Giro 555: HOERA EBOLA! GEEF GELD!

Screenshot_43

(Door: Pritt Stift)

Echt? Serieus? Een actie van Giro 555 voor Afrika? Want daar is EBOLA? In heel Afrika? Nee, in slechts drie (3) kleine kudtlandjes hebben ze last van vliegende bloedpoep. Ja, dat is erg. Maar niet heel erg.

Lees verder>>>

(h/t Scarlatti Bombatti)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Nederland. Bookmark de permalink .

36 reacties op Giro 555: HOERA EBOLA! GEEF GELD!

 1. @geertwilderspvv GEEN CÈNT GEEF IK! DOE DE GRENZEN DICHT @geenstijl ‪#‎STAMELENDEGiro555MAN‬: HOERA EBOLA! GEEF GELD! – http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/11/giro_555_hoera_ebola_geef_geld.html

  Like

 2. @ScarlattiBomba · 49 sec. 49 seconden geleden
  @geertwilderspvv @geenstijl HEELAfrika?Nee, in slechts 3 kleine kudtlandjes hebben ze last v vliegende bloedpoep.http://www.volkskrant.nl/…/hogeschool-van-amsterdam…/ …

  Like

 3. Ik kreeg dit berichtje v mijn goede vriendin Lidy de Heer terwijl ik naar die stuntelende stamelende liegende #giro555man keek op tv en snelde naar mijn pc om LUID KOND te doen van mijn enorm SPONTAAN OPWELLENDE IRRITATIE HIEROVER en ik zie dat mijn zielsmaatje er hetzelfde over dacht al en ik klom in mijn TWITTERpen en gaf het ook door aan EJ BRON
  https://ejbron.wordpress.com/…/giro-555-hoera-ebola…/

  Like

 4. joop van den heuvel zegt:

  nee hoor ga maar naar Brussel

  Like

 5. @geertwilderspvv @pvv @geenstijl GEEN tv AKTIE v ONS BELASTINGGELD dat zou de BLOODY LIMIT zijn!ER GAAT AL TEVEEL GELD HEEN via ONTW HULP!

  Geliked door 1 persoon

 6. Welk regime of welke hoge pief heeft nu weer geld nodig?Niet van mij,in ieder geval!

  Like

 7. stellingsma2010 zegt:

  geen rooie cent van mij bekijk het maar……ik lig zelf bijna aan de bedelstaf mijn gezin heeft zelf bijna niks meer .

  Like

 8. Louis Burgemeestre zegt:

  heven = Hexen

  Like

 9. Luchtpint zegt:

  Leer ze eerst af bushmeat te vreten, want dat is meestal zwartgeroosterd aan de buitenkant en meestal ook nog eens gewoon rauw aan de binnenkant:

  Walgelijk !

  Like

 10. petra555 zegt:

  Van mij in ieder geval geen geld op 555. We krijgen mensen uit Afrika nu binnen als een sprinkhanenplaag! En daarbij knijpt dat fijne rode faalkabinet Marx Rutte, ONS al volledig uit!

  Like

 11. bigljohn zegt:

  Geef, geef, geef…Je hoort al tientallen jaren niets anders meer. Nu ook alweer die actie voor arme Afrikaanse moeders. Afrikaners konden in het verleden hun eigen broek niet ophouden, in het heden ook al niet, en in de toekomst ook niet. Wordt er al iets opgebouwd in Afrika, meestal door Europeanen, dan zijn er na het vertrek van de Europeanen nog maar luttele jaren nodig eer alles weer verpauperd is, en de kreet; geef, geef, geef, en help Afrika weer opgeld doet. Stoppen al die belachelijke hulp en geld donaties. Al die idioten die als ontwikkelingswerker (nog steeds) naar Afrika afreizen. Die Afrikaners moeten zelf maar eens leren hun handjes te laten wapperen en hun hersens te gebruiken. Willen ze dat niet ? Dan maar verhongeren ! Sinds dat de eerst missionarissen naar Afrika afreisden, mogelijk al zo’n 200 jaar geleden, is het een puinhoop. Waren die kwiebussen daar maar nooit naartoe gegaan, dan hadden we vandaag de dag ook geen – immigrantenprobleem met de daarbij horende zware misdaad, Islam, Aids en Ebola gehad !

  Like

  • Gezien het ongeremd fokken en niet willen werken,aldaar is dit misschien nog wel een zegen ook voor het land:op natuurlijke wijze uitdunning van de populatie?Hard,maar waar!

   Like

  • petra555 zegt:

   @ bigLjohn: 22.29. uur, op 5/11. Mee eens, John. In de jaren ’50 van de vorige eeuw, moesten we op de rk. lagere school zilverpapier sparen, voor de “Missie”, bij de “arme negertjes in Afrika”, en nu 65 jaar later, zijn deze zogenaamde “negertjes”, nog even arm en hulpbehoevend! Er zijn 100 den miljarden ingestoken, en wat IS DAAR DAN MEE GEBEURT! Voor mij is het ook klaar! Tom.

   Like

 12. windwens zegt:

  Ben al jaren klaar met geven aan Afrika ze gaan zelf maar eens wat gaan doen. Ze kunnen ook gewoon vragen wat er gedaan moet worden en hoe je dat doet. Dan flink de handen laten wapperen en niet op de krent zitten en quat kauwen.

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  Van mij geen cent! Zoek het maar uit.
  Het spul daar sterft nog lang niet uit; sterker nog: er komen steeds meer ‘hongerlijers’ bij die WIJ weer te **eten moeten geven!
  Ik word via de belastingdienst al te veel gedwongen om ‘te geven met gulle hand’!

  Like

 14. Leo zegt:

  Giro 555 ebola kan beter aankloppen bij obama 666/C.I.A.
  creators and speaders of this bio weapon.

  Like

 15. Maria zegt:

  jaja de NGO’s miljardairen hebben nieuwe truk om geld af te troggelen … meer dan 60j biljoenen en biljoenen euro’s ingezameld wat lekker bleef plakken aan die NGO’s, is er een bal verbeterd is dat afrika ???? NEEN dus kus mijn k*******n aub dat is mijn donatie!!!!!

  Like

 16. Giny zegt:

  Wanneer openen ze een rekening voor onze lieve mensen in verpleeg en zorginstellingen!
  Was vanmiddag in een zorginstelling waar ik elke week een middag naar toe ga!
  Ik miste een persoon en vroeg waar hij was! Goh, wist je dat niet, hij is vorige week met spoed
  en loeiende sirene naar het ziekenhuis gebracht!
  Man klaagde al dagen over verschrikkelijke buikpijn, koorts en overgeven, de dood stond in
  zijn ogen! Ze hebben hem nog net kunnen redden van een buikvliesontsteking!
  Verder kon niemand mij vertellen hoe het nu met hem ging, ze kregen van de verpleegkundige
  geen enkele informatie! Hij heeft verder geen familie, is trouwens nog maar 68 jaar!
  Heb het ziekenhuis gebeld welke afdeling hij lag en ben samen met iemand bij hem op bezoek
  gegaan, dolblij was hij! Ze hadden geen enkel kledingstukje of toiletartikel meegeven, lag in een
  hemd van het ziekenhuis! Het verplegend personeel in die tehuizen die over het algemeen uit de landen komen, waar nu een gironummer voor geopend is, zijn te lui en te beroerd om maar iets
  voor deze man te doen, het enige waar ze goed in zijn is hun hand op houden!
  Hij lag nog aan het infuus, veel informatie kreeg ik natuurlijk niet, maar wilde wel graag weten
  wanneer hij terug zou gaan naar het zorgcentrum, dat zou vrijdag worden!
  Herstellen verder in het tehuis, wat had ik graag gewild dat hij nog een week in het ziekenhuis
  zou mogen blijven om aan te sterken! “Te Duur”
  Brief voor de manager ligt al klaar, niet dat het helpt, maar toch even onder de aandacht
  brengen wat ik er van vind, een grote schande!!!!
  Giro 555 voor onze eigen mensen!!!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Giny 6 november 2014 om 01:50

   Helemaal, uit het diepst van mijn hart mee eens!
   Het is een gruwelijke schande dat er hier zó kil en gewetenloos wordt omgegaan met het ‘eigen volk’!

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Giny: 01.50. uur. Uw reactie is mij uit het hart gegrepen, Giny! Ik sta er volkomen achter!

   Like

 17. Avidia zegt:

  Waarom moeten wij overal geld voor uitgeven, waarom doen die mensen zelf niet iets, je ziet ze altijd op de grond zitten, doe wat!!!!! Stelletje nutteloze mensen, hebben ze nu geen idee wat ze zelf kunnen doen??? Nee!!!! ze zijn gewend aan hulpacties, vooral uit Nederland, nou van mij geen cent, stroop je mouwen maar op, ben er goed mee aan, die linkse troep willen weer eens de redder in nood zijn, gatver!!!

  Like

 18. Joannes den Hollander zegt:

  Zij die werken eten brood,
  zij die lui zijn gaan maar dood.

  Van mij geen cent, tenzij het besteed wordt aan het hermetisch sluiten van de grenzen. Dat houdt in ieder geval de Ebola buiten.

  Like

 19. Kraftavilqa zegt:

  Eigenlijk zou de slogan voor al die Afrika-helpers moeten zijn “Geef en houdt de ellende in stand” Want het perpetueren van de ellende is het enige resultaat van het in leven houden van zielige nikkertjes. Het is natuurlijk ook het belang van de zieligheidsindustrie dat de ellende aanhoudt.

  Like

 20. Tempelier zegt:

  Haal dat geld maar bij dat potje van ontwikkelingshulp, waar een deel van de bevolking ongewild aan mee moet betalen.

  Like

 21. Taljaard zegt:

  Voordat hier de beeldvorming wordt bevestigd van de zgn. ”luie, domme neger” wil ik toch even benadrukken dat de enige vorm van hulp, die echt zoden aan de dijk zet, er een is van lokale en kleinschalige aard in samenwerking met de lokale bevolking, buiten corrupte politici, machthebbers en graaiende NGO-bestuurders om. Een goed voorbeeld van een dergelijke wijze van hulpverleing is het werk van de stichting ”Thimoteos” in Malawi.
  Google dat maar eens even.
  De mensen in Zwart Afrika zijn beslist niet ”lui” of ”dom”.
  Maar ze hebben vaak gewoon niets en ze weten vaak ook maar heel weinig.
  Voor zover ze al in de gelegenheid zijn geweest om lezen en schrijven te leren lezen ze geen kranten, want dat kost geld, en hebben ze al helemaal geen internet.
  Ze zijn niet dom, vooral niet waar het praktische kennis betreft, maar vaak wel rampzalig onwetend en naief en daardoor zeer makkelijk te manipuleren en uit te buiten. Ze zijn ook niet lui, maar kunnen in de meeste gevallen maar bitter weinig uitrichten om hun eigen situatie te verbeteren, hoe hard ze dan ook werken. En velen werken zich voor hun 50e letterlijk dood, met geen andere beloning daarvoor dan niet te verhongeren. Een situatie waar ook veel van onze overgrootouders in verkeerden, vooral op het platteland, en die mij vanuit overlevering maar al te goed bekend is..
  Wanneer je deze mensen echter de gelegenheid geeft om met hun eigen handen iets op te bouwen wat hun lot kan verbeteren zijn zij echt tot grote en verbazingwekkende dingen in staat, die ook van BLIJVENDE en structurele aard zijn.
  Het geven aan 555 en andere grootschalige NGO-s is inderdaad voor minstens 70% je geld in een bodemloze put gooien. Er sterven in Zwart Afrika nog steeds veel meer mensen structureel aan malaria en andere infectieziekten dan aan ebola.

  Like

 22. Taljaard zegt:

  Van iemand met ervaring in het zendingsveld;
  Wat wij in de eerste plaats naar Zwart Afrika hebben over te dragen is KENNIS.
  Kennis van praktische aard.
  Over lucratieve landbouw- en veeteeltmethodes.
  Over hygiene en voedingsleer.
  Over waterbeheer en irrigatie.
  Over gezondheidszorg.
  Over het opzetten van kleinschalige ondernemingen, die voldoen aan de vraag vanuit de lokale markten.
  Daarmee kunnen zij in staat worden gesteld om zelf hun situatie te verbeteren in plaats van dat men deze mensen afhankelijk maakt (en houdt!) van NGO-s en corrupte op macht geld beluste lokale dictators, die, vaak in samenwerking met (het moet gezegd worden) buitenlandse grote bedrijven de bevolking uitpersen en het land leegroven.

  Like

 23. koddebeier zegt:

  Ze kunnen dood vallen !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s