Verdachte in bijna helft van de gevallen allochtoon

Screenshot_22

Van alle verdachten die vorig jaar werden aangehouden was 48 procent allochtoon. Dat is een stijging ten opzichte van 2007, toen nog veertig procent van de verdachten allochtoon was. Dat blijkt woensdag uit het jaarlijkse rapport Criminaliteit en Rechtshandhaving.

Voor het hoge aandeel allochtonen bestaan verschillende verklaringen. Het rapport wijst erop dat allochtonen jong zijn in vergelijking met autochtonen en dat een groter deel uit mannen bestaat. Mannen maken zich vaker schuldig aan misdrijven. In het verleden is er al op gewezen dat allochtonen vaak een lager inkomen hebben, waardoor de criminaliteit sneller lonkt.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Criminaliteit, Justitie, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Nederland, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Verdachte in bijna helft van de gevallen allochtoon

 1. Monalisa zegt:

  Als er had gestaan Wilders: “Verdachte in bijna helft van gevallen
  allochtoon” dan was politiek Den Haag in rep en roer. Nu hoor je ze niet
  eens.
  http://img.kalooga.com/thumb?url=http%3A%2F%2Fwww.nieuws.nl%2Fmedia%2Fe8gsn41ooi79bq1glumxd6tul&md5val=aebe14557f90f78e376f170a2f31e61c&key=99f02f6c13c5e7c2a5e3e97fa71dbdaa02a47378&method=fit&size=1920×960

  Like

 2. Fred zegt:

  Deze cijfers houden geen rekening met immigranten met de dubbele nationaliteit, die bij de autochtonen geklasseerd worden. En wordt er nu nog niet genoeg geld, uit angst voor nog meer criminaliteit, geweld en anarchie, naar hun waardeloze koppen gesmeten.

  Like

 3. Jean zegt:

  Zeg maar 99% dat is veel dichter bij ‘de waarheid’ als het niet 100% is.

  Like

 4. petra555 zegt:

  Dit heeft niets te maken met leeftijd maar met LEEFWIJZE. De (meeste) allochtonen wensen zich hier niet in te leven ,maar willen dit land OVER nemen. Indien de heren zich vervelen ,bellen ze ergens aan en overvallen een oudere vrouw van in de 80, in haar huis en slaan haar het ziekenhuis in. Dit alles om de verveling draaglijk te maken.
  Een goede tip voor zulke mensen ; ga vrijwilliggerswerk doen. Ben je van de straat en leert nog iets.

  Like

 5. Louis Burgemeestre zegt:

  Wij zijn geen land van criminelen; dus weg met alle uitlandse Criminelen. ze hebben geen plaats in onze staat.

  Like

 6. jowitteroos zegt:

  Wordt dat weer een nieuw excuus voor criminaliteit; het hebben van een laag inkomen? De jongeren van allochtonen krijgen ( middels Moskee/Koran/Islamitische ouders) gewoon de opdracht de boel te ontregelen………….zij maken immers de dienst uit.

  Vroeger hadden wij ook geen geld en moest ik jarenlang 1,5 uur heen en nog eens terug lopen naar school. We hadden soms niets te eten en droegen afdankertjes van oudere zus en/of broer. De sokken stopten we nog en we hadden nog heuse ‘zondagskleding’. Als je geen geld voor een buskaart had ging je lopen. We hadden geen geld voor fietsen en ook geen geld voor een brommer………………..Als ik dat met nu vergelijk en dan zeker die jongeren ( die zich nog steeds Marokkaan of Turk of weet ik veel noemen ipv gewoon Nederlander) dan zie ik ze op scooters, hun ledematen behangen met goud en zilver, de nieuwste kleding-mode, en vaak al een auto, terwijl ik die zelfde jongeren NIET zie werken……………

  Islam is de reden voor hun crimineel gedrag, ze hebben namelijk schijt aan onze wetten en regels…………..

  Like

  • Joshua zegt:

   Het wordt ze kado gegeven door de idiote overheid.

   Like

   • windwens zegt:

    Ja en wij betalen de naheffing van de schaduw economie van 642 miljoen euri want deze kansparels zitten wel allemaal in de drughandel. Zodra ik zo loser zie lopen met zijn meisjes tasje om de hals zou ik die soms met alle liefde ze willen beroven van de zwarte centen.

    Like

 7. petra555 zegt:

  Mij verbaast het al tijden niet meer. Afgelopen weekeinde werd in mijn stad, in mijn wijk, een hoogbejaarde vrouw op KLAARLICHTE DAG OVERVALLEN, en vreselijk afgetuigd! De politie was nog aan de deur bij ons, i.v.m. het buurtonderzoek. En ik vreet een bezem, als het hier weer niet buitenlanders- allochtonen betreft, met een lichtgetint voorkomen. Ik kan mij natuurlijk vergissen. Tom.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Hadden we wat anders verwacht dan ????

  Like

 9. Jean zegt:

  Graag wil ik het nogmaals herhalen,
  ‘Doe NOOIT een deur open voor vreemdelingen en zeker NOOIT voor allochtonen’
  Het spaart u veel leed en zorgen.

  Like

 10. Jade zegt:

  Hier zal wel weer lekker geknoeid zijn met de cijfers.
  Ik durf rustig te stellen dat 75% van de gevallen wordt
  gepleegd door een allochtoon.

  Like

 11. windwens zegt:

  Ik geloof al helemaal niet meer in statistieken die zijn zo manipuleerbaar als de pest en daar wordt ook gretig gebruik van gemaakt. Het getal is zeker 90% en ze kunnen trachten dit getal weg te moffelen door alle sociaal media, internet etc. is het niet meer mogelijk mensen voor te blijven liegen. Die kennis moeten ze maar exporteren naar landen waar ze nog wel zo dom zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s