Nederland kansloos tegen Oostblokfraude, dankzij EU

Screenshot_1

(Door: Tim Engelbart)

Dankzij het door de EU gegarandeerde vrije personenverkeer hebben Oost-Europese identiteitsfraudeurs vrij spel.

Een geheim politierapport slaat groot alarm over gemakkelijke identiteitsfraude in Oost-Europese landen, die door onze open grenzen nauwelijks te stoppen is:

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Brussel, Criminaliteit, EUSSR, Krankzinnigheid, Oost-Europa, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Nederland kansloos tegen Oostblokfraude, dankzij EU

 1. Cathja zegt:

  Ik vraag mij af óf we werkelijk ‘kansloos’ zijn tegenover de frauderende Oost-Europeanen. Ik zag op TV dat iedere Roemeen een ID-kaart heeft met daarop een soort BSN, wat NIET te wijzigen is. Ook al zouden ze tien keer hun naam veranderen, dat nummer blijft altijd hetzelfde.
  Wij moeten hier dat nummer bij inschrijving opeisen, invoeren in een computerprogramma bij de Belastingdienst of welke dienst dan ook die de aanvragen voor uitkeringen behandelt, en steeds als iemand een verzoek om een uitkering doet moet hij of zij zich met zijn of haar ID-kaart identificeren. Daarop kan hun BSN-nummer worden ingevoerd, en als dat al geregistreerd staat, wordt het duidelijk als er gefraudeerd wordt. Hoe moeilijk kan het zijn? Omdat er geen 2 mensen met hetzelfde nummer bestaan, kan opnieuw een aanvraag voor dezelfde uitkering dus heel eenvoudig worden geweigerd. Je staat geregistreerd onder je BSN.
  Maar onze overheid is te stom om dat te begrijpen. Die wisten van deze fraude ook al weer een tijdje, maar hielden het stil, want ze hebben andere prioriteiten. Wie weet hoe het komt dat ‘we nog steeds meer geld uitgeven dan we ontvangen’? Dit zijn de woorden van Dijsselbloem. Ook zo’n slaapmuts!
  Zorg dat je staats-huishoudboekje eens op orde komt, en gooi niet zo met het geld van de burgers!
  Idioten! Geen wonder dat zowat de hele wereld hier wil neerstrijken! Het geld ligt hier toch voor het oprapen?

  Like

 2. Gemelos zegt:

  NOGMAALS, GRENZEN WEER DICHT !!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Weer een van die zogenaamde “zegeningen”, van de communistische EU!

  Like

 4. Th.M. van Baarle zegt:

  Kwestie van mentaliteit. Het is al bizar om dit uit te vinden en het is m.i. criminaliteit om het uit te voeren. 13 landen! Als dit niet snel afgestopt wordt kunnen de sociale kassen in de West-Europese landen volledig leeggeplunderd worden.
  Met aanvullende identificatie dmv vingerafdruk en eventueel DNA is dit op te lossen maar dat zal wel op bezwaren van Brussel stuiten.

  Like

 5. Wanneer wippen we de EU-maffia???

  Like

 6. John Petri zegt:

  Wie weet hoe het komt dat ‘we nog steeds meer geld uitgeven dan we ontvangen’?

  Nou meneer Dijsselbloem, dat is eigenlijk niet zo moeilijk uit te leggen, Toch?
  Misschien is dit wel de oplossing om ervoor te zorgen dat we weer meer geld ontvangen dan we uitgeven.

  1- Laat de oost Europeanen hier niet de arbeidsmarkt overnemen, want die geven hier zomin mogelijk euro’s uit, om die vervolgens wel in hun eigen land uit te geven. (en weg zijn de euro’s)

  2- Zorg dat de prijzen van niet Nederlandse werkers gelijk ligt met die van Nederlandse werkers, zodat de Nederlander niet eerst moet gaan kijken wie de goedkoopste is, maar gaat kijken wie levert de beste kwaliteit, zodat er geen concurrentie vervalsing geschied.

  3- En knijp de mensen die ervoor gezorgd hebben dat onze economie (onze weerloze oudjes) goed en stevig was niet uit, zodat ze niets meer kunnen uitgeven.

  4- Maak onze gevangenissen leeg door mensen van niet Nederlandse afkomst hun straf in hun eigen land de straf te laten uitzitten en zorg dat ze daarna ook niet meer terugkomen (persona non grata) dat scheelt ongeveer € 200,00 per dag per persoon = € 73.000,00 per jaar per persoon, aangezien er in Nederland 14.000 personen in de gevangenis verblijven waarvan 81% van niet Nederlandse afkomst is scheelt het de Nederlandse samenleving een slordige (11.340 personen x € 73.000) € 827.820.000,00

  5- En als Laatste voor nu, weiger die absurde hoge premie’s die we aan Brussel moeten betalen, een in mijn ogen logische bijdrage is – een x bedrag per werkende inwoner van het land – en niet van het gaat goed met de economie van het land, dus kunnen ze ook meer betalen, dat is toch absurd.

  Like

 7. Vrije Burger zegt:

  Dit is op Vrije Burger herblogden reageerde:
  Zo is het: lang leve het Verenigde Europa (Not)!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s