Artikel 12 procedure gestart tegen Samsom en Spekman

PVV grootFractievoorzitters De Graaff (PVV Europees Parlement) en Faber (PVV Eerste Kamer) hebben bij het Gerechtshof een artikel 12 klacht ingediend wegens het niet vervolgen van de PvdA-ers Samsom en Spekman. Beiden hebben eerder aangifte tegen de beide heren gedaan.

De Graaff en Faber vinden dat Wilders, Samsom en Spekman mogen zeggen wat ze gezegd hebben. Maar volgens de wet behoort iedereen gelijk te zijn. Als Wilders vervolgd wordt, dan ook Samsom en Spekman.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Hypocrisie, Justitie, Linkse Kerk, PvdA, PVV, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op Artikel 12 procedure gestart tegen Samsom en Spekman

 1. leefbarbaar zegt:

  Het oproepen om een bevolkingsgroep te vernederen, is beslist fouter dan dezelfde groep te willen verminderen. Maar beide vervolgingen slaan helemaal nergens op. Als je van criminelen niet meer mag zeggen dat het tuig is en weg moet, maak van Rutte dan gewoon Dictator Rut de grote en hef de tweede kamer op.
  Als er iemand voor het gerecht moet staan, dan zijn dat die idioten in Den Haag, die al die Marokkanen hierheen hebben gehaald en weigeren om iedereen met een strafblad het land uit te sturen.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En waar blijft de dagvaarding tegen een zekere Riessen? Wegens haatzaaien, en het oproepen toh et vermoorden van Wilders. Iemand?……

  Like

 3. Theodoor zegt:

  Uitmuntende actie tegen de D66 justitie.
  Het is hoog nodig tijd dat dat het weer eerlijker gaat worden, iedereen gelijk.
  Als je iets wilt bereiken zul je er wat voor moeten doen.
  Nederlanders doen dat om te leren en werken, moslims om te vechten voor een kalifaat.
  Een wereld van verschil.

  Like

 4. Doornroosje zegt:

  Eigenlijk kunnen ze mij ook vervolgen. Ik zeg ook minder ,minder, minder criminele Marokkanen , en uit het Oostblok. En ook minder, veel minder asielzoekers. Kijk naar het dorp Oranje, die verkleurd helemaal. Het zelfde gaat met heel Nederland gebeuren als we niet allemaal roepen van Minder, minder, minder. Wat blijft er anders van ORANJE over.
  Om Wilders aan te klagen, is pure pesterij. Een weldenkend mens heeft dat door. Dan maar de zelfde strategie gebruiken.

  Like

  • Harry zegt:

   Nou , met die twee nieuwe secretaresses zijn ze in ieder geval niet slechter af .
   Zie die eindeloze slanke achterpootjes van die van Samsom ,
   hij lijkt hier trouwens net op een aap , kan ie ’s avonds een beetje klimmen .

   Like

 5. Wachteres zegt:

  En waarom is Joop van Riessen nog nooit aangeklaagd, tesamen met Samson?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Wachteres: 09.55. uur. Dat vraag ik mij ook al heel lang af, Wachteres!

   Like

  • Theodoor zegt:

   Dit is tot op de dag van vandaag min of meer een uitzettingsbevel van een linkse hoofdcommissaris van politie. Het kwam die avond even bovendrijven, maar reken er maar op dat binnen de linkse kerk meerdere malen aan de orde is geweest om voor de PVV stemmers een oplossing te vinden.
   Zouden ze ervoor terugdeinzen om Zuid Amerikaanse methodes toe te passen?
   Socialisten gaan ver, heel ver.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Theodoor: 13.07. uur. Daar ben ik ook van overtuigd. Denk maar eens aan de zuiveringen, onder de socialist/communist Stalin, in de vorige eeuw!

    Like

 6. vanhetgoor zegt:

  Het is een heel klein beetje kinderachtig om Spekman en Samsom ook te willen vervolgen. Ik zal uitleggen waarom. Wilders wordt met zijn kritiek serieus genomen, hij wordt geciteerd en als Wilders iets zegt dan komt de boodschap aan. Spekman en Samsom hebben die invloed niet. De uitspraken van hen zijn feitelijk een particuliere mening. Er is destijds geen enkel gevolg op geweest, geen bijval en ook geen tegenspraak. Bij Wilders zijn de emoties groter, omdat Wilders met de juiste opmerking de vinger op de zere plek legt. En dat ontbreekt bij de PvdA-politici. Door nu te doen alsof Spekman en Samsom óók iets gezegd zouden kunnen hebben dat hout snijdt doet men onrecht aan Wilders. Het is dus gewoon niet het zelfde, er is geen follow-up en het is niet baanbrekend. Net als destijds het woordje “Kut-Marokkanen” wel door een PvdA-politicus is bedacht en uitgesproken, er was verder geen enkel initiatief om te komen tot een oplossing. Het zijn dus altijd maar proef-balonnetjes geweest, doen alsof men de situatie begrijpt, maar er is nooit enige actie ondernomen om de problemen op te lossen of met ideeën te komen om dat te doen.

  Like

 7. Sjaak zegt:

  Het enige wat ik Geert verwijd, dat hij niet
  politik correkt ,,criminele Marrokanen”
  heeft gezegt !
  En daarmee had hij ook al 50 % van
  dit tuig aangesproken !
  Inklusive de Marrokaanse smerige
  nabroed die opgefokt door de ouderen
  op het schoolplein het woord ,,kankerjood”
  roepen !
  We hebben het god zij dank alles op
  beeld en toon vastgehouden !
  EN HET BLIJFT ERBIJ !
  MINDER-MINDER-MINDER !

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Geef die twee rode kameraden een islamitische straf; daar houden ze van!
  En het past ook goed bij de nieuwe ‘cultuur’ die die van ons bijna geheel heeft verdrongen.

  Like

 9. Cathja zegt:

  Je kunt wel op je klompen aanvoelen dat het hier gewoon gaat om Wilders ‘ein-de-lijk’ eens aan te kunnen pakken! Want waarom zou men anders voorgedrukte aangifte-formulieren op de politiebureaus klaar gelegd hebben? Had men dit gedaan als ‘service’ richting de analfabeten, of hoopte men op die manier zoveel mogelijk mensen tegen Wilders op te stoken?

  Laten ze eerst die (hoofdcommissaris?) Van Riesen maar eens aanpakken voor zijn uitspraken over Wilders en wat hij zei over iedereen die op Wilders heeft gestemd! We hadden toen als PVV-ers massaal aangifte moeten doen, zodat wij die man veroordeeld konden krijgen! Hij heeft ca. een miljoen mensen diep beledigd met zijn uitspraken! Dat zijn er heel wat meer dan het aantal Marokkanen wat zich ‘beledigd’ voelt doordat iemand een aantal keren het woord ‘minder’ liet roepen!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 10.49. uur. Beste Cathja ik ben het geheel met je eens. Wat dat heerschap Riessen heeft gezegd, gaat “alle perken”, te buiten.

   Like

  • ron soeverein mens zegt:

   Cathja dit kunnen wij allen nog steeds doen. Achteraf aangifte doen tegen dit achterbaks en miezerig mannetje. Hopenlijk doen al die ruim 1 miljoen aanhangers van Wilders dit.

   Like

 10. catharina zegt:

  Magnie van de EUSSR. Rutte is slechts een stroman van Angie Merkel.

  Like

 11. Lazlo zegt:

  Mooi zo, ik acht het geheel vrij kansloos in het huidige rechtsklimaat maar je moet toch wat. Samson & Spekman zijn landsverraders van het eerste uur.

  Like

 12. windwens zegt:

  Die zelfde lui die ervoor zorgen dat het gerecht weer eens met zaken bezig is die nergens overgaan zorgen er hierdoor telkens ook weer voor dat er van alles betaald moet worden voor die onzin.Van mij mogen ze van alle Islam idioten er veel minder zijn heel veel minder zelfs, en het kan me helemaal niet schelen waar deze vandaan komen gewoon omdat ik het as van het kwaad vind. Zijn het niet de Marokkanen die de boel trachten te ontwrichten dan komen daar vanzelf ander islam idioten voor in de plaats. Dus geen moslim meer binnen halen en als ze er zijn direct weer uitwijzen naar het land van herkomst want ook dat IS gebeuren stopt een keer. Dus Rutte en het fijne kabinet begin maar vast met het maken van wetgeving wat er toe bijdraagt dat al deze vluchtelingen straks weer nettjes naar huis kunnen omdat dan weer kan. Niets hier blijven al duurt die oorlog nog 10 jaar , zodra deze over is dan is het terug. Ook geen pardon als er kinderen komen, dan hadden ze die maar niet moeten nemen terwijl ze voort weten dat ze daar weer moeten gaan wonen. De lui uit Afrika kunnen gelijk terug papieren of niet als je bootje heb gevaren dan kom je daar ergens vandaan, dus zet ze af bij de Afrikaanse kust en ze komen vanzelf wel thuis. Als ze de speurtocht naar Nederland hebben kunnen winnen dan zijn ze er vast goed in dit in omgekeerde richting ook met goed gevolg af te leggen. Nederland barst uit zijn voegen het is een keer klaar, dan hoef men ook niet meer te piepen dat er zoveel ouderen zijn die ze nu graag dood wensen.

  Like

 13. Republikein zegt:

  U heeft nog 2 minuten!

  Like

 14. Louis Burgemeestre zegt:

  Wat mij betreft geen andere mensen die andere Goden aanbidden als wij.

  Like

 15. Louis Burgemeestre zegt:

  Zo te zien ben ik weer der in.

  Like

 16. koddebeier zegt:

  En zo heurt het !!!!

  Like

 17. Louis Burgemeestre zegt:

  Naar de duivel met Bill Gate en Steve Jobs.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s