“De gezelligheid zal verdwijnen”, deel 3

Screenshot_7

(Door: Martin Bosma)

Nederlandse en islamitische benden raken slaags in de straten en de bevolking heeft het recht gedeeltelijk in eigen hand genomen, want de politie durft niet in te grijpen. De natie is versteend van angst. De koningin roept de resterende werkelijk Nederlandse ministers van haar kabinet bijeen voor een strikt geheim beraad. Niemand mag het koninklijk paleis in of uit. Naar verwacht zal het beraad een week duren. Ze zullen eten en slapen in het paleis, dat door de strijdkrachten wordt bewaakt. Na vijf dagen is het beraad afgerond en is men tot het volgende besluit gekomen:  De provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Limburg, worden tot “Nieuw Nederland” verklaard. Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Brabant en Zeeland heten voortaan “Oud-Nederland”. Alle moslims worden uit “Nieuw-Nederland” naar “Oud Nederland”, gedeporteerd. Een Berlijnse muur deelt ons land doormidden.

Het boek eindigt zo:

Daar staan ze nu, die Nederlanders, met hun volstrekt gerechtvaardigd en zonder twijfel hoogstaand streven om zich zo ver mogelijk van Hitler´s ideologie te distantiëren. Ze hebben over het hoofd gezien dat hun weg aan de andere kant uitkomt, bij de Joden (met alle respect). De stakkers begrijpen niet dat de keus niet noodzakelijk die tussen nazi’s en Joden hoeft te zijn, tussen roofdier en prooi, tussen onderdrukker en slachtoffer, maar dat er een alternatief is, een derde weg, namelijk het vege lijf redden en zorgen voor het voortbestaan van de eigen cultuur en het eigen land. En het is louter dat ene, kleine misverstand dat zal maken dat de Nederlanders de geschiedenis ingaan als het volk dat zo diep nadacht  over een angstdroom uit het verleden dat het zelf die angstdroom werd.

Kortom, hoe onze naïviteit, tolerantie en een verkeerde interpretatie ons noodlottig worden.

Na een klacht van de Anne Frank Stichting komt er een strafzaak tegen Rasoel. De organisatie komt in actie omdat “in het boek (van Rasoel) een beeld wordt geschetst van de islam en personen die deze godsdienst aanhangen, dat onnodig grievend en beledigend is  en aanzet tot rassenhaat”, zoals directeur Westra (PvdA) het verwoordt. Op 16 december 1992, wordt Zoka Mansoor van A. (die zich uitgeeft voor de auteur) door de kantonrechter te Amsterdam veroordeeld tot een boete van 2000 gulden wegens “aanzetten tot haat op grond van ras-of geloofsovertuiging”.  Hiermee is het boek de facto verboden in Nederland.

Deel 1 van “De gezelligheid verdwijnt” kunt u hier lezen en deel 2 hier.

Wordt vervolgd.

Bron: De schijn-élite van de valsemunters.
Auteur: Martin Bosma
(h/t Tom Hendrix)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, hersenspoeling, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, koran, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse media, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op “De gezelligheid zal verdwijnen”, deel 3

 1. Sjaak zegt:

  ALLE MOSLIMS WORDEN ONDER DWANGBEGELEIDING
  TERUG IN DE ARABISCHE ZANDBAK DEPORTEERD !
  HET GEEFT NIKS-NADA-NUL AAN NEDERLANDS LAND
  TE VERDELEN AAN DE MOSLIM GEITENNEUKERS !
  LIEVER OPRECHT STERVEN ALS ONDER DE MOSLIM
  DERVEN !

  Like

 2. Rick zegt:

  Mensen vermoord in islamitische slachthuizen

  Eerder dit jaar schreven we over letterlijke slachthuizen in Syrië, waar christenen en Shi’iten op gruwelijke wijze door moslims worden verminkt, gemarteld en vermoord. Ook dit bericht werd door velen in twijfel getrokken, maar inmiddels zijn er diverse video’s met schokkende, afschuwelijke beelden (LiveLeak 1)(LiveLeak 2)van opgedoken, waarin getuigen het bestaan van deze menselijke slachthuizen bevestigden. Pas toen berichtten sommige reguliere media erover.
  http://www.liveleak.com/view?i=c1c_1395018660
  http://www.liveleak.com/view?i=8f7_1395016026

  Gezelligheid kent geen tijd…..

  Like

 3. Maria zegt:

  ik begrijp niet dat die koningin in jullie land de lakens uitdeelt qua macht waarom heb je dan een regering (dit zijn middeleeuwse toestanden), maar ja als hoofd van de bilderberggroep…. ben eens benieuwd wat de boodschap zal zijn als ze uit dat paleis komen?? Nederlander bekeer u naar de islam???

  Like

 4. Jean zegt:

  Is er dan gezelligheid geweest met die massa allochtonen?

  Like

 5. FerdinandK zegt:

  Da’s een goed idee. De resten naar het westen, en maar hopen dan dat er geen dijkdoorbraak komt. Wie doet het onderhoud?

  Like

 6. Driek zegt:

  Ik las zojuist op de site van de Telegraaf:
  Lauren Verster maakt porna
  door Bernice Breure

  Lauren Verster heeft voor haar nieuwe AVROTROS-programma Lauren! een vrouwvriendelijke pornofilm geregisseerd. De locatie van deze porna, The Directors Cut geheten, was ook bijzonder: haar eigen huis.
  “We konden geen geschikte plek vinden dus toen heb ik maar besloten het thuis te doen”, vertelt de programmamaakster, die de twee vrouwen en een man in het begin met rode wangen aanwijzingen gaf. “Later werd ik wat kordater.”
  Vriend Jort Kelder was op reportage voor Hoe Heurt Het Eigenlijk tijdens de speciale opnamen. “Hij zei wel: niet in mijn bed, niet op de bank en iedereen ruimt de kwakjes op”, lacht Lauren.
  In het nieuwe programma, dat 1 december begint, duikt Lauren in de ‘woeste werelden’ van mannen.

  Kijk, beste lezers van E.J. Bron, daarom weet ik zeker dat het in Nederland nooit meer goed komt.
  Want die Nederlanders kijken naar dit soort vullis. Wat een geest verlagende rotzooi.

  Like

 7. Jade zegt:

  Ik vind dit een zeer geloofwaardig scenario.
  Alleen zou ik in de inleiding koningin (Amalia?)
  vervangen door koning.(W.A.)
  Want waarschijnlijk gaat het binnen 10 jaar al fout…

  Like

 8. Joost Visser zegt:

  En dan zullen de gutmenschen aanvoeren dat er een nieuwe Gazastrook is aangelegd. VN-veroordelingen en ander soort overbodige lobbyclubjes.

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Ja, wat een belachelijke situatie eigenlijk: De Anne Frank Stichting, die ‘Rasoel’ een proces wegens haatzaaien aandoet en aldus op de bres gaat voor wat ze normaliter als haar ergste vijand zou moeten beschouwen: De islam!
  Daarmee vereenzelvigden ze zich kennelijk terwijl ze anderzijds de islam kennelijk niet, of althans onvoldoende associeerden met hun oude doodsvijanden de nazi ‘s.
  Wat moet je met zoiets? En nu, zoveel jaar later zie je het verschijnsel nog, want een Esther Voet van het CIDI blijft maar afstand nemen van de enige politicus die onverdeeld achter haar staat (Wilders) betrekt daarentegen Palestijnenvriendje Harry van Bommel in haar projecten (en zoent hem!) en bezoekt als klap op de vuurpijl een palestijnen- en IS-manifestatie in Amsterdam! Ja, van dat laatste viel sfeer haar vies tegen, maar niettemin….
  Je komt tot de conclusie, dat ze ze aangestoken moet zijn door het Stockholm-dualisme van Ari Shavit!
  It’s a mad, mad world! Nog steeds, met de islam zowat in onze achtertuin!

  Like

 10. bigljohn zegt:

  Volgens het boek; Alle moslims worden uit “Nieuw-Nederland” naar “Oud Nederland”, gedeporteerd. Een Berlijnse muur deelt ons land doormidden. Als Moslims eenmaal de Jihad beginnen in Nederland, blijft er geen een Nederlander meer over. Krijgsgevangenen maken is de Moslim vreemd, iedereen zal vermoord worden. Dus die illusie over twee Nederlanden ? Vergeet het maar ! En Nederlanders die in verzet komen ? Ze durven gewoonweg niet, schijten in hun broek van angst, en hebben het bovendien veel te druk met voetbal, TV spelletjes, hun mobieltje…..En nog steeds wordt gepropageerd om in dialoog met de Islam te gaan, hun eisen alsmaar in te willigen, ja desnoods de Wet te gaan veranderen ten voordele van de Islam !

  Like

  • Rick zegt:

   Moet je groot gelijk geven v.w.b. broek schijten en spelletjes.
   Realiseer je echter wel, dat eventuele verzetsstrijders op TWEE fronten moeten vechten c.q. worden aangevallen; namelijk de booslims EN “onze” overheidsdiensten!!

   Like

 11. Jaantje zegt:

  Dit verhaal komt me bekend voor er is namelijk binnen Europa een land ons voorgegaan.
  Vroeger noemden we het Joegoslavië het is daar iets erger geweest als word beschreven (dienden als organendonors om geplande Jihad te bekostigen(nu betalen wij het).
  Ach hoe het verder gegaan is en daar gaat is inmiddels bekend hetzij niet aan het gros van de burgers helaas.
  Leuke/goed geschreven stukjes heb ze alle drie gelezen.

  Like

 12. Jaantje zegt:

  Staat een goed stuk met docu over Kosovo en Syrië op Xandernieuws gaat over donororganen en hoe we belazerd zijn met die Balkanoorlog.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s