VIDEO: Bill Maher versus verongelijkte moslima

Screenshot_37

Bill Maher

(Door: VanLeeuwen)

Sinds Bill Maher eind september niets meer of minder dan een aantal bunkerharde feiten opsomde over het Vrije Westen in vergelijking met de moslimwereld doet heel “liberal” Amerika z´n best om Maher af te schilderen als een vuile bigot racistmeneer. Studenten van de universiteit van Berkeley willen Maher niet eens meer als speecher op hun slaagfeestje, want free speech is natuurlijk alleen leuk als je te horen krijgt waar je het mee eens bent.

Lees verder>>>
(h/t Tom Hendrix, Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, islamitische ideologie, Vrijheid, Westen. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO: Bill Maher versus verongelijkte moslima

 1. Th.M. van Baarle zegt:

  Dat maar steeds doorschreeuwende mens wil niet erkennen dat de criminaliteit van de organisatie besloten ligt in de koran. Dat haat-boek is leidraad voor alle soorten moslims, zelfs voor de seculiere, zoals zij zichzelf aankondigde.
  Het is tijdverspilling om een onderdeel van de islamgemeenschap te selecteren en die te aan te vallen. De strijd moet aangegaan worden met de islam als geheel en hen duidelijk te maken dat het kwaad besloten ligt in de koran en alles wat daaruit voortvloeit, zoals de sharia.
  WEG MET DE ISLAM.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Daar klopt in de media de proportie links/rechts !
  Hier daartegen zijn alleen maar linkse droplullen !
  Zouden we Willders niet hebben zouden de eerste
  homo-lijken al voor tien jaar in de Amsterdamse
  grachten rondgedreven zijn !

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Hetv is jammer dat de geluidssterkte in dit fimpje beperkt is en de mogelijkheid tot ondertiteling ontbreekt: daardoor werd alles er niet duidelijker op. Vooral die Rula Jebrea deed niets dan ratelen, ratelen met een hoog stemgeluid. Maar ja, wat dus wel duidelijk is: Deze dame mag dan geen hoofddoek dragen, op de eerste plaats is de term ‘seculiere moslima’ met zichzelf in tegenspraak: Je ben seculier óf moslima, niet allebei tegelijk. Op de tweede plaats vormt deze dame het duidelijke bewijs, dat 99,9% van de gevallen nooit los komt van de islam: Ze kunnen nóg zo proberen, ‘seculier’ te zijn, als puntje bij paaltje komt blijven ze opkomen voor ‘mede-moslims’ ten opzichte van niet-moslims en betitelen de laatste groep om de grootste futiliteiten als racistisch -altijd weer dé stok om de hond te slaan. Daarmee kun je dus meteen zien, wàt de houding van deze ‘gematigden’ of zelfs ‘seculieren’ zal zijn als het zo ver komt, dat de radicalen tegen ons ten strijde trekken: De kans van de westerse maatschappij zullen ze dan uiteindelijk niet kiezen. Op zijn best zullen ze ‘wegkijken .”Daar is deze Mevrouw Jebrea het levende bewijs van.

  Like

  • Luchtpint zegt:

   Je kan inderdaad niet én seculier én moslim zijn. Nominaal moslim zijn betekent hoegenaamd niks, en zeker niet voor een patriarchale doctrine die vrouwen aan de leiband houdt. Je kan die vrouwen natuurlijk lekker in een business suit gaan steken met de haren los, maar van zodra die vrouwen hun mond open doen, hoor je meteen dat ze zichzelf moeten verplichten om te zeggen wat de mannen in hun gemeenschap hen opleggen. En dan krijg je vanzelf hetzelfde beperkte verhaal van “hel en verdoemenis, schuld en boete” voor Westerse samenlevingen die dan zgn racistisch zouden zijn.

   In het Westen besluiten we dan ook nog eens – op basis van een verkeerde eerste indruk en de overschatting van onze capaciteiten om mensen in te schatten – dat zodra moslims Westers gekleed lopen ze perfect geïntegreerd zijn, dus meteen “gematigd” zijn, maar dat blijkt helemaal niet uit het beperkte repertoire waarmee die “gesofisticeerde” moslims – zowel de mannen als de vrouwen – zich proberen te verzetten tegen kritiek op de Islam.

   Het ziet er allemaal leuk uit en zo, maar dient alleen maar om naïeve Westerlingen mee te bedriegen. Bij mij pakt dit geen verf !

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler: 12,46. uur. Precies Theresa, ze trekken altijd de “racisme kaart”. Maar dat is nonsens, want de perfide islam, is geen ras. Derhalve is deze beschuldiging je reinste flauwekul.

   Like

 4. Theodoor zegt:

  Die Rula Jebrea is een echte, een halfbloed Arabier, met vreselijke lange tenen, die iets te verbergen heeft, ze ratelt maar door. Een aanwinst voor hen die een ander het licht niet in de ogen gunt.
  Met deze ene keer hebt ik haar vaak genoeg gezien en vooral gehoord.

  Like

 5. Maria zegt:

  wat een hysterische vrouw… doet me denken aan PS en SP.A in België… als die hun mond opentrokken geen speld krijg je daar meer tussen, als je antwoord halverwege beginnen ze als een bezetene terug blablablabla ertussen te lullen, je krijgt geen kans om je zin af te maken, exact zoals de socialisten deden in België, die vrouw is schitterend afgegaan als een gieter!!!!
  hihihi zij seculiere moslim??? Als radicale gaat ze daar tekeer, voor omusla in de VS president was had je geen verongelijkte “gekwetste” moslim gemeenschap, neen omusla importeerde er massaal…
  De VS is altijd Christelijk geweest tot omulsa president werd en kijk eens aan overal “gekwetste moslimmekes” ineens ?!?!?
  Grandioos ging ze af daar!!!!!

  Like

 6. En alweer gebruikt ook deze dame dezelfde dooddoener door te zeggen dat de majority van de moslims peaceful is! Zij moet echt nodig onderstaande (geweldige) video bekijken:
  https://eunmask.wordpress.com/2014/11/01/why-the-peaceful-majority-is-irrelevant/

  Like

 7. Jan zegt:

  Maher doneerde miljoenen aan organisaties die de huidige rat in het Witte Huis aan de macht hielpen, toen werd hij aanbeden. Wie echter één enkel woord van rechtvaardige kritiek laat horen merkt hoe bekrompen en onbeschoft socialisten zijn. Ineens is men een racist, zelfs als je met Holloween een indianenpak aantrekt of een sombreren opzet. Zelfs het eten van een taco is racistisch, net als brood met pindakaas en jam.

  Bill Maher Gives $1 Million To Obama-Supporting Super PAC
  http://www.huffingtonpost.com/2012/02/24/bill-maher-super-pac-obama-_n_1299250.html

  Indian Themed Costumes Are Not Honoring Our Culture And Need To Go Away
  http://www.mommyish.com/2013/10/24/indian-themed-costumes-racist/

  University bans sombreros as ‘racist’ costume
  http://www.telegraph.co.uk/education/universityeducation/10427042/University-bans-sombreros-as-racist-costume.html

  The Next Racist Thing: Eating Tacos
  http://lastresistance.com/5721/next-racist-thing-eating-tacos/

  Peanut Butter and Jelly Sandwich Is Racist, Says Portland School Official
  http://www.amren.com/news/2013/11/peanut-butter-and-jelly-sandwich-is-racist-says-portland-school-official/

  Lieve God, laat alle socialisten een wrede dood sterven.
  Dank U.

  Like

 8. Sylvia Groot zegt:

  @Jan zegt:
  3 november 2014 om 20:10
  Lieve God, laat alle socialisten een wrede dood sterven.
  Dank U.

  hahaha bent u gelovig?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s