Italië – “Vluchtelingen” in hotel komen in opstand: ze willen één kamer per persoon

Screenshot_28

(Vertaling: delamontagne)

Ze zijn op vakantie aan de voet van de Dolomieten… Puos d´Alpago (provincie Belluno). De migranten, die op kosten van de Italianen in een goed hotel logeren, konden de aankomst van 8 “nieuwe” gasten in HUN hotel niet waarderen. Toen die zogenaamde “vluchtelingen” vervolgens zagen dat het personeel er in de eenpersoonskamers een bed bijzette, begon de chaos. Ze begonnen met van alles en nog wat te gooien en smeten allerlei voorwerpen op de grond. De politie moest tussenbeide komen. Deze “immigranten” logeren in het Hotel Alpago (op kosten van de belastingbetaler ) en dit heeft een capaciteit voor 40 bedden.

Tot gisteren waren ze met 28 man. En al die “arme” vluchtelingen zijn jongemannen tussen de 18 en 32 jaar oud. Ze hadden er totaal geen behoefte aan om hun kamer te delen met iemand anders en prefereerden een schone kamer voor ieder apart. Het hotel bezit een bar, een ontspanningsruimte, een overdekte garage, parking en een tuin, maar geen  zwembad. Alle kamers hebben telefoon en TV.

Deze “vluchtelingen” uit Afrika hebben ook geprotesteerd tegen de in hun ogen “onvoldoende” maaltijden (teveel spaghetti), ze schreeuwden tegen de politie en klaagden erover dat ze met mensen uit verschillende landen samen zaten en dat het daarom moeilijk was om met elkaar te praten.

Het personeel van dit “trieste” hotel zei: “We hebben rekening gehouden met hun eisen en  begrijpen dat ze uit verschillende culturen komen (Eritrea, Sierra Leone, Togo, Nigeria etc.). Het zijn allemaal jongemannen die nota bene uit landen komen waar helemaal geen oorlog is en wij moeten hen hier laten logeren, terwijl onze jongeren zelf geen werk hebben en soms gedwongen zijn te emigreren.”

Bron:
LesObservateurs.ch

Vertaald uit het Frans door:
delamontagne
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, landverraad, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Italië – “Vluchtelingen” in hotel komen in opstand: ze willen één kamer per persoon

 1. Wachteres zegt:

  Eisen …. eisen ……eisen. Kunnen deze mensen niet onmiddellijk op een vliegtuig worden gezet, terug naar het land van herkomst?

  O nee, dat mag niet van Europa. Een heel goede reden om a.s.a.p uit de EU te stappen.

  Like

  • Wachteres zegt:

   ’t Valt me nog mee dat zij niet eisen dat er, speciaal voor hen, een zwembad wordt gebouwd.

   Per slot waren ze thuis ook luxe gewend.

   Like

  • Maria zegt:

   op een vliegtuig???? terug in zee gooien ja en dat ze maar al zwemmend naar afrika zwemmen, jeeses christ en dat MOETEN wij importeren van de EU?????

   Like

  • Future Child zegt:

   Kunnen deze mensen niet onmiddellijke worden neergeschoten.

   Like

   • koloth zegt:

    Inderdaad Furure C volgens Maria terugsturen met een vliegtuig, maar dat is toch veel te duur, dat moeten wij weer betalen.
    Neee gewoon afknallen dat tuig.

    Like

   • Maria zegt:

    nee nee koloth beter mijn post lezen 🙂 goedkoopste manier terug in zee zwieren ipv van Wachteres in vliegtuigen te zetten en dat ze maar zien hoe ze zwemmend terug geraken de godverdomse ondankbaren !!! EISEN EISEN EISEN? KOMEN UIT EEN ZANDBAK nooit enige luxe gekend en dan dit flikken in open zee gooien min 20km van vaste land Italie en gewoon omdraaien en dat ze dan nadenken terwijl ze verzuipend al zwemmend hotel afbraken omdat ze maar spaghetti kregen???? godver de gover de goverdemiljarde…. ik pakte ze met legers op kregen nog zwembandje mee en dat ze maar terug zwemmen naar hun dorre uitverhongerde afrika waar de moslim marokaan hen met plezier vermoord want een zwarte in noord afrika DIE HATEN HEN NOG MEER DAN ZE ONS HATEN!!!!

    Like

   • DonnaDolce zegt:

    We kunnen ze inzetten om tegen IS te vechten 😉

    Like

 2. dutchess43 zegt:

  triest… heel triest…. ik heb niet genoeg woorden beschikbaar om een naam te vinden voor deze “zieligerds”.
  Terug naar het land van herkomst dan maar, vadertje Juncker????

  Like

 3. petra555 zegt:

  Stank voor dank!!! Flikker die parasieten toch Italië uit.Maar dat mag weer niet, van de RODEN der EUSSR, in BRUSSEL. We zijn mooi klaar met deze UITVRETERS. Kots! Tom.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Laat ze maar liever alle vier hoeken van de kamer zien !

  Like

 5. Maria zegt:

  dat ze maar oppassen, Italianen zijn geen westerlingen, zou wel eens heel gewelddadig voor hun kunnen aflopen… ze zijn nog geen minuut in dat land , en eisen eisen eisen…. mark my words Italianen daar moet je niet mee spelen laat staan EISEN !!!!

  Like

  • koloth zegt:

   Italianen zijn toch papkinderen ? Ze blijven tot hun 40e bij hun ouders wonen.

   Like

   • Sylvia Groot zegt:

    Italie kent ook maffia; dat kun je moeilijk papkindjes noemen.
    Tentenkampen met een hoog afgesloten hekwerk er omheen met een groot bord: verboden voor italianen. Hoe exclusief zal dat zijn.
    Leren ze meteen hoe leuk kamperen is.

    Like

   • Maria zegt:

    dat mss wel… maar op ander vlak bedreig hen niet!!! en zeker wat die afrikaantjes doen want dan zal la Mama in frontlinie samen met zoons hen afslachten!!!! geloof me zuiderse landen mentaliteit is gans anders dan hier, enne hier moeten kinderen nu ook dor crisis thuis blijven wonen na hun scheiding en rest niet???

    Like

 6. koddebeier zegt:

  Rot dat soort parasieten het land uit !!!!

  Like

 7. windwens zegt:

  De arrogantie leven daar zonder licht of ander soort voorzieningen in een lemen hutje met 10 man tegelijk en hier willen ze een kamer voor zichzelf dat ze zijn opgevangen in een hotel wil niet zeggen dat ze ook de bediening krijgen als of ze op vakantie zijn . Ik zou de krengen meteen te werkstellen en een stuk spoorlijn door de bergen laten realiseren, als ze de handjes moet laten wapperen zijn ze zo vertrokken.

  Like

 8. Tempelier zegt:

  Zeg hadden ze op die gammele boot ook zoveel praatjes. Slechte bijvangst aan vis gooi je ook gewoon terug in het water !

  Like

 9. Drs.P. zegt:

  Gewoon een paar coctails van iets met molotov op de begane grond deponeren.
  Helaas jammer van het hotel, maar t lost veel op en is een waarschuwing voor andere uitvreters!!!

  Like

 10. riet-1 zegt:

  Tot zover de solidariteit met – andere- vluchtelingen….
  “Solidariteit” die ons wordt afgedwongen, opgedrongen, met stank voor dank
  1 ding moet ik ze nageven, ze leren snel…………als het gaat over hun rechten……

  Like

 11. Jules Vismale zegt:

  Deze “vluchtelingen” in Italië, en daar zo betutteld werden door de groep gastvrije Italianen, doen me sterk denken aan veel schoolkinderen in Nederland die van hun scholen op verre schoolreisjes mochten richting Australië, Zuid-Amerika e.d. al moest dit voornamelijk bekostigd worden uit de portemonnee van hun ouders! Veel van die ouders raakten hierdoor bijna aan de bedelstaf hoewel de scholen wel mooie sier maakten omdat ze hieraan haast zelf financieel niets bijdroegen, gelijk aan de idioten die de akelige “vluchtelingen” in dat hotel onderbrachten!
  Maar ik heb wel enkele goede suggesties voor deze ondankbare klootzakken: gooi ze gewoon uit dat hotel, zonder bezit of poen, laat hen in plaats van spaghetti die ze niet lustten gewoon water en brood consumeren, schop ze met alleen een zwembroek aan onder hun konten de Middellandse Zee in en laat ze maar gezellig tussen de haaien terugzwemmen naar Afrika of het Midden-Oosten! Wie namelijk ondankbaarheid vertoond tegen hen die hen juist gastvrij ontvangen of verwennen moet je gewoon helemaal NIETS geven, gelijk aan het sprookje over de visser en zijn vrouw waarvan de laatstgenoemde steeds hebzuchtiger werd door een tovervis die haar wensen vervulde maar zij helemaal geen dankbaarheid kende en op het laatst alles zo verloor. En in de fabel over de molenaar, zijn zoon en hun ezel konden de twee eerstgenoemden ook totaal niemand tevreden stellen hoe zij met de ezel moesten omgaan omdat al die betweters gewoon figuurlijk zelf een kudde ezels waren!

  Like

  • D.DAY zegt:

   Inderdaad Jules, deze “vluchtelingen” worden met alle egards behandeld, omdat het moslims zijn, want deze “zielige” mensen hebben “zoveel moeite gedaan en hun leven geriskeerd om een nieuw leven op te bouwen”, zoals ons wordt voorgelogen. En dit zal niet stoppen. En met het sprookje over de visser en zijn vrouwtje Piggelmee, die leefden in een Keulse pot, liep het inderdaad niet goed af. Het was een leuke reclame van Van Nelle thee. Je weet wel, van “Visje, visje in het water, enz. enz.”.

   Like

 12. Cathja zegt:

  Ik had ze alle hoeken van hun kamer laten zien! Stelletje parasieten!! Zet ze aan het werk in het hotel of in de hoteltuin. Hoeven ze zich niet te vervelen, en kunnen ze aan den lijve ondervinden wat het is om iets te doen voor de kost en inwoning!
  Dit soort uitbuiters horen per direct uitgezet te worden. Hier is absoluut geen sprake van vluchtelingen. De ware aard en bedoelingen van deze gasten is inmiddels wel duidelijk geworden, en als ik de leiding had in dat hotel, dan kregen ze deze keuze: óf je smoel houden en aanpassen, óf je tas pakken en oprotten!
  Zijn ze helemáál van de pot gerukt?!

  Like

 13. Louis Burgemeestre zegt:

  Nu willen ze een kamer per perzoon hebben, maar als je het laat willen ze heel Italie hebben.

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  “Ze begonnen met van alles en nog wat te gooien en smeten allerlei voorwerpen op de grond.”
  Het zijn verdorie net apen!

  “klaagden erover dat ze met mensen uit verschillende landen samen zaten en dat het daarom moeilijk was om met elkaar te praten.”

  En WIJ dan? Wij moeten toch ook gedwongen samen’leven’ met lieden uit verschillende landen die bijv. alleen maar arabisch brullen op straat en die onze eigen cultuur verdringen?!
  DAT is pas moeilijk!

  Nog even en ze eisen dit:

  Like

 15. Claudia M. zegt:

  Ik heb het hier ook meegemaakt dat een hotel voor asielzoekers ingezet moest worden. Dat hotel hebben ze daarna, overigens geheel terecht, afgebroken; daar was geen enkele eer meer aan te behalen. Alles slopen ze en als het een beetje tegen zit elkaar ook nog. Ja, leuk spul wat ze hier binnen halen… en wat mij betreft sturen ze het hele spul morgen nog terug; ik moet ze hier niet!

  Like

 16. Republikein zegt:

  Slopers?
  Afgekeken van de Tamiltijgers, ook fanatiek.

  Like

 17. aafke zegt:

  De maffia grijpt ook niet in, misschien verdienen ze ook wel aan die handel
  Pazzooooo

  Like

 18. Avidia zegt:

  Allemaal opdonderen waar ze vandaan kwamen en snel ook, zijn we nu helemaal gek geworden??? Wat komt er van ons land terecht??? We hebben het al moeilijk genoeg, er zijn geen huizen genoeg, en onze jongeren willen een huis om te trouwen, die gaan voor wat mij betreft. Het is een grote ellende, donder op allemaal!!!

  Like

 19. D.DAY zegt:

  Het is een ramp voor de autochtonen om met dit onbeschaafde volk opgescheept te worden. We hebben al genoeg ellende met de immigrantenkinderen die zich met criminaliteit, moord en doodslag bezig houden. Alle ellende komt altijd bij de gewone burger terecht; de beleidsmakers blijven verschoond van dit geteisem.

  Like

 20. J. C. Th. Köhler zegt:

  Al deze lui inschrijven voor het “horizonzwemmen”. Wat dat is? Simpel. Zwemmen naar de horizon en als je niet zeker weet of je er al bent gewoon dóórzwemmen!

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

  • Cathja zegt:

   @ J.C.Th. Köhler

   Deze tak van sport ken ik nog niet, maar lijkt me inderdaad zéér geschikt voor dit gespuis! Ervaring op zee hebben de meesten al…..!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s