PVV Den Haag: ‘Knettergekke islamverheerlijking voor basisschoolkinderen in Museon moet stoppen’

Screenshot_21

DEN HAAG – De Haagse PVV is boos over het lesproject ‘Post uit Marokko’ voor basisschoolkinderen in het Museon. De partij noemt het project ‘knettergekke islamverheerlijking’ en wil dat het per direct wordt stopgezet.

Kinderen uit groep 4 en 5 krijgen tijdens de museumles uitleg over de Arabische wereld. Volgens de PVV krijgen de kinderen islamitische kleding aan en wordt aan meisjes van 7 jaar oud gevraagd om een hoofddoekje om te doen.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op PVV Den Haag: ‘Knettergekke islamverheerlijking voor basisschoolkinderen in Museon moet stoppen’

 1. leefbarbaar zegt:

  Bij het Museon graait men ook graag. En dat gaat het beste wanneer je de multikul omarmt. Met propaganda kun je rijk worden. En schijt aan de geschiedenis, want je moet de geschiedenis verkopen, anders schuift het niet. Dus klassikaal een geit bestijgen zit er niet in of een leerling dood gooien met stenen ook niet. Het moet wel de juiste propaganda zijn.
  Overigens krijsen ze in de cultuursector dat ze het slachtoffer zijn van bezuinigingen, maar niets is minder waar. Ze krijgen bakken met geld en ook in dit museum zijn er alleen vacatures voor stagiaires en vrijwilligers. Over 10 jaar, wanneer de graaiende baby-boomers met pensioen zijn en de kortzichtige vrijwilligers dood, zullen er weinig mensen zijn die een museum kunnen runnen met inzicht en ervaring. Want vakmensen komen nergens meer aan de bak. Het mag duidelijk zijn dat ze in musea niet vooruit kijken.

  Like

 2. peterselie1 zegt:

  Afghaanse politie verkoopt wapens aan de Taliban “om gezinnen te voeden”

  De Afghaanse politie is gedwongen om wapens aan de Taliban te verkopen, gezien de officieren al maanden geen loon hebben ontvangen. Sommigen hebben zich zelfs aangesloten bij de opstandelingen, meldt de lokale krant “Khaama Press”.
  De lokale politieagenten in Ghazni, Logar, en Maidan Wardak provincies zeggen dat ze al drie maanden niet betaald worden en geen geld hebben om hun gezinnen te voeden.
  “We zijn veranderd in bedelaars voor brood,” vertelde Mohmad Ajan , die de laatste twee jaar tegen de Taliban heeft gevochten in Maidan Wardak. Hij voegt er nog aan toe dat de agenten worden geconfronteerd met “honger, dorst en kou”.
  Veel officieren zeggen naar verluidt dat ze geen andere keuze hebben dan hun persoonlijke wapens en munitie te verkopen. De kopers zijn meestal lokale mensen maar soms zijn ze Taliban militanten. Er word ook gemeld dat een deel van de agenten zich heeft aangesloten bij de militanten.
  “In onze controlepost, zijn er 50 zware en lichte wapens,” zegt Akbar Ali Baraki, hoofd van de politie in het centrum van de provincie Logar. “Als de centrale overheid onze salarissen verder vertraagt zullen wij beginnen met de verkoop van deze wapens om wat geld te krijgen om onze gezinnen te voeden.”
  De online krant beweerde ook dat in andere provincies, de politie niet de beloofde munitie, voedsel en wapens heeft ontvangen van de overheid.
  “Als ik had geweten dat deze dag zou komen, zou ik nooit de Taliban als gezworen vijand hebben gemaakt van mijn familie,” zei Abdul Jamil Andar, een lokale politie commandant in het district Andar.
  De internationale gemeenschap bracht miljarden dollars aan apparatuur en training van de lokale politie. Het Law and Order Trust Fund for Afghanistan(LOFTA), beheerd door de United Nations Development Program (UNDP), werd opgericht om de Afghaanse politiesalarissen en pensioenen te betalen.
  Maar de recente controle door de speciale inspecteur voor de wederopbouw van Afghanistan (SIGAR) toont het ontbreken van honderden miljoenen dollars in het politie salaris fonds. SIGAR hoofd John Sopko stuurde een aantal brieven aan de beheerder van de UNDP, wijzend naar “een reeks van onregelmatigheden” die ernstige zorgen over de corruptie en wanbeheer verhoogt. Sopko zei ook dat er geld is uitbetaald aan “ghost medewerkers,” en vermeldt “twijfelachtige inhoudingen” die het Afghaanse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft ontvangen van de politiesalarissen. Het ministerie van Binnenlandse zaken en LOFTA autoriteiten kan niet verklaren waar het geld naar toe is gegaan.
  Corruptie is een groot probleem in Afghanistan. “Transparency International”, een organisatie die corruptie internationaal opspoort had Afghanistan onderaan de wereldwijde lijst staan afgelopen jaar.
  Eind oktober hielden politieagenten een massaal protest in Kabul om te eisen dat ze worden betaald. Ze waarschuwden dat officieren konden toetreden tot Taliban groepen als ze hun salaris niet ontvangen.
  “Rapporten van wapens die worden verkocht en afvalligheid van de Taliban zijn vals” aldus een verklaring van de regering na de demonstratie, zoals geciteerd door de krant Afghanistan Today. “De verkiezingen (van de president) hebben op een of andere manier gezorgd voor vertraging van de levering van de salarissen en apparatuur, en deze zullen binnenkort worden verspreid.”
  Ondertussen maakt het Afghaanse ministerie van Binnenlandse zaken duidelijk dat de situatie zwaar word overdreven.
  “We hebben een grondig onderzoek ingesteld naar de beschuldigingen en onze bevindingen tonen aan dat deze lokale politiekorpsen loyaal zijn aan het land en de mensen,” antwoordde Sedid Seddiqi, woordvoerder van het ministerie van Binnenlandse Zaken. >>>

  http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/11/afghaanse-politie-verkoopt-wapens-aan-de-taliban-om-gezinnen-te-voeden/#.VFoeXNx5PGU

  Like

  • windwens zegt:

   Het geld zit tegenwoordig alleen nog maar bij de Taliban, en in direct maakt deze overheid zich er schuldig aan de Taliban te steunen door heroine nog steeds als verboden stof te zien. Waardoor de Taliban een goed inkomen daar aan heeft. Ook door het inkopen van zuivere Heroine maakt onze overheid zich hier schuldig aan want waar moet die zooi anders vandaan komen.Er wordt op zoveel fronten geld in de kassen van moslims gestort wat dus allemaal weglekt uit onze economie.

   Like

 3. Cathja zegt:

  Hallo zeg, dit is NEDERLAND hoor! Aan buitenlandse kinderen zouden de Néderlandse gewoonten en gebruiken moeten worden uitgelegd. Kinderen uit andere culturen leven toch híer hun leven, en niet in Marokko? Het is meer dan voldoende als er op scholen enige aandacht gegeven wordt aan DIVERSE culturen, waaronder dan de Arabische. Maar vergis ik me, of is het wérkelijk zo dat er op scholen overdreven aandacht wordt geschonken aan de volgers van ‘de profeet’? Zo ja, dan is dat foute boel!
  Ik vind het weer een prima zet van de PVV om dit voorval aan de kaak te stellen. Als we hier niets tegen ondernemen zal onze eigen cultuur op termijn plaats moeten maken voor een vreemde! De islam wordt ons al op steeds meer terreinen opgedrongen, en wij zullen ervoor moeten waken dat er grenzen overschreden worden.
  Ook hiervoor geldt: genoeg is genoeg!

  Like

  • Tempelier zegt:

   Geheel met u eens Cathja.

   Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Cathja zegt:
   5 november 2014 om 14:15
   U haalt me de woorden uit mijn mond.
   Waarom wordt alleen de marokkaanse cultuur erbij gehaald? De chinese cultuur is veel rijker en mooier.

   Wat hebben wij en onze kinderen nodig met marokko? We leven in Nederland en niet in maroko!
   Laat de marokkanen eerst maar eens de geschiedenis en de gewoonte van de Nederlandse cultuur leren en deze te respecteren.

   Like

 4. Charles Martel zegt:

  De wereld op zijn kop: door ons betaalde organisaties met een dubbel agenda. Maakt de gecreeerde rotzooi nog groter.

  Like

 5. Joshua zegt:

  Wanneer houd deze idioterie eens op, kunnen wij in moslimastan ook onze normen en waarden verkondigen zonder dat wij een koppie kleiner gemaakt worden?

  Like

 6. Vrije Burger zegt:

  Dit is op Vrije Burger herblogden reageerde:
  En nog een ander voorbeeld, in Rotterdam: http://www.1001inventions.nl/nl/home/?gclid=Cj0KEQiAsueiBRCT8YOM4PDElsYBEiQAaiI4IFxUECbz5SSa5NWCWnv_PWCgnTCEe9-7_vfetZiRPkAaAsGx8P8HAQ

  Zo wordt onze schoolgaande jeugd geindroctineerd!

  Like

 7. petra555 zegt:

  Smerige vuile landverraders, van het Museon. En het bestuur zal wel weer bestaan uit de aanhangers van: ” de rode kerk”, en “groene zwatelaars”, en zogenaamde ” goedmensen “,van zogenaamde christelijke origine. Wat heb ik toch de schurft aan dat zooitje NEO NSB ers! Ik vind ze zelfs erger dan NSB ers. uit de vorige eeuw! Tom.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Vooral dat van die hoofddoekjes deed me steigeren!
  Als ik een dochter had gehad van die leeftijd had ze niet mee gemogen, dat staat vast!

  Like

  • windwens zegt:

   Theresa ben het helemaal met je eens mijn dochter had daar no way aan mee gedaan. Ik heb in het verleden al vaker van dit soort stunts uitgehaald en zou het zo weer doen. Hoofddoekje zeker vast trainen en klaarstomen voor de toekomst echt niet zeg. Ouders vindt ik dan ook dom die hun kinderen hier aan onderwerpen.

   Like

 9. koddebeier zegt:

  Stop per direct de subsidie aan het Museon en ontsla alle landverraders daar !!

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  “Het Museon schrijft op haar eigen site dat de les voor veel autochtone kinderen een eerste kennismaking is met het leven in Marokko, terwijl het voor Marokkaanse kinderen juist een gevoel van herkenning geeft. De les kan daardoor bijdragen aan een beter begrip voor elkaar.”

  Ik ben gewoon stomverbaasd over zó veel onderdanige kruiperigheid voor die islam!!!
  Mijn kinderen zouden NOOIT op die manier ‘kennis hebben mogen maken’ met die achterlijke ideologie; waarom zou dat ‘kennismaken’ trouwens moeten?
  En mijn dochter voor de gelegenheid een hoofddoekje laten dragen???!!!
  Over mijn lijk!
  En als de marokkaanse kindertjes een gevoel van herkenning willen hebben, moeten ze maar heel snel terugkeren naar hun natuurlijke habitat; samen met papa en/of mama.

  ‘Een beter begrip voor elkaar’! ELKAAR!!!
  Het is n.b. alleen maar éénrichtingsverkeer!

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Tistochwat zegt:
   5 november 2014 om 18:55

   Helemaal mee eens.

   terwijl het voor Marokkaanse kinderen juist een gevoel van herkenning geeft………………

   Het zou zo moeten zijn, dat ze onze kinderen onderwijzen in de Nederlandse cultuur om ze een gevoel van herkenning te geven. Want we voelen inmiddels ons een vreemde in eigen land.

   Like

 11. Jade zegt:

  Zo`n workshop is niet compleet zonder een steniging plus een onthoofding.
  Als je iets doet, doe het dan goed…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s