Vlaams Belang wil vrijdag betogen naar aanleiding van extremistische moslimbeurs in Brussel

Screenshot_3

Filip Dewinter: “Moslimbeurs is broeihaard van moslimfundamentalisme”

Van 7 tot 10 november organiseert GEDIS (Groupe Édition Diffusion Services) in Tour en Taxis te Brussel de derde moslimbeurs. GEDIS is een salafistische organisatie die aanleunt bij de Moslimbroederschap. 

Zo is de Directeur-generaal van GEDIS, Ratib Nabulsi, gewezen voorzitter van de UOIF  (Union des Organisation islamiques de France), een organisatie die openlijk sympathiseert met de Moslimbroederschap. Op deze beurs wordt een aantal fundamentalistische moslimsprekers verwacht: Taric Al-Suwaidan is de leider van de Koeweitse Moslimbroeders en staat dicht bij Hamas. In het verleden liet hij zich opmerken door allerlei uitspraken waarbij hij o.a. de volledige uitroeiing van de Joden eiste. Ook Achmed Jaballah, een Tunesische salafist leunt nauw aan bij Hamas. Hij komt er spreken over “Sharia, Jihad, en kalifaat: de juiste betekenis”. Yakob Mahi, ook een van de sprekers op de beurs, is een negationist  die al geruime tijd in allerlei geschriften de Holocaust ontkent. Op de sprekerslijst staat ook  Ahmed Jaballah, een moslimprediker die extreme standpunten over homoseksualiteit inneemt.

Lees verder>>> 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Rotzakken, Vlaams Belang, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Vlaams Belang wil vrijdag betogen naar aanleiding van extremistische moslimbeurs in Brussel

 1. Tom Hendrix zegt:

  Het VB heeft volkomen gelijk, om te demonstreren tegen deze perverse islamisten!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Nooit gedacht dat onze ‘degelijke zuiderburen’ zó zouden afzakken en deze smerige extremisten de gelegenheid zouden geven om hun duivelse gal te spugen! Wat zijn wij in Europa toch ontzettend verkeerd bezig! Heeft u ooit gehoord dat wij met onze beurzen -gericht op vrijheid en democratie- toegang zouden kunnen krijgen tot landen in het Midden-Oosten? Vergeet het maar.
  Mij wij Europeanen zijn natuurlijk weer de meest toleranten, net zolang totdat we vanwege onze grenzeloze tolerantie ten onder gaan!

  Ik zie die beurs gewoon doorgaan. Wel goed dat VB zijn best doet om dit te verhinderen. Jammer dat zij zeer waarschijnlijk de enigen zijn die ernstige bezwaren hebben tegen deze moslimbeurs!

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Drie keer is scheepsrecht !
  Meteen die deur dicht timmeren !
  VIEZE VUILE GORE LANDVERRADERS !
  Jullie konsperative geitenneukers bijeenkomst
  kunnen jullie daarheen steken, waar de zon
  niet heenkomt !

  Like

 4. baksteen zegt:

  Eigenlijk is het toch geweldig om daar heen te gaan, kruisje op het rever…
  Het is een beurs, zou er nog plek zijn voor een stand met kisten en urnen? semtex stand, alles voor uw kalashnikov, kromzwaarden en portable slijpmachines etc etc, wat een groeimarkt!

  Like

 5. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Er komt een Halal beurs in Utrecht volgend jaar. Nu alvast plannen maken voor daar demonstreren ook! Over extreem gesproken!

  Like

 6. Anneke zegt:

  Vlaams ‘Flipje’ denkt tenminste nog aan het BELANG van Vlaanderen!!! ! !!! “Wie denkt er überhaupt nog aan het belang van Nederland” ???/!!! Wij burgers wensen GEEN radicalen HAATDRAGERS….De joods-christelijk-humanistische cultuur BOTST radicaal met de islam-fantasieën!!! HELP de NOOD is HOOG!!! ! !!! Code ROOD zal over niet al te lange tijd worden uitgeroepen over Europa en de VS. “Ach; deze fase is al jaren ‘aan de gang’ in de financieel-/economische wereld….’Daar’ wordt men juist vorstelijk beloond met het ‘dragen’ van de BlOED-RODE code….”. Hoe rooier, hoe ‘machtiger’…… Máár niet voor ‘eeuwig’…..

  Like

 7. peterselie1 zegt:

  Moslims Kosovo slachten christenen af en verkopen hun organen

  Videobewijs van islamitische slachthuizen in Syrië waar christenen en andere ‘ongelovigen’ als beesten worden afgemaakt – Al Jazeera: Syrische moslims verkopen hun kinderen aan pedofiele verkrachters en orgaanhandelaren

  Christelijke kinderen op de vlucht voor de jihad, maar waar kunnen ze heen?

  Ten aanzien van de islam is de focus van de Westerse media terecht gericht op IS(IS) in Syrië en Irak, maar dat zijn beslist niet de enige landen waar moslims in de naam van Allah en zijn profeet gruwelijke misdaden begaan. In de jaren ’90 greep de NAVO in om de moslimbevolking in onder andere Kosovo te beschermen, maar nu diezelfde moslims ook hier de daders zijn en volgens zowel getuigen als journalisten christenen letterlijk slachten, hun organen ‘oogsten’ terwijl ze nog leven en verkopen aan Turken en Saudiërs, zwijgt de politiek correcte Westerse orde als het graf.

  Lazar, een Servische christen en gewezen legerofficier, verhaalt hoe Albanese moslims ‘mensen in Kosovo, Serviërs en soms Albaniërs, ontvoeren. Dan pakken ze hun organen af… ze martelen ze en pakken hun organen af terwijl ze nog leven.’ De slachtoffers van deze moslimbendes zijn ‘Servische christenen, jonge vrouwen, mannen en ook kinderen.’

  Velen zullen wellicht denken dat deze Serviër dit verzint omdat hij nog vol wrok zit vanwege de verloren Balkanoorlog in de jaren ’90, maar in een documentaire bevestigden journalisten van de Deutsche Welle en voormalige EU-officials dat Albanese terroristen de organen van Servische christenen stelen en verkopen. Dit stond tevens in een VN rapport vermeld.

  21e Nazi-SS divisie bestond uit moslims

  De media in het Westen besteedden nu en destijds nauwelijks aandacht aan de complete historische achtergrond van het conflict. Zo weet bijna niemand dat de 21e Nazi-SS Divisie ‘Skanderbeg’ uit moslims uit Albanië en Kosovo bestond en een sleutelrol speelde bij het uitroeien van de Joden. Zij moordden 7% van de Joden in Albanië en 40% van de Joden in Kosovo uit.

  Mensen vermoord in islamitische slachthuizen

  Eerder dit jaar schreven we over letterlijke slachthuizen in Syrië, waar christenen en Shi’iten op gruwelijke wijze door moslims worden verminkt, gemarteld en vermoord. Ook dit bericht werd door velen in twijfel getrokken, maar inmiddels zijn er diverse video’s met schokkende, afschuwelijke beelden (LiveLeak 1)(LiveLeak 2)van opgedoken, waarin getuigen het bestaan van deze menselijke slachthuizen bevestigden. Pas toen berichtten sommige reguliere media erover.

  Syrische moslims laten hun kinderen verkrachten

  Afgelopen zomer meldde de internationale Arabische zender Al Jazeera dat Syrische moslims die zijn gevlucht voor het geweld van IS en andere terreurgroepen hun kinderen verkopen aan pedofielen om te worden verkracht, en in andere gevallen aan orgaanhandelaren. Deze zwaar getraumatiseerde kinderen worden nota bene geholpen door christelijke missionarissen. (2)

  Tabarani, een man die werkt in het christelijke opvangcentrum Huis van Hoop, vertelt hoe Syrische moslimgezinnen vanwege armoede ‘alles doen om te overleven en aan geld te komen… Zo hebben we verkrachtingen die door de familie zijn geregeld, net als pedofilie. Sommige kinderen werden door hun families grootgebracht om orgaandonoren te worden, alsof het reserve-onderdelen zijn. Door de crisis in Syrië zijn er ook veel prostitutie ringen. Er heerst veel wanhoop.’

  Jamal is een van de jongens die toevlucht heeft gevonden in het Huis van Hoop. Hij verhaalt hoe hij als zwerfkind moest vechten om niet te worden verkracht. Nu blijft hij het liefst bij de missionarissen. ‘Ik vind het hier fijn. Ik leer hier en kan hier slapen. Als ik op straat in Beirut slaap, ken ik de mensen niet. Ik kan mezelf verdedigen maar ik voel me hier beter.’

  Tevens wordt hij onderwezen in het christendom. Jamal is moslim, maar volgens hem is de islam nog nooit aan hem uitgelegd. ‘Ik weet dus niet hoe het zal lopen, wat ik zal kiezen.’ (2)

  De nieuwe Nazi’s en Joseph Mengeles

  De afgelopen jaren hebben we talloze verslagen, getuigenissen en beelden geplaatst van de meest wrede misdaden die worden begaan onder de vlag van de islam. Vorig jaar kwam het nieuws naar buiten dat Syrische jihadisten het bloed van afgeslachte christenen opvangen en dit voor soms wel $ 100.000 verkopen aan rijke Saudiërs, omdat die geloven dat als ze hun handen wassen in het bloed van christenen, zij zullen worden vergeven en zeker in het paradijs zullen komen.

  Berichten dat moslimstrijders zich begingen aan kannibalisme werden nauwelijks geloofd, totdat er op Egyptische media en later YouTube diverse filmpjes van verschenen, zoals van een terrorist die een menselijk hart opat.

  De moslimgroepen en -landen die zich te buiten gaan aan dit soort gruwelijkheden zijn de Joseph Mengeles van vandaag, moderne Nazi’s die zo ziek en beestachtig wreed zijn dat ze vooral christenen, maar ook moslims van de verkeerde groep en in sommige gevallen zelfs hun eigen kinderen enkel als objecten zien waar als het kan winst mee wordt gemaakt, en als ze zijn opgebruikt als honden afmaken. >>>>

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/11/Moslims-Kosovo-slachten-christenen-af-en-verkopen-hun-organen

  http://shoebat.com/2014/11/03/muslims-capture-christians-take-slaughterhouses-dissect-still-alive-rip-organs-kill-sell-organs-turkey-saudi-arabia/

  Like

 8. Ik snap niet dat dergelijke vuiligheid in Europa niet eindelijk wordt verboden:komt alleen maar narigheid van!VB heeft gelijk,maar helpen zal het niet!Wanneer wippen we deze nazi-regeringen?

  Like

  • Maria zegt:

   zolang nazi links en nazi bilderbergroep hier de lakens uitdeelt kan je niets maar dan niets doen, jullie koningshuis bea is hoofd ervan haar papa nazi bernard richtte het op en nazi man claus met bea zetten het gewoon verder, nu is bea het hoofd van deze nazi bilderberggroep….

   Like

   • Ja,dat weet ik ook wel,maar dat was de vraag niet!Wanneer wippen we deze nazi-regeringen?En de EU-maffia!Wanneer????

    Like

   • Maria zegt:

    Yvonne de islam zal hen uitmoorden net zoals ze met ons van plan zijn 😦 ze hebben dat satan monster zelf geCreëerd dat zich nu keert tegen hen, vermits 80% bevolkingen werkelijk brain death zijn is dat onze ondergang … enkel wanneer miljoenen en miljoenen van eigen landen opkomen hiertegen en zelf ze opruimen geraak je van de nazi’s af…. maar dat zal niet gebeuren zeker in het westen niet… mindcontrole H.A.A.R.P braincontrole heeft 80% mensheid hier uitgeschakeld… heb al dikwijls hierover geschreven bij een 20% lukt dat niet… heeft te maken met je psyche aard en DNA…
    en wij 20% in het westen zijn niet opgewassen om maar iets te ondernemen … of dat H.A.A.R.P device in de states zouden ze moeten vernietigen en monsanto die GGO food maakt… maar ja heb dat al zo dikwijls uitgelegd en dan beginnen de aanvallen op mijn persoon dat ik weet ik wat ben complot denker etc… 80% in het westen zijn onder controle van de staat letterlijk je ziet het zo rond je mensen ondernemen niets gaan vrijwillig hun ondergang tegemoet probeerde dat hier uit te leggen openbaren kwam teveel miserie van aanvallen weet ik wat …

    zal het nog 1x posten wat H.A.A.R.P en monsanto zijn

    dit zijn de 2 redenen waarom 80% mensheid hier brain death zijn en nooit iets zullen ondernemen

    frankensteinfood GGO en hoe dat je DNA verandert

    dan HAARP tot in treurnis toe heb ik dit willen openbaren

    Edward Snowden Releases HAARP Mind Control Machine Documents?

    October 2014 Breaking News ChemTrails HAARP Military alter weather mind control health risks

    Nikola Tesla was de uitvinder ervan, hij wou dat het nooit gebruikt zou worden, want dat device kan de aarde in 2 laten splijten 😦 de VS heeft het gestolen van hem en veel ander werk ookn achteraf is hij in ere herstelt maar den amerikaan had het gestolen
    en bouwde het vernietigings machine van onze planeet.. onze ondergang 😦

    Like

   • Maria zegt:

    de werking van HAARP werkt op dezelfde frequentie van het menselijk brein… wetenschappelijk bewezen en kijk rond je op de aarde, een 30 tal jaar geleden was de mens niet zoals nu de mensheid is ne zombie… komt voor niets op ondergaat gelaten alles

    HAARP Also Being Used for Mass Mind Control!!! HAARP
    Ekim Rrac
    Ekim Rrac
    2.771
    20.902

    Gepubliceerd op 22 jan. 2014

    https://www.facebook.com/pages/Mike-C
    The HAARP radio transmissions are the exact same frequencies as in all human brains and how they normally function. HAARP has the capability to generate radio frequencies up to 435 MHz. Frequencies between 400-450 MHZ is the window to human consciousness because it is our subconscious background frequency. These frequencies generated from HAARP can be used to alter what we perceive as reality.

    The HAARP patent has been issued by the government to allow those involved with this program exclusive rights to create and develop the technology that can use certain frequencies for “inducement into the brain”. Imagine the capability to control the minds of people electromagnetically? This has been in the works since 1962; that tells us they have been progressively on this project for almost 50 years. The project would not have been continued unless there were results. So that leaves me to wonder, just how much has this program advanced.

    Through this project scientists can identify and isolate the brain’s low-amplitude ‘emotion signature clusters’, synthesize them and store them on a computer. This allows them to study the subtle characteristics of brainwave patterns that occur when a subject experiences a particular emotion. Scientists have been able to identify the concomitant brainwave and can now duplicate it. Now they can silently trigger the occurrence of the same basic emotion and reproduce it in another human through these frequencies. In short, this capability can implant a specific thought or command into the minds of people. Huge numbers of people within a population can suddenly receive simultaneous thoughts or commands, causing many numbers of them to suddenly carry out any act imposed on them. Accurately- timed, artificially-excited electronic strokes could lead to a pattern of fluctuations that produce relatively high levels over certain regions of the earth. In this way, one could develop a system that would seriously impair the brain performance of very large populations in selected regions over an extended period.

    So why hasn’t anyone questioned these happenings? They have and here is what was communicated to them. If a weapon is classified as “non-lethal” the public does not need to know about it, therefore it cannot prohibit its deployment. The HAARP Mind Control technology is classified as a non-lethal weapon. The military most probably now have the tools to make potential enemies see and believe things that do not exist.

    They already control; the media, banks, churches, lawyers, doctors, insurance agencies and school systems etc. So is it so hard to believe that we see reality or should I say artificial reality through what these agencies tell us is reality. Even if you don’t believe what they tell you on television, this technology is making your own conscience tell you it’s real. And who is to say what is on television isn’t reality and what you perceive is? A twisted world we live in isn’t it? Mass populations may be living the lives of slaves without realizing it. Those in power seek for a more controlled and directed society. Welcome to Zombie Nation, Welcome…to the HAARP program. https://www.youtube.com/watch?v=Nn2WW

    Categorie
    Nieuws & politiek
    Licentie
    Standaard YouTube-licentie
    Gemaakt met
    YouTube Video Editor
    Bronvideo’s
    Toeschrijvingen bekijken

    Alles afspelen
    Volgende in NZ2014

    1:41 Famous Black 33 Degree Illuminati Prince Hall Freemasons van Ekim Rrac 3.412 weergaven

    11:12 Celebrity Mind Control and MK ULTRA – DarkSpace Rabbit Hole #02 van Freeman Fly 154.665 weergaven
    42:26 Jesse Ventura: Reptile Elite van HISTORY DOCUMENTARIES 182.064 weergaven
    1:51 Evidence of HAARP van Manxboz 398.025 weergaven
    3:31 CHEMTRAIL SNOW THAT DOESN’T MELT!! Geoengineering Depopulation Agenda!! BREAKING NEWS!! van DanielofDoria02 69.141 weergaven
    1:05:18 October 2014 Breaking News ChemTrails HAARP Military alter weather mind control health risks van u2bheavenbound 284.620 weergaven
    10:04 “Snowden Uncovers” Shocking Truth Behind Chemtrails Fema Region Three van Tom Lupshu 482.189 weergaven
    10:44 2014 LEAKED! FIRST ALIEN PHOTO EVER REVEALED – Government Coverup van secureteam10 669.570 weergaven
    14:34 Electromagnetic Frequency Mind Control Weapons ⇝ Dr. Patrick Flanagan van cosmiccontinuum 19.064 weergaven
    32:23 H A A R P la mélodie de la mort van Moi HENOC 65.159 weergaven
    40:23 Must See! How The ILLUMINATI uses Television to Control Your Mind van codenameANOOR 954.560 weergaven
    20:06 BREAKING NEWS!!! ASTONISHING MASSIVE HAARP Sonic Sculpting to Deceive the Masses HAS BEGUN!!! van revmichellehopkins 301.422 weergaven
    4:54 Is Amanda Bynes another victim of Monarch mind-control being punished by the Illuminati?? van StillSpeakingOut 118.795 weergaven
    10:26 Edward Snowden Releases HAARP Mind Control Machine Documents? van Mark Dice 175.063 weergaven
    15:37 HAARP’s Demonic Powers Exposed! Be Warned! van Lyn Leahz 71.043 weergaven
    11:01 SOUND of HAARP WEAPON IN ACTION !!! SCARY Lights & Noise!! 2011 van Matthew Marley 3.384.641 weergaven
    1:08:47 HAARP – Chemtrails – How They are Change You – Bioengineering van PEREXUSREX 200.822 weergaven
    24:32 Anunnaki and Illuminati at War NOW van sharee-lee forbes 85.555 weergaven
    50:14 What Chemtrails Are Doing To Your Brain – Neurosurgeon Dr. Russell Blaylock Reveals Shocking Facts. van Russell Blaylock M.D 432.626 weergaven
    54:26 Ο 3ος παγκοσμιος πολεμος-Λιακοπουλος Δημοσθενης van sv4dinos 85.051 weergaven

    heb mijn best gedaan sommigen zijn mee anderen verguisden me hiervoor … dus ja wat kan je doen Yvonne als de mens niet wilt/kan inzien hoe hij op alles gedomineerd/gecontroleerd wordt????

    Like

  • Willie zegt:

   Yvonne , daarvoor zal meer moeten gebeuren dan betogingen : die helpen niks
   Eerder stiekem (zoals men dat hier zegt ) : die bosapen op hun eigen nest te pakken nemen : zonder boe of ba, hit and run noemt men dat ook

   Like

   • Maria zegt:

    tja Willy jij Yvonne en ik en een paar anderen zullen zo aan de frontlinie zijn om dat te doen met plezier…. maar de rest???? zullen ons laten stikken!!!
    vergeet nooit de memorabele woorden van Yvonne: ze krijgt geen man op de been…
    dat zal me bijblijven tot mijn dood 😦

    Like

   • Monalisa zegt:

    Dit zou toch ook in nederland moeten maar we hebben geen vakbonden meer alleen die van de ambtenaar bestaat nog.

    Betoging veroorzaakt hinder in heel België

    BRUSSEL –
    Een nationale betoging in België heeft donderdag tot grote hinder geleid. Niet alleen in Brussel, waar de manifestanten betogen tegen de plannen van de nieuwe regering onder leiding van de Franstalige liberaal Charles Michel, is er overlast, maar ook in andere steden.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Betoging in Brussel loopt uit de hand

    BRUSSEL –
    Een nationale betoging in België is donderdagmiddag uit de hand gelopen. Meer dan 100.000 demonstranten trokken van noord naar zuid door Brussel. Bij het eindstation koelde een deel van de betogers zijn woede op auto’s en verkeerslichten. De politie zette traangas en het waterkanon in.

    Like

   • Maria zegt:

    ja monalisa was catastrofe wat socialisten deden in Brussel vandaag 😦 daar was regelrecht oorlogsgebied de ware aard socialist 😦

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s