Radicaliserende moslims achten iedereen schuldig behalve zichzelf

Screenshot_26
De vaders van twee Syriëgangers schoven aan bij Pauw

(Door: Afshin Ellian)

Het was een bizar schouwspel aan tafel bij Pauw, waar twee vaders praatten over hun naar Syrië vertrokken zoons. Is de Nederlandse maatschappij, Geert Wilders in het bijzonder, verantwoordelijk voor de ontsporing van jonge moslims?

De Jihadisten veranderden Syrië in een Jurassic Park. De Europese Syriëgangers lijken op de West-Europeanen die ooit voor de Waffen-SS in Oekraïne gingen vechten. Ze worden onderdeel van de vechtmanie die het plegen van oorlogsmisdaden tot oogmerk heeft.

In het televisieprogramma Pauw verschenen twee vaders wier kinderen in Syrië zijn. Het was een onthutsend gesprek.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Desinformatie, Geert Wilders, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Linkse media, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, PVV, Rotzakken, Salafisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Radicaliserende moslims achten iedereen schuldig behalve zichzelf

 1. Joshua zegt:

  DE DOMME moslims geven altijd de schuld aan anderen, terwijl zij het tuig zijn.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Das komt erbij uit wanneer je eigen moslimbroed wanneer ze een
  beetje opruijig worden niet in de strafhoek en op hun sodemieter
  geeft !
  Maar wanneer deze jammerlappen als mostert na de maaltijd
  hun sprookjes vertellen willen, doen ze dat maar lekker in hun
  zandbak waar ze vandaan komen !
  Want zou ik in hun situatie geweest zijn, zou ik wanneer het
  nodig zou zijn zoontjelief met een houten lat de salfistendroom
  uit zijn lijf gejaagt hebben !

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Best kans dat ze dat met die lat al voor andere dingen gedaan hebben dan om de salafistendroom te verjagen- Dat is tenslotte typisch voor de Marokkaanse opvoeding.
   En onder andere van zulke methodes raken die jongens zó verknipt, dat ze gaan radicaliseren -al is dat misschien dan nèt niet de achterliggende bedoeling van de ouders.
   In ieder geval: De Nederlandhaat die er ook voor nodig is krijgen ze zo te horen wel van thuis mee: Nederland en Wilders hebben het altijd gedaan, immers…..

   Like

 3. petra555 zegt:

  En natuurlijk kruipen deze vaders- als moslims- in een “slachtofferrol”. Moslims hebben NOOIT SCHULD, het zijn altijd ANDEREN, zoals WIJ, die schuldig zijn. En dankzij de RODEN en de POLITIEKE ELITE, krijgen ze steeds weer een podium, om hun gezeik uit te dragen.
  IK BEN ISLAMMOE, EN WEL HELEMAAL!!! Tom.

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Zoals de Duivel God een bedreiging vindt, vinden de moslims Geert Wilders een bedreiging. Maar het is altijd nog zo (volgens het gezegde); Zo vader, zo zoon, de appel valt niet ver van de boom !

  Like

 5. Maria zegt:

  kan enkel braken… die de pauw wat voor soort mens is dat eigenlijk???
  hoeveel wordt die betaald om deze bullshit op ned tv te blijven verkondigen???
  mensenlief hoeveel mensen kijken eigenlijk naar die linkse propaganda daar bij jullie ????

  Like

 6. windwens zegt:

  De pa’s hebben de kinderen zelf eerder verrot geslagen, als er niet gedaan werd wat er gezegd werd, en ma plakte er met gemak een boven de gasbrander klaar gemaakte warme vork op het lijf. Maar ook dat zullen ze niet toe geven, het zal dan ook Geert zijn die ze hier toe heeft aan gezet. Niets maar dan ook niets ligt aan de een Moslim. Het ligt altijd buiten hun zelf, zijn nooit ergens schuldige aan. Al staan ze met tot hun nek in de stront dan nog zijn ze er zelf niet in gelopen. Gelijk Psychopaten die roepen ook altijd, dat ze een steen nooit zouden hebben gegooid. Als de gemeente ervoor gezorgd had dat deze niet los lag op straat, en hierdoor zo makkelijk uit te lichten was.Dood moe wordt je van dit soort volk, als je een goede ouder bent, en je zie dat het hier niet goed is voor kinderen dan ga je naar Marokko, want daar is het wel goed voor je kinderen, wat houd ze tegen???

  Like

 7. koloth zegt:

  Die 2 vaders hebben gelijk.
  Deze mensen zijn gewoon vreselijk dom, net als al die andere asielzoekers.
  Het is voor die mensen dan ook onmogelijk om zich hier aan te passen, dat is veel te moeilijk voor velen.
  Dusssss……. is onze regering verantwoordelijk voor onverantwoordelijk handelen tegen elk natuurlijk proces in gaan en konden ze van te voren weten dat dit mis zou gaan.
  De uitspraak is: Die mensen moeten terug naar het zand, waar hun roots liggen en uiteraard een schadevergoeding betaald door de verantwoordelijke ministers/figuren.

  Like

 8. Louis Burgemeestre zegt:

  Wat een onzin om Wilders voor de radikalicerende moslims verantwoorig te maken. Staat alles in Koraan en a Hadith geschreven en dat was 1400 jaren al zo geweest. Zo ver ik het weet is Wilders nog niet zo oud.Dus hij is onschuldigd.

  Like

 9. Daiyu-ninja zegt:

  Niemand, maar dan ook helemaal niemand in het westen is schuldig aan de radicalisering van moslims.
  moslims waren al radicaal voordat zij ooit van het westen en G.Wilders gehoord hadden.Ze zijn al 1400 jaar radicaal.
  Kijk maar naar de landen die ze met hun radicale gedragingen en denkwijzen met geweld hebben ingepikt van andere volkeren.Het was niet G.Wilders die heeft gezegd dat moslims de ongelovigen met het zwaard moeten bekeren of doden, maar de qat kauwende en geflipte mo.
  De ouders voeden hun kinderen met haat op. En nu lopen ze te janken dat hun kinderen doen wat zij hen zelf aangeleerd hebben……………..ongelovigen vermoorden en verkrachten.

  Ja, nog even en dan is het zeker ook nog de schuld van het westen dat zij geboren zijn en onderdrukt worden door gekke mo, de zelf benoemde profeet.
  .

  Like

  • Maria zegt:

   idd ninja bij ons kijken kinderen naar sesamstraat K3 weet ik welke leuke kinderprogramma’s, zij die barbaar islam??? van geboorte via satelliet; haat haat haat en dan idd de beestachtige mishandelingen van thuis uit pfffffff ongezien is dit en dan de schuld op ons en Meneer Wilders steken??? enkel psychopaten narcisten pedofielen etc steken de schuld ALTIJD OP EEN ANDER, mensenlief kan niet opschrijven wat ik met HEN wil aanvangen, kan alleen schrijven dat ik humaan enkel hen wens te elimineren uitroeien van dit Universum niets barbaars ENKEL ELIMINEREN uitvegen uit de geschiedenis mensheid OOIT!!!! gewoon UITROEIEN!!!!!! zoals je verdelgingsfirma inhuurt om kakkerlakken uit te roeien simpel en oh zo snel want heb geen behoefte om te martelen, om te kelen , om zwangere moslim varkens in brand te steken, ,neen gewoon uitroeien op de snelste mogelijke manier!!!!!!

   Like

 10. Avidia zegt:

  Dat volk ik het minste en gaat over het none debet, pssss

  Like

 11. hans zegt:

  Heb bij de aanblik al de neiging om ze flink met de knuppel te geven. Onderwijl ze te melden wat voor racistisch en Fascistisch tuig en schorem het is. Wat een uitdagende teringbekken hebben ze.
  SLAAN, GEWOON SLAAN!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s