Onze regering. . .

Screenshot_49

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Realpredictor)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Onze regering. . .

 1. Zo werkt dat!En het volk…laat dat gebeuren!Stomme schapen!

  Like

 2. rs zegt:

  ja…zeker als je dit leest:

  Oost-Europeanen hebben een nieuwe manier gevonden om te frauderen met hun paspoort, waardoor ze in Nederland een onbeperkt aantal aan toeslagen en uitkeren kunnen opstrijken.

  RTL Nieuws heeft een geheim rapport van de politie in handen waaruit blijkt dat deze nieuwe vorm van paspoortfraude is ontdekt.

  Het gaat om mensen die al in Nederland staan ingeschreven, maar in het land van herkomst hun naam laten wijzigen. In minstens dertien Oost-Europese landen is dat voor burgers op een eenvoudige en legale manier te doen. Dat kost ongeveer tien tot vijftien euro en kan zo vaak mogelijk.

  Eenmaal terug in Nederland laten ze zich opnieuw inschrijven bij een gemeente. Op deze manier kunnen ze vaker bijstand of huurtoeslag ontvangen en bouwen ze meerdere keren AOW op. Ook is het dan mogelijk om meerdere creditcards aan te vragen en leningen af te sluiten.

  Volgens RTL Nieuws gaat het mogelijk om vijftigduizend gevallen die voor de politie onvindbaar zijn. “Door van identiteit te wisselen kunnen criminele, gezochte, ongewenst verklaarde EU-burgers anonimiteit creëren en in Nederland verblijven”, zo staat in het rapport van de politie.

  Verrassing

  Voor gemeenten komt het politierapport als een verrassing. Volgens Joep Schulten, bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken, zijn ze er niet over gealarmeerd. “En dat had zeker gemoeten want dit is een groot probleem.”

  Volgens de politie is het rapport alleen gedeeld met overheidsdiensten die zich bezighouden met vreemdelingenzaken.

  D66

  Tweede Kamerlid Gerard Schouw (D66) noemt de nieuwe vorm van paspoortfraude zorgwekkend. “Dit rapport blijkt al een half jaar in een la te liggen, maar wat heeft minister Ronald Plasterk er in die tijd aan gedaan om dit te voorkomen?”

  Hij wil opheldering van Plasterk. “Ik wil van minister Plasterk weten hoe dit kan en wat hij er aan gaat doen. Na de Bulgarenfraude zou je verwachten dat alle seinen op rood staan om dit te voorkomen.”

  Door: NU.nl

  Godgloeiende Godgloeiende !!!!!!!!!!!!

  Like

  • Plasterk dient op staande voet op te stappen.En wel zonder wachtgeld!!!Dit is de zoveelste fraude die ze maar door laten sudderen;moet een Nederlander eens iets doen op dat vlak wat niet correct is;boeten zal hij,en hoe!En Pechtold moet zich ook verantwoorden:waarom onbeperkte [werk?]migratie????Onzin,aangezien er geen werk is!Die grenzen MOETEN DICHT!!!!NU!!!Je zou toch naar het binnenhof gaan en ze een voor een uit hun stoel knuppelen,letterlijk:ze vragen er om!Maar…..ze zullen wel weer “geschokt”zijn!Nou.laat dit dan maar een fikse aardbeving worden:wij zijn al die “geschokten”spuugzat!Geen wonder dat ze je huursubsidie intrekken,als je je gehandicapte kinderen niet de deur uit gooit:hebben ze nodig voor Roemenen en Bulgaren en wie weet wat voor volk nog meer!En niet te vergeten trut Herfkens:nooit terug betaald,ondanks zij dat best kon van haar salaris!En ook daar kraait geen haan naar!Verschil moet er zijn,nietwaar?

   Like

 3. koddebeier zegt:

  Het grootste stel volksverlakkers ooit !!!!!! Geholpen door de zogenaamde gedoog partijen !!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Precies, het zijn een “stelletje bosapen”, daarzo, in Den Haag!

  Like

 5. Frerik zegt:

  Bij aapje vier had ik liever zien staan, “”het eigen volk in de zeik nemen””.

  Like

 6. aquarius4422 zegt:

  Vooral strategisch stemmen hersendood kiezersvee.

  Like

 7. Rick zegt:

  Jullie kunnen kletsen tot gij een ons weegt, maar het het “beleid” van de beste regering sedert de oorlog begint warempel zijn vruchten af te werpen:

  “Nederlandse economie zakt in 3 jaar tijd van 9e naar 25e plaats”
  Prosperity Index is de Nederlandse economie in 3 jaar tijd gezakt van de 9e naar de 25e plaats. Wel behield ons land zijn 9e plek in de algehele welvaart-top 10 en krijgt de gemiddelde levenskwaliteit een 7,5. Beste land om in te leven is nog steeds Noorwegen, gevolgd door Zwitserland, Nieuw Zeeland, Denemarken en Canada.

  “Hoge score Onderwijs en Gezondheid”
  Nederland staat op 5 van de 8 onderzochte terreinen in de top 10: Onderwijs (4), Gezondheid (6), Persoonlijke Vrijheid (7), Sociale netwerk (8) en ondernemerschap / innovatie (10). De overheid valt met een 11e plaats net buiten de wereldtop. Nederland scoort het minst op het gebied van veiligheid (18) en de economie (25).

  “Eurozone scoort niet goed”
  In de eurozone doen alleen de economieën van Finland (26), Ierland (29), Tsjechië (36), Italië (45), Spanje (46), Portugal (53), Slovenië (63) en Griekenland (103) het nog slechter dan Nederland.

  “Naheffing NL aan EU schrijnend”
  De naheffing van 672 miljoen euro die Nederland aan Brussel moet betalen is des te schrijnender in het licht van schuldencrisisland Frankrijk, waar de economie 2 plaatsen hoger staat, maar dat juist geld van de EU terugkrijgt.

  Voor het volledige artikel:
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/11/Nederlandse-economie-zakt-in-3-jaar-tijd-van-9e-naar-25e-plaats

  Like

 8. Louis Burgemeestre zegt:

  Whaaaaaaaaahahahaha die is goed.

  Like

 9. Cathja zegt:

  Het wordt tijd dat wij de overheid eens in de zeik gaan nemen. Ik zal eens nadenken over hoe ik dat het beste kan doen.
  Dit is toch niet uit te leggen aan alle belastingbetalers, AOW-ers en anderen, dus aan iedereen die jaar na jaar verder worden uitgeknepen?
  En dan hebben we het nu nog niet eens over al die illegalen, die met geen stok ons land meer uit te krijgen zijn, en die ons jaarlijks ook klauwen met geld kosten!
  Bah, ik word knap chagrijnig van deze berichten, en nog het meest vanwege de zéér slappe houding m.b.t. het bestrijden van deze omvangrijke fraude!
  Onze overheid heeft dus NIETS geleerd van de Bulgarenfraude! Ik krijg het gevoel dat het hen gewoon geen zak interesseert, want ze halen alles wat ze tekort komen toch wel bij ons weg.
  Het is om uit je vel te springen!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s