me dat UK lid van de EU maar hun POND behouden????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

   wake up call

   Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Laat het MONSTER EU maar naar “de kloten”, gaan! Hoe eerder, hoe liever! Dat vuile smerige communistische broedsel, mag van mij verdwijnen in EEN GROOT ZWART GAT, met al de VERRADERS in BRUSSEL daarin. En het FERKEL MERKEL, deze STASI MADAM heb ik nog nooit vertrouwd!

  Like

  • Maria zegt:

   idd stasi nazi wijf heeft door woede uitbarsting de catastrofe bereikt !!! THE UK zal dit niet pikken !!!! en de oplossing voor zuiderse landen voornamelijk Italië oostbloklanden en Griekenland een exit gegeven aan de EUn denk dat merkelwijf nog met der smoelwerk tegen de muur aant botsen is van wat ze eruit sloeg in vlaag van woede 😀

   Like

 13. Wans Horst zegt:

  TOP dit! 🙂

  Het lijkt mij bepaald geen straf om uit de EU gezet te worden. Daarnaast moet Merkel zich niet gedragen als führer van de EU of eigenlijk wel, dan ziet de wereld ook eens wat voor DDR-monster het werkelijk is!

  Britten moeten Duitsers niet, simpel. Merkel gooit enkel olie op het vuur door haar bakkes open te trekken.

  Like

 14. peterselie1 zegt:

  Zes goede redenen waarom snelle EU implosie onvermijdelijk is

  GB staat op het punt af te haken.
  Het was een opmerkelijk bericht gisteren. Merkel liet weten dat Groot Brittannië wat haar betreft de EU uitkon, als Cameron vasthield aan zijn strengere EU eisen voor de interne migratie. In eerste instantie lijkt dat een vreemd bericht: Tenslotte gaat Duitsland er helemaal niet over of Groot Brittannië wel; of niet in de EU blijft. Daar gaat Groot Brittannië zelf over. Maar het betekent dat voor Merkel ‘vrij verkeer’ binnen de EU heilig is. Zo heilig, dat ze er het voortbestaan van de EU mee in de waagschaal zet. Wanneer GB de EU verlaat, verdwijnt daarmee een grote netto-betaler. GB was in 2007 nog een van de vijf landen die samen verantwoordelijk zijn voor de helft van het EU budget. Dat betekent dus dat de druk op die paar wel presterende landen nog groter zal worden. En daarmee zal het draagvlak nog verder zakken.
  Cameron voelt nog meer de hete adem van UKIP in zijn nek, nu hij terug moet keren met lege handen op juist dat onderwerp dat in GB hoog op de agenda staat: De immigratie. Heel anders dan in bijvoorbeeld Nederland, waar er over immigratiebeleid nog gewoon wordt doorgezwegen door de zittende politiek.

  Als het gaat om nieuw EU immigratiebeleid, zoals de hulp aan mensensmokkelaars in de Middellandse Zee, dan werkt GB niet meer mee. Maar dat helpt GB niet, want eenmaal binnengeharkt op de Italiaanse, Griekse en Spaanse kusten, zullen de illegale immigranten uiteindelijk ook wel weer GB bereiken.

  De EU, hongerig naar nog meer islam binnen de grenzen, is gretig begonnen Italië meer hulp te bieden bij het hengelen naar de zogeheten ‘asielzoekers.’

  Dit alles gebeurt zonder dat de oorspronkelijke Europese bevolking iets gevraagd wordt. Die bevolking komt rustig in opstand door steeds meer op eurosceptische partijen te gaan stemmen.

  De structurele Franse misdraging betaalt zich meer en meer uit.
  We krijgen nog een naheffing van de EU.
  De EU snijdt het eigen midden- en klein bedrijf in het hart door de pathetische sancties tegen Rusland.
  De EU moet nog deze winter de Oekraïense gasschulden aan Rusland gaan betalen, anders pikt Oekraïne het voor Europa bestemde gas zelf in.
  Het Duitse economische wonder lijkt uitgesputterd.
  Niet zo vreemd dus dat de nieuwe voorzitter van het Europese Parlement openlijk spreekt over een mogelijke implosie van de EU. >>>

  http://joostniemoller.nl/2014/11/zes-goede-redenen-waarom-snelle-eu-implosie-onvermijdelijk-is/

  Like

  • Monalisa zegt:

   Peter ik heb vanmiddag een gesprek op gevangen uit Engeland ze gaan niet uit de eu.zijn roddels,was het maar waar dat de Britten de stekker er uit trekken. Gr Monalisa

   Geliked door 1 persoon

   • Maria zegt:

    monalisa
    cameron kan niet terug!!!! mark my words is zoals peterselie schrijft gaat om macht in the UK.. grootste nachtmerrie daar is dat cameron zijn partij de leiding heeft in dat land verliest!!!, daar draait het om enne vergeet niet de queen je zal zien welke invloed zij zal uitvoeren nu want ze beseffen indien de anderen aan de macht komen haar koninkrijk wankelt en zal verdwijnen.. onderschat de Welsh en de rest van de UK niet!!!!! and the queen ankert vast aan de Welsh als ze dat verkiest is het over and out voor kingdom daar, ge wilt niet weten wat merkel veroorzaakt heeft, OPENLIJK de britten afdreigen ??? hahahaha big mistake!!!!!

    Like

  • Maria zegt:

   @perterselie

   jij bent mijn slimme held 🙂 😉

   Geliked door 1 persoon

   • Maria zegt:

    Monalisa zalig je cartoons…. 😀 😀

    ik weet dat het in de UK trammelant is ongezien nu vanwege merkel haar uitspraken !!! plus vergeet niet dat er geen koninkrijk meer in duitsland is, dus the Queen of england staat in rep en roer NIEMAND moet haar land afdreigen, plus haar troon kan wankelen als cameron niet meer aan de macht blijft!!!! de royals overal op aarde beseffen nu in welke positie ze zijn komen te zitten, want de multinationals superrijken willen hen overrulen door vierde nazi rijk EU… de oogjes gaan open hoor in adelijke kringen 😉

    Like

 15. Wachteres zegt:

  Merkel speelt het hard tegenover Cameron. Ik ben benieuwd hoe hij zich hier uitredt, want hij wil in feite helemaal niet uit de EU

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Hij niet, evenmin als “onze” Mark Rutte.
   Maar IK wou, eerlijk gezegd, dat ze óns er uit donderden.

   Like

  • Wans Horst zegt:

   De Amerikanen hebben het Verenigd Koninkrijk veel te hard bij de EU nodig om er voor hun nog wat uit te kunnen halen. Misschien wil Merkel Duitsland wel aan de Amerikaanse invloedsfeer onttrekken. Ik denk niet dat er veel landen zullen volgen als UKIP z’n zin krijgt, Zwitserland heeft ook nog nooit verandering gebracht in de samenstelling en Zwitserland ligt midden in Europa, maar is nog nooit bij de EU geweest. Voor de Engelsen zou de stap logisch zijn als ze net als Zwitserland wel de voordelen, handel met, maar niet de nadelen van, de EU willen plukken in termen van autonomie.

   Like

   • Maria zegt:

    nee juist volledig via satelliet naar de VS gekeken de republikeinen overwinnen omulsa !!! de republikeinen de aanval nu en van eigen VS volk is ongezien op omulsa!!!
    ONGEZIEN!!! en Zwitsers hebben nog een eitje te pellen ivm met hun refendum begin dit jaar op de EU, vergeet niet dat iedere miljardair zijn geld in Zwitserland staat…. Zwitserland is anti EU enkel linkse lobbyisten probeerden daar wat te keren maar lukt niet de Zwitsers na sancties op hun van de EU en sancties van de VS…. geloof me het is paniek onder de miljardairs op aarde nu…. omusla wilde de UK bij de EU republikeinen willen met rusland vrede herstellen!!!!!

    Like

   • Maria zegt:

    sancties van de VS op Rusland dreigt Rusland en China al hun biljoenen uit Zwitserland te halen, dus rarara wie trekt er aan het langste miljardair koord denk je ???

    Like

 16. Anneke zegt:

  “Annie (met haar vele meerderen) is DOOD-ziek van de EU- / NL-politiek”. Miljarden €uro’s gaan nu al decennia LETTERLIJK verloren, wij burgers moeten (financieel en MOREEL) meer en meer ‘op zien te hoesten’ voor de Brusselse-dictator’s. Menig burger-tong hangt intens vermoeid op de tenen…..Met z’n allen knock-out geslagen door de politieke dwazen; lijkt wel!!! ! !!!

  Like

 17. Fred zegt:

  Merkel is een islamcollaborerende hoer.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   oh? Volgens mij probeert Merkel de boel een beetje bij elkaar te houden (om met Cohen te spreken) totdat het de spuigaten uitloopt. Duitsers kankeren namelijk ook een eind heen over de status van hun land en stel dat niet Rusland de verkiezingen manipuleert, zoals wordt gesuggereert, maar de EU en haar lidstaten daar een handje van hebben!

   Like

 18. windwens zegt:

  Mevr Merkel heeft grootsheid ideeën en heeft de gedachte en het gevoel dat ze de Bondskanselier is van de gehele EU. Ook Duitsland is aan het afgeleiden en mevrouw probeert maar naar buiten toe de indruk te wekken dat het nog steeds grandioos is in Duitsland. De armoede loop er letterlijk de deur uit. De gewonen burger kan daar nog nauwelijks rondkomen en vele leven net als hier al behoorlijk onder de armoedegrens.Ik geef ze nog twee kwartalen en dan komen ze met de berichten dat Duitsland giga in de recessie is geschoten en de crisis met harde klappen en dat de werkeloosheid sky high is geworden. De kruik gaat net zolang te water tot hij barst ook daar. Terwijl ze zich ook krom betalen aan de EU gaat het ook daar de deur niet voorbij, zeker niet door de ongebreidelde drang om maar meer en meer Islam naar binnen te trekken.

  Like

  • Maria zegt:

   100% correct duitsland zit in een neer waardse spiraal economie die ze NOOIT kenden na WOII… (grijns) 6% BNP is er al verloren dit jaar daar enig idee welke catastrofe dit is voor economie duisters?????? nog een paar % en duitsland gaat overkop!!!!

   Like

 19. sam zegt:

  hoe komt het feitelijk dat “historische haat gevoelens” terug te te voorschijn komen?
  De meer dan 100 jarige strijd strijd tussen de “gevestigde machten” Engeland-Frankrijk-Duitsland” begint het te dagen?
  Vul zelf maar in…

  Like

 20. Joost Visser zegt:

  Cameron betaalt op 2 december en niet 1 december. Wellicht met een korting die op een of andere manier gecompenseerd gaat worden.

  Like

 21. Jan zegt:

  Wat is Merkel toch een dom element. Als GB uit de unie stapt moet zij dieper in de buidel tasten. Overigens kent zij blijkbaar niet het verschil tussen arbeidskracht en parasiterende asielshopper. Politieke zombie als resultaat van DDR-indoctrinatie? Bij Merkel zie je precies hetzelfde als bij veel zwarten en moslims die een topbaan hebben. Alleen gekregen vanwege hun anders zijn, nooit vanwege hun kennis en kunde, bij Merkel omdat zij uit de DDR kwam.

  Like

  • Kraftavilqa zegt:

   Jaja, Merkeltje, Merkeltje, tja je kunt het meisje uit de DDR halen maar je kunt de DDR niet uit het meisje halen ze zal dan ook immer een maffe leipdoos blijven; wanneer krijgen de Duitse kiezers dat in de gaten?

   Like

 22. Tom Hendrix zegt:

  @Jan: 07.04. uur. Dit keer weer met jou eens, Jan. Trouwens op het Duitse journaal het bericht, dat vele Duitse werknemers “kunnen fluiten”, naar hun zogenaamde Wehnachtsgeld! De Duitse motor begint echt te haperen!

  Like

  • Monalisa zegt:

   Tom het is nog erger ik hoorde net op het nieuws een kwart van de 65+ zitten in de bijstand daar heb je 45 jaar voor gewerkt, maar dat komt in nederland ook de 65+ is de makkelijke prooi er is geen vakcentrale en organisatie die wat voor deze mensen doen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s