Een belangrijke, revolutionaire dag in de Tweede Kamer

Screenshot_33

“De zeer-zéér belangrijke, revolutionaire motie waar vandaag in de Tweede Kamer over zal worden gestemd, is ingediend door Dion Graus.”

(Door: Tinkebell)

Revolutionair! Dat is de juiste term voor wat er vandaag staat te gebeuren in de Tweede Kamer. En ja, het is, gezien de hugeness van het gebeuren zeker zeer opmerkelijk dat het ochtendjournaal er niet mee opende.

Want wat is er aan de hand? Wel, vandaag wordt deze motie in stemming gebracht: De Kamer verzoekt de regering zich blijvend en maximaal in te spannen om primaire levensbehoeften als zeer schaarse fosfaten uit dierlijke afvalstoffen te laten scheiden en op te slaan, en vraagt eenzelfde inspanning van de regering voor de inzet van concentraten als kunstmestvervanger.

Ik zie u nu fronsen. Is dat het? Ja. Dit is het. Dít is inderdaad revolutionair, op wereldniveau. Tot iets meer dan een jaar geleden was het geen politiek agendapunt: de terugwinning van fosfaat. Noch in Nederland, noch internationaal. En dat terwijl we al sinds 2008 weten dat een van de belangrijkste bronnen voor leven (in belang vergelijkbaar met water en zuurstof), namelijk fosfaat, opraakt en zeer waarschijnlijk nog op korte termijn ook (binnen nu en circa 100 jaar).

Lees verder>>>
(h/t aad dulfer)
Dagblad Trouw

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PvdA, PVV. Bookmark de permalink .

7 reacties op Een belangrijke, revolutionaire dag in de Tweede Kamer

 1. treintrien zegt:

  Had die Tinkebell (van die opgezette handtaskat) zich niet laten steriliseren om aandacht te vragen voor dit fosfaatprobleem… of naar aanleiding van, wil ik even vanaf wezen.

  Logischer is het om aandacht te gaan vragen voor de landbouw, die alleen met hulp van olie zoveel kan produceren… en die is óók al bijna op. Mijn vijf centen.

  Like

 2. windwens zegt:

  Aan de reacties te zien zijn de azijnpissers ervoor maar er tegen dat Dion dit heeft ingebracht. PvdA zal niet voor stemmen is de prognose, dus is het belang van de partij dus groter dan de toekomst van de mensheid. Deze partij van Propaganda van de Apartheid, ze zijn er tenslotte meer voor de aangewaaide dan voor de gene die hier al eeuwen wonen.

  Like

 3. Hendrick M. zegt:

  Tinkebell ? Is dat niet die maffe, zichzelf ‘kunstenaar’ noemende idiote tante, die enige tijd geleden haar kat tot handtasje transformeerde ?
  Van zo’n iemand is geen enkel artikel serieus te nemen …

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Als ze deze kinderachtigheid koste wat het kosten mag willen continueren, moeten ze dat vooral doen!
  Op een dag is het hele land naar de Filistijnen juist omdàt ze tegen elke motie hebben gestemd die werd ingediend door de PVV en dan trekken ze zich de haren uit hun kopen jammeren: “Had ik maar, had ik maar…..!”
  Maar ja, dan is het te laat en het ergste: W i j verdwijnen méé, de afgrond in!

  Like

 5. koloth zegt:

  Laat die hypocriete PvdA toch BARSTEN, ook al hun voorstellen afkeuren en nooooit samen mee regeren gaan, ze zijn toch al op sterven na hartstikke dood.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Als ik 2 keer op mn tinkebel bel ja dan weet je het wel, ..
  Tinkebell, is dat geen hoer?
  Hoeveel zou ze nog waard zijn op de markt?
  http://frontpage.fok.nl/nieuws/675698/1/1/50/vaste-prijzen-voor-is-slavinnen.html

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Waarmee weer bewezen is dat de oude politiek geen boodschap heeft aan de democratie. Ze wegen geen wetten en voorstellen. Ze debatteren er niet over om te bepalen wat goed is. Denken niet na over de toekomst. Maar blokkeren alles wat de PVV inbrengt. En dus ook wat H&I inbrengen.
  Zodoende komen we nooit af van die corrupte kliek, die de oude politiek vormt.
  Het AD in Rotterdam kreeg de opdracht van de PvdA om nooit positief te schrijven over Leefbaar Rotterdam. Met hetzelfde doel: deze partij bereikt nooit wat, want we saboteren alles. Willen ze meer veiligheid? Minder corruptie? Nou dat saboteert de oude politiek gewoon. Omdat dat kan.
  Over de Zweefteef Tinkebell verder geen goed woord, maar wel waardering dat zij tenminste uitspreekt dat de oude politiek volkomen rot is, want ze ondermijnen de democratie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s