Beeld: dit is een Joodse school in Amsterdam, anno 2014

Screenshot_36

(Door: Bert Brussen)

Arie Slob (ChristenUnie) was woensdag op bezoek bij de Joodse school het Cheider in Amsterdam. De Christen Unie was één van de partijen die in de Tweede Kamer hebben aangedrongen op blijvende financiële steun voor beveiliging van joodse scholen in Amsterdam. De Kamer heeft die toezegging inmiddels gedaan. De joodse scholen worden al enige tijd zwaar beveiligd, onder andere door gewapende marechaussees.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Amsterdam, antisemitisme, Barbarisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

18 reacties op Beeld: dit is een Joodse school in Amsterdam, anno 2014

 1. Daiyu-ninja zegt:

  ………..A…………L….L………..A……….H..
  Antisemitisme lijp leert Arabieren haten.

  (moslims haten alle niet-moslims)

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Tja, schandalig, dat het nodig is, die beveiliging, maar ik ben zo langzamerhand aangeland op het punt waarop ik zeg: IK kan er verder ook niets aan doen:
  Vanwege de EU en Straatsburg ’75 wil onze regering al die lieve moslims niet kwijt; logisch dat je dan zulke toestanden krijgt!

  Like

 3. windwens zegt:

  Het is duidelijk onze regering kiest voor de moslim en zet kwasi zo hokje neer verder wordt er geen woord over gerept. Ergens in de krochten wordt er wat gemompeld dat joden hier ook mogen leven. Met de nadruk op “mogen” want al sinds na de oorlog waren die zelfde linkse ze toen al liever kwijt dan rijk. De walgelijke regering is er een om nooit meer te vergeten en mag wat mij betreft gelijk de anale in van meest anti semitische regering die we sinds WOII gehad hebben. Nu men tijd mag kopen bij de NPO om lekker te tetteren op de 1 2 en 3 buis wordt het tijd dat hier eens wat meer aandacht aan besteed wordt.

  Like

 4. Jan zegt:

  Rapport: criminaliteit daalt verder

  De daling van de criminaliteit zet door, blijkt uit het rapport Criminaliteit en Rechtshandhaving 2013.

  http://nos.nl/artikel/718136-rapport-criminaliteit-daalt-verder.html

  Like

  • De criminaliteit is gedaald omdat de marocs naar Syrie zijn voor de jihad waar ze een heel land geplundert hebben.

   Like

  • Cathja zegt:

   Ja, als je als politie-agent regelmatig weigert mee te werken als mensen aangifte willen doen (en dat is aan de orde van de dag), omdat men ‘er de mensen en de tijd niet voor heeft’, is het geen kunst om de cijfers naar beneden bij te stellen! Hoeveel aangiftes worden niet in behandeling genomen? Daarover laat de politie zich niet uit.
   Deze criminaliteitscijfers slaan dus werkelijk nergens op. De burgers voelen zich steeds onveiliger op straat, en tegenwoordig ben je zelfs in je eigen huis al niet eens meer veilig!

   Maar onze overheid maakt verheugd bekend dat Nederland toch écht veiliger is geworden!

   Welterusten….!

   Like

 5. Driek zegt:

  En in Amstelveen staan ook hokjes met politie ter bewaking. Dat het zover is gekomen, schande. Ik probeer mij niet meer op te winden. Het helpt allemaal geen ene moer.

  Like

 6. Jan zegt:

  Weliswaar oud filmpje

  Like

 7. Claudia M. zegt:

  Daar gaan we weer… Er is geen radicaal-islamitische hoek er is islam. Er is maar één islam! Een verderfelijke, geestdodende, buitengewoon gevaarlijke achterlijke ideologie die alles en iedereen die dit niet aanhangt, ophangt en erger! Ga dat nu Godgloeiende, gloeiende Godverdomme eens zien! Sorry, voor het vloeken, meestal censuur ik netjes, maar nu moest het er echt uit! Uiteindelijk moet ik me voor Hem verantwoorden dus veroordeel mij niet!

  Like

  • Driek zegt:

   En daar kan ik mij ook zo over opwinden, beste Claudia M. Weer dat gelul dat de dreigementen afkomstig zouden zijn uit radicaal-islamitische hoek. Waarmee ze bedoelen, dat de onder ons levens mohammedanen geen greintje kwaad in de zin hebben, want dat zijn vredelievende burgers. Dat zijn gematigde moslims, dat is die aardige Turkse groenteman op de hoek van de Albert Cuypstraat, want, mevrouw Claudia, denk er goed om, en ik wil het hier nog eens gezegd hebben:
   ZE ZIJN NIET ALLEMAAL ZO, JE HEBT ER OOK GOEIE ONDER.

   Ach, ze leren het nooit, en ik kan mij voorstellen dat u zich voor het moment laat medeslepen door uw driftige opborrelende emoties, en ja, dan kan er wel eens spontaan een vloek opwellen. Het zij u bij deze vergeven.
   Maar zoals u zegt: islam is een verderfelijke, geestdodende, buitengewoon gevaarlijke achterlijke ideologie die alles en iedereen die dit niet aanhangt, ophangt en erger!

   Like

 8. Tempelier zegt:

  Dit is gewoon in en in triest, onze ooit zo open samenleving is ter zielen. En wij weten door wie en door wat.

  Like

 9. Taljaard zegt:

  Zeer zorgvuldig uit de MSM gehouden en nooit te zien op de NPO.
  In het vredige Amsterdam van Van der Laan moeten Joodse kinderen naar school gaan achter hoge hekken en daar door gewapende legereenheden worden bewaakt.
  Wat hebben we verloren?

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Fijn dat er eindelijk een fractie van mijn belastinggeld naar bescherming van onze Joodse medemensen gaat. Nu alleen nog vol inzetten op veel, veel, veelmeer belastinggeld naar repatriëring van moslims. Alleen zo krijgen we een demografisch gezond Nederland dat opnieuw tolerant, niet bang, open en vriendelijk is. Een agressief dominant aanwezige islam moeten we niet willen in dit land. Islam heeft een destructieve uitwerking op ieders geestelijk en lichamelijk welzijn. Met nuance spreken over de islam. Ik kan het niet meer. Zodra je de islam gaat nuanceren heb je als open samenleving al verloren.

  Like

 11. Vrije Burger zegt:

  Dit is op Vrije Burger herblogden reageerde:
  Jazeker, een school, maar wel Joods. Als het een islamitische school is krijgt het breed aandacht tot vanuit het koninklijk huis aan toe.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s