‘Islamkamers’ voor bejaarden in de maak

Screenshot_27

Een rusthuis in Neder-over-Heembeek wil over twee jaar kamers en verzorging klaar hebben voor moslimbewoners. ‘We moeten ruimte maken voor de identiteit van elke bewoner, zegt Bert Anciaux, bezieler van het project.

Dat meldt Brusselnieuws.be, en wordt aan ons bevestigd door Bert Anciaux. Hij is naast senator voor sp.a ook afgevaardigd bestuurder van het rusthuis De Overbron. Op dit moment telt het 44 kamers, tegen 2016 zullen dat er 59 zijn. Hopelijk hebben moslimsenioren dan de weg naar De Overbron gevonden, zegt Anciaux.

Lees verder>>>
(h/t Jean)
DeMorgen.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Appeasement, België, Dhimmitude, Islam, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op ‘Islamkamers’ voor bejaarden in de maak

  1. Joshua zegt:

    1+1 meter is genoeg zij hebben teveel vrijheid gehad om hun addergebroed te baren.

    Like

  2. Sjaak zegt:

    Hopelijk hebben moslimsenioren dan de weg
    naar De Overbron gevonden, zegt Anciaux !
    ———————————————————–
    En jij de weg naar het krankzinnigegesticht !

    Like

  3. Joannes den Hollander zegt:

    Stuur die landverrader naar Syrië s.v.p.

    Like

  4. Monalisa zegt:

    Dit is er al in Adam ik Osdorp zit al zo’n tehuis, waarom denk je dat ik Adam heb verlaten.

    Like

  5. Maria zegt:

    bert anciaux… de moslim neuker bij uitstek in België, droeg zelfs arafat sjaal openlijk op tv en al om terroristen te steunen anti joden… begrijp iets niet waarom dat bouwen als zij met hun rijk pensioen hier naar marokko gaan en door hun familie zelf daar worden verzorgd is hun cultuur?!?!?! waarom zouden marokanen België betalen voor rusthuizen, zal wel voor de geïmporteerden zijn dat hij dit laat bouwen op kosten van de belastingbetaler..;
    mensenlief voor eigen volk is er geen plaats maar voor hen bouwt hij alles, en trouwens die zit toch nergens meer in politiek??? zitten in de opositie dus hoe kan dit nu???? wie financiert dat dan???

    Like

  6. windwens zegt:

    Belgen zijn gek en ook hier in A’dam zie Monalisa 16:23. Als er iets gebouwd of om gebouwd moet worden, dan pas men maar in het project voor geen enkele christenen of jood wordt een uitzondering gemaakt dus ook niet voordat haat geloof. Niet naar de zin of niet zien zitten naar zo haat land en daar je kont laten wassen of gewoon even niet meer zeuren en net als de rest het over je heen laten komen.

    Like

  7. Jean zegt:

    Je zult maar door het leven ‘moeten’ gaan met de naam anciaux (bewust met kleine letter geschreven).
    Zou er nog een grotere lafaard rondlopen? Heeft al in alle linkse partijen gesollisiteerd en overal al buiten geflikkerd door de chaos en puinhoop die hij er van maakt gezien gebrek aan hersens en IQ.

    Like

    • Maria zegt:

      goh khoop dat ik die nooit in levende lijve tegenkom zal dan weten wat bleiten betekend den moslim bleitsmoel van belgie, voor de nederlander deze moslim neuker huilen letterlijk op tv om aan een postje te geraken in de politiek, deze schande was ongezien, heeft gewisseld van alle partijen al huilend om maar aan politiek postje te geraken ondertussen pro islam anti Israel om maar vet betaald postje ergens te kunnen bemachtigen, man moest ik die tegen komen, die moet ik niet aanraken met woorden vermoord ik die de lafste verradende politieker geschiedenis Belgie

      Like

  8. Theresa Geissler zegt:

    Tja, het mag geen verwondering wekken:
    Bert Anciaux, de man-wiens Resolutie-Anciaux -beduidend- verder -ging- dan-de-Resolutie-Halsema, nietwaar?
    Ook België is niets goedmenschelijks vreemd, helaas….!

    Like

  9. breget zegt:

    In 40/45 wist je waar je aan toe was bij de Nederlanders maar in de schijnvrijheid van nu zie je hoe omringd je bent door eigen volksverraders .Vele ouderen zullen de EU,en onze overheid geven waar ze op uit zijn euthanasie .

    Like

    • Joannes den Hollander zegt:

      Vergis je niet Breget. Ik heb een Polygoon film in mijn bezit uit de periode 40-45. Daar staan pleinen in de Nederlandse steden vol met tienduizenden mensen. Daarna heeft nooit meer zoiets massaals plaats gevonden. Helaas, het waren allemaal NSB-ers die met de toenmalige bezetter heulden.
      Ik hoop dat dit nu wel veranderd is.

      Like

    • Tistochwat zegt:

      @ breget 5 november 2014 om 18:19

      “Vele ouderen zullen de EU,en onze overheid geven waar ze op uit zijn euthanasie .”

      Laten we dat in ieder geval dan maar als een zegen beschouwen voor (oude) mensen die zélf niet meer verder willen leven. Hoeven ze eindelijk niet meer van een flat te springen of een dubieuze medicijnen-cocktail in te nemen…
      Wordt er tenminste nog íets gemakkelijk gemaakt…

      Like

  10. koloth zegt:

    Ze wilden toch zelf hier heen komen ? We hebben ze toch niet gedwongen 50 jaar geleden ?
    Ze wisten toch dat dit Nederland ,,WAS,, nou dat weet je toch dat het hier anders is dan Turkije of Marokko. Neee ze wilden zelf komen voor het geld en dan moeten ze nou ook de konsekwensie’s aanvaarden: dat ze niet bij Allah in de hemel komen maar bij Satan.

    Like

  11. Louis Burgemeestre zegt:

    Dat is tegen de 10 geboden; die horen hier helemaal niet thuis.

    Like

  12. Daiyu-ninja zegt:

    Dan zullen de inheemse bewoners er wel uit gepest worden zodat er alleen moslims zullen wonen.
    Dat doen ze ook in de steden……..de allochtonen uit hun huizen treiteren en een andere moslim familie krijgt het huis.
    moslims willen niet met ongelovigen samenwonen, ze willen alleen onder en met hun eigen volk samenleven.

    Like

  13. Nicolàs Frutos zegt:

    De grootste idioot van belgie heeft al in elke politieke partij gezeten die er bestaat , overloper !

    Like

  14. Fred zegt:

    Bert Anciaux. SMERIGE collaborateur. Daar wisten ze net na WO II wel beter raad mee dan vandaag.

    Like

  15. Republikein zegt:

    Strookt niet met geloof.
    Ze moeten ook binnen 24 uur begraven worden.
    Nood breekt wet, dat weer dan wel.
    Wel groeten, assalaam alaikoem.

    Like

  16. Kraftavilqa zegt:

    “Ik geloof in de interculturele samenleving”, zegt Anciaux. Zo zet-ie zichzelf wel te kijk als aan linkse koprot lijdende stumper, de habbezakker.

    Like

  17. guusvelraeds zegt:

    “Ik geloof in de interculturele samenleving”, zegt Anciaux. ”

    Ik ook, ergens in de verte. Maar het is de moslim die dat niet geloofd en niet wil. Islam streeft naar monocultuur en dat is niet overdreven. Ze snijden hiervoor zelfs hoofden af, moet je nagaan. O, U wilt vertellen dat moslims die hier wonen nooit hoofden gaan afsnijden. Wacht af tot ze voldoende mankracht hebben en zich sterk genoeg voelen. Moet U opletten hoe hier de hoofden over het trottoir gaan rollen. Geen enkel integratie beleid zal dit voorkomen. Het enige dat dit voorkomt is zorgen dat moslims een absolute minderheid blijven in ons land. Andere mogelijkheden zijn er niet.

    Like

Plaats een reactie