Erbudak moet Slotervaartziekenhuis 2,5 ton terugbetalen

Screenshot_23

(Door: Bas Soetenhorst)

Aysel Erbudak moet met haar bedrijf Meromi Participaties 2,5 ton terugbetalen aan het Slotervaartziekenhuis, waar ze tot vorig jaar directeur was.

Dat blijkt uit een vonnis dat de rechtbank in Haarlem eind vorige maand heeft geveld in een zaak die het ziekenhuis tegen Erbudak had aangespannen.

De 2,5 ton betreft een investering in het webbedrijfje Drimpy, een digitaal platform voor patiënten, familieleden en medici. In 2011 sloot Erbudak een akkoord over een aandelenovername. Via Meromi Participaties, een bv waarvan zij aandeelhouder en enig bestuurder is, zou Erbudak in fases een lening van 1,3 miljoen euro verstrekken aan Drimpy.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Het Parool

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Amsterdam, corruptie, Criminaliteit, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Nederland, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Erbudak moet Slotervaartziekenhuis 2,5 ton terugbetalen

 1. peterselie1 zegt:

  Weer een VVD uithangbord naar beneden geflikkerd, het is alweer een tijdje geleden dat er over deze VVD kansparel de hoogste loftuitingen werden gedaan, uiteraard bij P & W door een stel verlekkerde VVD’ ers. Men ziet wat er van komt geef een zo’n kansparel een vinger, binnen no time is de hele hand aan de beurt. Mij kan niemand wijs maken dat de gehele bestuurlijke elite van Nederland zo naïef is als men doet geloven. Dit graaigedrag is beoogd en het behoort domweg bij het ambt als openbaar uitvoerder bij de overheid, semi overheid en veelal in het bedrijfsleven.

  Like

 2. Republikein zegt:

  Betalen?
  Criminelen betalen niet, maar ontvangen wel, dat is ook een gave!
  Vreemd, doet me denken aan dit verhaal.
  http://www.geennieuws.com/2013/05/hoe-gaat-het-inmiddels-met-eveline-herfkens/

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Die gaat geen cent betalen hoor. Maar het maakt wel duidelijk dat bij alle krankzinnige misbruikschandalen van ons geld heel veel mensen betrokken zijn.

  Like

 4. Louis Burgemeestre zegt:

  Wie steelt moet of de gevangenis in of terug betalen wat ze onrechmatig in gepikt heeft.Ook dat staat in de 10 Geboden.

  Like

 5. petra555 zegt:

  Tja,weer een zogenaamde aanwinst voor Nederland. Het is wel typisch dat deze Turkse een dergelijk gedrag vertoont. Zou het toch heel misschien te maken hebben met haar herkomst? Vragen, vragen….Tom.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  En dit is slechts een parrasiet van de bovenste moslimplank !

  Like

 7. windwens zegt:

  Je hoeft er niet eens meer namen of foto’s bij te hebben want als er wat te halen valt dan is de Moslim bij de partij. Al zijn het gratis uitgereikte vuilnisemmers bij de Appie, de Nederlander loopt er met 1 naar buiten Fatima met 4 of meer. Geld terug betalen komt niet voor in hun woordenboek dat wordt weer fluiten naar onze centen, moet je als Nederlander is flikken je wordt tot je kist toe achterna gezeten. Ze zijn nog in staat om er voor te zorgen dat je voor veel minder begraven wordt en zonder steen als ze nog wat van je te goed hebben.

  Like

 8. Avidia zegt:

  VVD??? ongewenste partij? Vroeger stemde ik VVD, maar sinds Wilders kwam stem ik PVV, meerdere graden hoger dan de VVD, ik stem op hoger, hoger, hoger!!! PVV, is de hoogheid de beste voor ons land!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s