Verzwarting wordt een groot probleem

Screenshot_2

(Door: Prof. Pinto)

In Den Haag gaat een middelbare school dicht. Het Aloysius College (AC). Omdat de VMBO-afdeling van deze school overwegend ‘zwart’ is en de school ‘Allochtonen College’ werd genoemd, liepen de aanmeldingen voor havo en vwo van voornamelijk ‘witten’ steeds meer terug. De school kon uiteindelijk niet meer overeind gehouden worden. Het blad Trouw meldde dat ook in Amsterdam kinderen uit West en Zuidoost die goed kunnen leren, liever verder van huis naar school gaan, in Zuid.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Verzwarting wordt een groot probleem

 1. Gemelos zegt:

  Is maar goed ook. Zo gaat Nederland steeds verder de goot in. Wijze mensen die hun kinderen naar een andere school sturen. Het moet steeds slechter gaan, kijken of de ogen open gaan van de Politiek????? Pas als ze er zelf mee te maken krijgen misschien???

  Like

 2. Cathja zegt:

  Dat komt ervan als je mensen DWINGT zich te mengen met vreemde volkeren en culturen. We hebben veel teveel ‘zwarten’ binnen gelaten, en de ‘witten’ voelen zich vreemden in hun eigen school/dorp. Dit gaat echt niet meer goed komen, want de ‘zwarten’ vermenigvuldigen zich wel 3, 4 keer zo snel als de ‘witten’.
  Het wordt me zwart voor de ogen als ik bedenk dat de planning is om nog een miljoen (!) vreemdelingen hier op te nemen! Haat en nijd, criminaliteit en geweld, moord en doodslag zal hiervan het gevolg zijn. Nederland moet stoppen met het opvangen van nóg meer vreemdelingen. We zitten overvol!
  De toekomst ziet er donker uit voor Nederland!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Maar de politiek gaat het niet oplossen, hoor. Neen, de “rode kerk”, de “groene zwatelaars”, en de politieke elite, vinden Multi -Culti geweldig. Maar deze zogenaamde “goede mensen”, wonen wel niet tussen deze verrijkers!

  Like

 4. Sjaak zegt:

  En hier nog een paar links/groene onverbeterlijke
  die ook nog een beetje daaraan meehelpen dat
  het land naar de kloten gaat ! Ik zou zeggen
  verplicht opnemen op jullie eigen kosten !
  Dan zullen we zien hoelang deze
  knuffelgemeente nog bestaat !

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Het Aloysius College is mijn “alma mater” om het maar even zo te zeggen. Stond destijds -eindjaren ’50, begin jaren ’60- bekend als een van de beste, zoniet de beste middelbare school van Den Haag. Ik zat op de HBS en prijs me nog altijd gelukkig om het uitstekende onderwijs en het clubleven; zelf ben ik lid geweest van SETT, de tafeltennisvereniging. Het clubleven was de voorloper van de huidige ‘social media”, met dien verstande dat de social media in wezen a-sociaal zijn en het clubleven op het AC absoluut niet.

  Als de school gesloten wordt zal me dat oprecht aan het hart gaan.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

 6. Vind ik niet gek;scholen mogen niemand weigeren.En tegenwoordig is de verhouding zoek!Als je een schoolklas ziet is het meestal 17 op 3!Waardoor veel agressie tegen de blanken is ontstaan.En de vaart is uit het leren,want dat kunnen die kleurlingen niet bij houden.En dan ook nog eens het gegeven dat ze overmatig veel aandacht vragen,meestal op een negatieve manier:het hele onderwijs is naar de knoppen geholpen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s